Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum maşallah testine.
senin değerin yüksek çıkıcak.
bence erken yumurtladın çizgiden önce.
çünkü bu koyuluk baya ileri değere tekabül ediyor.ayyy bi de ikiz mişşşşşşşşşşşş:)
Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
canım bende bu bahsettiğin kasılmalar 19. haftada başladı. top gibi kitlendi kendini dayadı sıpam.
15-20 sn içinde geçiyor. tuhaf bi his. ağrı gibi de değil. ama tuhaf işte.
daha az önce yaptı benimki. braxton hicks mi demişti cute sanırım öyle bi adı vardı.
korkma yani.

Sen nerelerdesin kiz arada giriyom giriyom yoksun
15-20 saniye de geçmiyor cnm nerdeyse yarim saat öyle kaliyor hicks bilmemnesi son haftalara doğrubaslar senin ddediğin kafasini yadapoposunu itiyodur o olabilir

Ayy çok useniyim doktora gitmeye direk yatsam gwcermiki gerçicçarşambaggünü saglik ocagina gidicem sorarim diyodum:44:

Kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim
Şuan bile zor yazıyorum gece çift yastıkla tv izlerken uyuya kalmışım eşim iş için şehir dışındydı. Okadar derin uyumuşumki ışıklar açık tv açık hiç rahatsız olmadım. gece 4 te uyandım aman Allahım sağ tarafm iptal ne kolum kalkıyor ne boynum dönüyo (( sabah duşa girdim hala çok kötüyüm ( napıcam böyle
EFlal - canım testin maşallah çok koyulaşmış süper
PINARLy - canım sanada çok geçmiş olsun
CUTEM - sanada geçmiş olsun canım Dr. Güzel haberlerle dönersin inş
Duha - tatlım Rabbim sana ve bekleyen tüm ark. Tez vakitte bebiş nasip etsin inş.
Dgrpnr - canım sen nasılsın ?? Bende hala hiç belirti yok bende Perşembe günü gidicem iple çekiyorum zman geçmek bilmio (

Ayy çok useniyim doktora gitmeye direk yatsam gwcermiki gerçicçarşambaggünü saglik ocagina gidicem sorarim diyodum:44:
kakar senin canım ozaman yat ve ciddi ciddi dinlen kalkma yani
sen hep benim moralimi düzeltiyorsun ya :) ama 9. gündeyim daha 5 gün var yarın sabah düşer diye korkuyorum belki bebek vardır diye ümitlenemiyorum bile

önceki aylardanda ölçümlerini görebilseydik keşke,örnegin öncedende dpo 7 8 lerde düşüyor geri yükseliyormuydu bu ay oldugu gibi yani, merak ettim eyer yok hiç olmadı diyorsan bence bişeler olmuş olabilir bebiş gibi yani

çok geçmiş olsun rosecim ins geçer çok zor olur bilirim.

Evt sabah yataktan kalkmadan 7.30 da olcuyorum bugun tekrar cikti 36.5 oldu

ay canım tamam yap testini bekliyorum sonucunu inşallah hakkınızda hayırlısı olur, benim ağrı eşiğim yüksek canım ama ciddi ciddi kıvrandrıdı beni hatta düşüğümdeki ve doğumda ki sancım gibiydi ama sabrettim içmedim ilaç bir kere boş gebelik geçirdim saçımı boyadım ondan oldu diye yedim bitirdim kendimi gerçi bu ayda boyadım ama daha erken, şimdi içtiğim ilaçtan bir şey olursa toparlanamam
Canım iki ay ki tablonu gördük bence bu düşüş normal ve çok erken umutsuz olma, birde diğer tablolarından birini eklesene bu ay ki tablonun altına kıyaslama açısından kolay olur
Kızlar benim 2-3 gündür ara ara karnim sertlesiyor yani top gibi oluyor bi sure bu ne demekti sanki ilk hamileligimdan hatirladigim son haftalarda oluyordu kasilma dedikleri bumuydu? Buysa neden simdi oluyor???:26:
Canım olabilir korkma ama sen iş mi yaptın yordun mu kendini ev falan süpürürken falan zorladıysan ondan olur dikkat et
Eflalim ne guzel testlerin koyulasiyor
Bu arada lekelenme icin rahim buyuyormus ondan olabilir diyor dr lar :26:
evet canım epey koyu bu sefer:) oğlumda da böyleydi dpo 9 da değerim 450 ydi, canım korkma o zaman bazı gebelerde son aya kadar oluyor lekelenme sen rahat ol
Benim duygusallığım üstümde seni de çok iyi anlıyorum canım, o densizlere gerektiğind ever canım cevabı sakın susma sustukça konuşurlar, benim eşim askerdeyken çocuk yap diyorlardı kocam askerdeyken nasıl olacak o iş çağırıyım da bir koşu gelsin yapalım dedim en son
maşallah canım artik iyice koyulasmis.

allahın izniyle canim sağolasın umitle bekliyorum.

sen de güzel haberlerle gel ins.
sağol canım
nesdem ikiz deme muhtemelen öyle içime doğuyor, eşimde rüyasını gördü zaten hayrolsun ne diyeyim sağlıkla gelsinler

Sağol canım, sen niye iyi değilsin boynun mu tutuldu öyle uyuyup kaldığın için? diye sordum yazmışsın zaten çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Kızlar bana bir akıl verin benim göbek deliğim ağrıyor böyle sızı şeklinde göbek deliğimden vajinama kadar bir sızı var, boş gebeliktede olmuştu bu, oğlumda son aylar göbeğim büyüyüp baskı yaptığı için oluyordu o normal onu biliyorum ama ilk haftalar bu neyin nesi beni korkutuyor açıkcası:18:

Canım sen deyince tabloma baktımda daha önce yumurtladıysam dpo 6 da test yapmıştım onda ertesi gün baktığımda çok silikti çizgi, erken yumurtlasaydım çizgi belirgin olmazmıydı? Testde gerçekten çok hoşuma gitti birde geçen ay çamur attım bozuk diye

Ahh keşke yatabilsem 2. De öyle keyif için yatilmiyomus bakalim dinlenmeye calisirim
Geçmiş olsun cnm sicak duş iyi gelir
Eflalim ben zaten çok yoruyom kendimi mecburen ama sanci falan olmayınca dedim sorun yok herhal ama kuyruksokumu agrisida olduruyo beni hizli gittim sanirim biraz yavaslamam lazim

Ayni dediğin şeybendede vardi ilk hhaftalar normal galiba sizi gibiydi göbekddeliğinin içinden doğrusanki

kizlar. suan kuaforde susleniyrm. yazip cikayim merak etmeyin dedim.

nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ama ben hissetmedim bile ) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmumun kenni gelip direk sezeryana alacak..
tabi esimle baya heyecan olduk. elim ayagim titredi birden. ne yapacagimizi sasirdik. ben de ilk is kuafore geldim. saclarimi kestirip modelini duzelttirdim. ogluma hazirlik yapacagim )

hic korkma cnm. benim baslarda yasadigimi yasiyrsun. gobek deligimin kendi ve etrafi acayip hassasti..canimi cok yakardi. senin de oyle olmus cnm. bos gebelik vs ile alakasi yok. at aklindan o ihtimali cnm.

Saol canım benim. Panik olma hemen tatlım ama iman benimde bilgim yok bu konuda
Sıcak duş alamıyorum canım yeni hamileyim :)

Aaaa canım çok sevindim belli olmuş günün :) süslen süslen oğluşun annesine kavuşacak :))
Allah şimdiden kolaylıklar sağlasın canım sorunsuz geçsin inş..

ben dün resim olarak eklemiştim önceki ayları geçen ay ff ye girmedim telefona kaydettim
geçen ay
dpo 1 36.3
dpo 2 36.3
dpo 3 36.4
dpo 4 36.3
dpo 5 36.3
dpo 6 36.3
dpo 7 36.4
dpo 8 36.4
dpo 9 36.3
dpo 10 36.4

diye devam etmiş

Canım anlıyorum çocuk olunca çok zor gebelik, mecburen ev batıyor süpürmek temizlemek gerekiyor senin kocada benimki gibiyse her iş sana bakıyordinlene dinlene yap ben öyle yapıyorum mecburen, ay iyi bari sende de varmış korktum bir yerde düşük belirtisi diye okumuştum
Allahhhh cutem çok şükür belli oldu ayyyyyy geliyor 8 mayısta Rüzgar geliyor çatın darsa zorlamay gerek yok zaten canım en doğrusu bu olmuş, ayyyy cutem
hic korkma cnm. benim baslarda yasadigimi yasiyrsun. gobek deligimin kendi ve etrafi acayip hassasti..canimi cok yakardi. senin de oyle olmus cnm. bos gebelik vs ile alakasi yok. at aklindan o ihtimali cnm.
tamam canım taa afedersin alt tarafıma kadar sızlıyor ondan korktum ama sizde de olmuş rahatladım:)

tamam canım no panic

Canım iki ay ki tablonu gördük bence bu düşüş normal ve çok erken umutsuz olma, birde diğer tablolarından birini eklesene bu ay ki tablonun altına kıyaslama açısından kolay olur

çok korkuyorum hemde çooookkk
ateşim düşecek adet olacağım diye
adet öncesi gerginliklerim hep başladı çünkü
umutsuzum ya aslında ben serephone tedavisi oluyorum 19. gün progestana başlıyorum doktorum progestan bitince kan tahlili yaptır dedi geçen ay hüsran olunca çok üzüldüm bu ay yaptırmıycam evde idrar testi var bir tane yarın yükselirse dpo 10 olacak yapabilirim

Canım korkun olur illa ki ama abartma güzel düşün güzel olsun, yarın yapma testi dpo 12 yi bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…