Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım 5 günde baya bir süre değilmi

evet canım 5 günde baya bir süre değilmi

aynen. sonra yok gelisimi geri, yok haftasiyla uyumsuz vs der uzerler seni. ama sen gec yumurtladim dersen, gec dollenme oldugu icin ona gore karar verir doktor da.

nasılsınız kızlar,ff.benim çizgiyi çekmiş valla,ama bence bu ayda bebiş gelmedi,hamile oldugum ayki tabloya bakıyorumda orada sadaca gün ilerleyince bi yerleşme denen düşüş olmuş gerisi hep yüksek,yinede bi bakıp yorumlarmısınız çizgiyi falan http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8

İlişki günlerin iyi oldu bence bundan sonra beklemekten başka çare yok:) dpo 10 a kadar sabret:)

Kızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)

İlişki günlerin iyi oldu bence bundan sonra beklemekten başka çare yok:) dpo 10 a kadar sabret:)

çok haklısın,beklicez tabi mecburen,azönce melisanın tabloyada baktımda ondada düşüş yaşanmış yum.un peşine,olmasada çok üzülmücem allahın izni ile,her yeni ay bebeyimi bana yaklaştırıyor çünki,ama tabi gönül isterki bu ay rabbim vermiş olsun melegimi

Umut her zaman olmalı, inşallah olmuştur bu ay, benim tabloya baksana daha yeni iki gündür yüksek ateşim, 3 aydır yüksek ateşle adet oluyordum bu ay adet günü ateşim düştü ama hamileyim, test yapmasaydım öncesinde hiç umudum olmazdı

canımm sabah ilk idrarı kaçırdım artık birde grip olucam ya ondan olabilir

senin tablo zaten burada ki biçok bayana ve banada umut oldu heyecan oldu resmen,işe bak yaa dedirtiyor yani,dualarınızı esirgemicenizi biliyorum benide unutmayın,hamilesin sonuçta kulun kula duası makbulmüş

canımm sabah ilk idrarı kaçırdım artık birde grip olucam ya ondan olabilir
Canım şimdi bile yapsan çıkar sıvı alma iki saat ben öyle yapmıştım tut idrarını, benim dpo 9 da gün içinde çıktı tutmamıştım bile idrarımı, seninki kesin çıkar varsa
senin tablo zaten burada ki biçok bayana ve banada umut oldu heyecan oldu resmen,işe bak yaa dedirtiyor yani,dualarınızı esirgemicenizi biliyorum benide unutmayın,hamilesin sonuçta kulun kula duası makbulmüş

İnşaallah sağlıkla gelir bebekleriniz çok bekletmeden

kızlarrrr fikirlerinize ihtiyacım var
benim adet ağrım var hamilelik şüphem yok ama ateş çizelgem hamilesin diye bağırıyor
yarın bat ne yapsam? eninde sonunda mecburen yeni döngü için ilaç yazılacak vee mecburen yarın adet olayım olmayım beta bakılacak
grip olacağım gibi ateşim ondan yükselmişte olabilir belki düşüktü diyorum
sabah ilk idrarı kaçırdım öğleden sonra okulda idrarımı tutsam eve gelince test yapsammı?
yoksa hiç yapmasam yarın nasıl olsa kanda bakılacak beklesemmi
yada yarını beklemesem bugün beta yaptırsammı
KOR KU YO RUMMMMMMMMMMM ((((((((((((

borancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledir

ohhh abla kardeş kaynatacaksınız ne güzel...

çok sevindim cutem, zaten baba olmadan olur mu hiç, saçmalık yani. Hem niye babalık izni yokmuş özel sektörde. Bizim işyerinde de eşiminkinde de var böyle izinler, babalık izni, taşınma izni, evlilik izni fln, özeli devleti yok bu işin, analık babalık bu, başka şeye benzemez Neyse lütfedip de hakkı olan izni vermişler çok şükür Yarın bu saatlerde karnında değil kucağında olacak paşaaa

sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
ohh gözün aydın canım, bu akşam iğne yok hee, nasıl bir duygu, boşluğa düşer insan be Allah'ımmm bize de göstersin bu günleri inşallahhhh

DUHAM VE AYŞEGÜLÜM zaman zaman umutsuzluğa düşüyor insan, ama silkelenin, ben ikinizden de çok umutluyum canlar

http://www.fertilityfriend.com/home/4e3f15
kızlar hepinizi günaydın ben kaç haftalık hamile oluyorum ateş tabloma göre mi hesaplamam gerekiyor
Yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor sanırım:26: geç yumurtladığını varsayarak hesaplamalısın canım.

grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.

canım bu düşüş düşüş değil ki, olur o kadarcık, sen artık bu akşamki çalışmayı da yapıp beklemeye çekil inşallah sonuç güzel olsun

ohh iyi gezmeler eflal hanım ablana söyledin mi bebişi

öğleden sonra yapayım canım

grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.

grip değilim olma yolunda ilerliyorum boğazım yanıyor ama şöyle bişey var sabah ilk uyandığımda ateşimi ölçtüm yüksek çıkınca içkillendim yüzüme boynuma baktım buz gibiydi kalkınca tekrar ölçtüm 36.1 di gripten olsa yine yüksek çıkardı dimi

Herkes iyidir Insallahhh...herkes icin hayirli ugurlu gun olsun Insallahh.
Cute cnm benim icindeki heyecan mutluluk bebegini sagsalim kucagina almanla katkat artsin Insallah..bugun burda anne adayi olarak yazdigin son gun yarin Insallahhhh coook guzell coook ozel bi anne olucaksin Rabbim bu tadi sonuna kadar doya doya yasatmayi nasip etsin..oglusunla bir omur mutlu olun insallah...bugun cok duyguluyum Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bu topikte herkes kavussun melegine Insallah..

herkese günaydınnnnnnnn......
günaydın tatlım

evet cnm, gripten olsa yataktan kalkınca da yüksek çıkardı bence test yap

günaydın kuzucum naber nasılsın?
Aminn inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağ salim Beni de duygulandırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…