son adet tarihi kullanilir
normalde 14. gun yumurtlanmasina gore hesap yapar bu otomatik hesaplayicilar. sen de 5 gun gec yumurtlamis oluyrsun bu duurmda. onun icin son adet tarihini 29 mart degilde 3 nisan olarak alirsan, o zaman takvimin dogru olurm doktora da gec yumurtladigini soyle mutlaka. yoksa gereksiz canini sikabilirler.
evet canım 5 günde baya bir süre değilmi
nasılsınız kızlar,ff.benim çizgiyi çekmiş valla,ama bence bu ayda bebiş gelmedi,hamile oldugum ayki tabloya bakıyorumda orada sadaca gün ilerleyince bi yerleşme denen düşüş olmuş gerisi hep yüksek,yinede bi bakıp yorumlarmısınız çizgiyi falan http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
İlişki günlerin iyi oldu bence bundan sonra beklemekten başka çare yok:) dpo 10 a kadar sabret:)
Kızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)
çok haklısın,beklicez tabi mecburen,azönce melisanın tabloyada baktımda ondada düşüş yaşanmış yum.un peşine,olmasada çok üzülmücem allahın izni ile,her yeni ay bebeyimi bana yaklaştırıyor çünki,ama tabi gönül isterki bu ay rabbim vermiş olsun melegimi
Umut her zaman olmalı, inşallah olmuştur bu ay, benim tabloya baksana daha yeni iki gündür yüksek ateşim, 3 aydır yüksek ateşle adet oluyordum bu ay adet günü ateşim düştü ama hamileyim, test yapmasaydım öncesinde hiç umudum olmazdı
Canım şimdi bile yapsan çıkar sıvı alma iki saat ben öyle yapmıştım tut idrarını, benim dpo 9 da gün içinde çıktı tutmamıştım bile idrarımı, seninki kesin çıkar varsacanımm sabah ilk idrarı kaçırdım artık birde grip olucam ya ondan olabilir
senin tablo zaten burada ki biçok bayana ve banada umut oldu heyecan oldu resmen,işe bak yaa dedirtiyor yani,dualarınızı esirgemicenizi biliyorum benide unutmayın,hamilesin sonuçta kulun kula duası makbulmüş
borancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledirnasılsınız kızlar,ff.benim çizgiyi çekmiş valla,ama bence bu ayda bebiş gelmedi,hamile oldugum ayki tabloya bakıyorumda orada sadaca gün ilerleyince bi yerleşme denen düşüş olmuş gerisi hep yüksek,yinede bi bakıp yorumlarmısınız çizgiyi falan http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
Kızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)
çok sevindim cutem, zaten baba olmadan olur mu hiç, saçmalık yani.gecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda)
ohh gözün aydın canım, bu akşam iğne yok hee, nasıl bir duygu, boşluğa düşer insan besevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
ahh ben de sizler kadar umutlu olsam kendimden iyi olacak ins iyi dilekleriniz icin hepiniz de sağolun canlarım.
sen niye umutsuz oluyorsun bakiyim kim demiş olmuyor diye olacak allahın izniyle biz burda topikcanlar olarak birbirimize o kadar dua ediyoruz ki bunlar karşılıksız kalmayacak rabbim lutfedecek insallahhhhhh.
kul rabbini nasıl bilirse ben öyle muamele ederim buyuruyor allah teâlâ.
biz rabbim verecek nasip edecek diyerek umitvari olursak olacak allahın izniyle.
Allah iyilik versin canım,hayırlısı diyelim hayırlısı olsun..Ben tüp bebek tedavisinden bile artık umutlu değilim.Genelde birinci tedavide olmuyomuş,öyle söylüyolar.Dolayısıyla benim de şevkim kırıldı iyice..O yüzden seni de anlıyorum..Sen umudunu hiç yitirme..Rabb'im en kısa zamanda sağlıklı,pembe yanaklı,badem gözlü bi bebiş versin sanaBen senden çok umutluyumm Duha'm
Yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor sanırım:26: geç yumurtladığını varsayarak hesaplamalısın canım.http://www.fertilityfriend.com/home/4e3f15
kızlar hepinizi günaydın ben kaç haftalık hamile oluyorum ateş tabloma göre mi hesaplamam gerekiyor
grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.günaydınnnn
kararsız kaldım kızlar sabah sabah grip olabilirim bu aralar kırgınlık var ateşim o yüzden yükselmiş olabilir
yarın mecburen bhcg yapılacak eğer bebek yoksa tekrar ilaç yazılacak
şu grip mi neyse ateşimi o mu yükseltti (daha grip olmadım ama) yoksa bebek mi var şüphelenemiyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım bu düşüş düşüş değil ki, olur o kadarcık, sen artık bu akşamki çalışmayı da yapıp beklemeye çekilnasılsınız kızlar,ff.benim çizgiyi çekmiş valla,ama bence bu ayda bebiş gelmedi,hamile oldugum ayki tabloya bakıyorumda orada sadaca gün ilerleyince bi yerleşme denen düşüş olmuş gerisi hep yüksek,yinede bi bakıp yorumlarmısınız çizgiyi falan http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
ohh iyi gezmeler eflal hanımKızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)
öğleden sonra yapayım canımCanım şimdi bile yapsan çıkar sıvı alma iki saat ben öyle yapmıştım tut idrarını, benim dpo 9 da gün içinde çıktı tutmamıştım bile idrarımı, seninki kesin çıkar varsa
İnşaallah sağlıkla gelir bebekleriniz çok bekletmeden
grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.
günaydın tatlımherkese günaydınnnnnnnn......
evet cnm, gripten olsa yataktan kalkınca da yüksek çıkardıgrip değilim olma yolunda ilerliyorum boğazım yanıyor ama şöyle bişey var sabah ilk uyandığımda ateşimi ölçtüm yüksek çıkınca içkillendim yüzüme boynuma baktım buz gibiydi kalkınca tekrar ölçtüm 36.1 di gripten olsa yine yüksek çıkardı dimi
günaydın kuzucum naber nasılsın?Herkes iyidir Insallahhh...herkes icin hayirli ugurlu gun olsun Insallahh.
Cute cnm benim icindeki heyecan mutluluk bebegini sagsalim kucagina almanla katkat artsin Insallah..bugun burda anne adayi olarak yazdigin son gun yarin Insallahhhh coook guzell coook ozel bi anne olucaksin Rabbim bu tadi sonuna kadar doya doya yasatmayi nasip etsin..oglusunla bir omur mutlu olun insallah...bugun cok duyguluyum Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bu topikte herkes kavussun melegine Insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?