- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
ayy cadı kız çekilmedi gitti ya ah bu kızlar yok muuanne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
amin kuzum. sen de dinlen iyice. senin damat geliyr..darisi benim gelinimin zamani gelince gelmesineinş kuzum.
sen perşembe rüzgarı kucaklıcan.
inş ben de güzel haberlerle gelirim perşembe günü.
çifte mutluluk yaşarız.
ayy cadı kız çekilmedi gitti ya ah bu kızlar yok muu
canım gözün aydın rabbime çok şükür bu günlere geldin.Sıra rüzgarı kollarına almkta inş...
bu arada unutmadan söyleyim kayısı kompostosu yapıp suyunu şişeyi doldur ve hastane çantana koy canım hemsütün için hemde sezeryan sonrası wc sorunu olmaması için önemliymiş...
gecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda)
amin kuzum. sen de dinlen iyice. senin damat geliyr..darisi benim gelinimin zamani gelince gelmesine)
ne cok gel oldu yahu)
saol cnm.
kayisi hosafi yaptirdim cnm anneme. yazik kadin bilmiyr doguma gidecegimi. kandirdim)
Hoşbuldummm Nesdoşummayşegül hoşgeldin kuzum.
hee sen şimdi oralarda bat yiyon ne güzel.
üşenmesem yaparım da çok yoruldum yaa.napıyonnn
sıpa bunlar.
bakalım bu hafta görcez böbreğimi ne kadar sıkıştırdığını.
Sağol bacımm,zor valla.Nerden başlayacağımı bile bi süre kestiremedimooo işin zor canım allh kolaylık versin....
Teşekkür ederim kuzumm,iyiyim şükürler olsun,anacığımın bahar temizliğini yaptım,sonra da boşanma davasından önce evin satılığa çıkacağını öğrendim,gitti bütün emekleriiiimmmGüle güle kirlet canim evini.
nasılsın canim özledik seni.
Hoşbuldummm NesdoşummYiyom valla,çok seviyorum.Burda da sürekli yapıyo karılar,bilirsin Sen nasılsınn,görüşemedik hiç,böbreğin gene sıkıntılı anladığım kadarıyla..Kıyamam ben sana yaa
Sağol bacımm,zor valla.Nerden başlayacağımı bile bi süre kestiremedim
Teşekkür ederim kuzumm,iyiyim şükürler olsun,anacığımın bahar temizliğini yaptım,sonra da boşanma davasından önce evin satılığa çıkacağını öğrendim,gitti bütün emekleriiiimmmSen napıyosun,nasılsın canım Yok mu sende daha bi gelişmee??
iyiyim canim cok şükür.
degisme yok malesef
hâlâ bat yum tekrar bat i bekle ugras dur. iste sonumuz Hayrola.
canım ne güzel eşinde izin almış süer olacak herşey...
hoşaf içinde afiyet olsun şimdiden ....
Allah iyilik versin canım,hayırlısı diyelim hayırlısı olsun..Ben tüp bebek tedavisinden bile artık umutlu değilim.Genelde birinci tedavide olmuyomuş,öyle söylüyolar.Dolayısıyla benim de şevkim kırıldı iyice..O yüzden seni de anlıyorum..Sen umudunu hiç yitirme..Rabb'im en kısa zamanda sağlıklı,pembe yanaklı,badem gözlü bi bebiş versin sanaBen senden çok umutluyumm Duha'm
ahh ben de sizler kadar umutlu olsam kendimden iyi olacak ins iyi dilekleriniz icin hepiniz de sağolun canlarım.
sen niye umutsuz oluyorsun bakiyim kim demiş olmuyor diye olacak allahın izniyle biz burda topikcanlar olarak birbirimize o kadar dua ediyoruz ki bunlar karşılıksız kalmayacak rabbim lutfedecek insallahhhhhh.
kul rabbini nasıl bilirse ben öyle muamele ederim buyuruyor allah teâlâ.
biz rabbim verecek nasip edecek diyerek umitvari olursak olacak allahın izniyle.
Canım beniimm...Ne güzel yazmışsın..''Umut Rahman'dan''..İşte biz insanoğlu bazı dönemler bi hayli karamsar olabiliyoruz. Aslımızda ise hepimiz ama ufak ama büyük umutlar besliyoruz..Yer gök dua üstüne kurulu..Dualarımızla olacak inşallahh
yok canım meyve hiç yemiyorum bu aralar canım hep tatlı istiyoramam diyim eflalim. meyveye yuklenme yine..sonra cokkkkk kilo alirsin kuzum ve gereksiz seker yuklemis olursun vucuduna.
henüz yanmam yok aklımda olsun sağolTamam canim.eyer buay adet olursam diyer ay ocin alirom allahim izin verirsw.ins.gerek kalmaz bu ay gelir bebisim
BuarDa miyde yanmasina yatarken bir bardak havuc suyu icebilorson
Taze sıkılmış
Çok sevindim canım gözünaydın olsungecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda)
kolay gelsin hep böyle iyi ol.
moral ehh işte eşimle daha hic konusmadim kurstan geldim o camiye gitti. o gelene kadar ben de gezmeye gittim simdi geldim yine evde yok benim yum kapida.
her ay böyle olyr ne olacak bakalım hayırlısı.
çok üzülüyorum bu duruma ama elimden
birsey gelmiyor.
canım çok haklısın kırılmakta ama pes etme lütfen, bebeğin için yap biliyorum gururuna dokunuyor ama bazı erkekler böyle benim eşimde öyleydi sinir ederdi beni, şimdi ben ona pas vermiyorumöyle mi diyorsun cutem haklısın yapmam gerekir ve yapmamin tek sebebi ozlem duydugum yavruma kavusmak o hep agir basiyo dayanamıyorum
gonul istiyor ki esim de destek olsun.
4 yildir kocami(çocuk mevzusunda) yola getirmek icin ugrasiyorum ama hâlâ eksiklikleri var.
diyorum benim imtihanım da bu.
inşallah sinavi kazananlardan olurum.
şükür canım bitti gözünaydınsevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
bizde soğuk yeriz gerçi ben ılık severim:) canım bilmiyorum artık enerjiden mi huyu mu böyle bende öyleymişim kendimi bildim bileli 6 da kalkardım tabi çocuk olunca uyku ağır bastı:)gözün aydın insanın böyle bir zamanda eşinin yanında olması cok önemli tadını cıkarın inş. yusuf rüzgarla beraber..
hımm çok severim ben bizim orda bat derler samsunda çok yapardık özellikle yazın soguk yeriz çok doyurucu canım çekti yarın yapayım bari :)
valla ebede ne bekliyormuş insanı tedirgin ediyorlar bakalım benim degerim kaç çıkacak..
benimkide çok erken kalkıyordu canım kreşe gönderince çözüldü meğer enerjiden uykusu yetiyormuş şimdi 10da yatar 9da kalkar maşallah..bu veletleri yormak lazım yoksa erkenden dikiyorlar ayağa..ben hiç ikiz istemedim bakabilecegimi sanmıyorum cok zor hakikaten hele yanında kimsen yoksa..
ay canım tarif kolay diye verdim hani canı isteyen hamile kolayca yapabilir kokusuda yok ya, bilsem vermezdim üzüldüm,bizde salamura yaprakla yeriz bu aralar dadandım geçen haftada bu haftada yaptımbat tarifi vermişsin.
eşimin oralara özgü bir yemektir.
ben de öğrendim yapıyorum arada.
ama biz salamura üzüm yaprağı ile yiyoruz onu.
çok lezzetli ye ye bıkmıyor insan.
canım çekti yaaaaaaaaaaaaaa
ayy canım üst üste güzel haberler veriyorsun bunada sevindim:)amin cnm.
saol cnm.
saol kuuzm. isin guzel tarafi orasi. bu sondu) dogum sonrasi vermeyecegim dedi doktorum )
yok canım suyun içindeoluncaanne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
ayyy ne batmış kız meğer herkes biliyormuşKığııızzz dün bat dedin,biraz önce sofradayken komşum bat yapmış,bi tabak da bana getirdiiiiiiBu memleketin tek sevdiğim şeyi ''bat'ı
ayyy temizle temizle bitmemiştir kolay gelsin:)Dünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
Şimdi popom yer gördü,hemen açtım topikciğimi
canım hifa istanbula gitmişti eşi sınava girecekmiş apar topar gitmişler büyük ihtimal oraya yerleşeceklermiş şimdi taşınıyordurkızlar hifanur ne yaptı aceba.
en son catlatma iğnesi olmuştu
daha haber yok.
bak sen niye umutlu değilimişsinAllah iyilik versin canım,hayırlısı diyelim hayırlısı olsun..Ben tüp bebek tedavisinden bile artık umutlu değilim.Genelde birinci tedavide olmuyomuş,öyle söylüyolar.Dolayısıyla benim de şevkim kırıldı iyice..O yüzden seni de anlıyorum..Sen umudunu hiç yitirme..Rabb'im en kısa zamanda sağlıklı,pembe yanaklı,badem gözlü bi bebiş versin sanaBen senden çok umutluyumm Duha'm
inşallah hamileliktendirBir hafta once esimle sarzi bittigi icin teli degismistik.sonra onda kaldi bende onemsemedim.neyse benim alti aydir kullandigim teli bi hafta icinde hallettisuya dusurmus.suan kullandigi telde benimdi onuda ayni sekilde cami kirinca bana yenisini almisti.nasil moralim bozuldu anlatamam.cok pahali yaptiramadikta anlicaginiz benim telim yok suanlik nete giremiyorum.bugun sol kasigimdan bacagima vuran bi kasilma var ve hala devam ediyo.cok canimi yakti bugun.nedenini anlamadim ama cok sancili adet geciricem gibime geliyor.gecmise soylebi baktim ama cok okuyamadim (
canım test varsa yap artık ateşin güzel yarını beklemegünaydınnnn
kararsız kaldım kızlar sabah sabah grip olabilirim bu aralar kırgınlık var ateşim o yüzden yükselmiş olabilir
yarın mecburen bhcg yapılacak eğer bebek yoksa tekrar ilaç yazılacak
şu grip mi neyse ateşimi o mu yükseltti (daha grip olmadım ama) yoksa bebek mi var şüphelenemiyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
http://www.fertilityfriend.com/home/4e3f15
kızlar hepinizi günaydın ben kaç haftalık hamile oluyorum ateş tabloma göre mi hesaplamam gerekiyor
son adet tarihine göre hesaplıycaksın
http://www.fertilityfriend.com/home/4e3f15
kızlar hepinizi günaydın ben kaç haftalık hamile oluyorum ateş tabloma göre mi hesaplamam gerekiyor
sağol canım aminnnnncanım gozunaydın değerin cok güzel cıkmıs Masallah
güzelde bir hamilelik geçir ve bebişini alıp evine gel İnsallah
haklısın canım artık abartmadan lokma lokma yiyicem:) her şeyden:)saol cnm.
ama tatli meyveden tehlikeli. dikkat et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?