Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
ayy cadı kız çekilmedi gitti ya ah bu kızlar yok muu
sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...

canım gözün aydın rabbime çok şükür bu günlere geldin.Sıra rüzgarı kollarına almkta inş...
bu arada unutmadan söyleyim kayısı kompostosu yapıp suyunu şişeyi doldur ve hastane çantana koy canım hemsütün için hemde sezeryan sonrası wc sorunu olmaması için önemliymiş...

Son düzenleme:
inş kuzum.
sen perşembe rüzgarı kucaklıcan.
inş ben de güzel haberlerle gelirim perşembe günü.
çifte mutluluk yaşarız.
amin kuzum. sen de dinlen iyice. senin damat geliyr..darisi benim gelinimin zamani gelince gelmesine )
ne cok gel oldu yahu )

saol cnm.
kayisi hosafi yaptirdim cnm anneme. yazik kadin bilmiyr doguma gidecegimi. kandirdim )

amin kuzum. sen de dinlen iyice. senin damat geliyr..darisi benim gelinimin zamani gelince gelmesine )
ne cok gel oldu yahu )

saol cnm.
kayisi hosafi yaptirdim cnm anneme. yazik kadin bilmiyr doguma gidecegimi. kandirdim )

canım ne güzel eşinde izin almış süer olacak herşey...
hoşaf içinde afiyet olsun şimdiden ....

kızlar hifanur ne yaptı aceba.
en son catlatma iğnesi olmuştu
daha haber yok.

Hoşbuldummm Nesdoşumm Yiyom valla,çok seviyorum.Burda da sürekli yapıyo karılar,bilirsin Sen nasılsınn,görüşemedik hiç,böbreğin gene sıkıntılı anladığım kadarıyla..Kıyamam ben sana yaa
ooo işin zor canım allh kolaylık versin....
Sağol bacımm,zor valla.Nerden başlayacağımı bile bi süre kestiremedim
Güle güle kirlet canim evini.
nasılsın canim özledik seni.
Teşekkür ederim kuzumm,iyiyim şükürler olsun,anacığımın bahar temizliğini yaptım,sonra da boşanma davasından önce evin satılığa çıkacağını öğrendim,gitti bütün emekleriiiimmm Sen napıyosun,nasılsın canım Yok mu sende daha bi gelişmee??

iyiyim canim cok şükür.
degisme yok malesef
hâlâ bat yum tekrar bat i bekle ugras dur. iste sonumuz Hayrola.

iyiyim canim cok şükür.
degisme yok malesef
hâlâ bat yum tekrar bat i bekle ugras dur. iste sonumuz Hayrola.

Allah iyilik versin canım,hayırlısı diyelim hayırlısı olsun..Ben tüp bebek tedavisinden bile artık umutlu değilim.Genelde birinci tedavide olmuyomuş,öyle söylüyolar.Dolayısıyla benim de şevkim kırıldı iyice..O yüzden seni de anlıyorum..Sen umudunu hiç yitirme..Rabb'im en kısa zamanda sağlıklı,pembe yanaklı,badem gözlü bi bebiş versin sana Ben senden çok umutluyumm Duha'm

ahh ben de sizler kadar umutlu olsam kendimden iyi olacak ins iyi dilekleriniz icin hepiniz de sağolun canlarım.
sen niye umutsuz oluyorsun bakiyim kim demiş olmuyor diye olacak allahın izniyle biz burda topikcanlar olarak birbirimize o kadar dua ediyoruz ki bunlar karşılıksız kalmayacak rabbim lutfedecek insallahhhhhh.
kul rabbini nasıl bilirse ben öyle muamele ederim buyuruyor allah teâlâ.
biz rabbim verecek nasip edecek diyerek umitvari olursak olacak allahın izniyle.

Son düzenleme:
Bir hafta once esimle sarzi bittigi icin teli degismistik.sonra onda kaldi bende onemsemedim.neyse benim alti aydir kullandigim teli bi hafta icinde halletti suya dusurmus.suan kullandigi telde benimdi onuda ayni sekilde cami kirinca bana yenisini almisti.nasil moralim bozuldu anlatamam.cok pahali yaptiramadikta anlicaginiz benim telim yok suanlik nete giremiyorum.bugun sol kasigimdan bacagima vuran bi kasilma var ve hala devam ediyo.cok canimi yakti bugun.nedenini anlamadim ama cok sancili adet geciricem gibime geliyor.gecmise soylebi baktim ama cok okuyamadim (

Canım beniimm...Ne güzel yazmışsın..''Umut Rahman'dan''..İşte biz insanoğlu bazı dönemler bi hayli karamsar olabiliyoruz. Aslımızda ise hepimiz ama ufak ama büyük umutlar besliyoruz..Yer gök dua üstüne kurulu..Dualarımızla olacak inşallahh

evet canım olabiliyor ki çok normal.
ama onemli olan o halden uzun sürmeden kurtulmak ins.

günaydınnnn
kararsız kaldım kızlar sabah sabah grip olabilirim bu aralar kırgınlık var ateşim o yüzden yükselmiş olabilir
yarın mecburen bhcg yapılacak eğer bebek yoksa tekrar ilaç yazılacak
şu grip mi neyse ateşimi o mu yükseltti (daha grip olmadım ama) yoksa bebek mi var şüphelenemiyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

amam diyim eflalim. meyveye yuklenme yine..sonra cokkkkk kilo alirsin kuzum ve gereksiz seker yuklemis olursun vucuduna.
yok canım meyve hiç yemiyorum bu aralar canım hep tatlı istiyor
Tamam canim.eyer buay adet olursam diyer ay ocin alirom allahim izin verirsw.ins.gerek kalmaz bu ay gelir bebisim
BuarDa miyde yanmasina yatarken bir bardak havuc suyu icebilorson
Taze sıkılmış
henüz yanmam yok aklımda olsun sağol
Çok sevindim canım gözünaydın olsun

canım çok haklısın kırılmakta ama pes etme lütfen, bebeğin için yap biliyorum gururuna dokunuyor ama bazı erkekler böyle benim eşimde öyleydi sinir ederdi beni, şimdi ben ona pas vermiyorum yavrun için sık dişini sonra benim gibi yaparsın
sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
şükür canım bitti gözünaydın
bizde soğuk yeriz gerçi ben ılık severim:) canım bilmiyorum artık enerjiden mi huyu mu böyle bende öyleymişim kendimi bildim bileli 6 da kalkardım tabi çocuk olunca uyku ağır bastı:)
ay canım tarif kolay diye verdim hani canı isteyen hamile kolayca yapabilir kokusuda yok ya, bilsem vermezdim üzüldüm,bizde salamura yaprakla yeriz bu aralar dadandım geçen haftada bu haftada yaptım senin eşin memlekete komşuyuz bizde eşinin memlekette cevizde koyuyorlar
amin cnm.

saol cnm.

saol kuuzm. isin guzel tarafi orasi. bu sondu ) dogum sonrasi vermeyecegim dedi doktorum )
ayy canım üst üste güzel haberler veriyorsun bunada sevindim:)
anne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
yok canım suyun içindeolunca
Kığııızzz dün bat dedin,biraz önce sofradayken komşum bat yapmış,bi tabak da bana getirdiiiiii Bu memleketin tek sevdiğim şeyi ''bat'ı
ayyy ne batmış kız meğer herkes biliyormuş afiyet olsun, sen hangi memlekettesin canım gurbettemisin
Dünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
Şimdi popom yer gördü,hemen açtım topikciğimi
ayyy temizle temizle bitmemiştir kolay gelsin:)
kızlar hifanur ne yaptı aceba.
en son catlatma iğnesi olmuştu
daha haber yok.
canım hifa istanbula gitmişti eşi sınava girecekmiş apar topar gitmişler büyük ihtimal oraya yerleşeceklermiş şimdi taşınıyordur
bak sen niye umutlu değilimişsin ilk tedaviyle hamile kalanda var canım hemen olumsuzunu düşünme bakalım
inşallah hamileliktendir
canım test varsa yap artık ateşin güzel yarını bekleme

saol cnm.
ama tatli meyveden tehlikeli. dikkat et cnm.

http://www.fertilityfriend.com/home/4e3f15
kızlar hepinizi günaydın ben kaç haftalık hamile oluyorum ateş tabloma göre mi hesaplamam gerekiyor

son adet tarihi kullanilir
normalde 14. gun yumurtlanmasina gore hesap yapar bu otomatik hesaplayicilar. sen de 5 gun gec yumurtlamis oluyrsun bu duurmda. onun icin son adet tarihini 29 mart degilde 3 nisan olarak alirsan, o zaman takvimin dogru olurm doktora da gec yumurtladigini soyle mutlaka. yoksa gereksiz canini sikabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…