korkucak bişey yok allahım ol dediyse olmuştur,yarınıda bekleme git kan ver hepimiz sonucu ögrenip rahatlıyalımkızlarrrr fikirlerinize ihtiyacım var
benim adet ağrım var hamilelik şüphem yok ama ateş çizelgem hamilesin diye bağırıyor
yarın bat ne yapsam? eninde sonunda mecburen yeni döngü için ilaç yazılacak vee mecburen yarın adet olayım olmayım beta bakılacak
grip olacağım gibi ateşim ondan yükselmişte olabilir belki düşüktü diyorum
sabah ilk idrarı kaçırdım öğleden sonra okulda idrarımı tutsam eve gelince test yapsammı?
yoksa hiç yapmasam yarın nasıl olsa kanda bakılacak beklesemmi
yada yarını beklemesem bugün beta yaptırsammı
KOR KU YO RUMMMMMMMMMMM((((((((((((
aminnn canımCanım şimdi bile yapsan çıkar sıvı alma iki saat ben öyle yapmıştım tut idrarını, benim dpo 9 da gün içinde çıktı tutmamıştım bile idrarımı, seninki kesin çıkar varsa
İnşaallah sağlıkla gelir bebekleriniz çok bekletmeden
yok umudu kaybetmek deyil aslında bu hamile kaldıgım tabloyla karşılaştırınca ilk dpo günlerinin ateş farkı gözüme çarptı öyle düşündüm allah bilir hayırlısı nezamansa ozaman versin melegimi,inşallah bu aydırborancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledir
ohhh abla kardeş kaynatacaksınız ne güzel...
çok sevindim cutem, zaten baba olmadan olur mu hiç, saçmalık yani.Hem niye babalık izni yokmuş özel sektörde. Bizim işyerinde de eşiminkinde de var böyle izinler, babalık izni, taşınma izni, evlilik izni fln, özeli devleti yok bu işin, analık babalık bu, başka şeye benzemez Neyse lütfedip de hakkı olan izni vermişler çok şükür Yarın bu saatlerde karnında değil kucağında olacak paşaaa
ohh gözün aydın canım, bu akşam iğne yok hee, nasıl bir duygu, boşluğa düşer insan beAllah'ımmm bize de göstersin bu günleri inşallahhhh
DUHAM VE AYŞEGÜLÜMzaman zaman umutsuzluğa düşüyor insan, ama silkelenin, ben ikinizden de çok umutluyum canlar
Yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor sanırım:26: geç yumurtladığını varsayarak hesaplamalısın canım.
grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.
canım bu düşüş düşüş değil ki, olur o kadarcık, sen artık bu akşamki çalışmayı da yapıp beklemeye çekilinşallah sonuç güzel olsun
ohh iyi gezmeler eflal hanımablana söyledin mi bebişi
gecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda)
bence de haklısın giderken vereyim kanı olsun bitsin dimi testle falan uğraşmayımkorkucak bişey yok allahım ol dediyse olmuştur,yarınıda bekleme git kan ver hepimiz sonucu ögrenip rahatlıyalım
aminnn canım
yok umudu kaybetmek deyil aslında bu hamile kaldıgım tabloyla karşılaştırınca ilk dpo günlerinin ateş farkı gözüme çarptı öyle düşündüm allah bilir hayırlısı nezamansa ozaman versin melegimi,inşallah bu aydır
bu akşamdan kaçış yok diyorsun yanidualarınıza ihtiyacım var ellerinizi kalbinizi allaha açarken benide hatırlayın lütfen,
korkucak bişey yok allahım ol dediyse olmuştur,yarınıda bekleme git kan ver hepimiz sonucu ögrenip rahatlıyalım
aminnn canım
yok umudu kaybetmek deyil aslında bu hamile kaldıgım tabloyla karşılaştırınca ilk dpo günlerinin ateş farkı gözüme çarptı öyle düşündüm allah bilir hayırlısı nezamansa ozaman versin melegimi,inşallah bu aydır
bu akşamdan kaçış yok diyorsun yanidualarınıza ihtiyacım var ellerinizi kalbinizi allaha açarken benide hatırlayın lütfen,
korkucak bişey yok allahım ol dediyse olmuştur,yarınıda bekleme git kan ver hepimiz sonucu ögrenip rahatlıyalım
aminnn canım
ne güzel bigüngünaydınnnnnlar topikdaşlarım
herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cutem son bir gün kaldı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz anaaam son bir gün kaldı rüzgar oğlana dediiiiim
eylül kuzum kürler konusunda istediği sor zira bi ara aktara bağlamıştım.
eflal kız üzülme benim öyle canım çekti geçti. nefsim kuvvetlidir yemek konusunda.
evet biz ceviz de koyuyoruz.
günaydın canımGunaydin kizlarrrr
günaydın canım, güzel günlerherkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cutem son bir gün kaldı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz anaaam son bir gün kaldı rüzgar oğlana dediiiiim
eflal kız üzülme benim öyle canım çekti geçti. nefsim kuvvetlidir yemek konusunda.
güle güle, hayırlısı olsun inşallahsaat 11 e randevu aldım gidiyorum
0.1 i görüp yıkılacağımı bile bile hatta randevu alınca adet ağrılarım başlamasına rağmen ayaklarım geri gitsede gidiyorum
öğleden sonra sonuç çıkar mutlu haber vereceğimi pek zannetmiyorum ama hayırlısı olsun
görüşürüz kızlar
Iyilik cnm hic yatiyorum oyleee....oglusla yol arkadasiyiz iste yatiyoruz konusuyoruz yine yatiyoruzgünaydın kuzucum naber nasılsın?
Aminn inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağ salimBeni de duygulandırdın
Gunaydin kizlaarrrGunaydin kizlarrrr
Gunaydin nesdos..cidden ben de gozumu acar acmaz cutenin son gunuu dedim kendime..rabbim o gunu bizlere de yasatsin..son 1gun o mucizeye kavusmayaaaherkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Hayirlisi olsun arkadasimmm...saat 11 e randevu aldım gidiyorum
0.1 i görüp yıkılacağımı bile bile hatta randevu alınca adet ağrılarım başlamasına rağmen ayaklarım geri gitsede gidiyorum
öğleden sonra sonuç çıkar mutlu haber vereceğimi pek zannetmiyorum ama hayırlısı olsun
görüşürüz kızlar
saat 11 e randevu aldım gidiyorum
görüşürüz kızlar
yatın yatın, senin oğlan yata yata büyüyecekmiş napalımIyilik cnm hic yatiyorum oyleee....oglusla yol arkadasiyiz iste yatiyoruz konusuyoruz yine yatiyoruz
Gunaydin kizlaarrr
Gunaydin nesdos..cidden ben de gozumu acar acmaz cutenin son gunuu dedim kendime..rabbim o gunu bizlere de yasatsin..son 1gun o mucizeye kavusmayaaa
Hayirlisi olsun arkadasimmm...
herkese güzel mutlu bir gün dilerim bende çıkıyorum birazdan önce şu sınav işlerimi halledicem sonrada kan tahlili sonucumu alıcam çok merak ediyorum..dün anneme söyledim kan verdim şüpheleniyorum dedim kadın şasırdı valla eşim istemiyoya nasıl oldu diyehepinizi öpüyorum görüşürüzz
cutemm son gün rüzgar bebek yarın kolllarında inş..
yatın yatın, senin oğlan yata yata büyüyecekmiş napalım
canın sıkılıyor mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?