Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
korkucak bişey yok allahım ol dediyse olmuştur,yarınıda bekleme git kan ver hepimiz sonucu ögrenip rahatlıyalım
aminnn canım
borancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledir

ohhh abla kardeş kaynatacaksınız ne güzel...
yok umudu kaybetmek deyil aslında bu hamile kaldıgım tabloyla karşılaştırınca ilk dpo günlerinin ateş farkı gözüme çarptı öyle düşündüm allah bilir hayırlısı nezamansa ozaman versin melegimi,inşallah bu aydır

bu akşamdan kaçış yok diyorsun yanidualarınıza ihtiyacım var ellerinizi kalbinizi allaha açarken benide hatırlayın lütfen,

çok sevindim canım eşinin yanında olması bambaşka birşey..

bence de haklısın giderken vereyim kanı olsun bitsin dimi testle falan uğraşmayım

hatırlamam mı canım ya, hep dua ediyorum hepinize, bebek isteyenlere hamile kalmaları için, hamilelere de hayırlı doğumlar için dua ediyorum, Allah kabul ederse

inş bu aydır canım.beklemek çok zorr

herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cutem son bir gün kaldı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz anaaam son bir gün kaldı rüzgar oğlana dediiiiim
eylül kuzum kürler konusunda istediği sor zira bi ara aktara bağlamıştım.
eflal kız üzülme benim öyle canım çekti geçti. nefsim kuvvetlidir yemek konusunda.
evet biz ceviz de koyuyoruz.

saat 11 e randevu aldım gidiyorum
0.1 i görüp yıkılacağımı bile bile hatta randevu alınca adet ağrılarım başlamasına rağmen ayaklarım geri gitsede gidiyorum
öğleden sonra sonuç çıkar mutlu haber vereceğimi pek zannetmiyorum ama hayırlısı olsun
görüşürüz kızlar

günaydın canım..
ilgin için tşkr ederim.

Gunaydin kizlarrrr
günaydın canım

günaydın canım, güzel günler

güle güle, hayırlısı olsun inşallah

günaydın kuzucum naber nasılsın?
Aminn inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağ salim Beni de duygulandırdın
Iyilik cnm hic yatiyorum oyleee....oglusla yol arkadasiyiz iste yatiyoruz konusuyoruz yine yatiyoruz
ne güzel bigün günaydınnnnnlar topikdaşlarım

Gunaydin kizlarrrr
Gunaydin kizlaarrr
Gunaydin nesdos..cidden ben de gozumu acar acmaz cutenin son gunuu dedim kendime..rabbim o gunu bizlere de yasatsin..son 1gun o mucizeye kavusmayaaa
Hayirlisi olsun arkadasimmm...

canım güzel haberle dönersin inş. dualarımız seninle.

herkese güzel mutlu bir gün dilerim bende çıkıyorum birazdan önce şu sınav işlerimi halledicem sonrada kan tahlili sonucumu alıcam çok merak ediyorum..dün anneme söyledim kan verdim şüpheleniyorum dedim kadın şasırdı valla eşim istemiyoya nasıl oldu diyehepinizi öpüyorum görüşürüzz
cutemm son gün rüzgar bebek yarın kolllarında inş..

yatın yatın, senin oğlan yata yata büyüyecekmiş napalım
canın sıkılıyor mu:26:

hayırlı haberler olsun inşallah

gidemedim bile kızlar afedersiniz wc de bol akıntılı birkaç damla kan geldi yarına söker diye tahmin ediyorum sabahki ateşim hastalıktanmış bunu da anladım Rabbim beni seviyormuş bir defa daha anladım beta yaptırsam 0.1 görsem çok daha kötü olurdum. boran arkadaşımın bana dediği gibi üzülmek yok 35 günde adet olurken bu ay düzene girdi önümüzdeki maçlara bakıcaz destekleriniz için sağolun. hamile değilim diye bir yere de gitmem buralardayım artık öptümmmm

yatın yatın, senin oğlan yata yata büyüyecekmiş napalım
canın sıkılıyor mu:26:

Yok cnm cok ta sıkılmiyooo..biraz tv biraz kitap biraz oyunlar biraz arkadaslarla qirqir biraz kk oyle aksam oluyo ve kocis geliyoooo hem 2gu de bir kv geliyo oylenden sohbet fln ediyoruz zaman geciyo..canim sıkıldiginda icimde sanki minik kedinin dolasdigini hiss efiyorum boyle patikleri karnima durte surte geziniyooo o unutturuyo herseyi Rabbim heeeeeerkeeeeeseeee nasip etsiiin Insalllaaahhhhhhh AAAMMMIIIINNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…