Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz gün aşırı yapabilirsiniz ama bu kadar erken olmaz ,akıntını kontrol et mutlaka,uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı başladığında ilişkileri kaçırmayın :)

arkadaşlar yumurta takini yapınca .yumurtlama günümü ilşki olmalı 2 gün sonrasındamı erkek bebek için

yatcaz kalkcaz Rüzgar olan bizimle olacak...
Cute canım yarın bu vakıtler cok güzel olacak senin için bizde heyecanla senin yazmanı bekleyeceğiz...

hatırlamam mı canım ya, hep dua ediyorum hepinize, bebek isteyenlere hamile kalmaları için, hamilelere de hayırlı doğumlar için dua ediyorum, Allah kabul ederse
Allah razı olsun bacım.allahım kabul etsin tüm dualarimizi
inş bu aydır canım.beklemek çok zorr
Öyle canım ama sabır
bence de haklısın giderken vereyim kanı olsun bitsin dimi testle falan uğraşmayım

Hayırlısı olsun.yani döngü yani heyecan;-)

cnm..sgk dan arastridik. evlenme ve ölum izni var. ama yasada babalik izni yok..cok ilginc dimi. is yeri istemese vermez yani.

yatcaz kalkcaz Rüzgar olan bizimle olacak...
Cute canım yarın bu vakıtler cok güzel olacak senin için bizde heyecanla senin yazmanı bekleyeceğiz...

saolun kizlar. insallah yarin kucagimda olacak yavrum. ilk anneler gunum olacak sayesinde pazar gunu de )
ben yoruldum baya. sabahtan beri calisiyrm. guya dinlenecektim. bisiler yapip buzluga attim ikramlik. sonra lohusa yatagimin carsaflarini utuleyip.serdim. cikan camasirlar yikayip astim. mecburen vucut temizligini yaptim kiii bu gobekle baya zorlaniyr insan ) daha esime bir iki parca utulemem gerekn sey kaldi. bogazim da hala gecmedi. anlayacaginiz henuz dogum heyecanina giremedim ben

ayni insanin iki gebelik garfigi bile belli bir dpo ya gelene kadar farklilik gosteriyr. benim basima geldi. genelde dpo9-10 gibi benzemeye basliyr birbirine. o nedenle henuz erken sana yorum icin.

buaradabana yazini da gordum. tesekkur ederim

ayni insanin iki gebelik garfigi bile belli bir dpo ya gelene kadar farklilik gosteriyr. benim basima geldi. genelde dpo9-10 gibi benzemeye basliyr birbirine. o nedenle henuz erken sana yorum icin.

buaradabana yazini da gordum. tesekkur ederim
Rica ederim tatlım.dört gözle bebisini topigimiz de bekliyoruz.anladım haftaya çarşambayı bekleyeceğiz hadi hayırlısı

Canım buarada ff.emin olmayaraktan çizgimiz 15.güne çekmiş.ama ben ogün ovu.testi yapmıştım negatifti.16.gün yapmadım.dun bi yapayım dedim oda negatifti.şimdi ben15.gün yum.olduysa bigün önceki test pozitif olması gerekmiyormuydu.hani 24 36 saat içinde yum olacağını gosteriyorya ovu.testi

Son düzenleme:

sanirim.tablonda en son 14. gune w akinti girmissin. onun icin 15 e kesikli cekmis. bence 16.gun yumyum.
ovulasyon testi yaptigin ilk gune ff de negatif gir. tests kismindan opk yi - isaretleyeceksin.

Nasılsıniz canlarım

cute sayili günler bitti mutlu sona saatler kaldı canım
hosgelsin yusuf rüzgar....

Bugün babacığımin ölüm yıldönümü 9.yilina girdi
icim de burukluk var bi an o gunleri hatırladım.
cok şükür bugünumüze allahım anneme hayirli uzun ömür versin.

allahım hepinizin anne ve babasina hayirli uzun ömürler versin ins. yokluklarini göstermesin çok zor

inşallah.
ohoo yine birsürü iş yapmissin kadin olnak zor is vesselam.
sezaryenin de tek iyi yani hazırlığıni yaparak gününü biliyorsun ona göre tedbirini alip hop! hadi doguma sakin sakin.demi....

insallah kuzum.
yarin ola hayrola..

babana da Allah rahmet eylesin cnm.

inşallah.
ohoo yine birsürü iş yapmissin kadin olnak zor is vesselam.
sezaryenin de tek iyi yani hazırlığıni yaparak gününü biliyorsun ona göre tedbirini alip hop! hadi doguma sakin sakin.demi....

vallahi cn. dunyaya bir daha gelsem erkek olmak isterdim
zor kadin olmak. doguracak ben ama kosturan yine ben.

Allah rahmet eylesin canım

Tatlım ogune negatif girmisim.anlamadım ff.de emin değil zaten.

bilmiyrm o zaman.
muhtemelen akinti girsilerinden dolayidir o zaman. kalsin bakalim boyle. gun ilerledikce belli eder kendini tablon.

cnmm.dr sonucunu yaz hemen. aklim sende. merak ediyrm.

kızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördüm kalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif

Allahım herkese nasip etsin :)

Son düzenleme:

sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle hep yüzün güler

haftalara uzunluklara gramlara hiç takılma canım her ultrasona girdiğinde değişiklik gösterecek bu değerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…