günaydın denizcim naber nasılsın?
çok güzel bir gün olsun inşallah
siz gün aşırı yapabilirsiniz ama bu kadar erken olmaz ,akıntını kontrol et mutlaka,uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı başladığında ilişkileri kaçırmayın :)
Allah razı olsun bacım.allahım kabul etsin tüm dualarimizihatırlamam mı canım ya, hep dua ediyorum hepinize, bebek isteyenlere hamile kalmaları için, hamilelere de hayırlı doğumlar için dua ediyorum, Allah kabul ederse
Öyle canım ama sabırinş bu aydır canım.beklemek çok zorr
bence de haklısın giderken vereyim kanı olsun bitsin dimi testle falan uğraşmayım
cnm..sgk dan arastridik. evlenme ve ölum izni var. ama yasada babalik izni yok..cok ilginc dimi. is yeri istemese vermez yani.çok sevindim cutem, zaten baba olmadan olur mu hiç, saçmalık yani.Hem niye babalık izni yokmuş özel sektörde. Bizim işyerinde de eşiminkinde de var böyle izinler, babalık izni, taşınma izni, evlilik izni fln, özeli devleti yok bu işin, analık babalık bu, başka şeye benzemez Neyse lütfedip de hakkı olan izni vermişler çok şükür Yarın bu saatlerde karnında değil kucağında olacak paşaaa
ohh gözün aydın canım, bu akşam iğne yok hee, nasıl bir duygu, boşluğa düşer insan beAllah'ımmm bize de göstersin bu günleri inşallahhhh
DUHAM VE AYŞEGÜLÜMzaman zaman umutsuzluğa düşüyor insan, ama silkelenin, ben ikinizden de çok umutluyum canlar
Yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor sanırım:26: geç yumurtladığını varsayarak hesaplamalısın canım.
grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.
canım bu düşüş düşüş değil ki, olur o kadarcık, sen artık bu akşamki çalışmayı da yapıp beklemeye çekilinşallah sonuç güzel olsun
ohh iyi gezmeler eflal hanımablana söyledin mi bebişi
Herkes iyidir Insallahhh...herkes icin hayirli ugurlu gun olsun Insallahh.
Cute cnm benim icindeki heyecan mutluluk bebegini sagsalim kucagina almanla katkat artsin Insallah..bugun burda anne adayi olarak yazdigin son gun yarin Insallahhhh coook guzell coook ozel bi anne olucaksin Rabbim bu tadi sonuna kadar doya doya yasatmayi nasip etsin..oglusunla bir omur mutlu olun insallah...bugun cok duyguluyum Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bu topikte herkes kavussun melegine Insallah..
herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cutem son bir gün kaldı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz anaaam son bir gün kaldı rüzgar oğlana dediiiiim
eylül kuzum kürler konusunda istediği sor zira bi ara aktara bağlamıştım.
eflal kız üzülme benim öyle canım çekti geçti. nefsim kuvvetlidir yemek konusunda.
evet biz ceviz de koyuyoruz.
herkese güzel mutlu bir gün dilerim bende çıkıyorum birazdan önce şu sınav işlerimi halledicem sonrada kan tahlili sonucumu alıcam çok merak ediyorum..dün anneme söyledim kan verdim şüpheleniyorum dedim kadın şasırdı valla eşim istemiyoya nasıl oldu diyehepinizi öpüyorum görüşürüzz
cutemm son gün rüzgar bebek yarın kolllarında inş..
yatcaz kalkcaz Rüzgar olan bizimle olacak...
Cute canım yarın bu vakıtler cok güzel olacak senin için bizde heyecanla senin yazmanı bekleyeceğiz...
Rica ederim tatlım.dört gözle bebisini topigimiz de bekliyoruz.anladım haftaya çarşambayı bekleyeceğiz hadi hayırlısıayni insanin iki gebelik garfigi bile belli bir dpo ya gelene kadar farklilik gosteriyr. benim basima geldi. genelde dpo9-10 gibi benzemeye basliyr birbirine. o nedenle henuz erken sana yorum icin.
buaradabana yazini da gordum. tesekkur ederim
Canım buarada ff.emin olmayaraktan çizgimiz 15.güne çekmiş.ama ben ogün ovu.testi yapmıştım negatifti.16.gün yapmadım.dun bi yapayım dedim oda negatifti.şimdi ben1y.gün yum.olduysa bugün önceki test pozitif olması gerekmiyormuydu.hani 24 36 saat içinde yum olacağını gosteriyorya ovu.testi
sanirim.tablonda en son 14. gune w akinti girmissin. onun icin 15 e kesikli cekmis. bence 16.gun yumyum.
ovulasyon testi yaptigin ilk gune ff de negatif gir. tests kismindan opk yi - isaretleyeceksin.
cnm..sgk dan arastridik. evlenme ve ölum izni var. ama yasada babalik izni yok..cok ilginc dimi. is yeri istemese vermez yani.
saolun kizlar. insallah yarin kucagimda olacak yavrum. ilk anneler gunum olacak sayesinde pazar gunu de)
ben yoruldum baya. sabahtan beri calisiyrm. guya dinlenecektim. bisiler yapip buzluga attim ikramlik. sonra lohusa yatagimin carsaflarini utuleyip.serdim. cikan camasirlar yikayip astim. mecburen vucut temizligini yaptim kiii bu gobekle baya zorlaniyr insan) daha esime bir iki parca utulemem gerekn sey kaldi. bogazim da hala gecmedi. anlayacaginiz henuz dogum heyecanina giremedim ben
insallah kuzum.Nasılsıniz canlarım
cute sayili günler bitti mutlu sona saatler kaldı canım
hosgelsin yusuf rüzgar....
Bugün babacığımin ölüm yıldönümü 9.yilina girdi
icim de burukluk var bi an o gunleri hatırladım.
cok şükür bugünumüze allahım anneme hayirli uzun ömür versin.
allahım hepinizin anne ve babasina hayirli uzun ömürler versin ins. yokluklarini göstermesin çok zor
inşallah.
ohoo yine birsürü iş yapmissin kadin olnak zor is vesselam.
sezaryenin de tek iyi yani hazırlığıni yaparak gününü biliyorsun ona göre tedbirini alip hop! hadi doguma sakin sakin.demi....
Nasılsıniz canlarım
cute sayili günler bitti mutlu sona saatler kaldı canım
hosgelsin yusuf rüzgar....
Bugün babacığımin ölüm yıldönümü 9.yilina girdi
icim de burukluk var bi an o gunleri hatırladım.
cok şükür bugünumüze allahım anneme hayirli uzun ömür versin.
allahım hepinizin anne ve babasina hayirli uzun ömürler versin ins. yokluklarini göstermesin çok zor
Tatlım ogune negatif girmisim.anlamadım ff.de emin değil zaten.
kızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördümkalp atışınıda çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif
Allahım herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?