sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
bugün iğnemi yaparken sen aklıma geldin cutem dedim son iğnesini yapacak hadi gelmiş geçmiş olsun diyeyim darısı başımaamin canım
ayy hadi hayırlı olsun şekerim.
kurtuldun iğnelerden.
doğum sonrası var mı iğne?
tahmin ediyorum canım.
en hassas eş bile kadın kadar istekli olamıyor bu konularda.
ben de eşimin soğukkanlılığına gıcık olurdum. her zaman panik olan adam bebek mevzu olunca garipleşirdi. genlerinde yok anacım.
sevgili pihtidaslarim..
cok suku bugunu de gordum. son ignemi yaptim ve artik kurtuldum. Allahim szilere de bu gunleri saglikla gostersin...
amin cnm.
saol cnm.
saol kuuzm. isin guzel tarafi orasi. bu sondu) dogum sonrasi vermeyecegim dedi doktorum )
anne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
ilahi nesdem.
inan bilse nehir dora
annesinin caninin acidigini sağ tarafa hiçç yaklaşmaz.
ins sorunsuzca bu günleri de atlatacaksin canim.
inş sana da nehir dora gibi bir cadı nasip olsun kuzum en kısa zamanda.
yavrum ne bilsin rahim komple sağa yatmış.
anne karnında yer çekimi yok mu kızlar.
ben sola yatıyorum bu cadı hala sağ böbreğimden vuruyo bana. bildiğin böbreğimin üstünden savuruyo hissetmek bi kenara çıkıntı yapıyo cadi.
amij tesekkir ederim.Yazdıklarını takip ediyordum ama yazmak kısmet olmamıştı cutem.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
Rüzgar bebeğin de bahtı,şansı hep açık olsun inşallah.
hadi ya gözünaydın kurtuldun canim ignelerdrn darısı benim eşime o da igne kullaniyo ya.garip adam benim esim yedigi igneye o kdar caninin yanmasına da acimiyr
korunmak istesem bu günleri tutturanam valla.
yanlış hatırlamıyorsam sen dr um doğumdan sonra da bir süre igne kullandiracak demiştin vazgeçti galiba.
Dünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
Şimdi popom yer gördü,hemen açtım topikciğimi
ayşegül hoşgeldin kuzum.Kığııızzz dün bat dedin,biraz önce sofradayken komşum bat yapmış,bi tabak da bana getirdiiiiiiBu memleketin tek sevdiğim şeyi ''bat'ı
yavrummmm. yercekimi olsada farketmez onlara.
benim.oglanda hep soluma calisiyr. sanirim anne karnindaki en rahat pozisyonlari bu. sag tarafina ellerini be ayaklarini sokuyrlar cnm..inan 9 ay bitene kadar da buna devam ediyrlar.
amij tesekkir ederim.
daha once yazismadik.sanirim.
Allah size de nasip etsin.
kuzum darisi kocana.
dr.um onceleri dogum sonrasi 1 ay daha devam edebilirisz demisti. ama vazgecti)) cok mutluyum.
ayşegül hoşgeldin kuzum.
hee sen şimdi oralarda bat yiyon ne güzel.
üşenmesem yaparım da çok yoruldum yaa.napıyonnn
sıpa bunlar.
bakalım bu hafta görcez böbreğimi ne kadar sıkıştırdığını.
Dünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
ah kuzum..insallah sorunsuz atlatirsin.
kızlar sırtım böğrüm çok ağrıyor.
bilgisayarı tutamıyorum.
telefondan okuyayım sizi.cevap yazılmıyor telden çok uğraştırıyor ama olsun okurum en azından.
siz kaynatın ben dinlendikçe gelirim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?