Canım benim hamarat arkadaşım nelerde yapmış maşallah sana, gücün kuvvetin artsın inşaallahcnm..sgk dan arastridik. evlenme ve ölum izni var. ama yasada babalik izni yok..cok ilginc dimi. is yeri istemese vermez yani.
saolun kizlar. insallah yarin kucagimda olacak yavrum. ilk anneler gunum olacak sayesinde pazar gunu de)
ben yoruldum baya. sabahtan beri calisiyrm. guya dinlenecektim. bisiler yapip buzluga attim ikramlik. sonra lohusa yatagimin carsaflarini utuleyip.serdim. cikan camasirlar yikayip astim. mecburen vucut temizligini yaptim kiii bu gobekle baya zorlaniyr insan) daha esime bir iki parca utulemem gerekn sey kaldi. bogazim da hala gecmedi. anlayacaginiz henuz dogum heyecanina giremedim ben
sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle hep yüzün güler
haftalara uzunluklara gramlara hiç takılma canım her ultrasona girdiğinde değişiklik gösterecek bu değerler
Canım sabah yazamadım acilen kalktım oğlum her yere krem sürmüşte yineonu temizledim şimdi ablama gidicem,yarın inşallah her şey gönlünce olur kuzun sağlıkla doğar, sen hemen toparlanırsın inşallah canım, bol bol şifalı sütün olsun inşallah, seni çok seviyorum Rabbim yarın için kolaylık versin güzellik versin akşam giremem belki diye şimdi yazdım
Canım benim hamarat arkadaşım nelerde yapmış maşallah sana, gücün kuvvetin artsın inşaallah
Bu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...
Bu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...
saol cnm benim. ben de seni cokkkkkk seviyorum. sen de kendine ve cocuklarina dikkat et. onemli gelismelerini bana ozelden yazmayi unutma lutfrn.
nasil olsa erken kalkiyorsun sabah. bana dua et baska birsey istemem senden...
amin canim amin.akilli bidigi op benim icin.
kız aranızda prulont depot kullanan varmı bana kanama falan olmadan haftada bir kere verdi acaba yanlış mı yapıyorum kullanmakla
Canım benim etmezmiyim dua sabah namazıdnda inşaallah bolca edicem, dediğin gibi yazarım ben sana sende haber ver mutlaka, öperim oğlumu, sende rüzgarı kokla bolca benim için
bilmiyrm o zaman.
muhtemelen akinti girsilerinden dolayidir o zaman. kalsin bakalim boyle. gun ilerledikce belli eder kendini tablon.
kullanmakla.cok iyi yapiyrsun. sirf kanama olunca verilmiyr cunku. bizim gibi pihtililara onlem amacli da veriliyr. ben sabah aksam 10 tane olmustum cnm. sende blli bir haftaya gelince keser doktor. sen doktoruna guven lutfen.
cuteheart canım az kaldı bebeğini kucağına almana inş. sağlıklı güle güle büyüt inş.
CANIMM çok mutlu oldum sizin adınıza son gün rabbim kolaylıklar versin sağlıkla paşanı kucağına alllllllllgecenlerde yazmistim. ozel sektorde babalik izni yokmus, esim yanimda olamayacak; hatta beni hastaneden cikarmaya bile gelemeyecek diye. cok uzulmustum.
zaman gecti.cumartesi de dr kendi demisti persembe sezeryan olsun diye. bizde insallah cumayi da izin verirler en azindan derkennnnn; esimin firmasi kendi insiyatifleri olarak 3 gun babalik izni vermisler. yani pazar da eklenince esim 4 gun yanimda)
ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun amaDünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
Şimdi popom yer gördü,hemen açtım topikciğimi
ayyy canım benim inşallah kontrollerin güzel geçer rahatlıkla atlatırsın Rabim sana ve minik cadı dora ya sağlık versinkızlar sırtım böğrüm çok ağrıyor.
bilgisayarı tutamıyorum.
telefondan okuyayım sizi.cevap yazılmıyor telden çok uğraştırıyor ama olsun okurum en azından.
siz kaynatın ben dinlendikçe gelirim belki.
güle güle canım iyi sohbetlerrrrrrKızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorHerkes iyidir Insallahhh...herkes icin hayirli ugurlu gun olsun Insallahh.
Cute cnm benim icindeki heyecan mutluluk bebegini sagsalim kucagina almanla katkat artsin Insallah..bugun burda anne adayi olarak yazdigin son gun yarin Insallahhhh coook guzell coook ozel bi anne olucaksin Rabbim bu tadi sonuna kadar doya doya yasatmayi nasip etsin..oglusunla bir omur mutlu olun insallah...bugun cok duyguluyum Rabbim tum dualarimizi kabul etsin bu topikte herkes kavussun melegine Insallah..
gecikmeli günaydın canımne güzel bigüngünaydınnnnnlar topikdaşlarım
canım Allah babanı rahmet etsin sizlere hayırlı ömürler versinNasılsıniz canlarım
cute sayili günler bitti mutlu sona saatler kaldı canım
hosgelsin yusuf rüzgar....
Bugün babacığımin ölüm yıldönümü 9.yilina girdi
icim de burukluk var bi an o gunleri hatırladım.
cok şükür bugünumüze allahım anneme hayirli uzun ömür versin.
allahım hepinizin anne ve babasina hayirli uzun ömürler versin ins. yokluklarini göstermesin çok zor
masallah size canım sonuna kadar mutlu olkızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördümkalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif
Allahım herkese nasip etsin :)
mrb canım iyiyiz şükür. maşallahhhhh Ahmet Asıma canım kocaman olmuş paşaBu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
hamile arkadaşlar..
bebişleriniz hayırlı olsun
merak ediyorum.gebeliğinizi ögrenmeden hemen önce idrarınız normalden koyu muydu???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?