Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah yazamadım acilen kalktım oğlum her yere krem sürmüşte yine onu temizledim şimdi ablama gidicem,yarın inşallah her şey gönlünce olur kuzun sağlıkla doğar, sen hemen toparlanırsın inşallah canım, bol bol şifalı sütün olsun inşallah, seni çok seviyorum Rabbim yarın için kolaylık versin güzellik versin akşam giremem belki diye şimdi yazdım

Canım benim hamarat arkadaşım nelerde yapmış maşallah sana, gücün kuvvetin artsın inşaallah

saol cnm benim. ben de seni cokkkkkk seviyorum. sen de kendine ve cocuklarina dikkat et. onemli gelismelerini bana ozelden yazmayi unutma lutfrn.
nasil olsa erken kalkiyorsun sabah. bana dua et baska birsey istemem senden...

Bu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...

maşallah sizde kocaman olmuşsunuz aminnn canımmm

kız aranızda prulont depot kullanan varmı bana kanama falan olmadan haftada bir kere verdi acaba yanlış mı yapıyorum kullanmakla

amin cnm. vakti gelince darisi sana olsun.
bebeginin iyi olmasina cok sevindim cnm.
bebek senden baya cekmis vitaminini. uzulme ama cnm. igneler cok cabuk takviye eder vucuduna.

saol cnm benim. ben de seni cokkkkkk seviyorum. sen de kendine ve cocuklarina dikkat et. onemli gelismelerini bana ozelden yazmayi unutma lutfrn.
nasil olsa erken kalkiyorsun sabah. bana dua et baska birsey istemem senden...

amin canim amin.akilli bidigi op benim icin.

Canım benim etmezmiyim dua sabah namazıdnda inşaallah bolca edicem, dediğin gibi yazarım ben sana sende haber ver mutlaka, öperim oğlumu, sende rüzgarı kokla bolca benim için

kız aranızda prulont depot kullanan varmı bana kanama falan olmadan haftada bir kere verdi acaba yanlış mı yapıyorum kullanmakla

kullanmakla.cok iyi yapiyrsun. sirf kanama olunca verilmiyr cunku. bizim gibi pihtililara onlem amacli da veriliyr. ben sabah aksam 10 tane olmustum cnm. sende blli bir haftaya gelince keser doktor. sen doktoruna guven lutfen.

Canım benim etmezmiyim dua sabah namazıdnda inşaallah bolca edicem, dediğin gibi yazarım ben sana sende haber ver mutlaka, öperim oğlumu, sende rüzgarı kokla bolca benim için

tamam cnm vakit bulunca haberdar ederim. koklarim ruzgari da )

bilmiyrm o zaman.
muhtemelen akinti girsilerinden dolayidir o zaman. kalsin bakalim boyle. gun ilerledikce belli eder kendini tablon.

Selamlar cuteheart. Az kaldi bizlerde senin heyecanini paylasiyoruz. Bir an once bu durumu saglikli sekilde atlatman dilegiyle. Dualarimiz seninle canim

kullanmakla.cok iyi yapiyrsun. sirf kanama olunca verilmiyr cunku. bizim gibi pihtililara onlem amacli da veriliyr. ben sabah aksam 10 tane olmustum cnm. sende blli bir haftaya gelince keser doktor. sen doktoruna guven lutfen.

canım şuan iki doktoro gidiyorum biri özel biri devlet. devlettekini tahlilrel için falan devam etmem gerekiyor. devlette olan şuan sadece aspirn ve folik asit kullan ve hiçbir şey kullanma dedi göbeğini görüncede yalan söylemek zorunda kaldım daha önceden kullanmıştım falan diye şuan yerleşme aşaması herşey tutunmasını engelleyebilir diyor

diğer doktor ise ben isteğim için iğnelere başladı. pruton depotu da o verdi bana

cuteheart canım az kaldı bebeğini kucağına almana inş. sağlıklı güle güle büyüt inş.

hamile arkadaşlar..
bebişleriniz hayırlı olsun
merak ediyorum.gebeliğinizi ögrenmeden hemen önce idrarınız normalden koyu muydu???:44:

CANIMM çok mutlu oldum sizin adınıza son gün rabbim kolaylıklar versin sağlıkla paşanı kucağına alllllllll
bu ara bugün baya yorulmuşsun kuzum ya kolay gelsin
Dünden berii bitiremedim şu evin işini,15 gün evi erkeğe bırakırsan halini siz tahmin edin artık
Şimdi popom yer gördü,hemen açtım topikciğimi
ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun ama
ayyy canım benim inşallah kontrollerin güzel geçer rahatlıkla atlatırsın Rabim sana ve minik cadı dora ya sağlık versin
Kızlar bu arada ben öğleden sonra yokum ablamda olucam:) merak etmeyin:)
güle güle canım iyi sohbetlerrrrrr
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
ne güzel bigün günaydınnnnnlar topikdaşlarım
gecikmeli günaydın canım
canım Allah babanı rahmet etsin sizlere hayırlı ömürler versin
masallah size canım sonuna kadar mutlu ol darısı isteyenlerin başına
mrb canım iyiyiz şükür. maşallahhhhh Ahmet Asıma canım kocaman olmuş paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…