maşallah canım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşkızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördümkalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif
Allahım herkese nasip etsin :)
insallah kuzum.
yarin ola hayrola..
babana da Allah rahmet eylesin cnm.
vallahi cn. dunyaya bir daha gelsem erkek olmak isterdim
zor kadin olmak. doguracak ben ama kosturan yine ben.
sağolasıniz canlarAllah rahmet eylesin canım
maşallah Barekallah bidigina kocaman olmus iğneler sifa olsun nukram.Bu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...
CANIMM çok mutlu oldum sizin adınıza son gün rabbim kolaylıklar versin sağlıkla paşanı kucağına alllllllll
bu ara bugün baya yorulmuşsun kuzum ya kolay gelsin
ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun ama
ayyy canım benim inşallah kontrollerin güzel geçer rahatlıkla atlatırsın Rabim sana ve minik cadı dora ya sağlık versin
güle güle canım iyi sohbetlerrrrrr
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
gecikmeli günaydın canım
canım Allah babanı rahmet etsin sizlere hayırlı ömürler versin
masallah size canım sonuna kadar mutlu oldarısı isteyenlerin başına
mrb canım iyiyiz şükür. maşallahhhhh Ahmet Asıma canım kocaman olmuş paşa
Bu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...
cok tesekkur ederim cnm..darisi sana olsun.Selamlar cuteheart. Az kaldi bizlerde senin heyecanini paylasiyoruz. Bir an once bu durumu saglikli sekilde atlatman dilegiyle. Dualarimiz seninle canim
amin cnm.
cuteheart canım az kaldı bebeğini kucağına almana inş. sağlıklı güle güle büyüt inş.
devletteki hata yapiyr. senin kanin akiskan degilse embriyoyu nasil beslesin de nasil kese olussun. hepmayni hatay dusuyrlar.canım bide devleti doktor iğne için kesemi görmeyi bekliyor
saol kuuzm. cok sukur.CANIMM çok mutlu oldum sizin adınıza son gün rabbim kolaylıklar versin sağlıkla paşanı kucağına alllllllll
bu ara bugün baya yorulmuşsun kuzum ya kolay gelsin
ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun ama
ayyy canım benim inşallah kontrollerin güzel geçer rahatlıkla atlatırsın Rabim sana ve minik cadı dora ya sağlık versin
güle güle canım iyi sohbetlerrrrrr
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
gecikmeli günaydın canım
canım Allah babanı rahmet etsin sizlere hayırlı ömürler versin
masallah size canım sonuna kadar mutlu oldarısı isteyenlerin başına
mrb canım iyiyiz şükür. maşallahhhhh Ahmet Asıma canım kocaman olmuş paşa
amin canim amin.akilli bidigi op benim icin.
mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
ne güzel Allah ım bizede nasip etsin inş.. Eşine söylemedn mi hala ? niye söylemiyosun ki ?
sagol canım inş. sende yaşarsın bu sevinci..canım şimdilik söylemicem kalp atışı ve keseyide bir göreyim ondan sonra bakalım..içimden hiç söylemek gelmiyo çok garip oysaki ilk onunla paylaşmalıyım ama sevincimi bozacak bir söz bir ima söyler moralim bozulur böyle iyi.
canım çıkmadan yazayım sana.. Allahım senide bebeginide saglıkla kurtarsın inşallah.. olmamış gibi olursun inşallah..Allaha emanet olun
mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
CANIM BENİM SENİN İÇİN BOL DUA EDECEĞİM. hayırlı haberlerini hasretle bekleyeceğizcok tesekkur ederim cnm..darisi sana olsun.
amin cnm.
devletteki hata yapiyr. senin kanin akiskan degilse embriyoyu nasil beslesin de nasil kese olussun. hepmayni hatay dusuyrlar.
gerekirse kolundan yap igneyi bir sure.
saol kuuzm. cok sukur.
baya yoruldum cnm ama yapcak bisi yok.
masallah cnm..degerim cok guzel..ben sana yumurtan 11. gun dedigimde mumkun degil demistin dimi) dedigim gun yumurtladigin icin erken dollenme olmus cnm.o nedenle 5 haftaliksin suan.
saol canim.benim.cutem canım benim rabbim yardımcın olsun bir avazda rüzgarını al kucağına şimdiden yazayım dedim
allaha emanet ol arkadaşım
caniminici. cok tesekkur ederim. bu saatten once en cok ihtiyac duydugum sey duaCANIM BENİM SENİN İÇİN BOL DUA EDECEĞİM. hayırlı haberlerini hasretle bekleyeceğiz
hayırlı olsun canım
sagol canım gerçektende öyleymiş sen haklıymışşın cutem seninle tanıştığımızda yumurtlama günümü çoktan kaçırmıştım sen demesen hala bekleyecektim sanada demiştim yumurtlamadan bir gün önce ilşki olmuştu ama tamamen plansızdı eşimde keşke bunu anlayabilse ben özellikle denk getirmedim oh beeeiçim ferahladı bebişimiz kaza eseri eşimde kazayla olursa yapcak bişi yok demiştii Allahın işi ona hamdolsun..
canım yarın büyük gün.Rüzgar Bey geliyorrr
rabbim sular gibi bir doğum nasip etsin.oğlunun mis kokusunu içine doya doya çekeceksin ne kadar güzel.Allahım ikinizi de korusun esirgesin canım
amin cnmm cok sukur ..darisi sana..sana da az kaldi)
amin cnmm cokm tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?