Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah canım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş
insallah kuzum.
yarin ola hayrola..

babana da Allah rahmet eylesin cnm.

vallahi cn. dunyaya bir daha gelsem erkek olmak isterdim
zor kadin olmak. doguracak ben ama kosturan yine ben.

Allah rahmet eylesin canım
sağolasıniz canlar
maşallah Barekallah bidigina kocaman olmus iğneler sifa olsun nukram.

sağolasın canım amin.

maşallh ne güzel büyümüş...

duha allh rahmet eylesin babana canım.
nesdem yarın sende güzel haberler getirisin inş,
rose bebeğinin iyiymiş gözün aydın canım

Selamlar cuteheart. Az kaldi bizlerde senin heyecanini paylasiyoruz. Bir an once bu durumu saglikli sekilde atlatman dilegiyle. Dualarimiz seninle canim
cok tesekkur ederim cnm..darisi sana olsun.

cuteheart canım az kaldı bebeğini kucağına almana inş. sağlıklı güle güle büyüt inş.
amin cnm.

canım bide devleti doktor iğne için kesemi görmeyi bekliyor
devletteki hata yapiyr. senin kanin akiskan degilse embriyoyu nasil beslesin de nasil kese olussun. hepmayni hatay dusuyrlar.
gerekirse kolundan yap igneyi bir sure.

saol kuuzm. cok sukur.
baya yoruldum cnm ama yapcak bisi yok.

mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.

ne güzel Allah ım bizede nasip etsin inş.. Eşine söylemedn mi hala ? niye söylemiyosun ki ?

ne güzel Allah ım bizede nasip etsin inş.. Eşine söylemedn mi hala ? niye söylemiyosun ki ?

sagol canım inş. sende yaşarsın bu sevinci..canım şimdilik söylemicem kalp atışı ve keseyide bir göreyim ondan sonra bakalım..içimden hiç söylemek gelmiyo çok garip oysaki ilk onunla paylaşmalıyım ama sevincimi bozacak bir söz bir ima söyler moralim bozulur böyle iyi.

hmmm anladım canım
tabiki sen doğru zamanı bilirsin ..

masallah cnm..degerim cok guzel..ben sana yumurtan 11. gun dedigimde mumkun degil demistin dimi ) dedigim gun yumurtladigin icin erken dollenme olmus cnm.o nedenle 5 haftaliksin suan.

cutem canım benim rabbim yardımcın olsun bir avazda rüzgarını al kucağına şimdiden yazayım dedim
allaha emanet ol arkadaşım

CANIM BENİM SENİN İÇİN BOL DUA EDECEĞİM. hayırlı haberlerini hasretle bekleyeceğiz

hayırlı olsun canım

masallah cnm..degerim cok guzel..ben sana yumurtan 11. gun dedigimde mumkun degil demistin dimi ) dedigim gun yumurtladigin icin erken dollenme olmus cnm.o nedenle 5 haftaliksin suan.

sagol canım gerçektende öyleymiş sen haklıymışşın cutem seninle tanıştığımızda yumurtlama günümü çoktan kaçırmıştım sen demesen hala bekleyecektim sanada demiştim yumurtlamadan bir gün önce ilşki olmuştu ama tamamen plansızdı eşimde keşke bunu anlayabilse ben özellikle denk getirmedim oh beeeiçim ferahladı bebişimiz kaza eseri eşimde kazayla olursa yapcak bişi yok demiştii Allahın işi ona hamdolsun..

cutem canım benim rabbim yardımcın olsun bir avazda rüzgarını al kucağına şimdiden yazayım dedim
allaha emanet ol arkadaşım
saol canim.benim.
vakti gelince darisi sana olsun.

CANIM BENİM SENİN İÇİN BOL DUA EDECEĞİM. hayırlı haberlerini hasretle bekleyeceğiz

hayırlı olsun canım
caniminici. cok tesekkur ederim. bu saatten once en cok ihtiyac duydugum sey dua

))
esine de kalp atisindan sonra soyleki canim is isten gecmis olsun tamamen )

canım yarın büyük gün.Rüzgar Bey geliyorrr
rabbim sular gibi bir doğum nasip etsin.oğlunun mis kokusunu içine doya doya çekeceksin ne kadar güzel.Allahım ikinizi de korusun esirgesin canım

canım yarın büyük gün.Rüzgar Bey geliyorrr
rabbim sular gibi bir doğum nasip etsin.oğlunun mis kokusunu içine doya doya çekeceksin ne kadar güzel.Allahım ikinizi de korusun esirgesin canım

amin cnmm cok sukur ..darisi sana..sana da az kaldi )

amin cnmm cokm tesekkur ederim.

cutecim canım yarın büyük gün Allahım hayırla sağlıkla kurtarsın ikinizi birden darısı başımıza inşallah geçsin şu günlerde alalım bebişleri kucağımıza ya RABBİM
çok heyecanlı annelere söylemeden nasıl durucan kız aslında bendemi öyle yapsam diye düşünmedim değil ama dayanamam heralde söylerim doğum günümü Allahım nasip ederse

artık buralarda pek olamıycaksın özliycez seni
sağlıkla kal canım herşey için teşekkürler dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…