- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
tamam cnm yazarim.ah canım sorma 11 gün kaldı hayal bile edemiyorum.sanırım kucağıma almadan da edemeyeceğim.canım benim dualarım seninle.her şey gönlünce olsun.bize müsait olduğun ilk fırsatta yaz olur mu
cutecim canım yarın büyük gün Allahım hayırla sağlıkla kurtarsın ikinizi birden darısı başımıza inşallah geçsin şu günlerde alalım bebişleri kucağımıza ya RABBİM
çok heyecanlı annelere söylemeden nasıl durucan kız aslında bendemi öyle yapsam diye düşünmedim değil ama dayanamam heralde söylerim doğum günümü Allahım nasip ederse
artık buralarda pek olamıycaksın özliycez seni
sağlıkla kal canım herşey için teşekkürler dualarımız seninle
tamam cnm yazarim.
sana da simdiden saglikli dogumlar canim.
saol cnm..darisi vakti gelince sana olsun. bebegine de kendine de dikkat et.
vallahi annelere soylemedigime o kadarrrr mutluyum ki...benim.zamanima gelince daha iyi anlayacaksin cnm. artik bunaltiyrlar cunku. insanlari aramaya korkuyrm. cunku kimi arasam "ne oldu. birsey mi var.hastanede misin. daha dogrumadin mi." gibi sinirini bozan sozler geliyr cnmm herkes panik simdi bile. bir de haberleri olsa inan bana suan nefes aldirmazlardi. hatta yarin aksmaa dogru arayacagim. ben bi kendime geleyim. bebegimi emzireyim. azcik uyuyup susleneyim..sonra gelsinler)
slm kızlar hamiş cok masallah ben bu ay ates ölçme yöntemini denemek istiyorum bu yolla hamiş kalan varmı
saol canim.benim.
vakti gelince darisi sana olsun.
caniminici. cok tesekkur ederim. bu saatten once en cok ihtiyac duydugum sey dua
))
esine de kalp atisindan sonra soyleki canim is isten gecmis olsun tamamen)
mrb ben ateş ölçme yöntemiyle 2kez hamile oldugumu öğrendim 2.cok taze 5haftalık:)ateş ölçme yumurtlama zamanını gösteriyor dikkat edersen düzenli ölçersen kaçırmıyorsun kolay gelsin şimdiden..
canım hayırlı ugurlu olsun.ben adetimin 2. günü yani bugün sabah ölçtüm 36,2 idi.yumurtladıgımızı nasıl anlıyoruz ben hiç bişi anlamadım.cevap verdiğin için cok teskkür ederim
slm kızlar hamiş cok masallah ben bu ay ates ölçme yöntemini denemek istiyorum bu yolla hamiş kalan varmı
canım hayırlı ugurlu olsun.ben adetimin 2. günü yani bugün sabah ölçtüm 36,2 idi.yumurtladıgımızı nasıl anlıyoruz ben hiç bişi anlamadım.cevap verdiğin için cok teskkür ederim
mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
Ben annemdeyim kurstan buraya geldim kuyruksokumu agrisi ölduruyo beni
Cuteee sen nasilsin agrin sancin ne alemde
cute şuan yok yarın için doguma hazırlanıyor,malum yarın oglu geliyor artık
ayy bugün çok yoruldum apartmanımızın arkasında 300m2 lik bahçemiz var,hersene oraya sebze ekerim,bugünde sebze fidelerini göçürdüm yorulmuşum,ara ara ksıklarımda minik minik iyne ucları hissediyorum,yumun etkisi gitmedi galiba hala
gözün aydın canım,valla iyi susuyorsun ben olsam anında söylerim eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?