Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Coook tesekkur ederim kizlar sayenizde anladim cok tesekkurler basliyorum yapmaya haydi bismillahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy yarın mı geliyo şimdi Rüzgarımıızzzz
Allahımm çok heyecanlıııı..Canım arkadaşım çok kolay bir doğumun olsun,herşey yolunda olsun.Sağlıcakla kucağına alıver oğluşunu inşallaahhhhhh
Bize de uygun bi zamanda haber ver emi.
Dualarımız seninle Valla elim ayağı titriyo bunları yazarkenn.Çok heyecanlıyım çookk

Cute canım ya ne güzel bir duygu yrn bebeğini kucağına alıcaksın yüzünü göreceksin.koklayacksın miniğini :) inş
Allahım sağlıkla doğum yapmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) dualarım seninle ....

maşallah canım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş

sağolasıniz canlar

maşallah Barekallah bidigina kocaman olmus iğneler sifa olsun nukram.

duha allh rahmet eylesin babana canım.
nesdem yarın sende güzel haberler getirisin inş,
rose bebeğinin iyiymiş gözün aydın canım

Amin canlar inşş teşekkür ederim darısı tüm tapikcanlara :))

Maşallah canım değerine inş sağlıkla tamamlarsın gebeliğini :)

Canım yarın herşeyin güzel olmasını canı gönülden diliyorum.
Rüzgar paşamızın su gibi ömrü olsun rabbim sizlere bağışlasın inş...
Yarından itibaren herşey çok çok daha güzel olacak ve aileniz daha da güzelleşecek...

gözün aydın canım,valla iyi susuyorsun ben olsam anında söylerim eşime

Ben annemdeyim kurstan buraya geldim kuyruksokumu agrisi ölduruyo beni
Cuteee sen nasilsin agrin sancin ne alemde

cute şuan yok yarın için doguma hazırlanıyor,malum yarın oglu geliyor artık

cok tesekkur ederim guzeller. dualariniz icin Allah razi olsun. kalbinizdeki tummmm guzellikler sizlerin olsun. insallh yarin guzel.haberler veririm.sizlere.
ben suslendim, kocamla.yemege ciktik. maglum.basabasa son yemegimiz )
sonra en yakin arkadaslarimiza gittik.bir tek onlar biliyr yarini.
sonra geldim ohhh mis gibi aldim.dusumu. sonra kismetse sabah ola hayrola...

Ohhhhh,süpersinizz,çok iyi etmişsiniz canım.Kendini iyi hissetmişsindir baya..Sabah erken mi gitceksin ?

ayy ne kadr güzel cutem oğluşuna çok güzel hazrlanmışsın..Sen onun o da senın mıs kokunu duyacak.
Güzel haberlerini bekliyor olacağız ve dualarımız senınle canım...

Son düzenleme:
Ohhhhh,süpersinizz,çok iyi etmişsiniz canım.Kendini iyi hissetmişsindir baya..Sabah erken mi gitceksin ?
7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.
ama ben sabah kalkip sacimi fonleyecegim, makyaj yapacagi. cok kokosum cokkkk )

ayy ne kadr güzel cutem oğluşuna çok güzel hazrlanmışsın..Sen onun o da senın mıs kokunu duyacak.
Güzel haberlerini bekliyor olacağız ve dualarımız senınle canım...

saol kuzum.

canım kimbilir ne kadar heyecanlı ve mutlusundur.çok güzel duygular bunlar.evet dediğin gibi başbaşa son yemeğiniz.yarından itibaren aileniz 3 kişi olacak
bize şimdiye kadar yardımların ve desteklerin için kocaman bir teşekkür borçluyum şahsım adına.hakkını helal et canım.
bugün dönüm noktan.evet 9 aydır biz birer anneyiz belki ama yarın bebeğini kucağına aldığında sanırım anneliği o zaman tadacaksın.çookkkk güzel günler seni bekliyor.yuvanız hep mutlu olsun.dualarım seninle canım

amij canim. cok tesekkur ederim.biz herseyi karsilikli yasadik. birbirimizle hep bilgi alisverisi yaptik. hep destek olduk. benden yana hepinize hakkim helal olsun. siz de edin cnm.
sana da simdiden hayirli dogumlar olsun cnm.

canım saglıklı sıhatli dogur sans eseri gördüm seni yeniyim burada.sanırım sezeryan olacaksın.Allah yardımcın olsun.yarın bambaska olacak hersey...

Son düzenleme:
amij canim. cok tesekkur ederim.biz herseyi karsilikli yasadik. birbirimizle hep bilgi alisverisi yaptik. hep destek olduk. benden yana hepinize hakkim helal olsun. siz de edin cnm.
sana da simdiden hayirli dogumlar olsun cnm.

helal olsun canım, ne demek
sağol canım benim de nasipse 11 günüm kaldı.inşallah ben de size böyle son akşamımı yazarım
ee sen bu gece uyumayı düşünmüyor musun kuzum? saat 12 ye geliyor

7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.
ama ben sabah kalkip sacimi fonleyecegim, makyaj yapacagi. cok kokosum cokkkk )

saol kuzum.

Cuteee'mm sen yazdıkça ben burda hop oturuyom hop kalkıyom.Hatta şimdi zil çaldı,eşim geldi işten.Ne gülüyon dedi.''Cutem doğuruyo yarınn,doğuruyoo'' dedim.Nasıl gülüyo o da
Güzelce fotoğrafını çeksinler senin,Rüzgar kucağında.Ayy meraktan da çatlıcam bu arada.
Neyse yazdıkça yazasım geliyo,sen de yat dinlen artık.Öpüyorum seni.Güzel haberlerle bekliyoruz en kısa zamanda.

canım saglıklı sıhatli dogur sans eseri gördüm seni yeniyim burada.sanırım sezeryan olacaksın.Allah yardımcın olsun.yarın bambaska olacak hersey...
cok tesekkur ederim. darisi size olsin. bu topiktekiler hepnbu yontemle gebe kalanlar.

helal olsun canım, ne demek
sağol canım benim de nasipse 11 günüm kaldı.inşallah ben de size böyle son akşamımı yazarım
ee sen bu gece uyumayı düşünmüyor musun kuzum? saat 12 ye geliyor
uyuyacagim cnm. hatta gozumden uyku akiyr da azcik saclarim kurusun diye bekliyrm )
siz bende heyecanlisiniz anacim )
ben de garip bir sakinlik var. sanirim Allahin lutfu bu.

kiyamam sana. Allahim sana hemencecik nasip.etsin cnm benim.
cok mutlu ettin beni canim.

insallah canım saglıklı sıhatli bebişini kucagına al insallah bende bu yönteme yeni basladım hayırlısı kuzum.insallah...bende pko var hiç anlatıldıgı gibi ne akıntım oldu bu güne ne ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm.yumurtlamıyo olabilirim.denemekte fayda var yinede.sagol gülüm

valla en az senin kadar heyecanlıyım.sanki 10 gün sonrasını yaşıyor gibiyim
ee anne oluyorsun canım.o sakinlik ondan rabbim ne de güzel sakinlik veriyor dimi
yat da uykunu al canım.bu Rüzgar'ın sesi olmadan uyuyacağın son akşamın canım ayyy bi hoş oldum yazarken bile.artık bebeğinle uyuyacaksın
Allah rahatlık versin canım.haberlerini bekliyoruz

pco lular da cok ise yarir bu yontem. calisma sureniz fazla oluyr ama yumurta olup olmadigini kesin biliyrsunuz. ovulasyon testi bosuna kullanma cunku pcolularda yalanci pozitif veriyr. zaten ovulasyon testi yumurtanin catlayip catlamadigini gostermez. ama ates yontemi gosterir.
hem magdem.pco var sen de o zaman klomen dene cnm. ben artik cok aktif olamayacgim ama arkadaslarimin hepsi ogrendi bu yontemi masallah. kesin yardimci olurlar.

cnm.yarin koynuma alip uyutmayi planliyrm kuzumu )

Anaaa,gözyaşlarıma hakim olamıyoomm,ben doğurcam sanki ayol
Seni Seviyorumm canım arkadaşım

aglama yavrum. ne olursun. ben de seni seviyorum kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…