- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canım rica ederim bende ateş ölçerken buradaki arkadaşlara sormuştum yumurtlama zamanımı öğrenmek için..ateşin yumurtlama olmadan birgün önce belirgin şekilde düşer mesela 36.3 36.4 36.5 36.1 36.6 36.6 36.7 düştükten birgün sonra belirgin bir şekilde yükselir ve birdaha düşmez adet olana kadar eger gebelik gerçekleşmemişse atesin birden düşer. ateşinin düştüğü gün ve sonrasında ilşki
olmalı mutlaka..iyi şanslar
ooo hemde bisürü kişi var,canım ilk sayfada ayrıntılı yazıyor hepsi,kısaca anlatıyım adetinin ilk gününden itibaren sabah saat 6 ila 8 arasında bir saat belirleyerek yataktan çıkmadan dijital ölçerle dil altından ölçüm yapacaksın,akıntılarına dikkat edeceksin adetin bittikten sonrada gün aşırı ilişkiye gireceksin yum.çatladıktan 2 3 gün sonra yum.çatladıgını ancak anlarsın,hersabahki ateşin bir anda yükselme gösterecektir,ama sen gün aşırı ilişkiyi aksatmazsan yumuda kaçırmamış olursun,zaten sonrada adet günün geldi ve hala ateşin yüksekse test yapıcan,ama ateşin adet dönemindkiler gibi düştügünü görürsem ogün yada ertasi gün adet olursun,sem ilk sayfayı oku iyice
bak bu benim hamiş ateş tablom yumurtam 11.gün çatlamış benim o gün ilşkim olmuştu umarım anlamışşındır
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.6
13.gün 36.6
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6
17.gün 36.8
18.gün 36.8
19.gün 36.6
20.gün 37.0
21.gün 36.8
22.gün 36.8
23.gün 36.9
24.gün 36.7
25.gün 36.9 (29nisan)
26.gün 36.8
27.gün 36.8
28.gün 36.8
29.gün 37.0 (3mayıs regl tarihi)
birde ilk sayfada anlatılanların dışında bisürü tablo var,şuan hamile kalnaya çalışanların tabloları ve dogum yapmış ve şuan hamile olanların önceki tabloları var,onlarıda incelersen anlarsın canım
CANIMM çok mutlu oldum sizin adınıza son gün rabbim kolaylıklar versin sağlıkla paşanı kucağına alllllllll
bu ara bugün baya yorulmuşsun kuzum ya kolay gelsin
ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun ama
ayyy canım benim inşallah kontrollerin güzel geçer rahatlıkla atlatırsın Rabim sana ve minik cadı dora ya sağlık versin
güle güle canım iyi sohbetlerrrrrr
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
gecikmeli günaydın canım
canım Allah babanı rahmet etsin sizlere hayırlı ömürler versin
masallah size canım sonuna kadar mutlu oldarısı isteyenlerin başına
mrb canım iyiyiz şükür. maşallahhhhh Ahmet Asıma canım kocaman olmuş paşa
maşallah canım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş
sağolasıniz canlar
maşallah Barekallah bidigina kocaman olmus iğneler sifa olsun nukram.
duha allh rahmet eylesin babana canım.
nesdem yarın sende güzel haberler getirisin inş,
rose bebeğinin iyiymiş gözün aydın canım
mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
gözün aydın canım,valla iyi susuyorsun ben olsam anında söylerim eşime
Ben annemdeyim kurstan buraya geldim kuyruksokumu agrisi ölduruyo beni
Cuteee sen nasilsin agrin sancin ne alemde
canım arkadaşım. yarından sonra hayatınız değişecek.
allah üçünüzü de tüm kötülüklerden korusun.
yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına al canım.
dualarımız seninle. senin bizlere çok hakkın geçti. çok şişirdik başını. bundan sonra rüzgar şişircek
sağlıklı bi ömrü olsun rüzgarımızın.
allah sizi birbirinize bağışlasın.
daha fazla şey yazmak isterim ama duygulanıyorum:))
cute şuan yok yarın için doguma hazırlanıyor,malum yarın oglu geliyor artık
Rabbim kolaylıklar versin doğumda inşallah sorunsuz ve sağlıklı bi şekilde geçirirsin bu evreyioğluna ve sizlere uzun huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah şimdiden yazayım dedimm hakkına hayırlısı olsun artık
Ayy yarın mı geliyo şimdi Rüzgarımıızzzz
Allahımm çok heyecanlıııı..Canım arkadaşım çok kolay bir doğumun olsun,herşey yolunda olsun.Sağlıcakla kucağına alıver oğluşunu inşallaahhhhhh
Bize de uygun bi zamanda haber ver emi.
Dualarımız seninleValla elim ayağı titriyo bunları yazarkenn.Çok heyecanlıyım çookk
Cute canım ya ne güzel bir duygu yrn bebeğini kucağına alıcaksın yüzünü göreceksin.koklayacksın miniğini :) inş
Allahım sağlıkla doğum yapmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) dualarım seninle ....
cok tesekkur ederim guzeller. dualariniz icin Allah razi olsun. kalbinizdeki tummmm guzellikler sizlerin olsun. insallh yarin guzel.haberler veririm.sizlere.Canım yarın herşeyin güzel olmasını canı gönülden diliyorum.
Rüzgar paşamızın su gibi ömrü olsun rabbim sizlere bağışlasın inş...
Yarından itibaren herşey çok çok daha güzel olacak ve aileniz daha da güzelleşecek...
cok tesekkur ederim guzeller. dualariniz icin Allah razi olsun. kalbinizdeki tummmm guzellikler sizlerin olsun. insallh yarin guzel.haberler veririm.sizlere.
ben suslendim, kocamla.yemege ciktik. maglum.basabasa son yemegimiz)
sonra en yakin arkadaslarimiza gittik.bir tek onlar biliyr yarini.
sonra geldim ohhh mis gibi aldim.dusumu. sonra kismetse sabah ola hayrola...
cok tesekkur ederim guzeller. dualariniz icin Allah razi olsun. kalbinizdeki tummmm guzellikler sizlerin olsun. insallh yarin guzel.haberler veririm.sizlere.
7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.Ohhhhh,süpersinizz,çok iyi etmişsiniz canım.Kendini iyi hissetmişsindir baya..Sabah erken mi gitceksin ?
ayy ne kadr güzel cutem oğluşuna çok güzel hazrlanmışsın..Sen onun o da senın mıs kokunu duyacak.
Güzel haberlerini bekliyor olacağız ve dualarımız senınle canım...
canım kimbilir ne kadar heyecanlı ve mutlusundur.çok güzel duygular bunlar.evet dediğin gibi başbaşa son yemeğiniz.yarından itibaren aileniz 3 kişi olacak
bize şimdiye kadar yardımların ve desteklerin için kocaman bir teşekkür borçluyum şahsım adına.hakkını helal et canım.
bugün dönüm noktan.evet 9 aydır biz birer anneyiz belki ama yarın bebeğini kucağına aldığında sanırım anneliği o zaman tadacaksın.çookkkk güzel günler seni bekliyor.yuvanız hep mutlu olsun.dualarım seninle canım
amij canim. cok tesekkur ederim.biz herseyi karsilikli yasadik. birbirimizle hep bilgi alisverisi yaptik. hep destek olduk. benden yana hepinize hakkim helal olsun. siz de edin cnm.
sana da simdiden hayirli dogumlar olsun cnm.
7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.
ama ben sabah kalkip sacimi fonleyecegim, makyaj yapacagi. cok kokosum cokkkk)
saol kuzum.
cok tesekkur ederim. darisi size olsin. bu topiktekiler hepnbu yontemle gebe kalanlar.canım saglıklı sıhatli dogur sans eseri gördüm seni yeniyim burada.sanırım sezeryan olacaksın.Allah yardımcın olsun.yarın bambaska olacak hersey...
uyuyacagim cnm. hatta gozumden uyku akiyr da azcik saclarim kurusun diye bekliyrmhelal olsun canım, ne demek
sağol canım benim de nasipse 11 günüm kaldı.inşallah ben de size böyle son akşamımı yazarım
ee sen bu gece uyumayı düşünmüyor musun kuzum? saat 12 ye geliyor
Cuteee'mm sen yazdıkça ben burda hop oturuyom hop kalkıyom.Hatta şimdi zil çaldı,eşim geldi işten.Ne gülüyon dedi.''Cutem doğuruyo yarınn,doğuruyoo'' dedim.Nasıl gülüyo o da
Güzelce fotoğrafını çeksinler senin,Rüzgar kucağında.Ayy meraktan da çatlıcam bu arada.
Neyse yazdıkça yazasım geliyo,sen de yat dinlen artık.Öpüyorum seni.Güzel haberlerle bekliyoruz en kısa zamanda.
cok tesekkur ederim. darisi size olsin. bu topiktekiler hepnbu yontemle gebe kalanlar.
uyuyacagim cnm. hatta gozumden uyku akiyr da azcik saclarim kurusun diye bekliyrm)
siz bende heyecanlisiniz anacim)
ben de garip bir sakinlik var. sanirim Allahin lutfu bu.
cok tesekkur ederim. darisi size olsin. bu topiktekiler hepnbu yontemle gebe kalanlar.
uyuyacagim cnm. hatta gozumden uyku akiyr da azcik saclarim kurusun diye bekliyrm)
siz bende heyecanlisiniz anacim)
ben de garip bir sakinlik var. sanirim Allahin lutfu bu.
kiyamam sana. Allahim sana hemencecik nasip.etsin cnm benim.
cok mutlu ettin beni canim.
insallah canım saglıklı sıhatli bebişini kucagına al insallah bende bu yönteme yeni basladım hayırlısı kuzum.insallah...bende pko var hiç anlatıldıgı gibi ne akıntım oldu bu güne ne ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm.yumurtlamıyo olabilirim.denemekte fayda var yinede.sagol gülüm
cnm.yarin koynuma alip uyutmayi planliyrm kuzumuvalla en az senin kadar heyecanlıyım.sanki 10 gün sonrasını yaşıyor gibiyim
ee anne oluyorsun canım.o sakinlik ondanrabbim ne de güzel sakinlik veriyor dimi
yat da uykunu al canım.bu Rüzgar'ın sesi olmadan uyuyacağın son akşamın canımayyy bi hoş oldum yazarken bile.artık bebeğinle uyuyacaksın
Allah rahatlık versin canım.haberlerini bekliyoruz
Anaaa,gözyaşlarıma hakim olamıyoomm,ben doğurcam sanki ayol
Seni Seviyorumm canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?