Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sagol canım bu heyecanla bana ayrıntılı bilgi vermişsin eline saglık tamam ben arkadaslara cok soru sorcam dahasagol canım Allah razı olsun.yarın cok güzel gecsin insallah gemzeli oglusun olsun ben cok severim gamzeli bebiş.sagol canım Allaha emanet ol..

)
benim zaten kocamam bir gamzem var. bakalim oglum cekti mi bana. sabaha ogrenmis olurum

gündüz eltim aradi gel yürüyüş yapalm diye yürüdük
bizim evin yaninda yürüyüş yerlri ordan bana çağırdım tam eve girdik kv eltiyi aradi sana gelcem diye duhadaym deyince bana geldiler anamm bu kadın muneccim mi ney dedim guya yalniz oturacaktik sagolsun kv bizi hicc yalniz bırakmaz.
ordan yemekti caydı derken yeni gittiler ama benim aklim hep sizdeydi buraya girmeden duramıyrum.

cutem canim hakkini helal et emegin var rüzgar senin gibi annesi olacagi icin cok şanslı ve ayricakikli bu kadar ozel ve değerli ve dörtgözle beklenildigni bilse coktan durmaz çıkardı:):)

ayşegül canim Tokat'tasin demek bu bana gelen eltimin tayinlari da tokat a çıktı kucuk bi ilçesine yoksa aynı yer mi ki.. eltim kara kara düşünüyo napcam diye bu eltimle de iyi anlasirdim diğeri beni cokk incityr cocuk mevzu da . üzülüyrm gidecegine...

Evet kuzum,fakat ben merkezdeyim. 1 hafta sonra tayinlerimiz açıklanacak bizim de.Ankara gibi görünüyo bakalım,hayırlısı hakkımızda.Eltin yandıı,ben hiç sevmedim burayı çünkü.İlçesini hiç düşünemiyorum.Evinde huzurlu,mutlu olsun da..

)
benim zaten kocamam bir gamzem var. bakalim oglum cekti mi bana. sabaha ogrenmis olurum

Kuzum biraz gec kaldim ama gorursun belki.hayirlisiyla yarin evladini kucagina alicaksin.rabbim yardimcin olsun.bizleri habersiz birakma.hakkin cok bizde.hakkini helal et.kendini cok ozletme.bol bol dua edicem senin icin.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun.

cuteciğim iyi geceler nasılsın doğum yarın mı yoksa şimdi tesadüfen gördüm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu sabah canim kismetse.

oyy kuzum. cok tesekkur ederim. bende yana helal olsun. siz de helal edin cnm

helal olsun kuzumm.siz de edin.
cok tesekkur ederim.

Kızlar iyi dilek ve dualariniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize Rabbim bu günleri bu duyguları tez zamanda yaşamanızı nasip etsin :)
Bakalım B 12 degerimiz normale donene kadar igneye devam dedi doktorumuz tahlilde referans aralığı 126.5 ile 505 arası benim çıkan sonucum 65 kızlar gebelikten önce vitamin degerlerinixin normal oldugundan emin olun mutlaka bu tahlilleri yaptırın gebelikte yiyeceklerden tiksinme durumunda birde zaten sizden beslenen bir canlı tasiyorsunuz değerler dusebiliyor benim gebelikten önce 165 idi B 12 degerim doktorum sinir sistemin mahvalmustur dedi ki zaten bu ara acayip unutkan ve agrasif olmuştum

Artık son saatler oglunla kavusmaniza Rabbim herseyi gönlünce yasamani nasip etsin güzel yureklim bizi ilk fırsatta haberdar et olur mu seni merak ederim Rabbim şu ezanlar hurmetine bu günleri isteyen herkese yasatsin duygusala bagladim oy oyy

Canım az kaldı kavuşmanıza Rabbim kolaylık versin ikinizede dualarımdasınız canım

borancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledir

ohhh abla kardeş kaynatacaksınız ne güzel...
kaynattık canım:)
yok canım söylemedim eşime kimseye söyleme dedim ben söylesem olmaz şimdi:)
tamam canım üzülmüştüm
canım dur bakalım tam kanama olmadan emin olamayız
ohh canım sıkılmamana sevindim:)
Canım Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun
maşallah canım çok güzel:))
Canım geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olur kuzunada maşaallah
kız aranızda prulont depot kullanan varmı bana kanama falan olmadan haftada bir kere verdi acaba yanlış mı yapıyorum kullanmakla
canım eltimde kullanıyor haftada bir
tamam cnm vakit bulunca haberdar ederim. koklarim ruzgari da )
ohhh missss
canım bence kullan ihmal etme tutunmasına engel olur mu hiç tam tersi tutunsun diye o ilaçlar
hamile arkadaşlar..
bebişleriniz hayırlı olsun
merak ediyorum.gebeliğinizi ögrenmeden hemen önce idrarınız normalden koyu muydu???:44:
kesin bir belirti değil o suyu az içersende koyu olur
maşallah canım erken yumurtlamışsın:))
Canım ohhhh eşinde bir şey demez korkma bu kadar
evet çekti ama dikkat ediyorum canım yapmıyorum:) ayy komşu memleket canım:) ayrıca bat bizim

7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.
ama ben sabah kalkip sacimi fonleyecegim, makyaj yapacagi. cok kokosum cokkkk )

saol kuzum.

ohhh cutem iyi yapmışsınız aklımdan geçmişti akşamı cutem güzel değerlendirir diye:) ağlıyorum içim tuhaf oldu canım

hala heyecan gelmedi cnm.
ama uyuyamadim. toplam 2 saat filan uyudum.

saol cnm. cok sirinsin.

Canım benim az kaldı dünyanın en güzel duygusunu tatmaya canlı bağlantı istiyoruz

canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeye Allahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.

aglama kuzum. vallahi acarim.cesmelerimi.

Canım sende iyi ki varsın güle güle gidin güle güle dönün evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…