- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
pco lular da cok ise yarir bu yontem. calisma sureniz fazla oluyr ama yumurta olup olmadigini kesin biliyrsunuz. ovulasyon testi bosuna kullanma cunku pcolularda yalanci pozitif veriyr. zaten ovulasyon testi yumurtanin catlayip catlamadigini gostermez. ama ates yontemi gosterir.
hem magdem.pco var sen de o zaman klomen dene cnm. ben artik cok aktif olamayacgim ama arkadaslarimin hepsi ogrendi bu yontemi masallah. kesin yardimci olurlar.
cnm.yarin koynuma alip uyutmayi planliyrm kuzumu)
aglama yavrum. ne olursun. ben de seni seviyorum kuzum..
sagol canım bu heyecanla bana ayrıntılı bilgi vermişsin eline saglık tamam ben arkadaslara cok soru sorcam dahasagol canım Allah razı olsun.yarın cok güzel gecsin insallah gemzeli oglusun olsun ben cok severim gamzeli bebiş.sagol canım Allaha emanet ol..
)
benim zaten kocamam bir gamzem var. bakalim oglum cekti mi bana. sabaha ogrenmis olurum
)
benim zaten kocamam bir gamzem var. bakalim oglum cekti mi bana. sabaha ogrenmis olurum
gündüz eltim aradi gel yürüyüş yapalm diye yürüdük
bizim evin yaninda yürüyüş yerlri ordan bana çağırdım tam eve girdik kv eltiyi aradi sana gelcem diye duhadaym deyince bana geldiler anamm bu kadın muneccim mi ney dedim guya yalniz oturacaktik sagolsun kv bizi hicc yalniz bırakmaz.
ordan yemekti caydı derken yeni gittiler ama benim aklim hep sizdeydi buraya girmeden duramıyrum.
cutem canim hakkini helal et emegin var rüzgar senin gibi annesi olacagi icin cok şanslı ve ayricakikli bu kadar ozel ve değerli ve dörtgözle beklenildigni bilse coktan durmaz çıkardı:):)
ayşegül canim Tokat'tasin demek bu bana gelen eltimin tayinlari da tokat a çıktı kucuk bi ilçesine yoksa aynı yer mi ki.. eltim kara kara düşünüyo napcam diye bu eltimle de iyi anlasirdim diğeri beni cokk incityr cocuk mevzu da . üzülüyrm gidecegine...
)
bu sabah canim kismetse.cuteciğim iyi geceler nasılsın doğum yarın mı yoksa şimdi tesadüfen gördüm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
oyy kuzum. cok tesekkur ederim. bende yana helal olsun. siz de helal edin cnmgündüz eltim aradi gel yürüyüş yapalm diye yürüdük
bizim evin yaninda yürüyüş yerlri ordan bana çağırdım tam eve girdik kv eltiyi aradi sana gelcem diye duhadaym deyince bana geldiler anamm bu kadın muneccim mi ney dedim guya yalniz oturacaktik sagolsun kv bizi hicc yalniz bırakmaz.
ordan yemekti caydı derken yeni gittiler ama benim aklim hep sizdeydi buraya girmeden duramıyrum.
cutem canim hakkini helal et emegin var rüzgar senin gibi annesi olacagi icin cok şanslı ve ayricakikli bu kadar ozel ve değerli ve dörtgözle beklenildigni bilse coktan durmaz çıkardı:):)
ayşegül canim Tokat'tasin demek bu bana gelen eltimin tayinlari da tokat a çıktı kucuk bi ilçesine yoksa aynı yer mi ki.. eltim kara kara düşünüyo napcam diye bu eltimle de iyi anlasirdim diğeri beni cokk incityr cocuk mevzu da . üzülüyrm gidecegine...
helal olsun kuzumm.siz de edin.Kuzum biraz gec kaldim ama gorursun belki.hayirlisiyla yarin evladini kucagina alicaksin.rabbim yardimcin olsun.bizleri habersiz birakma.hakkin cok bizde.hakkini helal et.kendini cok ozletme.bol bol dua edicem senin icin.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun.
Canım az kaldı kavuşmanıza Rabbim kolaylık versin ikinizede dualarımdasınız canım
amin kuzum amin.
amin kuzum amin.
hala heyecan gelmedi cnm.Canımmm nasılsın heyecanlısın değil mi gece uyuyamamıştırsın
Haydi bakalim 2 kişi gidin,3 kişi saglicakla donun evinize
Dualarimiz seninle , sende doğumda toptan bi duaya kat hepimizi
kaynattık canım:)borancım umudumuzu kaybetmeyelim daha yum yeni çatladı tablon şekillenir sonra.Ama inş prensesin seninledir
ohhh abla kardeş kaynatacaksınız ne güzel...
yok canım söylemedim eşime kimseye söyleme dedim ben söylesem olmaz şimdi:)çok sevindim cutem, zaten baba olmadan olur mu hiç, saçmalık yani.Hem niye babalık izni yokmuş özel sektörde. Bizim işyerinde de eşiminkinde de var böyle izinler, babalık izni, taşınma izni, evlilik izni fln, özeli devleti yok bu işin, analık babalık bu, başka şeye benzemez Neyse lütfedip de hakkı olan izni vermişler çok şükür Yarın bu saatlerde karnında değil kucağında olacak paşaaa
ohh gözün aydın canım, bu akşam iğne yok hee, nasıl bir duygu, boşluğa düşer insan beAllah'ımmm bize de göstersin bu günleri inşallahhhh
DUHAM VE AYŞEGÜLÜMzaman zaman umutsuzluğa düşüyor insan, ama silkelenin, ben ikinizden de çok umutluyum canlar
Yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor sanırım:26: geç yumurtladığını varsayarak hesaplamalısın canım.
grip olmadan ateşini nasıl yükseltecek ki cnm. grip değilsen bebektendir, bence test yapmalısın.
canım bu düşüş düşüş değil ki, olur o kadarcık, sen artık bu akşamki çalışmayı da yapıp beklemeye çekilinşallah sonuç güzel olsun
ohh iyi gezmeler eflal hanımablana söyledin mi bebişi
tamam canım üzülmüştümherkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cutem son bir gün kaldı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz anaaam son bir gün kaldı rüzgar oğlana dediiiiim
eylül kuzum kürler konusunda istediği sor zira bi ara aktara bağlamıştım.
eflal kız üzülme benim öyle canım çekti geçti. nefsim kuvvetlidir yemek konusunda.
evet biz ceviz de koyuyoruz.
canım dur bakalım tam kanama olmadan emin olamayızgidemedim bile kızlar afedersiniz wc de bol akıntılı birkaç damla kan geldi yarına söker diye tahmin ediyorum sabahki ateşim hastalıktanmış bunu da anladım Rabbim beni seviyormuş bir defa daha anladım beta yaptırsam 0.1 görsem çok daha kötü olurdum. boran arkadaşımın bana dediği gibi üzülmek yok 35 günde adet olurken bu ay düzene girdi önümüzdeki maçlara bakıcaz destekleriniz için sağolun. hamile değilim diye bir yere de gitmem buralardayım artık öptümmmm
ohh canım sıkılmamana sevindim:)Yok cnm cok ta sıkılmiyooo..biraz tv biraz kitap biraz oyunlar biraz arkadaslarla qirqir biraz kk oyle aksam oluyo ve kocis geliyoooohem 2gu de bir kv geliyo oylenden sohbet fln ediyoruz zaman geciyo..canim sıkıldiginda icimde sanki minik kedinin dolasdigini hiss efiyorum boyle patikleri karnima durte surte geziniyooo o unutturuyo herseyi Rabbim heeeeeerkeeeeeseeee nasip etsiiin Insalllaaahhhhhhh AAAMMMIIIINNNNN
Canım Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsunNasılsıniz canlarım
cute sayili günler bitti mutlu sona saatler kaldı canım
hosgelsin yusuf rüzgar....
Bugün babacığımin ölüm yıldönümü 9.yilina girdi
icim de burukluk var bi an o gunleri hatırladım.
cok şükür bugünumüze allahım anneme hayirli uzun ömür versin.
allahım hepinizin anne ve babasina hayirli uzun ömürler versin ins. yokluklarini göstermesin çok zor
maşallah canım çok güzel:))kızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördümkalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif
Allahım herkese nasip etsin :)
Canım geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olur kuzunada maşaallahBu ara giremiyorum topige ama aklim sizde insaallah iyisinizdir.
Cutem Rabbim ağrısız sancisiz bol bol sütle enerjiyle huzurla saglikla oglunu kucagina almanı nasip etsin:)
Benim B12 tahlilim bayağı düşük çıktı doktorum igne tedavisine başladı kan ilacim günde 2defa şart oldu idrar tahlilim temiz çıktı Ahmet Asım iyi şükürler olsun 238gram olmuş boyumuz geçen hafta 15 cm di bu sefer sormadim bizden haberler böyle güzel yureklilerim Rabbim bu güzel günler hurmetine dualarinizi kabul etsin...
canım eltimde kullanıyor haftada birkız aranızda prulont depot kullanan varmı bana kanama falan olmadan haftada bir kere verdi acaba yanlış mı yapıyorum kullanmakla
ohhh misssstamam cnm vakit bulunca haberdar ederim. koklarim ruzgari da)
canım bence kullan ihmal etme tutunmasına engel olur mu hiç tam tersi tutunsun diye o ilaçlarcanım şuan iki doktoro gidiyorum biri özel biri devlet. devlettekini tahlilrel için falan devam etmem gerekiyor. devlette olan şuan sadece aspirn ve folik asit kullan ve hiçbir şey kullanma dedi göbeğini görüncede yalan söylemek zorunda kaldım daha önceden kullanmıştım falan diyeşuan yerleşme aşaması herşey tutunmasını engelleyebilir diyor
diğer doktor ise ben isteğim için iğnelere başladı. pruton depotu da o verdi bana
kesin bir belirti değil o suyu az içersende koyu olurhamile arkadaşlar..
bebişleriniz hayırlı olsun
merak ediyorum.gebeliğinizi ögrenmeden hemen önce idrarınız normalden koyu muydu???:44:
maşallah canım erken yumurtlamışsın:))mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
Canım ohhhh eşinde bir şey demez korkma bu kadarsagol canım gerçektende öyleymiş sen haklıymışşın cutem seninle tanıştığımızda yumurtlama günümü çoktan kaçırmıştım sen demesen hala bekleyecektim sanada demiştim yumurtlamadan bir gün önce ilşki olmuştu ama tamamen plansızdı eşimde keşke bunu anlayabilse ben özellikle denk getirmedim oh beeeiçim ferahladı bebişimiz kaza eseri eşimde kazayla olursa yapcak bişi yok demiştii Allahın işi ona hamdolsun..
evet çektiYusraeren yoruldum valla kığııızzz.Sen napıyon bakiim,nasıl geçiyo gebelik
Deryaa'm kuzumm ağzın bal yesinn,inşallahhhBen de bazen umut patlaması yaşıyorum bazen de umutsuzluktan bi hal oluyorum Ama çok şükür,inançlı insanlarız.Rabb'imize sığınmayı biliyoruz..
Efloşuumm canın çekti dimi,temizlik yaptım deyince.Sen öyle haldır haldır yapamazsın artık eskisi gibii oohhhBu arada ben Tokat'tayım kuzum,tayinciyiz.Bat'ın memleketii
cok tesekkur ederim guzeller. dualariniz icin Allah razi olsun. kalbinizdeki tummmm guzellikler sizlerin olsun. insallh yarin guzel.haberler veririm.sizlere.
ben suslendim, kocamla.yemege ciktik. maglum.basabasa son yemegimiz)
sonra en yakin arkadaslarimiza gittik.bir tek onlar biliyr yarini.
sonra geldim ohhh mis gibi aldim.dusumu. sonra kismetse sabah ola hayrola...
7:30-8:00 arasi burda ol dedi dr cnm.
ama ben sabah kalkip sacimi fonleyecegim, makyaj yapacagi. cok kokosum cokkkk)
saol kuzum.
hala heyecan gelmedi cnm.
ama uyuyamadim. toplam 2 saat filan uyudum.
saol cnm. cok sirinsin.
aglama kuzum. vallahi acarim.cesmelerimi.kaynattık canım:)
yok canım söylemedim eşime kimseye söyleme dedim ben söylesem olmaz şimdi:)
tamam canım üzülmüştüm
canım dur bakalım tam kanama olmadan emin olamayız
ohh canım sıkılmamana sevindim:)
Canım Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun
maşallah canım çok güzel:))
Canım geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olur kuzunada maşaallah
canım eltimde kullanıyor haftada bir
ohhh missss
canım bence kullan ihmal etme tutunmasına engel olur mu hiç tam tersi tutunsun diye o ilaçlar
kesin bir belirti değil o suyu az içersende koyu olur
maşallah canım erken yumurtlamışsın:))
Canım ohhhh eşinde bir şey demez korkma bu kadar
evet çektiama dikkat ediyorum canım yapmıyorum:) ayy komşu memleket canım:) ayrıca bat bizim
ohhh cutem iyi yapmışsınız aklımdan geçmişti akşamı cutem güzel değerlendirir diye:) ağlıyorum içim tuhaf oldu canım
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?