Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminn canım aminn

eyer buçukta girdiyse rüzgar şimdi dünyaya gözlerini açmıştır,doguma girme ile bebeyin dogması arası 5dk.sadece,şimdi cuteyle ugraşılıyordur,kesiyi kapıyorlardır

evet beş dk da çıkıyor bebek:) görmüştür bile rüzgarı

Canım doktora ne zaman gideceksin? Sende ocak annesi olacaksın ocak annelerine katılsana:) ordayım ben:)

canım mayıs 21 randevu aldım çokmu geçki kesin olsun birdaha gitmeyim kalp atışı için felan dedim..tamam canım bende ışınlandım oraya görüşürüz...bu topiği çok sevdim ikisindede bulunuruz artık burdaki arkadaşlar çok iyiler..

canim cutem allaha emanet ol inan ben de heyecanlıyım eminim sen en kisa zamanda aramixda olursun genelde doguranlar topiğie gelmiyor ams sen gelirsin özlemle bekliyoruz canım.
üşenmedim senin icin simd foto cekip ekledim canim )
maşallah bende baktim ayri bi guzelkik gelmis .maşallah.
oyle ya kavussunlar hakettiler bu duyguyu allah ayirmasin onları.

Son düzenleme:

Canım bende o tarihlerde düşünüyorum özele mi gideceksin devlete mi? Gel canım :) bura ayrı kolay kolay kopmam burdan

canım evet bir düşüş var inş. yükselir dahada düşerse önümüzdeki aya kısmet canını sıkma olurmu
kızlar bu sabah ateşimi görünce şoka girdim,neler oluyor ,dün geceki akıbtım sarıydı,şimdi beyaz krem,lütfen bilgi sahipleri yorum bekliyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
canım adet düşüşü degildir inş. dur bakalım
Alıntı rosechina_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördüm kalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif

Allahım herkese nasip etsin :)
ne güzel maşallah canım bende duyarım inş. o güne kadar emin olamıyosun sanki darısı başımıza..

Aminn canım, darısı başına güzel yürekli arkadaşım

canım ben devletten randevu aldım bir bakayım memnun kalmazsam özele giderim.sen ne düşünüyorsun

Canım kararsızım özelller pahalandı,devlettede bir sürü hasta aynı andan giriyor gıcık oluyorum çok kararsızım, ilke bende mi devlete gitsem ne dersin? Sonra mı özele geçsem:44:

Biz de seni çok merak edeceğiz cutem. Ne olur ilk fırsatta haber gönder:18:
Şimdi kuzun kollarındadır ne güzel
Allah'a emanet olun kuzum

iyiyim canım çok sagol sen nasılsın bebişin nasıl
ben de iyiyim canım sağol, bebiş de iyidir inşallah, cumartesi göreceğiz bakalım

Allah razı olsun bacım.allahım kabul etsin tüm dualarimizi

Öyle canım ama sabır

Hayırlısı olsun.yani döngü yani heyecan;-)
Amin canım, bugünkü ateşine de takılma, önümüze bakalım
Bir de sen hergün akıntı giriyorsun ya, akıntı tiplerinden emin misin? Ben akıntımdan hiç bir zaman net emin olamadığım için girmedim akıntı, çünkü akıntı girince tablo çok değişiyor. O yüzden emin olmadığın akıntıyı girme bence

haklısın efloş, inşallah senin eşin çenesini tutabilir eğer sen sabrettiğin halde o sabredemezse, o zaman can sıkıcı oluyor

ROSECHİNA; canım tahlilin bu sefer iyi çıkmış çok şükür gözün aydın. Geçen sefer pozitif çıkan buydu yine di mi?

Kızlar herkeslere günaydınlar

Canım kararsızım özelller pahalandı,devlettede bir sürü hasta aynı andan giriyor gıcık oluyorum çok kararsızım, ilke bende mi devlete gitsem ne dersin? Sonra mı özele geçsem:44:

kızımda hep özele gittim ilk heycan tabi hersey yolundaydı gidiyordum ultrasonda bakıyordu kilo ölçümü bebegin gelişimi vitamin takviyeleri felan rutin şeyler yani..bilmediğim için garanti olsun dedim pahalı olmasına ragmen..ama şimdi öyle düşünmüyorum devletteki kadın dogumcularıda denemek lazım belki özelden daha iyilerdir bence çok önemli bir sorun olmadıkça devlete gitmek mantıklı..doguma yakın zamanlar 7-8-9 özel bakmaya başlarızben sezeryan oldum 2.de sezeryan devlette nasıl olur hiç bilgim yok neyse daha çoooooookkk varrrr

kızz yokk anam amaa kuru iftira yerleşme diceniz diye demedim,şubattaki gebeligimde yerleşme 7.gün olmuştu bu daha 4 gün kıı,ama yerleşme desenizde fena olmaz haniiyok bacım bende ümitlenmemek için yerleşmedir demek inanmak istemem zaten,kız hem ben totem yaptım gibi bişe,her adet gördügümde azcık üzülüp hemen oolleeeeyy bebişime birz daha yaklaştım dicem artık,son adetimde başladım buna ve çok iyi geldi,evet kavuşmuşlardır,işte bi emin olsak tam kaçta ameliyata aldıklarından

söylemez benimki:) söylerse bilir oyarım

Canım ben oğlumda devlet hastanesindeki doktorun muayenehanesine gittim, eşim o hastanede memurdu özel hastane gibiydi bana:) doğumumda orda oldu ilgi çoktu haliyle, bende mecburi sezaryen oldum, şimdi ikinci düşükte özele gittim doktor aman aman biri değil ama tek kadın o özel hastanede, devlettede ilgi ne kadar olur tereddütlüyüm birde senle beraber başka hastalarda giriyor ben tutamam çenemi kavga ederim sonra dr zıt gider çok derin düşünüyorum doğumu özelde istiyorum ablam çünkü orda oldu ikinciyi sezaryen oldu ilki normaldi, çok memnun kaldı kıyafetimi bile onlar giydirdi onlar yürüttü diyor ama şimdi yüzde elli zamlandı doğum ücreti ne olur bilemiyorum tek bildiğim doğumda özel odada kalmak istediğim:)

tamam o zaman ,asla iftira yok ama sabret tamam mı sık dişini 6 güncük inşallah yerleşme düşüşüdür

evet canım akıntılardan emin olmasam girmem zaten,örneyin benim sadece birkez egg.akıntım olmuştu ondada cute emin deyilsen girme demişti girmemiştim,sonra anlaşıldıki yum.olmuş,sabittir benim,yuma kadar şeffaf deyil beyaz ana su gibi cıvık akıntı gelir watery girerim,yumdan sonrada crem akıntı gelir koyu kıvamlı beyaz akıntı yani,ama koyu renkteki akıntıya çare yok onu ayrıntılı veren bişe olmadıgından onuda krem girdigim olmuştur

koca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın

Kızlar cutesiz tadı yok değil mi eksik sayfamız( nasıl alışıcaz sık sık uğrayabilse ama zor bebekle

Ben acıktım kahvaltı yapayım görüşürüz sonra

hepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…