aminn canım aminn
eyer buçukta girdiyse rüzgar şimdi dünyaya gözlerini açmıştır,doguma girme ile bebeyin dogması arası 5dk.sadece,şimdi cuteyle ugraşılıyordur,kesiyi kapıyorlardır
Canım doktora ne zaman gideceksin? Sende ocak annesi olacaksın ocak annelerine katılsana:) ordayım ben:)
canim cutem allaha emanet ol inan ben de heyecanlıyım eminim sen en kisa zamanda aramixda olursun genelde doguranlar topiğie gelmiyor ams sen gelirsin özlemle bekliyoruz canım.canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
maşallah bende baktim ayri bi guzelkik gelmis .maşallah.üşenmedim senin icin simd foto cekip ekledim canim)
oyle ya kavussunlar hakettiler bu duyguyu allah ayirmasin onları.evet beş dk da çıkıyor bebek:) görmüştür bile rüzgarı
canım mayıs 21 randevu aldım çokmu geçki kesin olsun birdaha gitmeyim kalp atışı için felan dedim..tamam canım bende ışınlandım oraya görüşürüz...bu topiği çok sevdim ikisindede bulunuruz artık burdaki arkadaşlar çok iyiler..
canım evet bir düşüş var inş. yükselir dahada düşerse önümüzdeki aya kısmet canını sıkma olurmudün yoğun akıntım içinde incecik saç teli gibi bir kan geldi akşama kadar kan gelmedi hep akıntı vardı doktora sordum daha adet olmamışsın dedi
bu sabah ateşim düştü benim regl ateşim 35.9 yada 36.0 bakalım yarına düşer sanırım
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canım adet düşüşü degildir inş. dur bakalımkızlar bu sabah ateşimi görünce şoka girdim,neler oluyor ,dün geceki akıbtım sarıydı,şimdi beyaz krem,lütfen bilgi sahipleri yorum bekliyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
canim cutem allaha emanet ol inan ben de heyecanlıyım eminim sen en kisa zamanda aramixda olursun genelde doguranlar topiğie gelmiyor ams sen gelirsin özlemle bekliyoruz canım.
maşallah bende baktim ayri bi guzelkik gelmis .maşallah.
oyle ya kavussunlar hakettiler bu duyguyu allah ayirmasin onları.
Canım bende o tarihlerde düşünüyorum özele mi gideceksin devlete mi? Gel canım :) bura ayrı kolay kolay kopmam burdan
canım ben devletten randevu aldım bir bakayım memnun kalmazsam özele giderim.sen ne düşünüyorsun
Biz de seni çok merak edeceğiz cutem. Ne olur ilk fırsatta haber gönder:18:canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
ben de iyiyim canım sağol, bebiş de iyidir inşallah, cumartesi göreceğiz bakalımiyiyim canım çok sagolsen nasılsın bebişin nasıl
Amin canım, bugünkü ateşine de takılma, önümüze bakalımAllah razı olsun bacım.allahım kabul etsin tüm dualarimizi
Öyle canım ama sabır
Hayırlısı olsun.yani döngü yani heyecan;-)
haklısın efloş, inşallah senin eşin çenesini tutabilirkaynattık canım:)
yok canım söylemedim eşime kimseye söyleme dedim ben söylesem olmaz şimdi:)
tamam canım üzülmüştüm
canım dur bakalım tam kanama olmadan emin olamayız
ohh canım sıkılmamana sevindim:)
Canım Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun
maşallah canım çok güzel:))
Canım geçmiş olsun inşallah ilaçlar şifa olur kuzunada maşaallah
canım eltimde kullanıyor haftada bir
ohhh missss
canım bence kullan ihmal etme tutunmasına engel olur mu hiç tam tersi tutunsun diye o ilaçlar
kesin bir belirti değil o suyu az içersende koyu olur
maşallah canım erken yumurtlamışsın:))
Canım ohhhh eşinde bir şey demez korkma bu kadar
evet çektiama dikkat ediyorum canım yapmıyorum:) ayy komşu memleket canım:) ayrıca bat bizim
ohhh cutem iyi yapmışsınız aklımdan geçmişti akşamı cutem güzel değerlendirir diye:) ağlıyorum içim tuhaf oldu canım
Canım kararsızım özelller pahalandı,devlettede bir sürü hasta aynı andan giriyor gıcık oluyorum çok kararsızım, ilke bende mi devlete gitsem ne dersin? Sonra mı özele geçsem:44:
Günaydın canım aminnnn
boran ben ne dedim kız sana dpo 10 a kadar yorum yok şimdi bu düşüşe ne diyebiliriz daha dpo 4 sin, yerleşme düşüşü dememizi bekliyorsun muhtemelen o kanıtlanmış bir şey değil, şimdi öyle deriz sonra gebelik olmaz üzülürsün, sabırla bekliycez başka çare yok, bu kadar erken adet gelmez
Canım inşallah olmazsın adet, canım benim tabloya bak bir
evet beş dk da çıkıyor bebek:) görmüştür bile rüzgarı
söylemez benimki:) söylerse bilir oyarımBiz de seni çok merak edeceğiz cutem. Ne olur ilk fırsatta haber gönder:18:
Şimdi kuzun kollarındadır ne güzel
Allah'a emanet olun kuzum
ben de iyiyim canım sağol, bebiş de iyidir inşallah, cumartesi göreceğiz bakalım
Amin canım, bugünkü ateşine de takılma, önümüze bakalım
Bir de sen hergün akıntı giriyorsun ya, akıntı tiplerinden emin misin? Ben akıntımdan hiç bir zaman net emin olamadığım için girmedim akıntı, çünkü akıntı girince tablo çok değişiyor. O yüzden emin olmadığın akıntıyı girme bence
haklısın efloş, inşallah senin eşin çenesini tutabilireğer sen sabrettiğin halde o sabredemezse, o zaman can sıkıcı oluyor
ROSECHİNA; canım tahlilin bu sefer iyi çıkmış çok şükür gözün aydın. Geçen sefer pozitif çıkan buydu yine di mi?
Kızlar herkeslere günaydınlar
kızımda hep özele gittim ilk heycan tabi hersey yolundaydı gidiyordum ultrasonda bakıyordu kilo ölçümü bebegin gelişimi vitamin takviyeleri felan rutin şeyler yani..bilmediğim için garanti olsun dedim pahalı olmasına ragmen..ama şimdi öyle düşünmüyorum devletteki kadın dogumcularıda denemek lazım belki özelden daha iyilerdir bence çok önemli bir sorun olmadıkça devlete gitmek mantıklı..doguma yakın zamanlar 7-8-9 özel bakmaya başlarızben sezeryan oldum 2.de sezeryan devlette nasıl olur hiç bilgim yok neyse daha çoooooookkk varrrr
kızz yokk anam amaa kuru iftira yerleşme diceniz diye demedim,şubattaki gebeligimde yerleşme 7.gün olmuştu bu daha 4 gün kıı,ama yerleşme desenizde fena olmaz haniiyok bacım bende ümitlenmemek için yerleşmedir demek inanmak istemem zaten,kız hem ben totem yaptım gibi bişe,her adet gördügümde azcık üzülüp hemen oolleeeeyy bebişime birz daha yaklaştım dicem artık,son adetimde başladım buna ve çok iyi geldi,evet kavuşmuşlardır,işte bi emin olsak tam kaçta ameliyata aldıklarından
evet canım akıntılardan emin olmasam girmem zaten,örneyin benim sadece birkez egg.akıntım olmuştu ondada cute emin deyilsen girme demişti girmemiştim,sonra anlaşıldıki yum.olmuş,sabittir benim,yuma kadar şeffaf deyil beyaz ana su gibi cıvık akıntı gelir watery girerim,yumdan sonrada crem akıntı gelir koyu kıvamlı beyaz akıntı yani,ama koyu renkteki akıntıya çare yok onu ayrıntılı veren bişe olmadıgından onuda krem girdigim olmuşturBiz de seni çok merak edeceğiz cutem. Ne olur ilk fırsatta haber gönder:18:
Şimdi kuzun kollarındadır ne güzel
Allah'a emanet olun kuzum
ben de iyiyim canım sağol, bebiş de iyidir inşallah, cumartesi göreceğiz bakalım
Amin canım, bugünkü ateşine de takılma, önümüze bakalım
Bir de sen hergün akıntı giriyorsun ya, akıntı tiplerinden emin misin? Ben akıntımdan hiç bir zaman net emin olamadığım için girmedim akıntı, çünkü akıntı girince tablo çok değişiyor. O yüzden emin olmadığın akıntıyı girme bence
haklısın efloş, inşallah senin eşin çenesini tutabilireğer sen sabrettiğin halde o sabredemezse, o zaman can sıkıcı oluyor
ROSECHİNA; canım tahlilin bu sefer iyi çıkmış çok şükür gözün aydın. Geçen sefer pozitif çıkan buydu yine di mi?
Kızlar herkeslere günaydınlar
tamam o zaman ,asla iftira yokama sabret tamam mı sık dişini 6 güncük inşallah yerleşme düşüşüdür
koca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?