aglama kuzum. vallahi acarim.cesmelerimi.
tamam canım açma sakın, duygulandım öyle,sen güzel güzel git doğuma
üşenmedim senin icin simd foto cekip ekledim canim)
Baktım canım çok tatlısınız, selamatle gidin, bende kalkıyım oğlum bugün uyudu maşallah ama ben uyuyamadım:) şimdi uyandı öpüyorum
Canım benim kaydımı yapmadı henüz değerim 1000 in üstüne çıkınca yapacakmış, kan idrar neden istiyor anlamadım gerçi doktorda yapılacak canım bence gitme tekrar tekrar kan verme boş yeregünaydın canım bişi soracaktım sagılk ocagında ebe senden tekrar kan idrar tahlili istedimi sen naptın banada bugün gel dedilerde hiç gidesim yok mecburimi o testler..
canım bir şey olduğu yok ateşin normal akıntı da olur o da normalkızlar bu sabah ateşimi görünce şoka girdim,neler oluyor ,dün geceki akıbtım sarıydı,şimdi beyaz krem,lütfen bilgi sahipleri yorum bekliyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
dün yoğun akıntım içinde incecik saç teli gibi bir kan geldi akşama kadar kan gelmedi hep akıntı vardı doktora sordum daha adet olmamışsın dedi
bu sabah ateşim düştü benim regl ateşim 35.9 yada 36.0 bakalım yarına düşer sanırım
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
Canım benim kaydımı yapmadı henüz değerim 1000 in üstüne çıkınca yapacakmış, kan idrar neden istiyor anlamadım gerçi doktorda yapılacak canım bence gitme tekrar tekrar kan verme boş yere
sagol canım gitmicem yaa kan vermek felan istemiyorum kızımda uyuyor zaten tatlı tatlı:)canım ebe bişler dedi ama heycandan aklımda kalmamış..
canım bir şey olduğu yok ateşin normal akıntı da olur o da normal
Canım test yapmadın mı belli olmaz bu işler bir yapsaydın test
sagol canım gitmicem yaa kan vermek felan istemiyorum kızımda uyuyor zaten tatlı tatlı:)canım ebe bişler dedi ama heycandan aklımda kalmamış..
Canım benim kaydımı yapmadı henüz değerim 1000 in üstüne çıkınca yapacakmış, kan idrar neden istiyor anlamadım gerçi doktorda yapılacak canım bence gitme tekrar tekrar kan verme boş yere
kuzummmm ateşim düştü ya dün doktorda yapalım dedi yaptırmadım bugün ateşim yükselseydi olabilirdi ama yükselmediki
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
ben bayılırım komşular falan şaşırır anam süsüne bakınca senden bu işleri becerebilmek çamua girmen falan hiç umulmaz derler,allaaahh ben yüzerim valla toprakta çamurdaAyy esimde seviyor tarla bahçe isleri ben sevmiiim
sagol canım kızımda gebelik testini beraber yapmıştık ilk oldugu için heycanlıydık kızımdan sonra bıktı şimdi istemiyor ama ben istiyordum kendi kendime seviniyorum napalım oda belki dogunca sevinir..erkeklerde duygusallık yok bizim gibi hissedemiyorlar o işin mantık kısmında kaldı..takmıyorum aslında ama üstümde yük gibi söylesem rahatlıcamda şimdilik beklemdeyim canım..
cutee kıı,dr.a desende az beklese benim tabloyada bi baksaydın sonra girerdinkiyamam sana. Allahim sana hemencecik nasip.etsin cnm benim.
cok mutlu ettin beni canim.
allah sana nediyim emii,kız hepimizi duygulandırdın,sabah sabah salya sümük olduk haa,hadi bacım hadi,al rüzgarıda gel,daha çok işin var senin bizle,şaka biryana,tüm topigimizin kalbi senle canım,dört gözle bekliyoruzcanim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
hayırlısı olsun bakalım,başka aylara tatlım allah büyükdün yoğun akıntım içinde incecik saç teli gibi bir kan geldi akşama kadar kan gelmedi hep akıntı vardı doktora sordum daha adet olmamışsın dedi
bu sabah ateşim düştü benim regl ateşim 35.9 yada 36.0 bakalım yarına düşer sanırım
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
hakkatmi,ama bukadar düştügünü hiç görmedim,sadece adetimde böyle olurdu,:44::44:Canım benim kaydımı yapmadı henüz değerim 1000 in üstüne çıkınca yapacakmış, kan idrar neden istiyor anlamadım gerçi doktorda yapılacak canım bence gitme tekrar tekrar kan verme boş yere
Canım benimde adet günü düştü ama sonuç ortada ümitlendirmek için söylemiyorum sen bilirsin tabi üzülmeni istemem canım
aminn canım aminnRabbim bu gunu hepimize hayirli kilsin..cutenin bu yolculugundan hepimize nasip etsin Insallahhh...kimse uzulmesin kimse daralmasin olmuyo diye sadece kendime istediyim gibi sizin icin de oyle dua ediyorum HAYIRLI ZAMANDA SAGLIGIYLA gelsin minikler Insallah..hepimizin mutluluguna mutluluk katicak sekilde gelsinler onlari koruyup kollaya bilicezse her zaman hep yanlarinda olup hep gulduklerini mutlu birey olduklarini goruceksek gelsinler...Rabbim isteyene nasip etsin hayirli zamanda Insallah geri cevirmez bizim dualarimizi....
Cutem şimdi doğumdadır çok merak ediyorum
reglin 14.günü gece çatladı yumurtam bu gece adet olmazsam şüphe var demek keşke bu düşüş yerleşmeden olsa ama yerleşme için geç bir tarih malesef
Günaydın canım aminnnnRabbim bu gunu hepimize hayirli kilsin..cutenin bu yolculugundan hepimize nasip etsin Insallahhh...kimse uzulmesin kimse daralmasin olmuyo diye sadece kendime istediyim gibi sizin icin de oyle dua ediyorum HAYIRLI ZAMANDA SAGLIGIYLA gelsin minikler Insallah..hepimizin mutluluguna mutluluk katicak sekilde gelsinler onlari koruyup kollaya bilicezse her zaman hep yanlarinda olup hep gulduklerini mutlu birey olduklarini goruceksek gelsinler...Rabbim isteyene nasip etsin hayirli zamanda Insallah geri cevirmez bizim dualarimizi....
boran ben ne dedim kız sana dpo 10 a kadar yorum yok şimdi bu düşüşe ne diyebiliriz daha dpo 4 sin, yerleşme düşüşü dememizi bekliyorsun muhtemelen o kanıtlanmış bir şey değil, şimdi öyle deriz sonra gebelik olmaz üzülürsün, sabırla bekliycez başka çare yok, bu kadar erken adet gelmezben bayılırım komşular falan şaşırır anam süsüne bakınca senden bu işleri becerebilmek çamua girmen falan hiç umulmaz derler,allaaahh ben yüzerim valla toprakta çamurda
cutee kıı,dr.a desende az beklese benim tabloyada bi baksaydın sonra girerdin
allah sana nediyim emii,kız hepimizi duygulandırdın,sabah sabah salya sümük olduk haa,hadi bacım hadi,al rüzgarıda gel,daha çok işin var senin bizle,şaka biryana,tüm topigimizin kalbi senle canım,dört gözle bekliyoruz
hayırlısı olsun bakalım,başka aylara tatlım allah büyük
hakkatmi,ama bukadar düştügünü hiç görmedim,sadece adetimde böyle olurdu,:44::44:
Canım inşallah olmazsın adet, canım benim tabloya bak birreglin 14.günü gece çatladı yumurtam bu gece adet olmazsam şüphe var demek keşke bu düşüş yerleşmeden olsa ama yerleşme için geç bir tarih malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?