Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cutesiz tadı yok değil mi eksik sayfamız( nasıl alışıcaz sık sık uğrayabilse ama zor bebekle

Ben acıktım kahvaltı yapayım görüşürüz sonra

bende kaçıyorum oglumda uyandı kahvaltı hazılayım,amaan napalım kıı,körler sagırlar birbirini agırlar,cutede toparlanınca kaçar kaçar gelir kız,yeterki iyi olsunlarda

hani kız göbek,vay yavrum vay sen göbek görmemişin ben sana bi gösteririm rüyalarına girer valla,zaten daha bebişin iyne ucu kadardır kızz
ayyy koskoca kız göbeğim:) oğluma beş aylık hamileyken bu kadardı tek avantajı kimse anlamıycak hamile olduğumu
hepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var
canım dur bakalım olumsuz düşünme hemen inşallah her şey yolundadır
günaydın kızlar

cutem oglusunu gördü mü acaba.....

günaydın canım görmüştür

canım bende iyiki tanıdım seni ve diğer kızları..sağlıkla sıhhatle evinize dönün inş...

Cute gormustur dimi minisini??? Saglikli olsunlar da Insallahhh...

Kizlar 5bucuk kilo almisim iyi gidiyorum sanki kendime gore (coook kilo alan tipim) ama bundan sonra hep yaticam ya acaba firlarmi kilom? 60la hamis kalip su an 65le 65.5 arasinda gidip geliyor kilo...son 3ay cok aliniyormus kilo 7kiloyu gecermiki 12kiloyla tamamlamak isterimmm

Oyyy sanki ben ameliyattayim şuan bi ara haber edebilse ne super olur cuteeeeeeeee:18:

Canım gayet güzel almışsın maşallah çok değil, bundan sonra biraz hızlı olur tabi ama korkma en fazla 15 le tamamlarsın

bence artısı az degıl canım normal
02.05 de 630 sa
04.05 te 1260 olur
06.05 te 2520 olur canım
07.05 te te 2900 olması güzel bence.

hatta bazı drlar3 günde bır ıkı kat artığını bıle soyluyor moralnı bozma canım ...

Ayy Cute'm şuan napıyo acaba,Rüzgar bey teşrif etmiştir heralde Mümkün olsa da hemen bi haber verse.
Eflalimm Bat bizim diyosan anladım nereli olduğunu,baya komşuyuz hee

canım benim asılben sana teşekkür ederim. her zaaman yanımda oldun destek oldun. anladın dinledin engin bilgilerinle aydınlattın. allah her şeyi gönlüne göre versin. valla ağlattın beni yaaaa
kızlar bu sabah ateşimi görünce şoka girdim,neler oluyor ,dün geceki akıbtım sarıydı,şimdi beyaz krem,lütfen bilgi sahipleri yorum bekliyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
canım akıntı rengin hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmez. takılma buna. renklerin değişmesi gün içinde bile olur. sen sakince bekle. daha yorum için çok erken.
Canım kararsızım özelller pahalandı,devlettede bir sürü hasta aynı andan giriyor gıcık oluyorum çok kararsızım, ilke bende mi devlete gitsem ne dersin? Sonra mı özele geçsem:44:
canım benim fikrimi sorcak olursan ilk üç ay özele git.
insan ilk üç ay tedirgin oluuyor bebeğini uzunca görmek istiyor.
sonrasında devlete gidebilirsin çünkü risk azalıyor ve bebek büyüdüü için kol bacak ayrı ayrı görülüyor.
ama detaylı usg yi mutlaka özelde yaptır derim ben.

kızlar hepinize günaydın,
rüzgar bey teşrif etti mi bilginiz var mı?
hayırlarla gelsin inşallah tek avazda :)

kızlar benim durumuma gelince ayın 27sinde çatlatma iğnesi oldum, 29 unda yumurtam çatladı. 2 tane 14mm lik yumurtaydı ertesi gun iğne oldum çatladı filan işte ama döllenme oldu mu bilemiyorum. ama çatlamanın 7.gununde sağ kasığımda ciddi bi batma hissi yaşadım.tek sefer ama baya şiddetli oldu sadece 2 sn sürdü ve geçti bir daha da olmadı. bi de çatlamanın 3.4 gunlerinde önce batmalar sonrasında da bir gece full adet sancısı çektim kızlar. gebeliğe delalet olabilir mi?

tablom güzel gidiyor ama tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
bunlar iğnenin etkileri de olabilir belki ama sizce ne zaman test yapmalıyım?

12mayıs bat, 10 mayısta yapsam çıkar mı bu tabloya göre ve sizce bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi?yaşanmış tecrübeleri okumak için sabrsızlanıyorum.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

Son düzenleme:
söylemez benimki:) söylerse bilir oyarım
hee aferin o zaman enişteye

hımm tamam o zaman, bekleyip görelim dün akşam çalışma oldu mu

koca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sana

hepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?

bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış

Oyyy sanki ben ameliyattayim şuan bi ara haber edebilse ne super olur cuteeeeeeeee:18:
günaydın evet bi haber gelse de rahatlasak:18:

Ayy Cute'm şuan napıyo acaba,Rüzgar bey teşrif etmiştir heralde Mümkün olsa da hemen bi haber verse.
günaydın tatlım

Canım çok az almışsın maşallah, 15 e tamamlarsın en fazla
Canım ben 58 kıloyum ...55 tım normalde (
ay süpersin canım ah ah bir zamanlar 58 i beğenmezdim
anladın sen onu

öyle mi yapıyım nesdem öyle kararsız kaldım ki, eşimde kızdırmıştı beni geri gönlümü aldı neyse ki canım özelde ki doktorumu aradım kan sonucuma göre bu pazartesi gel dedi bende 6 hafta dolsun diyorum kalp atışınıda görüyüm istiyorum, doktorada dedim illa gel önce keseyi görelim deyince kızdım doktora tedbir amaçlıda bir şey söylemedi tamam demesin gerekmediği için diyecemde düşecek olan zaten düşer diyor

Naber Derya'm

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş

Ayyyy Nesdoşuummm çok sağoll,bu haber çok güzel olduuu
İnanamıyorum yaa,artık göbekte değil,kucakta öyle miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…