Kızlar cutesiz tadı yok değil mi eksik sayfamız( nasıl alışıcaz sık sık uğrayabilse ama zor bebekle
Ben acıktım kahvaltı yapayım görüşürüz sonra
ayyy koskoca kız göbeğim:) oğluma beş aylık hamileyken bu kadardıhani kız göbek,vay yavrum vay sen göbek görmemişin ben sana bi gösteririm rüyalarına girer valla,zaten daha bebişin iyne ucu kadardır kızz
canım dur bakalım olumsuz düşünme hemen inşallah her şey yolundadırhepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var
günaydın kızlar
cutem oglusunu gördü mü acaba.....
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
ayy eflal göbek deme benım kıloda alıp başını gidiyor yaa offf bir dur demem lazım şuna..
Cute gormustur dimi minisini??? Saglikli olsunlar da Insallahhh...
Kizlar 5bucuk kilo almisim iyi gidiyorum sanki kendime gore (coook kilo alan tipim) ama bundan sonra hep yaticam ya acaba firlarmi kilom? 60la hamis kalip su an 65le 65.5 arasinda gidip geliyor kilo...son 3ay cok aliniyormus kilo 7kiloyu gecermiki 12kiloyla tamamlamak isterimmm
Canım ben 58 kıloyum ...55 tım normaldeCanım sen kaç kilosun ben en son 69 oldum64 e kadar düşmüştüm
hepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var
canım benim asılben sana teşekkür ederim. her zaaman yanımda oldun destek oldun. anladın dinledin engin bilgilerinle aydınlattın. allah her şeyi gönlüne göre versin. valla ağlattın beni yaaaacanim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
canım akıntı rengin hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmez. takılma buna. renklerin değişmesi gün içinde bile olur. sen sakince bekle. daha yorum için çok erken.kızlar bu sabah ateşimi görünce şoka girdim,neler oluyor ,dün geceki akıbtım sarıydı,şimdi beyaz krem,lütfen bilgi sahipleri yorum bekliyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
canım benim fikrimi sorcak olursan ilk üç ay özele git.Canım kararsızım özelller pahalandı,devlettede bir sürü hasta aynı andan giriyor gıcık oluyorum çok kararsızım, ilke bende mi devlete gitsem ne dersin? Sonra mı özele geçsem:44:
hee aferin o zaman enişteyesöylemez benimki:) söylerse bilir oyarım
hımm tamam o zaman, bekleyip görelimevet canım akıntılardan emin olmasam girmem zaten,örneyin benim sadece birkez egg.akıntım olmuştu ondada cute emin deyilsen girme demişti girmemiştim,sonra anlaşıldıki yum.olmuş,sabittir benim,yuma kadar şeffaf deyil beyaz ana su gibi cıvık akıntı gelir watery girerim,yumdan sonrada crem akıntı gelir koyu kıvamlı beyaz akıntı yani,ama koyu renkteki akıntıya çare yok onu ayrıntılı veren bişe olmadıgından onuda krem girdigim olmuştur
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sanakoca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?hepizine günaydın kızlar çok moralim bozuk beta değerim 2 keye katlamıyor 02.05 630 olan değerim 07.05 2900 olmuş göğüslerim de indi kesin ters giden bir şey var
bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalışCute gormustur dimi minisini??? Saglikli olsunlar da Insallahhh...
Kizlar 5bucuk kilo almisim iyi gidiyorum sanki kendime gore (coook kilo alan tipim) ama bundan sonra hep yaticam ya acaba firlarmi kilom? 60la hamis kalip su an 65le 65.5 arasinda gidip geliyor kilo...son 3ay cok aliniyormus kilo 7kiloyu gecermiki 12kiloyla tamamlamak isterimmm
günaydınOyyy sanki ben ameliyattayim şuan bi ara haber edebilse ne super olur cuteeeeeeeee:18:
günaydın tatlımAyy Cute'm şuan napıyo acaba,Rüzgar bey teşrif etmiştir heraldeMümkün olsa da hemen bi haber verse.
Eflalimm Bat bizim diyosan anladım nereli olduğunu,baya komşuyuz hee
Canım çok az almışsın maşallah, 15 e tamamlarsın en fazlaCute gormustur dimi minisini??? Saglikli olsunlar da Insallahhh...
ay süpersin canım ah ah bir zamanlar 58 i beğenmezdimCanım ben 58 kıloyum ...55 tım normalde(
anladın sen onuAyy Cute'm şuan napıyo acaba,Rüzgar bey teşrif etmiştir heraldeMümkün olsa da hemen bi haber verse.
Eflalimm Bat bizim diyosan anladım nereli olduğunu,baya komşuyuz hee
canım benim asılben sana teşekkür ederim. her zaaman yanımda oldun destek oldun. anladın dinledin engin bilgilerinle aydınlattın. allah her şeyi gönlüne göre versin. valla ağlattın beni yaaaa
canım akıntı rengin hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmez. takılma buna. renklerin değişmesi gün içinde bile olur. sen sakince bekle. daha yorum için çok erken.
canım benim fikrimi sorcak olursan ilk üç ay özele git.
insan ilk üç ay tedirgin oluuyor bebeğini uzunca görmek istiyor.
sonrasında devlete gidebilirsin çünkü risk azalıyor ve bebek büyüdüü için kol bacak ayrı ayrı görülüyor.
ama detaylı usg yi mutlaka özelde yaptır derim ben.
hee aferin o zaman enişteye
hımm tamam o zaman, bekleyip görelimdün akşam çalışma oldu mu
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sana
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?
bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış
günaydınevet bi haber gelse de rahatlasak:18:
günaydın tatlım
koca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?