bence 12 mayıstan önce yapma test, iğnenin etkisi ile yanılma diye diyorum canım.kızlar hepinize günaydın,
rüzgar bey teşrif etti mi bilginiz var mı?
hayırlarla gelsin inşallah tek avazda :)
kızlar benim durumuma gelince ayın 27sinde çatlatma iğnesi oldum, 29 unda yumurtam çatladı. 2 tane 14mm lik yumurtaydı ertesi gun iğne oldum çatladı filan işte ama döllenme oldu mu bilemiyorum. ama çatlamanın 7.gununde sağ kasığımda ciddi bi batma hissi yaşadım.tek sefer ama baya şiddetli oldu sadece 2 sn sürdü ve geçti bir daha da olmadı. bi de çatlamanın 3.4 gunlerinde önce batmalar sonrasında da bir gece full adet sancısı çektim kızlar. gebeliğe delalet olabilir mi?
tablom güzel gidiyor ama tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
bunlar iğnenin etkileri de olabilir belki ama sizce ne zaman test yapmalıyım?
12mayıs bat, 10 mayısta yapsam çıkar mı bu tabloya göre ve sizce bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi?yaşanmış tecrübeleri okumak için sabrsızlanıyorum.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
Ayyyy Nesdoşuummm çok sağoll,bu haber çok güzel olduuu
İnanamıyorum yaa,artık göbekte değil,kucakta öyle miii
Canım tablon güzelkızlar hepinize günaydın,
kızlar benim durumuma gelince ayın 27sinde çatlatma iğnesi oldum, 29 unda yumurtam çatladı. 2 tane 14mm lik yumurtaydı ertesi gun iğne oldum çatladı filan işte ama döllenme oldu mu bilemiyorum. ama çatlamanın 7.gununde sağ kasığımda ciddi bi batma hissi yaşadım.tek sefer ama baya şiddetli oldu sadece 2 sn sürdü ve geçti bir daha da olmadı. bi de çatlamanın 3.4 gunlerinde önce batmalar sonrasında da bir gece full adet sancısı çektim kızlar. gebeliğe delalet olabilir mi?
12mayıs bat, 10 mayısta yapsam çıkar mı bu tabloya göre ve sizce bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi?yaşanmış tecrübeleri okumak için sabrsızlanıyorum.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
ay canım benim tamam göbek lafı yok:)) kız senin güzelliğin bende olsahee aferin o zaman enişteye
hımm tamam o zaman, bekleyip görelimdün akşam çalışma oldu mu
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sana
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?
bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış
günaydınevet bi haber gelse de rahatlasak:18:
günaydın tatlım
ayyyyy maşallah süphanallak kuzuya çok duygulandımkızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
hani kız koca göbişinin fotosu ben göremedim :)
kızlar cute msj yazdı.
iyiyim ayşegülüm senden naber? keyfin iyi mi bugün bakiyimNaber Derya'm
oyyy maşallahhhh kuzuyaaaaakızlar cute msj yazdı.
iyiyim ayşegülüm senden naber? keyfin iyi mi bugün bakiyim
oyyy maşallahhhh kuzuyaaaaa
Hepimizin gözü aydın, topiğimizin Rüzgar'ı esti nihayetttt, Allah sağlıkla kurtardı cutemi de çok şükür, darısı hepimizin başına
Nesdoş sen de bizden çok selam söyle, tebrik et cutemi
sağol kuzum da, kimse göbeğimden yüzümün güzelliğini göremiyor ağustostan beriCanım tablon güzel
ay canım benim tamam göbek lafı yok:)) kız senin güzelliğin bende olsa
ayyyyy maşallah süphanallak kuzuya çok duygulandım
ekledim arkadaş listeme görebilirsin:)
sabah doğuma giderken silmiştir cutem :)Ay Cute'nin hamilelik takvimi de silinmiş,bi tuhaf oldum
iyiyim ayşegülüm senden naber? keyfin iyi mi bugün bakiyim
oyyy maşallahhhh kuzuyaaaaa
Hepimizin gözü aydın, topiğimizin Rüzgar'ı esti nihayetttt, Allah sağlıkla kurtardı cutemi de çok şükür, darısı hepimizin başına
Nesdoş sen de bizden çok selam söyle, tebrik et cutemi
kıyamam, uyuyamamış zaten bütün gece, hem uykusuz, hem de ameliyat yorgunu, bol bol dinlensin güzel annetamam canım yazıyorum. okur dinlenince.
zaten bir cümle yazmış. yorgunluktan. sanırım emzirmesi için getirmişlerdir şimdiye dek.
Çok şükür canım,iyiyimm.Anacuğumun temizliği,benim temizliğim derken hamlamış her bi tarafım
Bugün güzel birgünn,Rüzgarımız geldi
Darısı hepimizin başına inşallaahhhhh
Canım çok selam söyle havai fişek patlattım rüzgarla annesine:))tamam canım yazıyorum. okur dinlenince.
zaten bir cümle yazmış. yorgunluktan. sanırım emzirmesi için getirmişlerdir şimdiye dek.
sağol kuzum da, kimse göbeğimden yüzümün güzelliğini göremiyor ağustostan beri
sabah doğuma giderken silmiştir cutem :)
Dinlen şimdi güzelce, temiz evin tadını çıkartÇok şükür canım,iyiyimm.Anacuğumun temizliği,benim temizliğim derken hamlamış her bi tarafım
Bugün güzel birgünn,Rüzgarımız geldi
Darısı hepimizin başına inşallaahhhhh
bence 12 mayıstan önce yapma test, iğnenin etkisi ile yanılma diye diyorum canım.
Tablon şimdilik çok güzel, inşallah sonu da güzel olur
Canım tablon güzel
ay canım benim tamam göbek lafı yok:)) kız senin güzelliğin bende olsa
ayyyyy maşallah süphanallak kuzuya çok duygulandım
ekledim arkadaş listeme görebilirsin:)
15 de birazcik fazlaymis yaaaCanım gayet güzel almışsın maşallah çok değil, bundan sonra biraz hızlı olur tabi ama korkma en fazla 15 le tamamlarsın
Insallah gelmistir melegin cnm..catlama ignesinin etkisi 3 4gun suruyo ben de yaptirmistim aynen kasiklara batiyordu..ve hamistim Insallahhh senin de gelmistir melegin..yumurtalarin 14mm oldugu gunmu yapildi ignelerin cnm?? Yoksa bir iki gun sonrami??kızlar hepinize günaydın,
hamur isini hayatimdan cikardim cnm sadece dun kv pilav yapmisti dayanamadim birazcik fazla yedim ama sonra soyledim rica ettim hamur yemekleri yaparsa bana yollamasin anlayisla karsiladi sglsun...cunki gorunce cnm istiyooo..ama cikolata krizi basti beni 3gundur tutmaya calisiyorum kendimi ama tuta bildigim kadarrrhee aferin o zaman enişteye
hımm tamam o zaman, bekleyip görelimdün akşam çalışma oldu mu
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sana
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?
bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış
günaydınevet bi haber gelse de rahatlasak:18:
günaydın tatlım
kızlar cute msj yazdı.
Canım çok az almışsın maşallah, 15 e tamamlarsın en fazla
ay süpersin canım ah ah bir zamanlar 58 i beğenmezdim
anladın sen onu
öyle mi yapıyım nesdem öyle kararsız kaldım ki, eşimde kızdırmıştı beni geri gönlümü aldı neyse kicanım özelde ki doktorumu aradım kan sonucuma göre bu pazartesi gel dedi bende 6 hafta dolsun diyorum kalp atışınıda görüyüm istiyorum, doktorada dedim illa gel önce keseyi görelim deyince kızdım doktora tedbir amaçlıda bir şey söylemedi tamam demesin gerekmediği için diyecemde düşecek olan zaten düşer diyor
amin şekerimmmmmmmmmmm.
ankara sana uğurlu gelecek.
seneye ben de gelicem inş kızımı alıp.
benim kızım senin kızının saçını yolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?