oldu canım mis gibi evim..bende rahat ettım cok sukur.
ohh senın evde temız olmuş güle güle kirlet canım..
ben bahar temziliğini daha sonra yapacağım ıns 19 mayıs tatılınde yapayım dıyorum kısmet olursa...
sagol canım.
19 Mayıs da günüm var ona yetiştirmeye çalışyrm zaten temizliği ins biter.
canım bulantı ve baş dönmesi psikolojik olabilir. çok erken belirti için çünkü.
eğer adet olmazsan pazartesi bir test yap. umarım bebişin seninledir.
bebeği ve kalp atışını da gördük şükür canım. sağ ol:) darısı en yakın zamanda başına inşallah.
merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
şu an hala inanamıyorum sanki başka birinin bebeğinin kalbini duydum:) inşallah sağ ol canım.Canim psikolojik degil ya baya baya bulantim var.benim adet yaklasinca zaten olur ama bu cok cok var :)) p.tesiye kadar olmazsam yaparim bi test.nasil bir duygudur ya icinde bi kalp var atiyo pit pit diye :)) oyyy saglikla buyusun kuzucuk :))
hiç hüzünlenme belki miniğin senin de dediğin gibi sürpriz yapmıştır sana:) senin de anneler günün kutlu olsunHepinizin simdiden anneler gununu kutluyorum.benim icin yarin huzunlu gecicek.bi sene oldu ve bu duyguyu hala tadamadim.insallah benim gibi bekleyen herkese rabbbim en kisa zamanda tattirir bu guzel duyguyu.yarin bi mucize olsa keske minikim gelmis olsa sevindirse beni( yine kucukte olsa bi ümit var.insallah benimde yuzum guler.
Kizlar doktora gittim yumurtamin biri cok buyukmus tedaviye baslicam bu nasil bi sorun bilen varmi yardimci olurmusunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kac mm olmus canım
Soylemedi ama iki yumurtamida bana gosterdi uturaayonda biri kicuk biri baya buyuktubuyuk bi sorunmu bi bilgin varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende güzel haberler getirmişsin canım erkekler çoğunlukta topikte bizim prensesler azınlıkta inşallah sonuçlarında iyi çıksın canımHer şey yolunda kızlar çok şükür, ense kalınlığı da iyi. Büyük ihtimal erkek ama değişebilir de dedi dr :) ikili testin sonucu hafta içi çıkacakmış, inşallah o da guzel gelir. Uzun uzun gördüm, 4 boyutlu da baktı biraz, çok güzeldi. Darısı bütün isteyen bacılarıma olsun inşallah. Pazartesi görüşürüz kızlar, hepinizi
merhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine de
bunun dışında iyiyim şükür.
bol bol meyve sebze tüket canım. şifa olsun.
maaşallah miniğine :) büyümüş kocaman olmuş:)
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
şükür canım çok sevindim:) testinizin sonucu da iyi çıkar inşallah.
Canlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahhsaglikla sihhatle kucagina al insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?