Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sagol canım.
19 Mayıs da günüm var ona yetiştirmeye çalışyrm zaten temizliği ins biter.

Canim psikolojik degil ya baya baya bulantim var.benim adet yaklasinca zaten olur ama bu cok cok var :)) p.tesiye kadar olmazsam yaparim bi test.nasil bir duygudur ya icinde bi kalp var atiyo pit pit diye :)) oyyy saglikla buyusun kuzucuk :))

merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi

Ay canim benim bu havalar carpiyo dikkat et bol bol istirahat etki iyilesmen daha hizli olsun

Hepinizin simdiden anneler gununu kutluyorum.benim icin yarin huzunlu gecicek.bi sene oldu ve bu duyguyu hala tadamadim.insallah benim gibi bekleyen herkese rabbbim en kisa zamanda tattirir bu guzel duyguyu.yarin bi mucize olsa keske minikim gelmis olsa sevindirse beni ( yine kucukte olsa bi ümit var.insallah benimde yuzum guler.

Canim psikolojik degil ya baya baya bulantim var.benim adet yaklasinca zaten olur ama bu cok cok var :)) p.tesiye kadar olmazsam yaparim bi test.nasil bir duygudur ya icinde bi kalp var atiyo pit pit diye :)) oyyy saglikla buyusun kuzucuk :))
şu an hala inanamıyorum sanki başka birinin bebeğinin kalbini duydum:) inşallah sağ ol canım.

hiç hüzünlenme belki miniğin senin de dediğin gibi sürpriz yapmıştır sana:) senin de anneler günün kutlu olsun

Kizlar doktora gittim yumurtamin biri cok buyukmus tedaviye baslicam bu nasil bi sorun bilen varmi yardimci olurmusunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???

Soylemedi ama iki yumurtamida bana gosterdi uturaayonda biri kicuk biri baya buyuktu buyuk bi sorunmu bi bilgin varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım cok büyük derken normali 18-20-21mm civarı diye biliyorum.ama bundanda büyükse catlayıp catlamadıgına bakılmalı catlamazsa kist yapabilir.

Sende güzel haberler getirmişsin canım erkekler çoğunlukta topikte bizim prensesler azınlıkta inşallah sonuçlarında iyi çıksın canım

Büyüdü valla teyzesi yaramazlık yapmaya bile başlamış içerde durmadı bi ölçülerine baksın doktorcağız senin ne zaman kontrol canım

8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti ) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldu kp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.

kesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar ) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..

size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda ) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece )
ozleeim hepinizi. guze dilekelriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.

bir iki komik sey yazmissiniz onun icin duzeltme yapayim dedim )

dedim ki" Allahim...duha, merice,azap,ayaysegul ve tum topik arkadaslarima bebek nasip et. hic birini korktuguna ugratma. azerinin de bebegine de koru evine gonder" dedim. hemen kendime dua ettim. hayret nasil aklima geldi bilmiyrm.sonra da benim oglum vikayakladi.
simi emzirme zamani. opuyrm hepinizi. cok da ozledim hani.

buarafa piticanlar. igne oldum diye kan takviyesi bs yapilmadi. tek sey ilk gun biraz fazla adet kanamasi olddu ama aksama kadar azaldi. simdi az az devam ediyr. masallah dikis yerlerinden vs den de kanama filan olmadi..sizi kandiran olursa getirin ben her zamanki gibi alnini karislarim onlarin

Ne guzel anlatmissin herseyi aglayarak okudum Allahim ne guzel bi duygudur bu boyle Rabbim bizlerede nasip etsin insallah kv ile az hasarla atlatmissin konusup konusup dursunlar bosver sen ogluna esine bak canim Rabbim biran once dikislerinede sifa versin goguslerinede bol bol sut senin minnos bayagi acikmis demek ki 9 aylik yoldan gelince

Canlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahh saglikla sihhatle kucagina al insallah canim

Caniimm maasallah size ne kadar güzel anlatmissin dogumunu okurken aglamamak için zor tuttum kendimi Rüzgâr Yusuf u yerime öper misin annesi :) Rabbim size sağlık huzur mutluluk versin dikislerin çabucak iyilessin ve pamuk kuzuna bol bol sütün olsun canım:)
Senin kv hırs çıkarmaya calisiyordur kuzu ve bunu nasıl yapacagini sasirmistir bosveerr sen kendine ogluna esine bak canım öpüyorum seni ve kuzunu bizimle paylastigin için bu güzel duygularini yasadiklarini çok sagol Cutemm...

korkma cnm.cok normal.simdi balayin senin. 24 ten sonra artiyr.hatta 36 dan sonra baya baya cok oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…