Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy gecirdim ya o günleri nasil tanidik geliyor yinede verdiğin tavsiyelerde kafam dahada netleşti bak unutmusum sanki hazirliklari
Beraber nice mutlu günleryadayin ins

Kizlar paylasayim istedim A101 den bebek arabasi aldim herturlu fonksiyonu var çift tarafli tekerleri güzel büyük fiyatida 149 TL ben çok beğendim ve fiyat olarak ta çok uygun geldi bana bi bakin derim aklinizda olsun

cannım sen şubatta dogmuşsun ocak ve şubat doganlar 2 ekliyecek yaşına.. yani sen kaç yaşındaysan 2 eklicen.. 28 se 30a bakcan.. 27 ise 29 a bakcan.. tamam :) ocak şubat dışındakiler bir eklicek yaşına..

Anladim canim yqsim 29 , 31 olacak ozaman sagol datlim cin takviminden bakiliyo demi bu usulle rus takvimimi...bende olduda cinsiyetinin derdine dustum:):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cutemmm hosgeldin ayy yine yetismissin bizlere Allahim anali babali buyutsun bebisini ayy ne guzel duygular bunlar

hayırlı olsun ALLAH sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin yazmasam da burayı takip ediyorum rabbim doğum yapıcaklara kolaylık ,evlat isteyenlere de ( banada 2. yi ) en yakın zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. TÜM ANNELERİMİZİN ANNE ADAYLARIMIZIN DA ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

yüsramm bahçe işine ben bayılıyorum,apt.arkasında bahçemiz var bayılıyorum ben
canim bende o bahceden taze taze koparik yemeyi seviyorum
eger silik pembe ise gebesin bugun tekrarladin mi
canim benim ya gereksiz insan iste uzulme hic en iyisi uzak kalmak kafan rahat eder kuzum
Gunaydin kizlarr herkese iyi hafta sonlari diliyorum
gunaydin canim
canim inisli cikisli tablolar guzel olur benimde oyleydi insallah gebedirsin boya konusundada bisey diyemeyecem ben boyamazdim aama pimpirikliyim cunku
canimin ici ya yine yazdin bize hemde tavsiyeler senin hakkin nsil odenir Rabbim sizlere saglik huzzur uzun omur nasip etysin hic ayirmasin Allah ssizi

merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi

Bugun birdaha yaptim predictor markasi tel cizgi

Canım benim regle 5 gün kala kahve lekem olmuştu inşallahhh seninde gebelik olsun gönülden istiyorum
Haklısın canım ufak ufak başlayayım bende

Hoşgeldin canım bu liste albümdedir herhalde dimi canım allah senide yawrunuda korusun maşallahh

Kızlar gelelim bana kontrolüm çok güzel geçti 17+6 211 gr 14 cm olmuş kızım iyimidir kızlar ? kıpır kıpırdı doktor herşey yolunda dedi
Hissedemiyorum dedim daha hissedersin şimdiden sonra dedi çok güzeldi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şükürler olsun

ooo ozaman çok bile beklemişsin,eyer 13.gün yum.oldugundan eminsen hemen bi test yap kesin belli olur canım,bekliyorum güzel haberini

Bu sabah yaptım canım tek çizgi :-(
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi

geçmiş olsun canım bol bol sebze meyvetüketmeye çalış ben bugün mesela 1bardak barbunya haşladım ayrıca bol yeşillikli salata sos yaptım karıştırdım büyük salata tabagı kadardı çokta lezzetli olmuştu yanında ev yoğurduyla yedim yarasın miniğime:)kızımdada mide bulantım yoktu iştahım güzeldi inş. bundada böyle olur neyseki çok kilo almıyorum..birde bol bol semizotu yogurtlu yemeği yiyin beyin gelişimi için çok önemli folik asit kağnagı son olarak hergün 2tane cevizz..kızım maşallah cok sagıklı dogmuştu vitamin felanda içmedim

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
sıra vizyonda yazmışsın, bi tuhaf oldum :) inşallah canım ben de sıramı savayım. hepimiz yaşayalım bu duyguları

Kizlar diyorumki liste yapalim ates olcmeyi kullananlar herkes listeye eklesin tablosunu.ilk sayfada tablolar var ama eski.arkadas girmiyor sanirim.

canım şuan belki benim için en önemli şey senin vereceğin tavsiyeler ama ne yalan söyleyeyim annelik kısmı daha bi heyecanlandırdı beni
nasıl bi duygu desem eminim ki yeryüzündeki hiçbir anne tam olarak tarif edemez o duyguyu.anca yaşamak gerekir.sen de şükürler olsun ki yaşıyorsun o duyguları.şaşkınlık geçti bitti artık.kendini iyi hissetmeye başladığın her saat daha da iyi anlayacaksın eminim.rabbim herkese tattırsın inşallahhhhh

Her şey yolunda kızlar çok şükür, ense kalınlığı da iyi. Büyük ihtimal erkek ama değişebilir de dedi dr :) ikili testin sonucu hafta içi çıkacakmış, inşallah o da guzel gelir. Uzun uzun gördüm, 4 boyutlu da baktı biraz, çok güzeldi. Darısı bütün isteyen bacılarıma olsun inşallah. Pazartesi görüşürüz kızlar, hepinizi

Kızlar güzel haberlerle geçmişiniz masallah size de kuzuların iza da
derya bir erkek daha mı topige hadi kız lar topigimizin güzel kizlara.ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…