Ayy gecirdim ya o günleri nasil tanidik geliyor yinede verdiğin tavsiyelerde kafam dahada netleşti bak unutmusum sanki hazirliklarisekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
cannım sen şubatta dogmuşsun ocak ve şubat doganlar 2 ekliyecek yaşına.. yani sen kaç yaşındaysan 2 eklicen.. 28 se 30a bakcan.. 27 ise 29 a bakcan.. tamam :) ocak şubat dışındakiler bir eklicek yaşına..
sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
canim bende o bahceden taze taze koparik yemeyi seviyorumyüsramm bahçe işine ben bayılıyorum,apt.arkasında bahçemiz var bayılıyorum ben
eger silik pembe ise gebesin bugun tekrarladin miMeraba hamile olan ve deneyimli bayanlar birsey sormak istitorum benim adetime 10 gun var yumirtlamanin ustunden 12 gun falan gecti test yaptim cok silik cizhi cikti yani yeri belli gordum esimde gordu sizde hamile olabilirmiyim bu ay akintimda cok yardimci olursajiz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim benim ya gereksiz insan iste uzulme hic en iyisi uzak kalmak kafan rahat eder kuzumkızlar fun eltimde oturuyorz kızı duha yenge sen hic mi et yemiyrsun diye sordu evet yengem yemiyrum bi tek bol baharatlı köfte yiyorum dedim neyse
kv orda gunun sözünü söyledi"bi kadin vardi da hic et yemiyrfu beş tane cocugu oldu"
ben resmen böylece kaldım
ne alakasi var Anne dedim ordan teyze de ablaa ne alakasi var olur tabiki dedi
sonrq kv lafi cevirdi yani çocukları tombisceydi falan dedi
ayy artik gülüp geçiyorum ya oyle deyince yarildim yaa.
hala kadin bende problem aramaya calisiyr et yemiyrm diye çocuğum olmuyr saniyr heralde sanki et yemeyenlerin çocuğu olmuyorda o kadinin ki sıradışı birseymis gibi söyleyince hey allahım.....
gunaydin canimGunaydin kizlarr herkese iyi hafta sonlari diliyorum
canim inisli cikisli tablolar guzel olur benimde oyleydi insallah gebedirsin boya konusundada bisey diyemeyecem ben boyamazdim aama pimpirikliyim cunkuçok sagol canım,benim tabloya baktınmı erken ama işte yorum bekliyo insan hep,bugün 3.gün afedersin açık kahve lekem geliyor az az,gögüslerimde ara ara sızlayıp kaşınıyor,valla belirti aramaya çalıştıgımdan deyil,bariz yaşadıgım şeyler bunlar
canimin ici ya yine yazdin bize hemde tavsiyeler senin hakkin nsil odenir Rabbim sizlere saglik huzzur uzun omur nasip etysin hic ayirmasin Allah ssizisekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
canim bende o bahceden taze taze koparik yemeyi seviyorum
eger silik pembe ise gebesin bugun tekrarladin mi
canim benim ya gereksiz insan iste uzulme hic en iyisi uzak kalmak kafan rahat eder kuzum
gunaydin canim
canim inisli cikisli tablolar guzel olur benimde oyleydi insallah gebedirsin boya konusundada bisey diyemeyecem ben boyamazdim aama pimpirikliyim cunku
canimin ici ya yine yazdin bize hemde tavsiyeler senin hakkin nsil odenir Rabbim sizlere saglik huzzur uzun omur nasip etysin hic ayirmasin Allah ssizi
önceki ölçümler olmadığı için yorum yapmak sağlıklı olmaz
Canım benim regle 5 gün kala kahve lekem olmuştu inşallahhh seninde gebelik olsun gönülden istiyorumçok sagol canım,benim tabloya baktınmı erken ama işte yorum bekliyo insan hep,bugün 3.gün afedersin açık kahve lekem geliyor az az,gögüslerimde ara ara sızlayıp kaşınıyor,valla belirti aramaya çalıştıgımdan deyil,bariz yaşadıgım şeyler bunlar
Haklısın canım ufak ufak başlayayım bendeaamin canışm. inş sizler de kuzularınız için alışverişe çıkacaksınız.
lasttan hiç haber yok canım. ben de çok mrk ediyorum açıkçası.
canım rüyan bence bu çok güzel. inş gebe kalırsın da gebelik sürecinde sana yardım ederiz cuteyle. ben öyle hissettim.
eğer çizgi pembe ise gebesin demektir. yok lila mor veya sarımtrak ise yanlış test oluyor genelde. bence gebesin ama. hayırlı olsun bugün belli olur.
görcen az kaldı mrk etme kuzum.
duha boşver bu kadın bunları dedikce rabbim senin yanında olacak.
ne çirkin laflar allahım. çocuk doğurmayı hamile kalmayı yetenek sanan bir toplumda yaşıyoruz.
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana..hep vitamin eksikliğinden oluyor bunlar kuzum.
başla bence de canım sonra çok zor oluyor uzun süre yürüyüp alışveriş yapmak.
misal ben artık geceleri uyuyamıyorum. karnım çok acıyor dönerken. mideme çıktı bebek. su bile içerken canım yanıyo.
7. ay başlamadan her şeyimiz hazır olmalı drlar öyle diyor. ben şimdi haziranda ne var ne yok yıkayıp poşetliycem.
canım baharat, zencefil diye biliyorum. özellikle sucukta artıyor dediler ama yenmesi doğru mu bilmem canım.
zencefili de denesin.
sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
ooo ozaman çok bile beklemişsin,eyer 13.gün yum.oldugundan eminsen hemen bi test yap kesin belli olur canım,bekliyorum güzel haberini
Nasıl negatiff olur baya çizgi vardı aynısı kardeşimede oldu yaBugun birdaha yaptim predictor markasi tel cizgi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
Kızlar insaallah iyisinizdir ben üzerinize afiyet grip olduuumm(( öksürüğe cevirmeden atlatsaydim sayfaları okuyamiyorum ne olur kusuruma bakmayın hicbirinizi unutmuş degilim ama bu vitamin dusuklugum igneler üzerine grip kötü oldu
Cutemiz Azerimiz yavrulariyla sıra Vizyondaa Rabbim bu duyguları hepberaber hickimse kalmadan yaşamayı nasip etsin bu topige her zaman dualarimdasiniz...
Nasıl negatiff olur baya çizgi vardı aynısı kardeşimede oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?