Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflalim seni uhibbukenin topiginden de biliorum..hic korkma canim..ben de kalp atisini duyamam die acaip derecede korka korka gittim doktora..ama sadece kendime eziyet etmisim..icini ferah tut ve bence ruyalara da takilma..bu aralar hormonlarimiz kafayi yemis durumda..mesela ben de surekli aglak bi moddayim herseye aglar oldum :) bebek de aglak olcak korkuorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korkma cnm.cok normal.simdi balayin senin. 24 ten sonra artiyr.hatta 36 dan sonra baya baya cok oluyr
Oyy yine yetismissin sen bana sagol cutem bende endiselendim birden

Tamam nukram endisem falan azaldi simdi iyi ki varsiniz Bu arada iyiyim geceleri az uykusuzluk var o kadar sen nasilsin alisverislere basladin mi

Eflalim hic endiselenme Allahin izniyle goreceksin pit pitlari duyacaksin sen bilincaltina hic takilma

kızlar hepinize günaydın eflalim Allah rüyanı hayır etsin inş kalp atışları kaçıncı haftada gözükür acaba karından
sağol canım, eltim 6+3 de duydu canım
Canim ben 6+4 te kalp atisini karindan duydum :) insallah rabbim kalp pit pitini duymanizi nasip eder size de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay 21 inde bende 6+4 olucam:) inşallah duyarım canım
bende seni biliyorum canım:) bundan önceki boş gebelik olunca korkuyorum işte ama yine de içimde sıkıntı yok rahatlık var, olmaz korkma ilk 3 ay bolca ağlarsın

sağol canım inşallah, senle de denk gelemiyoruz nasılsın canım? Cutem de olmayınca az bunalıma girdim:) sizde çok girmiyorsunuz:)

Iyi olmaya calisiyorum canim islerim yogun eflos 500dosya girmem lazim evde daha once anlatmistim bide geceleri uyuyamayinca gunduzleri arada uyuyorum o yuzden cok gelemiyorum cutemi hepimizin gozleri ariyor ama mutlu haberlerini duyunca cok seviniyorum

Canım artık evde çalışıyorsun yani iyi mi kötü mü sence:) 500 dosya da çokmuş ama yazık sana

Canım artık evde çalışıyorsun yani iyi mi kötü mü sence:) 500 dosya da çokmuş ama yazık sana
Cok berbat birsey keske olmuyor girilmiyor evde eflalim evi topla birseyler hazirla derken ogle oluyor ondan sonra geceye kadar dosya giriyorsun iste olsan 8-5 calisiyorsun

Cok berbat birsey keske olmuyor girilmiyor evde eflalim evi topla birseyler hazirla derken ogle oluyor ondan sonra geceye kadar dosya giriyorsun iste olsan 8-5 calisiyorsun

Canım peki neden evdesin iş yetin değişmişti hani, elindeyse işe git her gün o zaman, evde gerçekten zor olur

canım ne demek bizi üzmek..sen yaz lütfen elimizden geldiğince yanında olalım.
kolay bir şey değil canım yaşadığın. allah yardım etsin. şu hastalığın geçse diğer duruma da alışıcaksın inş. lütfen buraya yaz.
canım böbreğimin ağrısı azaldı gilaburu içtiğimden beri. o çok ağrıdığı dönemde ben gilaburuyu kesmiştim bitmişti elimde çünkü. ama tekrar başlayınca ağrımı azalttı. büyümem devam ama ağrım azaldı şükür.
canım eğer göremezsen de endişe etme çünkü ben 6+2 de karından bebeği göremedim. 7+0 da da bebeği gördüler kalp atımını görüp duyamadılar. alttan bakınca görüldü kalp atımı.

sosyalcim kolay gelsin sana. evde çalışmak zordur eminim. akıntın konusuna gelince benim de zaman zaman azalıyor. bazen de aşırı oluyor. yani takılma ona. ama ilk üç ayki kadar değil mesela şu an bazen çamaşırımda hiçbir şey olmadığı bile oluyor. günlük ped kullanmayın mantara davetiye çıkarmayın gebelikte.

kızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
gitti kendine klarnet aldı. allahıııııııııııııııım çıldırcam sesten. kızım da irkilyor sürekli karnımda. uyuyamıyor o çalınca huzursuz oluyor çünkü henüz çok güzel sesler çıkmıyor maalesef. söylüyorum kızım uyuyamıyor diye alınıyor anlamıyor beni. evde kaçıyorum resmen başıma ağrılar girdi yaaaaa.
komşulardan çekinmiyoruz çünkü onlar bin beter sesler çıkarıyor o açıdan da rahat:)

Canım peki neden evdesin iş yetin değişmişti hani, elindeyse işe git her gün o zaman, evde gerçekten zor olur
Yeni is yerimde net yok canim dosyalari girmek nete ihtiyacim var canim o yuzden evde giriyorum
Yok kuzum zaten hic gunluk kullanmiyorum ama azalinca bi panik oldum hemen
Buna cok guldum yaa cok tatlisiniz

slm arkadaşlar.aslında bu ay yazmıcaktım ama ateşim adetime bir gün kala yükseldi.size yumurtlamadan sonraki ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevirim.
29...36.5(çatladığı gün)
30...ölçmedim
1.... "
2....."
3....."
4...36.5
5....36.5
6....36.5
7...36.7
8....alarm çalmadı:)
9...36.4
10...36.4
11...36.5
hesaplamama göre yarın hasta olmam lazım yanlışmıyım sizce.geçen ayda yazmıştım ve adetime son 3 gün kala ateşim düşmüştü.bu ay değişti.umutlanayım mı ne dersiniz.

ayy canim ya heveslenmis eşinde bari guzel calsa da dinleseniz.
nehir dora bile dayanamamis:):)

insallah artar canım benimde düşüyor gittikce
3. gün:36,2
4.gün:36,3
5.gün:36,2
6.gün:36,1
7.gün:36

Son düzenleme:
inş. canım artar inş.normalde hiç umut yoktu ama bugun düşmesi gerekirken bi derece çıkınca dedim allahım var mı bişe.

benimde düşüyor gittikce
adetin 3. gün:36,2
4.gün:36,3
5.gün:36,2
6.gün:36,1
7.gün:36

artarsa insallah yarında testyap bence

Slm kızlar..anneler gününüz kutlu olsun

Cutem doğum yaptımı haberiniz varmı:26:

merhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine de
bunun dışında iyiyim şükür.
bol bol meyve sebze tüket canım. şifa olsun..
yorma kendini sende canim. canim yiyorum sebze meyve ama bnimki benden daha hizli tuketiyor vitaminimi nyse yarasin pasama
Ay canim benim bu havalar carpiyo dikkat et bol bol istirahat etki iyilesmen daha hizli olsun
sagol canim haftasonu dinleniyorum iste ama hafta ici isteyim baya yogun bi is dinlenemiyorm maalesef

kuzum benim ya anlatmissin yine herseyi bize bitanem bol bol sutun olsun Ruzgar doya doya emsin. kv de yine iyi atlatmis sailirsin sen taklma kimseyi tadini cikar bu gunlerin sonra hepsinin hesabini kesersin
kuzum kizlarda yazmis bazen artiyor bazen azaliyor

evet canim
sagol canim ya insallah iyilesirim Rabbim tum sifa bekleyenlerin sifacisi olsun.
kuzum evdesin hep daraltma kendini yaz bize Allah im sifa versin sana
kuzum ruyana takilma iyi dusun iyi olsun bitanem bu sefer hersey yolunda olacak sen hic uzulme

canim Allah yardimcin olsun yazik kiyamam Dora ya korkuyo yatamiyo demek bitanem

canlarimin Allah hepimize anne olmayi nasip etsin annelerimizin yvrularini onlara bagislasin
Anneler gunumuz kutlu olsun

canım Allah yavrunla ailenle sağlık sıhhat içinde uzun omurler versin size ne güzel doğum yaptın evindesin darısı benim ve doğumunu bekleyenlerin basına diyeyim
kokla benim için mis kokulunu

hehehe maaşallah.
benim önümüzdeki çarşamba kontrol. bakalım 1 cm olabilmiş mi benimki ona bakacağız:)
çokk güzel anlatmışsın canım yüreğine sağlık.
Allah sizi birbirinize bağışlasın.
illa burnunu sokacak biri olur işte. takma boş ver.
anne olunca çokkk büyük bir sabır gelir derler gelmiş sana da:)
bir haftada ancak ayaklanırsın canım.
şükür hemen emmelere de başlamış maaşallah.
kendini toparlamaya çalış güzel haberlerini aldık şükür.
yorma kendini.
maaşallah:) karışlarsın hehehhehe...
benim akıntım hep az oldu. ilerde ne olur bilemiyorum ama akıntının azalmasının sorun olacağını sanmıyorum canım. içini ferah tut.
geçecek canım çok zor biliyorum. hele ki senin durumun daha da zor.
ama şu son yazdığın cümleler hiççç olmadı belki çok faydamız olmayacak ama birlikte atlatıyoruz biz her şeyimizi.
kendi kendini yiyeceğine gel burada bizi ye:)))))
sen bilirsin canım ama gidip keseyi görmek bile rahatlatıyor insanı.
o sorular hep var önemli olan o sorularla kafayı yememek işte.
heheheh kıyamam miniğe yaaa ne ilginç:)))) o da öğrenene kadar başka bir yer bulsun kendine.
test yapsanız çıkar artık.
elinizde varsa 2 saat sıvı almayın yapın. yoksa da yarın sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.
inşallah pozitifi görürsünüz.
Slm kızlar..anneler gününüz kutlu olsun

Cutem doğum yaptımı haberiniz varmı:26:
senin de:)
yaptı ve ikisi de çok sağlıklı şükür.
canlarimin Allah hepimize anne olmayi nasip etsin annelerimizin yvrularini onlara bagislasin
Anneler gunumuz kutlu olsun
aminnnn..
senin de kutlu olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…