Oyy yine yetismissin sen bana sagol cutem bende endiselendim birdenkorkma cnm.cok normal.simdi balayin senin. 24 ten sonra artiyr.hatta 36 dan sonra baya baya cok oluyr
Tamam nukram endisem falan azaldi simdi iyi ki varsinizSosyaliimm kuzuu nasılsın canım ben progesteron jel kullanırken cok akintim oldu doktor jel bitince akintin azalir dedi dedigi gibide oldu suan akintim yok denecek kadar az canım panik olma tamam mıbir azalıyor bir çoğalıyor keyfi biliyor sen takılma akıntıya
Kızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmişpsikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...
sağol canım, eltim 6+3 de duydu canımkızlar hepinize günaydın eflalim Allah rüyanı hayır etsin inş kalp atışları kaçıncı haftada gözükür acaba karından
ay 21 inde bende 6+4 olucam:) inşallah duyarım canımCanim ben 6+4 te kalp atisini karindan duydum :) insallah rabbim kalp pit pitini duymanizi nasip eder size de :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende seni biliyorum canım:) bundan önceki boş gebelik olunca korkuyorum işte ama yine de içimde sıkıntı yok rahatlık var, olmaz korkma ilk 3 ay bolca ağlarsınEflalim seni uhibbukenin topiginden de biliorum..hic korkma canim..ben de kalp atisini duyamam die acaip derecede korka korka gittim doktora..ama sadece kendime eziyet etmisim..icini ferah tut ve bence ruyalara da takilma..bu aralar hormonlarimiz kafayi yemis durumda..mesela ben de surekli aglak bi moddayim herseye aglar oldum :) bebek de aglak olcak korkuorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy yine yetismissin sen bana sagol cutem bende endiselendim birden
Tamam nukram endisem falan azaldi simdi iyi ki varsinizBu arada iyiyim geceleri az uykusuzluk var o kadar sen nasilsin alisverislere basladin mi
Eflalim hic endiselenme Allahin izniyle goreceksin pit pitlari duyacaksin sen bilincaltina hic takilma
Iyi olmaya calisiyorum canimsağol canım, eltim 6+3 de duydu canım
ay 21 inde bende 6+4 olucam:) inşallah duyarım canım
bende seni biliyorum canım:) bundan önceki boş gebelik olunca korkuyorum işte ama yine de içimde sıkıntı yok rahatlık var, olmaz korkma ilk 3 ay bolca ağlarsın
sağol canım inşallah, senle de denk gelemiyoruz nasılsın canım? Cutem de olmayınca az bunalıma girdim:) sizde çok girmiyorsunuz:)
Iyi olmaya calisiyorum canimislerim yogun eflos 500dosya girmem lazim evde daha once anlatmistim bide geceleri uyuyamayinca gunduzleri arada uyuyorum o yuzden cok gelemiyorum cutemi hepimizin gozleri ariyor ama mutlu haberlerini duyunca cok seviniyorum
Cok berbat birsey keske olmuyor girilmiyor evde eflalim evi topla birseyler hazirla derken ogle oluyor ondan sonra geceye kadar dosya giriyorsun iste olsan 8-5 calisiyorsunCanım artık evde çalışıyorsun yani iyi mi kötü mü sence:) 500 dosya da çokmuş ama yazık sana
Cok berbat birsey keske olmuyor girilmiyor evde eflalim evi topla birseyler hazirla derken ogle oluyor ondan sonra geceye kadar dosya giriyorsun iste olsan 8-5 calisiyorsun
canım ne demek bizi üzmek..sen yaz lütfen elimizden geldiğince yanında olalım.Kizlar ben birazcik kotuyum oneride bulunan herkeseee voook tesekkurleeer ama gecmiyor oksuruklerimm yirtiyooo bogazimii dk ilac veremem bal sut falan idare et diyoo...
Keyfim olmuyo biraz duygusallik biraz tum gun boyu yalniz olmak strese sokuyorum kendimi gelib sizi de uzmek istemiyorum.hepiniz iyisiniz Insallahhh...hersey gonlunuzce olsun kizlarrr
canım böbreğimin ağrısı azaldı gilaburu içtiğimden beri. o çok ağrıdığı dönemde ben gilaburuyu kesmiştim bitmişti elimde çünkü. ama tekrar başlayınca ağrımı azalttı. büyümem devam ama ağrım azaldı şükür.Haklısın canım aynen ondan sonra kalp atışı için beklemek çok zor oluyor zaten bir şey olacaksa da erken gitsemde elimden bir şey gelmez, devlete aldım ama özele gidebilirim, malum devlete iyi doktorlara ha deyince alınmıyor randevu iki tane iyi dr var devlette ama işte 10 hasta birden hurra giriyor ya çok pis kavga ederim benşimdi ayın 21 inde 6+4 olucam kalp atışınıda görürüm değil mi?
Sen nasılsın böbreğin ağrıyor mu, kendi doktoruna gidecektin ne yaptın?
Oyy yine yetismissin sen bana sagol cutem bende endiselendim birden
Tamam nukram endisem falan azaldi simdi iyi ki varsinizBu arada iyiyim geceleri az uykusuzluk var o kadar sen nasilsin alisverislere basladin mi
Eflalim hic endiselenme Allahin izniyle goreceksin pit pitlari duyacaksin sen bilincaltina hic takilma
Yeni is yerimde net yok canim dosyalari girmek nete ihtiyacim var canim o yuzden evde giriyorumCanım peki neden evdesin iş yetin değişmişti hani, elindeyse işe git her gün o zaman, evde gerçekten zor olur
Yok kuzum zaten hic gunluk kullanmiyorum ama azalinca bi panik oldum hemencanım ne demek bizi üzmek..sen yaz lütfen elimizden geldiğince yanında olalım.
kolay bir şey değil canım yaşadığın. allah yardım etsin. şu hastalığın geçse diğer duruma da alışıcaksın inş. lütfen buraya yaz.
canım böbreğimin ağrısı azaldı gilaburu içtiğimden beri. o çok ağrıdığı dönemde ben gilaburuyu kesmiştim bitmişti elimde çünkü. ama tekrar başlayınca ağrımı azalttı. büyümem devam ama ağrım azaldı şükür.
canım eğer göremezsen de endişe etme çünkü ben 6+2 de karından bebeği göremedim. 7+0 da da bebeği gördüler kalp atımını görüp duyamadılar. alttan bakınca görüldü kalp atımı.
sosyalcim kolay gelsin sana. evde çalışmak zordur eminim. akıntın konusuna gelince benim de zaman zaman azalıyor. bazen de aşırı oluyor. yani takılma ona. ama ilk üç ayki kadar değil mesela şu an bazen çamaşırımda hiçbir şey olmadığı bile oluyor. günlük ped kullanmayın mantara davetiye çıkarmayın gebelikte.
Buna cok guldum yaa cok tatlisinizkızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
gitti kendine klarnet aldı. allahıııııııııııııııım çıldırcam sesten. kızım da irkilyor sürekli karnımda. uyuyamıyor o çalınca huzursuz oluyor çünkü henüz çok güzel sesler çıkmıyor maalesef. söylüyorum kızım uyuyamıyor diye alınıyor anlamıyor beni. evde kaçıyorum resmen başıma ağrılar girdi yaaaaa.
komşulardan çekinmiyoruz çünkü onlar bin beter sesler çıkarıyor o açıdan da rahat:)
kızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
gitti kendine klarnet aldı. allahıııııııııııııııım çıldırcam sesten. kızım da irkilyor sürekli karnımda. uyuyamıyor o çalınca huzursuz oluyor çünkü henüz çok güzel sesler çıkmıyor maalesef. söylüyorum kızım uyuyamıyor diye alınıyor anlamıyor beni. evde kaçıyorum resmen başıma ağrılar girdi yaaaaa.
komşulardan çekinmiyoruz çünkü onlar bin beter sesler çıkarıyor o açıdan da rahat:)
slm arkadaşlar.aslında bu ay yazmıcaktım ama ateşim adetime bir gün kala yükseldi.size yumurtlamadan sonraki ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevirim.
29...36.5(çatladığı gün)
30...ölçmedim
1.... "
2....."
3....."
4...36.5
5....36.5
6....36.5
7...36.7
8....alarm çalmadı:)
9...36.4
10...36.4
11...36.5
hesaplamama göre yarın hasta olmam lazım yanlışmıyım sizce.geçen ayda yazmıştım ve adetime son 3 gün kala ateşim düşmüştü.bu ay değişti.umutlanayım mı ne dersiniz.
insallah artar canım
inş. canım artar inş.normalde hiç umut yoktu ama bugun düşmesi gerekirken bi derece çıkınca dedim allahım var mı bişe.
yorma kendini sende canim. canim yiyorum sebze meyve ama bnimki benden daha hizli tuketiyor vitaminimi nyse yarasin pasamamerhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine de
bunun dışında iyiyim şükür.
bol bol meyve sebze tüket canım. şifa olsun..
sagol canim haftasonu dinleniyorum iste ama hafta ici isteyim baya yogun bi is dinlenemiyorm maalesefAy canim benim bu havalar carpiyo dikkat et bol bol istirahat etki iyilesmen daha hizli olsun
8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldukp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.
kuzum benim ya anlatmissin yine herseyi bize bitanem bol bol sutun olsun Ruzgar doya doya emsin. kv de yine iyi atlatmis sailirsin sen taklma kimseyi tadini cikar bu gunlerin sonra hepsinin hesabini kesersinkesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..
size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece )
ozleeim hepinizi. guze dilekelriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.
kuzum kizlarda yazmis bazen artiyor bazen azaliyorCanlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahhsaglikla sihhatle kucagina al insallah canim
evet canimayy inşallah heyecanlanıyorum ama heveslenmemek için kendimi bastırıyorum
allahım insanlara merhamet versin,bensem banada versin nediyim
aminnnn canım sagol
merhaba cici annemiz,ikinizinde iyi olduguna sevindim,daha dur annelik hayatın anlamı cute allahım daim etsin bu duyguları
demi demi demii,aminn bacım amin
canım benimde yumdan 3 gün sonra başladı,düşük yaptıgım gebeligimdede olmuştu yumdan 3 gün sonra ama o sadece 2 gün olmuştu,
iyice bak ışıga tut hayalet çizgidemi yok
sagol canim ya insallah iyilesirim Rabbim tum sifa bekleyenlerin sifacisi olsun.Canım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarım
en iyisini yapıyorsun canım söyleme hiç bebekle ilgili bir şey
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadar
aminnn canım Allah sana da kolaylık verisn
canım şükür keseyi görmüşsün
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)
Camım epey sürdü hastalığın bir an önce iyileşirsin inşaallah
:)
kuzum evdesin hep daraltma kendini yaz bize Allah im sifa versin sanaKizlar ben birazcik kotuyum oneride bulunan herkeseee voook tesekkurleeer ama gecmiyor oksuruklerimm yirtiyooo bogazimii dk ilac veremem bal sut falan idare et diyoo...
Keyfim olmuyo biraz duygusallik biraz tum gun boyu yalniz olmak strese sokuyorum kendimi gelib sizi de uzmek istemiyorum.hepiniz iyisiniz Insallahhh...hersey gonlunuzce olsun kizlarrr
kuzum ruyana takilma iyi dusun iyi olsun bitanem bu sefer hersey yolunda olacak sen hic uzulmeKızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmişpsikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...
kızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldukp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.
hehehe maaşallah.Sende güzel haberler getirmişsin canım erkekler çoğunlukta topikte bizim prensesler azınlıkta inşallah sonuçlarında iyi çıksın canım
Büyüdü valla teyzesi yaramazlık yapmaya bile başlamış içerde durmadı bi ölçülerine baksın doktorcağız senin ne zaman kontrol canım
çokk güzel anlatmışsın canım yüreğine sağlık.8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
bir haftada ancak ayaklanırsın canım.kesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..
size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece )
ozleeim hepinizi. guze dilekelriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.
maaşallah:) karışlarsın hehehhehe...bir iki komik sey yazmissiniz onun icin duzeltme yapayim dedim)
dedim ki" Allahim...duha, merice,azap,ayaysegul ve tum topik arkadaslarima bebek nasip et. hic birini korktuguna ugratma. azerinin de bebegine de koru evine gonder" dedim. hemen kendime dua ettim. hayret nasil aklima geldi bilmiyrm.sonra da benim oglum vikayakladi.
simi emzirme zamani. opuyrm hepinizi. cok da ozledim hani.
buarafa piticanlar. igne oldum diye kan takviyesi bs yapilmadi. tek sey ilk gun biraz fazla adet kanamasi olddu ama aksama kadar azaldi. simdi az az devam ediyr. masallah dikis yerlerinden vs den de kanama filan olmadi..sizi kandiran olursa getirin ben her zamanki gibi alnini karislarim onlarin
benim akıntım hep az oldu. ilerde ne olur bilemiyorum ama akıntının azalmasının sorun olacağını sanmıyorum canım. içini ferah tut.Canlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahhsaglikla sihhatle kucagina al insallah canim
geçecek canım çok zor biliyorum. hele ki senin durumun daha da zor.Kizlar ben birazcik kotuyum oneride bulunan herkeseee voook tesekkurleeer ama gecmiyor oksuruklerimm yirtiyooo bogazimii dk ilac veremem bal sut falan idare et diyoo...
sen bilirsin canım ama gidip keseyi görmek bile rahatlatıyor insanı.Kızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmişpsikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...
heheheh kıyamam miniğe yaaa ne ilginç:)))) o da öğrenene kadar başka bir yer bulsun kendine.kızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
test yapsanız çıkar artık.slm arkadaşlar.aslında bu ay yazmıcaktım ama ateşim adetime bir gün kala yükseldi.size yumurtlamadan sonraki ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevirim.
29...36.5(çatladığı gün)
30...ölçmedim
1.... "
2....."
3....."
4...36.5
5....36.5
6....36.5
7...36.7
8....alarm çalmadı:)
9...36.4
10...36.4
11...36.5
hesaplamama göre yarın hasta olmam lazım yanlışmıyım sizce.geçen ayda yazmıştım ve adetime son 3 gün kala ateşim düşmüştü.bu ay değişti.umutlanayım mı ne dersiniz.
senin de:)Slm kızlar..anneler gününüz kutlu olsun
Cutem doğum yaptımı haberiniz varmı:26:
aminnnn..canlarimin Allah hepimize anne olmayi nasip etsin annelerimizin yvrularini onlara bagislasin
Anneler gunumuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?