Sosyaliimm kuzuu nasılsın canım ben progesteron jel kullanırken cok akintim oldu doktor jel bitince akintin azalir dedi dedigi gibide oldu suan akintim yok denecek kadar az canım panik olma tamam mıCanlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahhsaglikla sihhatle kucagina al insallah canim
8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldukp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.
kesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..
size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece )
ozleeim hepinizi. guze dilekelriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim.
bir iki komik sey yazmissiniz onun icin duzeltme yapayim dedim)
dedim ki" Allahim...duha, merice,azap,ayaysegul ve tum topik arkadaslarima bebek nasip et. hic birini korktuguna ugratma. azerinin de bebegine de koru evine gonder" dedim. hemen kendime dua ettim. hayret nasil aklima geldi bilmiyrm.sonra da benim oglum vikayakladi.
simi emzirme zamani. opuyrm hepinizi. cok da ozledim hani.
buarafa piticanlar. igne oldum diye kan takviyesi bs yapilmadi. tek sey ilk gun biraz fazla adet kanamasi olddu ama aksama kadar azaldi. simdi az az devam ediyr. masallah dikis yerlerinden vs den de kanama filan olmadi..sizi kandiran olursa getirin ben her zamanki gibi alnini karislarim onlarin
ayy inşallah heyecanlanıyorum ama heveslenmemek için kendimi bastırıyorumBoranim daha erken yorum icin ama diger aydan degisik inisli cikisli tablolar genelde hosuma gider
allahım insanlara merhamet versin,bensem banada versin nediyimoyh kızlar oglunda problem olduğunu biliyr artik bende sikinti yok ya işte deseleyip bulmaya çalışyr
ben kvye hiccc birsey söylemiyorum artik aklisira benden laf almaya çalışyr yemezler tüp yaptirdigimi dahi söylemiycem ins
esime soyledim de ikimizde cok güldük esim annem çocuk gibi boşver aldırma yaslandikca cocuklasiyr diyo
kv yi taniyamiyrum artik cok değişti.
aminnnn canım sagolaamin canışm. inş sizler de kuzularınız için alışverişe çıkacaksınız.
lasttan hiç haber yok canım. ben de çok mrk ediyorum açıkçası.
canım rüyan bence bu çok güzel. inş gebe kalırsın da gebelik sürecinde sana yardım ederiz cuteyle. ben öyle hissettim.
eğer çizgi pembe ise gebesin demektir. yok lila mor veya sarımtrak ise yanlış test oluyor genelde. bence gebesin ama. hayırlı olsun bugün belli olur.
görcen az kaldı mrk etme kuzum.
duha boşver bu kadın bunları dedikce rabbim senin yanında olacak.
ne çirkin laflar allahım. çocuk doğurmayı hamile kalmayı yetenek sanan bir toplumda yaşıyoruz.
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana..hep vitamin eksikliğinden oluyor bunlar kuzum.
başla bence de canım sonra çok zor oluyor uzun süre yürüyüp alışveriş yapmak.
misal ben artık geceleri uyuyamıyorum. karnım çok acıyor dönerken. mideme çıktı bebek. su bile içerken canım yanıyo.
7. ay başlamadan her şeyimiz hazır olmalı drlar öyle diyor. ben şimdi haziranda ne var ne yok yıkayıp poşetliycem.
canım baharat, zencefil diye biliyorum. özellikle sucukta artıyor dediler ama yenmesi doğru mu bilmem canım.
zencefili de denesin.
merhaba cici annemiz,ikinizinde iyi olduguna sevindim,daha dur annelik hayatın anlamı cute allahım daim etsin bu duygularısekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
demi demi demii,aminn bacım amincanim bende o bahceden taze taze koparik yemeyi seviyorum
eger silik pembe ise gebesin bugun tekrarladin mi
canim benim ya gereksiz insan iste uzulme hic en iyisi uzak kalmak kafan rahat eder kuzum
gunaydin canim
canim inisli cikisli tablolar guzel olur benimde oyleydi insallah gebedirsin boya konusundada bisey diyemeyecem ben boyamazdim aama pimpirikliyim cunku
canimin ici ya yine yazdin bize hemde tavsiyeler senin hakkin nsil odenir Rabbim sizlere saglik huzzur uzun omur nasip etysin hic ayirmasin Allah ssizi
canım benimde yumdan 3 gün sonra başladı,düşük yaptıgım gebeligimdede olmuştu yumdan 3 gün sonra ama o sadece 2 gün olmuştu,Canım benim regle 5 gün kala kahve lekem olmuştu inşallahhh seninde gebelik olsun gönülden istiyorum
Haklısın canım ufak ufak başlayayım bende
Hoşgeldin canım bu liste albümdedir herhalde dimi canım allah senide yawrunuda korusun maşallahh
Kızlar gelelim bana kontrolüm çok güzel geçti 17+6 211 gr 14 cm olmuş kızım iyimidir kızlar ? kıpır kıpırdı doktor herşey yolunda dedi
Hissedemiyorum dedim daha hissedersin şimdiden sonra dedi çok güzeldi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şükürler olsun
iyice bak ışıga tut hayalet çizgidemi yok
Bu sabah yaptım canım tek çizgi :-(
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
Canııımmmmmçok güzel anlatmışsın çok özledim zaten seni yokluğun çok belli kimse alınmasın ama giresim yok siteye:) korktuğun hiç bir şey olmamış çok sevindim ufak tefek pürüzlerde olur artık:) ben sana her şey güzel olacak hiç kıskanmayacaksın demiştim emme saati uzun sürüyormuş senin miniğin:) kokuna alıştıysa yanına atletini koy ya da kokunun sindiği bir giysini canım, ben yazmamı koyuyordum sakinleşiyordu:)
Sezaryen sonrası ilk kalkışı söylememiştim sana bilerek endişelenme diye, bende hiç beğenmemiştimhatta annemgile bu yatak niye bu kadar yüksek siz mi yükselttiniz demiştim tek başına kalkmanda bir hafta sonra başlar yavaş yavaş, yan yatmanda zor olur sanki bütün rahim yığılıyormuş gibi
Çookkk öpüyorum seni, oğlunada bayıldım maşallah gitti benim gül gibi damat
saol kuzum. tahmi ettim beni germemkek icin demedigini. ama dedigin hersey cimti cnm. demekki hormonlar cidden oyun bozanlarmis) ruzgar cikti hormon gitti. oh be rahatladim.hani..eski halime dondum sayilir. bir de yataktan kendim kalkabilirsem supper olacak
Canım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarımGununuz aydın olsun güzel yureklilerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
Kızlar kardesimin sütü azalmış bebeği 3 bucuk aylık doymuyor dün mama yapmak zorunda kalmış sizlere sormami istedi süt arttikmak için ne yapsın yardimci olursaniz çok sevinicek şimdiden Allahuteala razi olsun hepinizden...
en iyisini yapıyorsun canım söyleme hiç bebekle ilgili bir şeyoyh kızlar oglunda problem olduğunu biliyr artik bende sikinti yok ya işte deseleyip bulmaya çalışyr
ben kvye hiccc birsey söylemiyorum artik aklisira benden laf almaya çalışyr yemezler tüp yaptirdigimi dahi söylemiycem ins
esime soyledim de ikimizde cok güldük esim annem çocuk gibi boşver aldırma yaslandikca cocuklasiyr diyo
kv yi taniyamiyrum artik cok değişti.
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadarHerkese mutlu huzurlu hafta sonu diliyorum..kizlar test yapmadim.buay ateste olcmedim yumda takip etmedim.tahmini seffaf akintinin geldigi gun 17 gundu.test yapsam cikar sonucta adet olucam gibi hissediyorum( buayda es gectik gibi.akinti bulanti bas donmesi falan gibi durumlarim var aslinda ama kasiklarimdaki yogun agri adet geliyo diyor...neyse ben zaten umitli degilim pazartesi gelenek icabi bi test yapar boyumhn olcusunu alirim :)) CUTEM dogum yapmis cok sukur evladina kavustu.darisi dogumu yaklasanlarin basina rabbim saglikla tez elden kurtarsin bekleyen hamislerimizi.azeride evladina kavusmus :)) ne guzel rabbim ayirmasin.EFLOSUM Hamilelik nasil gidiyor :)) basladimi belirtiler ? Dgrpnr keseni gormussun :)) hayirla saglikla buyusun kuzucugun.. azabi goremedim gecmise bakinca ( umarim iyidir.borancim hamile olmadigini bilmeden sac boyatinca bisey olmaz.ama icindeki hislerin cok yogunsa gebeyim diye bekle istersrn :)) off ya hadi hamile degilim ama adet gecikmese bari ya.iyice duzensizlesti ( buna daha cok moralim bozuluyo stres oluyorum (
aminnn canım Allah sana da kolaylık verisnsekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
canım şükür keseyi görmüşsüncuteheart canım çok sevindim gözünaydın analı babalı büyüt inş bende bugün doktara gittim keseyi ilk defa gördüm ama çokküçüktü 7 mm dedi sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)Kizlar paylasayim istedim A101 den bebek arabasi aldim herturlu fonksiyonu var çift tarafli tekerleri güzel büyük fiyatida 149 TL ben çok beğendim ve fiyat olarak ta çok uygun geldi bana bi bakin derim aklinizda olsun
Camım epey sürdü hastalığın bir an önce iyileşirsin inşaallahmerhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
maşallah canım gayet güzel boyu posuCanım benim regle 5 gün kala kahve lekem olmuştu inşallahhh seninde gebelik olsun gönülden istiyorum
Haklısın canım ufak ufak başlayayım bende
Hoşgeldin canım bu liste albümdedir herhalde dimi canım allah senide yawrunuda korusun maşallahh
Kızlar gelelim bana kontrolüm çok güzel geçti 17+6 211 gr 14 cm olmuş kızım iyimidir kızlar ? kıpır kıpırdı doktor herşey yolunda dedi
Hissedemiyorum dedim daha hissedersin şimdiden sonra dedi çok güzeldi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şükürler olsun
amin canım inşaallah
Bu sabah yaptım canım tek çizgi :-(
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
canım liste zaten var sen ekinciye mesaj at müsait olunca seni ekler listeyeKizlar diyorumki liste yapalim ates olcmeyi kullananlar herkes listeye eklesin tablosunu.ilk sayfada tablolar var ama eski.arkadas girmiyor sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anaaaamm erkek topiği oldu resmenHer şey yolunda kızlar çok şükür, ense kalınlığı da iyi. Büyük ihtimal erkek ama değişebilir de dedi dr :) ikili testin sonucu hafta içi çıkacakmış, inşallah o da guzel gelir. Uzun uzun gördüm, 4 boyutlu da baktı biraz, çok güzeldi. Darısı bütün isteyen bacılarıma olsun inşallah. Pazartesi görüşürüz kızlar, hepinizi
hoş geldin ilk sayfada ki yazıyı oku tablo oluştur kendine takip etmememiz kolay olurSlm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi
canım haklısın tabi ama eşin özelde çalışıyor sanırım izin alması sıkıntı oluyorsa ona da kızma kendini de bu kadar üzmeçok moralim bozuk benim :85: :85: memorial hastahanesi hamilelik kursu yapıyor.. her hafta cumartesi..14.00de.. geçen hafta eşim yok efendim önce söyleseydin izin alamam vs dedi gelmedi.. bozuldum tabi ama önemli olan bu haftaydı dogum şekline karar verecegimiz bilgilendirmeler vardı.. bizim beyfendi ne dese begenirsiniz dün evin tamirat işi için izin almış iki saat.. bugünde izin isterse ayıp olurmuş ondan söylememiş.. ya bilmiyorum belki size basit gelebilir bunlar benim güven sebebim bi adam karısının yanında olmalı..anne yok baba yok artık sadece o ve ben... ve ben bugün yapayalnızdım.. insanlar eşleriyle gelmiş herkes bişeler soruyor eşine destek oluyor bizimki yok.. hiçbir güvenim yok
canım sen çalışmaya devam et bence çatlamamış olabilirhttp://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
canııııım senle denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın?şu an hala inanamıyorum sanki başka birinin bebeğinin kalbini duydum:) inşallah sağ ol canım.
yumurtan çatlamıyor muhtemelen onun için ilaç verir sanaKizlar doktora gittim yumurtamin biri cok buyukmus tedaviye baslicam bu nasil bi sorun bilen varmi yardimci olurmusunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım öğüttürseydi eşin onu bala ya da keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yiyecek, öğütülemiyorsa kaynatıp içirmen lazım onun tam tarifini bilmiyorumkızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???
dpo 12 ye kadar yorum yok benden:)ben bugün yokum günüm var,kızlar bu tablom hergünki gibi yorum bekliyorum,napıyım idare edin benide işte,hepinizihttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
kesi yerlerinden dolayi yatip kalkmayi kendi basima yapamiyrm. ama oturuyrsam rahat. kalkip gezebiliyrm. emmemiz baya uzun suruyr masallah. misal daha dun aksam saat 20:30 da basladik ve gece 00:00 da bitirik. cunku eleman emiyr kaka yapiyr degistiriyrm emmek istiyr. emince yine kaka yapiyr yine degistir yine meme derken bu durum 5 alt degistirme ile son buldu
ha bir de artik yatagimi iki erkekler paylasiyorum. cunku benim kucuk sipa tuvalete bile gitmeme izin vermiyor. kokumu fazla almisnoyle diyrlar) o nedenle kimse uzun sure kucagina alamiyr cunku agliyr; benim de isime geliyr..
size bakiyrm. tam selam vercegim bir viyaklama ile gidiyrm. sonra emzirmekten perisan olmus halde oldugum icin uyuyorum yusuf kucagimda) biraz yukum hafiflesin o zaman bi selam yazabilecegim size. dogum hikayemi de baska yerde parca parca yazdim vakrim oldukca ki buraya kopyala yapistir yaptim sadece )
dedim ki" Allahim...duha, merice,azap,ayaysegul ve tum topik arkadaslarima bebek nasip et. hic birini korktuguna ugratma. azerinin de bebegine de koru evine gonder" dedim. hemen kendime dua ettim. hayret nasil aklima geldi bilmiyrm.sonra da benim oglum vikayakladi.
buarafa piticanlar. igne oldum diye kan takviyesi bs yapilmadi. tek sey ilk gun biraz fazla adet kanamasi olddu ama aksama kadar azaldi. simdi az az devam ediyr. masallah dikis yerlerinden vs den de kanama filan olmadi..sizi kandiran olursa getirin ben her zamanki gibi alnini karislarim onlarin
Canım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarım
en iyisini yapıyorsun canım söyleme hiç bebekle ilgili bir şey
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadar
aminnn canım Allah sana da kolaylık verisn
canım şükür keseyi görmüşsün
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)
Camım epey sürdü hastalığın bir an önce iyileşirsin inşaallah
maşallah canım gayet güzel boyu posu
amin canım inşaallah
canım liste zaten var sen ekinciye mesaj at müsait olunca seni ekler listeye
anaaaamm erkek topiği oldu resmenben kız doğurmam şart oldu maşallah kuzuna
hoş geldin ilk sayfada ki yazıyı oku tablo oluştur kendine takip etmememiz kolay olur
canım haklısın tabi ama eşin özelde çalışıyor sanırım izin alması sıkıntı oluyorsa ona da kızma kendini de bu kadar üzme
canım sen çalışmaya devam et bence çatlamamış olabilir
canııııım senle denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın?
yumurtan çatlamıyor muhtemelen onun için ilaç verir sana
canım öğüttürseydi eşin onu bala ya da keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yiyecek, öğütülemiyorsa kaynatıp içirmen lazım onun tam tarifini bilmiyorum
dpo 12 ye kadar yorum yok bende
sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldukp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.
Canım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarım
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadar
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)
amin canım inşaallah
hoş geldin ilk sayfada ki yazıyı oku tablo oluştur kendine takip etmememiz kolay olur
canım haklısın tabi ama eşin özelde çalışıyor sanırım izin alması sıkıntı oluyorsa ona da kızma kendini de bu kadar üzme
canııııım kalp atışını mı duydun sen bri denk gelemiyoruz seninle, çok sevindim geçmişi tekrar okuyum ben:)
canım öğüttürseydi eşin onu bala ya da keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yiyecek, öğütülemiyorsa kaynatıp içirmen lazım onun tam tarifini bilmiyorum
dpo 12 ye kadar yorum yok benden:)
tamam canim ben cektireyim bu aktarclr ne bicim ya ilk aldi 3 hafta once tarihi epey gecmis sonra yine aldi geçen o da koca koca kokler hey allahım ya
gunaydin cuteyi gorunce direk daldim
anneler ve adayları anneler gününüz kutlu olsun
seneye ins anneler ifesine dahil olalim.
oyyy maşallah kuzuna canım.Her şey yolunda kızlar çok şükür, ense kalınlığı da iyi. Büyük ihtimal erkek ama değişebilir de dedi dr :) ikili testin sonucu hafta içi çıkacakmış, inşallah o da guzel gelir. Uzun uzun gördüm, 4 boyutlu da baktı biraz, çok güzeldi. Darısı bütün isteyen bacılarıma olsun inşallah. Pazartesi görüşürüz kızlar, hepinizi
ayy canım yaa. çlok haklısın. eşin düşüncesizlik etmiş. haftaya gelir inş seninle.çok moralim bozuk benim :85: :85: memorial hastahanesi hamilelik kursu yapıyor.. her hafta cumartesi..14.00de.. geçen hafta eşim yok efendim önce söyleseydin izin alamam vs dedi gelmedi.. bozuldum tabi ama önemli olan bu haftaydı dogum şekline karar verecegimiz bilgilendirmeler vardı.. bizim beyfendi ne dese begenirsiniz dün evin tamirat işi için izin almış iki saat.. bugünde izin isterse ayıp olurmuş ondan söylememiş.. ya bilmiyorum belki size basit gelebilir bunlar benim güven sebebim bi adam karısının yanında olmalı..anne yok baba yok artık sadece o ve ben... ve ben bugün yapayalnızdım.. insanlar eşleriyle gelmiş herkes bişeler soruyor eşine destek oluyor bizimki yok.. hiçbir güvenim yok
canım yum olmuş gibi ama bir kaç gün daha bakalım. sen gün aşırıyı bırakma zira bazen yum öncesi de böyle yükselip sonradan çatlayabiliyor.http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
kuzum benim randevum çarşamba sabah. şeker yüklemem ve kontrlüm var.kızlar butun gun temızlık yaptım çok yoruldummm...
hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorum..
geçmişi çok okuyamadım..
nesdem bugun kendı dr una mı gıdecektın canım ben mı yanlış hatırlıyorum ....
canım kök halinde ise bir tatlı kaşığı büyüklüğünde 15 dk kaynat ılıt içir yatmadan önce.kızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???
canım sabret bence keseye gitme. sen tecrübelisin bu konuda. keseden sonra beklemek daha zor inan.Kızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmişpsikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...
Haklısın canım aynen ondan sonra kalp atışı için beklemek çok zor oluyor zaten bir şey olacaksa da erken gitsemde elimden bir şey gelmez, devlete aldım ama özele gidebilirim, malum devlete iyi doktorlara ha deyince alınmıyor randevu iki tane iyi dr var devlette ama işte 10 hasta birden hurra giriyor ya çok pis kavga ederim benoyyy maşallah kuzuna canım.
gönlüne göre versin allah. bana da erkek gibi geliyor senin sıpan.
ayy canım yaa. çlok haklısın. eşin düşüncesizlik etmiş. haftaya gelir inş seninle.
ama takılma bunlara ne olur bebeğin çok önemli. kurstan alabildiklerini almaya çalış.
canım yum olmuş gibi ama bir kaç gün daha bakalım. sen gün aşırıyı bırakma zira bazen yum öncesi de böyle yükselip sonradan çatlayabiliyor.
kuzum benim randevum çarşamba sabah. şeker yüklemem ve kontrlüm var.
canım kök halinde ise bir tatlı kaşığı büyüklüğünde 15 dk kaynat ılıt içir yatmadan önce.
toz haline kendin getiremezsin canım imkansız. ama aktar çekerse eğer onu da bir tatlı kaşığı al balla karıştır ver.ya da pekmezle.
canım sabret bence keseye gitme. sen tecrübelisin bu konuda. keseden sonra beklemek daha zor inan.
kendinde belirti de arama sakın. daha yeni 6. haftaya girdin.
amin canım inşaallah
canııııım senle denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın?
dpo 12 ye kadar yorum yok benden:)
cutecim sendemi yorum yapmıycan kııHersey her ani cok ozellllllRabbim sizi korusun cnm...gercekten cok ozelsiniz..1hftaya kendini toparlarsin cnm ameliyat sonucta..agrilarin dinince hafifleyince etrafdakilarin grlip gitmesi azalinca daha cok baglanicaksin oglusa tecrube konusuyorrr saka kiz etrafimdakilar hep oyle diyor agri sizi olunca pek anlamiyoruz hersey durulunca cok farkli oluyor hersey diyorlar...aayy cuteee cok sey diyesim var ama sadece bebisine kocaaamaannn MAAAASAAAALLLAAAAAAHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?