Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sosyaliimm kuzuu nasılsın canım ben progesteron jel kullanırken cok akintim oldu doktor jel bitince akintin azalir dedi dedigi gibide oldu suan akintim yok denecek kadar az canım panik olma tamam mı bir azalıyor bir çoğalıyor keyfi biliyor sen takılma akıntıya

Canııımmmmm çok güzel anlatmışsın çok özledim zaten seni yokluğun çok belli kimse alınmasın ama giresim yok siteye:) korktuğun hiç bir şey olmamış çok sevindim ufak tefek pürüzlerde olur artık:) ben sana her şey güzel olacak hiç kıskanmayacaksın demiştim emme saati uzun sürüyormuş senin miniğin:) kokuna alıştıysa yanına atletini koy ya da kokunun sindiği bir giysini canım, ben yazmamı koyuyordum sakinleşiyordu:)

Sezaryen sonrası ilk kalkışı söylememiştim sana bilerek endişelenme diye, bende hiç beğenmemiştim hatta annemgile bu yatak niye bu kadar yüksek siz mi yükselttiniz demiştim tek başına kalkmanda bir hafta sonra başlar yavaş yavaş, yan yatmanda zor olur sanki bütün rahim yığılıyormuş gibi

Çookkk öpüyorum seni, oğlunada bayıldım maşallah gitti benim gül gibi damat

Boranim daha erken yorum icin ama diger aydan degisik inisli cikisli tablolar genelde hosuma gider
ayy inşallah heyecanlanıyorum ama heveslenmemek için kendimi bastırıyorum
allahım insanlara merhamet versin,bensem banada versin nediyim
aminnnn canım sagol
merhaba cici annemiz,ikinizinde iyi olduguna sevindim,daha dur annelik hayatın anlamı cute allahım daim etsin bu duyguları
demi demi demii,aminn bacım amin
canım benimde yumdan 3 gün sonra başladı,düşük yaptıgım gebeligimdede olmuştu yumdan 3 gün sonra ama o sadece 2 gün olmuştu,

Bu sabah yaptım canım tek çizgi :-(
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
iyice bak ışıga tut hayalet çizgidemi yok

saol kuzum. tahmi ettim beni germemkek icin demedigini. ama dedigin hersey cimti cnm. demekki hormonlar cidden oyun bozanlarmis ) ruzgar cikti hormon gitti. oh be rahatladim.hani..eski halime dondum sayilir. bir de yataktan kendim kalkabilirsem supper olacak

Canııımmm çok sevindim hormonların etkisinden kurtulmana:) yataktan dediğim gibi bir haftaya kalkarsın belki seninki daha erken olur malum ben dinlememiştim 3 gün boyunca iki saatde bir hastane yoluna düşmüştüm, ameliyat yerim bile eğri büğrü kaynadı:) dik oturmamam gerekirken hastanede dik oturmak zorunda kalmıştım emzirirken, sen daha çabuk düzelirsin inşaallah, çok komik oluyor ama değil mi debeleniyorsun kalkamıyorsun

Canım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarım
en iyisini yapıyorsun canım söyleme hiç bebekle ilgili bir şey
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadar
aminnn canım Allah sana da kolaylık verisn
cuteheart canım çok sevindim gözünaydın analı babalı büyüt inş bende bugün doktara gittim keseyi ilk defa gördüm ama çokküçüktü 7 mm dedi sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı
canım şükür keseyi görmüşsün
Kizlar paylasayim istedim A101 den bebek arabasi aldim herturlu fonksiyonu var çift tarafli tekerleri güzel büyük fiyatida 149 TL ben çok beğendim ve fiyat olarak ta çok uygun geldi bana bi bakin derim aklinizda olsun
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)
merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
Camım epey sürdü hastalığın bir an önce iyileşirsin inşaallah
maşallah canım gayet güzel boyu posu

Bu sabah yaptım canım tek çizgi :-(
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
amin canım inşaallah
Kizlar diyorumki liste yapalim ates olcmeyi kullananlar herkes listeye eklesin tablosunu.ilk sayfada tablolar var ama eski.arkadas girmiyor sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım liste zaten var sen ekinciye mesaj at müsait olunca seni ekler listeye
anaaaamm erkek topiği oldu resmen ben kız doğurmam şart oldu maşallah kuzuna
Slm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi
hoş geldin ilk sayfada ki yazıyı oku tablo oluştur kendine takip etmememiz kolay olur
canım haklısın tabi ama eşin özelde çalışıyor sanırım izin alması sıkıntı oluyorsa ona da kızma kendini de bu kadar üzme
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
canım sen çalışmaya devam et bence çatlamamış olabilir
şu an hala inanamıyorum sanki başka birinin bebeğinin kalbini duydum:) inşallah sağ ol canım.
canııııım senle denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın?
Kizlar doktora gittim yumurtamin biri cok buyukmus tedaviye baslicam bu nasil bi sorun bilen varmi yardimci olurmusunuz

yumurtan çatlamıyor muhtemelen onun için ilaç verir sana
kızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???
canım öğüttürseydi eşin onu bala ya da keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yiyecek, öğütülemiyorsa kaynatıp içirmen lazım onun tam tarifini bilmiyorum
ben bugün yokum günüm var,kızlar bu tablom hergünki gibi yorum bekliyorum,napıyım idare edin benide işte,hepinizi http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
dpo 12 ye kadar yorum yok benden:)

Son düzenleme:

maşallah canım.
herşey çok guzel olmus cutem
çok duygulandım inş o tarifi mümkün olmayan duyguyu yaşamak bizlere de nasip olur.
Allahin izniyle bak dert ettigin seyler hallolmus
allahim sana guc kuvvet vermis.
oglusunla hep boyle mutlu ol.
ameliyatla ilgili yasadklarni tahmin ediyorum ben gulemiyrdum karnim aciyrdu bel bükük yürüyrdm bide Laparoskpydi yani tabi sezaryen daha zordur
çok şükür geride kaldı o günler.

merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi

Hersey her ani cok ozellllll Rabbim sizi korusun cnm...gercekten cok ozelsiniz..1hftaya kendini toparlarsin cnm ameliyat sonucta..agrilarin dinince hafifleyince etrafdakilarin grlip gitmesi azalinca daha cok baglanicaksin oglusa tecrube konusuyorrr saka kiz etrafimdakilar hep oyle diyor agri sizi olunca pek anlamiyoruz hersey durulunca cok farkli oluyor hersey diyorlar...aayy cuteee cok sey diyesim var ama sadece bebisine kocaaamaannn MAAAASAAAALLLAAAAAAHHHHHHHHHH

Kizlar ben birazcik kotuyum oneride bulunan herkeseee voook tesekkurleeer ama gecmiyor oksuruklerimm yirtiyooo bogazimii dk ilac veremem bal sut falan idare et diyoo...
Keyfim olmuyo biraz duygusallik biraz tum gun boyu yalniz olmak strese sokuyorum kendimi gelib sizi de uzmek istemiyorum.hepiniz iyisiniz Insallahhh...hersey gonlunuzce olsun kizlarrr

tamam canim ben cektireyim bu aktarclr ne bicim ya ilk aldi 3 hafta once tarihi epey gecmis sonra yine aldi geçen o da koca koca kokler hey allahım ya

gunaydin cuteyi gorunce direk daldim
anneler ve adayları anneler gününüz kutlu olsun
seneye ins anneler ifesine dahil olalim.

Kızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmiş psikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...

Çektirtsin canım hepsi tuhaf eşimede raporun olmadan vermem demişti:) sağol canım ama ben artık kutlamıyorum anneler günü sevgililer günü gibi yabancıların empoze ettiği günleri:) kafama bir şey düştü galiba her sene özene özene hediye alırdım iki annemede:) ben organize ederdim hadi para toplayalım güzel bir şey alalım diye:)

oyyy maşallah kuzuna canım.
gönlüne göre versin allah. bana da erkek gibi geliyor senin sıpan.
ayy canım yaa. çlok haklısın. eşin düşüncesizlik etmiş. haftaya gelir inş seninle.
ama takılma bunlara ne olur bebeğin çok önemli. kurstan alabildiklerini almaya çalış.
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
canım yum olmuş gibi ama bir kaç gün daha bakalım. sen gün aşırıyı bırakma zira bazen yum öncesi de böyle yükselip sonradan çatlayabiliyor.
kuzum benim randevum çarşamba sabah. şeker yüklemem ve kontrlüm var.
kızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???
canım kök halinde ise bir tatlı kaşığı büyüklüğünde 15 dk kaynat ılıt içir yatmadan önce.
toz haline kendin getiremezsin canım imkansız. ama aktar çekerse eğer onu da bir tatlı kaşığı al balla karıştır ver.ya da pekmezle.
canım sabret bence keseye gitme. sen tecrübelisin bu konuda. keseden sonra beklemek daha zor inan.
kendinde belirti de arama sakın. daha yeni 6. haftaya girdin.

canım benim tavsiyelerin için teşekkrü ederim hepsine uyacağım.
sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim.
mis kokulu oğlunu yerim senin ben.
sütün de var maşallahbol bol olsun inşallah
kv yi de salla yaaa. prensin gelmiş kim takar kv yi.
sonra çıkarırsın bir bir acısını.
o dış kapının mandallarına da uyuz oldum ama neyse boşver.
rüzgarımız geldi gerisi hikaye.
öpüyorum seni çok arkadaşım.

Haklısın canım aynen ondan sonra kalp atışı için beklemek çok zor oluyor zaten bir şey olacaksa da erken gitsemde elimden bir şey gelmez, devlete aldım ama özele gidebilirim, malum devlete iyi doktorlara ha deyince alınmıyor randevu iki tane iyi dr var devlette ama işte 10 hasta birden hurra giriyor ya çok pis kavga ederim ben şimdi ayın 21 inde 6+4 olucam kalp atışınıda görürüm değil mi?

Sen nasılsın böbreğin ağrıyor mu, kendi doktoruna gidecektin ne yaptın?

kızlar hepinize günaydın eflalim Allah rüyanı hayır etsin inş kalp atışları kaçıncı haftada gözükür acaba karından

Canim ben 6+4 te kalp atisini karindan duydum :) insallah rabbim kalp pit pitini duymanizi nasip eder size de :)

cutecim sendemi yorum yapmıycan kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…