merhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine demerhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
maaşallah miniğine :) büyümüş kocaman olmuş:)Canım benim regle 5 gün kala kahve lekem olmuştu inşallahhh seninde gebelik olsun gönülden istiyorum
Haklısın canım ufak ufak başlayayım bende
Hoşgeldin canım bu liste albümdedir herhalde dimi canım allah senide yawrunuda korusun maşallahh
Kızlar gelelim bana kontrolüm çok güzel geçti 17+6 211 gr 14 cm olmuş kızım iyimidir kızlar ? kıpır kıpırdı doktor herşey yolunda dedi
Hissedemiyorum dedim daha hissedersin şimdiden sonra dedi çok güzeldi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim şükürler olsun
şükür canım çok sevindim:) testinizin sonucu da iyi çıkar inşallah.Her şey yolunda kızlar çok şükür, ense kalınlığı da iyi. Büyük ihtimal erkek ama değişebilir de dedi dr :) ikili testin sonucu hafta içi çıkacakmış, inşallah o da guzel gelir. Uzun uzun gördüm, 4 boyutlu da baktı biraz, çok güzeldi. Darısı bütün isteyen bacılarıma olsun inşallah. Pazartesi görüşürüz kızlar, hepinizi
topik sahibimizin miniği olduğu için sık sık giremiyor ama özelden mesaj atarsanız ekler.Kizlar diyorumki liste yapalim ates olcmeyi kullananlar herkes listeye eklesin tablosunu.ilk sayfada tablolar var ama eski.arkadas girmiyor sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldiniz.Slm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi
ilk sayfamızda ateş ölçme ile ilgili ayrıntılı bilgiler var.Hsb tskler.bu ay not almadim sabah kalktigimda sadece olctum ;( bidakine yazip paylasirim ama mutlaka
topik sahibimizin miniği olduğu için sık sık giremiyor ama özelden mesaj atarsanız ekler.
böyle ayrı ayrı liste yapıldığında karmaşık oluyor.
siz tablo hakkında yorum istediğinizde bir süre linki buraya kopyalayın yardımcı olmaya çalışır bütün arkadaşlar
Bilmiuorum canim ya daha adetime 10 gun var ondanmi acaba moralim cok bozuldu
canım benım allh yardımcın olsun gelen giden bitmez.sekerler. maglum yorgunluk, bebisimin acligi, gelen gidenin bitmeyisi nedeniyle bir turlu okuyamiyrm. bakip cikiyrm.
hersey yolumda ccok sukir.yeni dogum yapmis biri olarak hemen tavsiye yaziyrm. hazirladigim dogum cantasi listem vardi hani. onlarin hepsini kullqndim. bebek icin 2-3 battaniye ve 7-8 agiz bezi daha ekleyin. inanin yetistiremedik biz. zibin 3 taneydi yetmedi. gobek bagi duzene kadar onu giecekmis. 6-7 tane kesin olsun.
kendiniz icin boydan 1 gecelik bana yetti. ama ikinci de olsun yaninizda. evde kkullanmak icin alt ust takiminiz bolca olsun.cunku gelen giden olunca boydan gecelikle gezemiyrsunuz. hem de usuyorsunuz. emzirme atletleri mucize. sakin sutyen kullanmayin hemen. bir de kilodu dr bana gobek deliginin ustunde olacak buyuklukte giy dedi aklinizda olsun.mutlaka lansinoh meme ucu kremi alin.kurtaricim suan. bir de ilk bezi 2 numara buyuk oldu. 1 numara iyi geldi. yani 2-5 kg prima premium care.tavsiyeler bitti.
gelelim annelige) daha bugun tam anlamiyla anladim.desem yeridir. cok saskindim. yeni yeni idrak ediyrm. Allahim herkese nasip etsin. bu agri sizilarla baska hicbir insan icin yerimden o kadar saat kalkip da emzirmem, hareket etmem vs. Allahim hepinize tatirsin. o mis kokuyu aldirsin.
gözün aydın canım...darısı pıt pıt ları duymaya inşcuteheart canım çok sevindim gözünaydın analı babalı büyüt inş bende bugün doktara gittim keseyi ilk defa gördüm ama çokküçüktü 7 mm dedi sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı
Bugun birdaha yaptim predictor markasi tel cizgi
çok moralim bozuk benim :85: :85: memorial hastahanesi hamilelik kursu yapıyor.. her hafta cumartesi..14.00de.. geçen hafta eşim yok efendim önce söyleseydin izin alamam vs dedi gelmedi.. bozuldum tabi ama önemli olan bu haftaydı dogum şekline karar verecegimiz bilgilendirmeler vardı.. bizim beyfendi ne dese begenirsiniz dün evin tamirat işi için izin almış iki saat.. bugünde izin isterse ayıp olurmuş ondan söylememiş.. ya bilmiyorum belki size basit gelebilir bunlar benim güven sebebim bi adam karısının yanında olmalı..anne yok baba yok artık sadece o ve ben... ve ben bugün yapayalnızdım.. insanlar eşleriyle gelmiş herkes bişeler soruyor eşine destek oluyor bizimki yok.. hiçbir güvenim yok
canım benim eşin işten her hafta izin alabilecek rahatlıkta mı çalışıyor?çok moralim bozuk benim :85: :85: memorial hastahanesi hamilelik kursu yapıyor.. her hafta cumartesi..14.00de.. geçen hafta eşim yok efendim önce söyleseydin izin alamam vs dedi gelmedi.. bozuldum tabi ama önemli olan bu haftaydı dogum şekline karar verecegimiz bilgilendirmeler vardı.. bizim beyfendi ne dese begenirsiniz dün evin tamirat işi için izin almış iki saat.. bugünde izin isterse ayıp olurmuş ondan söylememiş.. ya bilmiyorum belki size basit gelebilir bunlar benim güven sebebim bi adam karısının yanında olmalı..anne yok baba yok artık sadece o ve ben... ve ben bugün yapayalnızdım.. insanlar eşleriyle gelmiş herkes bişeler soruyor eşine destek oluyor bizimki yok.. hiçbir güvenim yok
kestiremedim canım henüz çatlamamış olabilir. sen gün aşırıya devam et.http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
canım benim eşin işten her hafta izin alabilecek rahatlıkta mı çalışıyor?
eğer izin alması sorun oluyorsa kendini boşuna üzüyorsun.
o da ister elbet senin yanında olmak.
kestiremedim canım henüz çatlamamış olabilir. sen gün aşırıya devam et.
aynen öyle canım. şükür artik gülüp geçiyorum bi de ona stres olamam allah a havale ediyorum.senın kayınvalde şaşırmış iyce nerden vursam diye fırsat bekliyor gibi...
kızlar butun gun temızlık yaptım çok yoruldummm...
hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorum..
geçmişi çok okuyamadım..
nesdem bugun kendı dr una mı gıdecektın canım ben mı yanlış hatırlıyorum ....
aynen öyle canım. şükür artik gülüp geçiyorum bi de ona stres olamam allah a havale ediyorum.
ohh mis gibi olmuştur ben de ablam geldi koltukları odadan odaya değiştirdik yoruldum bugün
yarim kalan bahar temizliğimi yapıyorum yarin da cam perde hallederim inş haftaiçi yapamiyrm çok yorgun oluyrum ancak haftasonu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?