Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba guzeller nasilsiniz. benim minik sipa sayesinde ben hala iyilesemedim resmen butun vitaminlerii somurdu hizina yetisemez boldum zaten grp olunbc insan cok iyilesmiyorda hayirlisi bakalim. opuyorum hepinizi
merhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine de
bunun dışında iyiyim şükür.
bol bol meyve sebze tüket canım. şifa olsun.
maaşallah miniğine :) büyümüş kocaman olmuş:)
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
şükür canım çok sevindim:) testinizin sonucu da iyi çıkar inşallah.

Slm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi

Kizlar diyorumki liste yapalim ates olcmeyi kullananlar herkes listeye eklesin tablosunu.ilk sayfada tablolar var ama eski.arkadas girmiyor sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
topik sahibimizin miniği olduğu için sık sık giremiyor ama özelden mesaj atarsanız ekler.
böyle ayrı ayrı liste yapıldığında karmaşık oluyor.
siz tablo hakkında yorum istediğinizde bir süre linki buraya kopyalayın yardımcı olmaya çalışır bütün arkadaşlar

Slm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi
hoş geldiniz.
bütün değerlerinizi gün gün alt alta yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
bu şekilde sağlıklı yorum yapamayız.

Hsb tskler.bu ay not almadim sabah kalktigimda sadece olctum ;( bidakine yazip paylasirim ama mutlaka
ilk sayfamızda ateş ölçme ile ilgili ayrıntılı bilgiler var.
bir de fertility friend sitesine üye olup oradan tablo oluşturabilirsiniz.
tablodan çok daha sağlıklı yorum yapılabilr.

Tamam tesekkur ederim

çok moralim bozuk benim :85: :85: memorial hastahanesi hamilelik kursu yapıyor.. her hafta cumartesi..14.00de.. geçen hafta eşim yok efendim önce söyleseydin izin alamam vs dedi gelmedi.. bozuldum tabi ama önemli olan bu haftaydı dogum şekline karar verecegimiz bilgilendirmeler vardı.. bizim beyfendi ne dese begenirsiniz dün evin tamirat işi için izin almış iki saat.. bugünde izin isterse ayıp olurmuş ondan söylememiş.. ya bilmiyorum belki size basit gelebilir bunlar benim güven sebebim bi adam karısının yanında olmalı..anne yok baba yok artık sadece o ve ben... ve ben bugün yapayalnızdım.. insanlar eşleriyle gelmiş herkes bişeler soruyor eşine destek oluyor bizimki yok.. hiçbir güvenim yok

cutem canim nasılsın biraz daha iyi misin bebisini öp yerime cok tatli maşallah allah nazarlardan korusun canım

canım benım allh yardımcın olsun gelen giden bitmez.
ağrın cok mu cutem rabbım ş,fa versin inş..
rüzgarı kokla benim için...
cuteheart canım çok sevindim gözünaydın analı babalı büyüt inş bende bugün doktara gittim keseyi ilk defa gördüm ama çokküçüktü 7 mm dedi sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı
gözün aydın canım...darısı pıt pıt ları duymaya inş
Bugun birdaha yaptim predictor markasi tel cizgi

aynısı gecen ay bana da oldu test sarardığında cızgı daha belırgınde ama maalesef negatıfdmıs..hakkında hayırlısı olsun..

kızlar butun gun temızlık yaptım çok yoruldummm...
hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorum..
geçmişi çok okuyamadım..
nesdem bugun kendı dr una mı gıdecektın canım ben mı yanlış hatırlıyorum ....

anlıyorum senı canım şimdi herkesi eşiyle görünce dhaa cok üzülmüşündür.Ama işte erkeklerin doğası cok farklı bizim kadar duygusal değiller.in bundan sonraki eğitimleri yanında olur...

canım benim eşin işten her hafta izin alabilecek rahatlıkta mı çalışıyor?
eğer izin alması sorun oluyorsa kendini boşuna üzüyorsun.
o da ister elbet senin yanında olmak.
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

canlar ateşim yükseldi bugün ama akıntım ve aagrım hıc olmadı çatlamış mıdır?
kestiremedim canım henüz çatlamamış olabilir. sen gün aşırıya devam et.

tamam canım...tşkrler

senın kayınvalde şaşırmış iyce nerden vursam diye fırsat bekliyor gibi...
aynen öyle canım. şükür artik gülüp geçiyorum bi de ona stres olamam allah a havale ediyorum.

ohh mis gibi olmuştur ben de ablam geldi koltukları odadan odaya değiştirdik yoruldum bugün
yarim kalan bahar temizliğimi yapıyorum yarin da cam perde hallederim inş haftaiçi yapamiyrm çok yorgun oluyrum ancak haftasonu....

oldu canım mis gibi evim..bende rahat ettım cok sukur.
ohh senın evde temız olmuş güle güle kirlet canım..
ben bahar temziliğini daha sonra yapacağım ıns 19 mayıs tatılınde yapayım dıyorum kısmet olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…