Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde düşüyor gittikce
adetin 3. gün:36,2
4.gün:36,3
5.gün:36,2
6.gün:36,1
7.gün:36

artarsa insallah yarında testyap bence
inş. bu ay senin olur canım.benim bu ana kadar adet belirtim yoktu ama öğleden sonra başladı biraz biraz.sanki yarın olucam gibi geliyo artık

Son düzenleme:
test yapsanız çıkar artık.
elinizde varsa 2 saat sıvı almayın yapın. yoksa da yarın sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.
inşallah pozitifi görürsünüz.

elimde yok.öğleden sonrada başladı adet belirtileri.bu ana kadar yoktu ama ne bilim artık umutum yoktu ama bi kala artış olunca umutlandım işte.geçen ay 3 gün kala düzenli düşüşe geçti ve 14. gün oldum zaten.umutlanayım mı bilemedim.

adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı şeyler zaten.
siz testinizi alın. yarın adet gelmezse yaparsınız

eflosum ya ruyaya takma lutfen...cogu hamilelikten dolayi ki ustelik senin tekrarlanmasindan korktugun seyler var o yuzden bu tedirginliyin ve bilincalti ruyalarda vuruyo iste..ama sen de eminim inaniyorsun bu sefer herseyin yolunda gideceyine...istersen kalp atisini gormeye git oyle daha rht edersin bence yani...

kolay degil ama sukr ediyorum bu durumu 9ay yasayan var ve wcye bile kalkmiyorlar gercekten cok zor sıkılmak bir yana vucudu agriyo insanin..2bucuk ay kaldi kiiiiiii
sadece bu icimi yirtip cikan oksurukler canimi sikiyo ve her seye kiziyorum normalde vallahi cok sabrliyim hic dert etmezdim...

Ayyy buna coookk gulduuummm senii cooook iyi anliyoruuumm guzel calsalar iyi insan dinler ama yeni baslayanlar insanin kulagini kesesini getiriyoo..ama seninkinin galiba tecrubesi vardir benimkinden iyidirrr bazen elimi karnima daldirip cocugun kulagini kapatasim geliyooo
Insallah cnm azicik kaldi diyip avutuyorum kendimi bugun 28hftayi bitirdik bakalim rabbim sabrini versin azicik kaldiii
Ayy canim yok yaa size patlayamam sikiliyorum kiziyorum olmadik seylere baskalarinin derdine dusuyorum sonra sinir kupu olup kocaya patliyorummmm canim benim yazik 1dediyimi 2etmiyo ama ben yine de sinirimi ondan cikiyorum hele bi gec gelsin durduramaz beni kimseee
ama biliyorumki bebis geldikten ve benim lohusalik devrim bittikten sonra bunlarin acisini feci cikicak ama olsun stres atiyorum isteeee

Kizlarrr bisi sorabilir miyim?mide bulantilarim icin nane sekeri kullaniorum ben bulantimi da alio ferahlatio az da olsa..bi zarari olur mu bebege sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Allah bebeginle esinle uzun ve saglikli ömürler nasip etsin.Su durumdayken bile gelip yazman herseyi detaylica mukemmel birsey.allah gonlunun guzelligince guzellikler versin.Anneler gununde kutlu olsun bebisininde kutlayacagi gunleri formen dilegiyle.

Dungece ruyamda cutem bana siteden canim ozel msj kutuna bak yaziyo.sonra bakiyorum msjinda gozun aydin hamilesin yazmis bir seviniyorum anlatamam sonra diyorum ki ruya ya iste ben bilmeden bu kiz nerden biliyoki diyorum.sonra kendi kendime yeni dogum yapti ya malum oldu heralde diyorum.sonra biyerdeyim ama karanlik birileri var tanimiyorum ama huzursuz oluyorum orda tam gidicem duvarda kabe resmi goruyorum.oldugum yer karanlik boyle harabe gibi diyorum ki burda kabenin resminin ne isi var cikariyorum aliyorum cikiyorum ordan.gunduz hayrina sizinle paylasmak istedim.bugun pazar nobetci ecz yakinimizdaymis ama araba mesafesi esimi ikna edersem bi test yaparim sonucu yazarim.ruya etkiledi beni :)) bide goguslerim aciyo boyle agirlasti gibi.bide sol kasigim atiyo.ay ya adet zamani da oluyo bunlar ( icimde kalmasin diye yapicam bi test.bunlarda tatli heyecanlar.allah izin verirde hamile kalirsam bu test yapmalariminda ayri tadini heyecanini bekleyislerimi hatirlarim bebisim karnimdayken anlatirim ona ben seni beklerken diye baslarim anlatirimda anlatirim :))

Ben yeni basladim canim bat 5 haziran.insallah degerin iyceeee yukselir.adet olana kadar umut var bence

Kizlar bisey sorucam ben adetim bittikten 2 hafta sonrabkadin doguma gitim baska bibsebepden dolayi kantahlili yapti carsamba gunu sonucu alicam hamile isem cikmismidir ?

Bence cok guzel bir ruya bende hamils kaldigim ay kabeye gidiyorum aadiyorum buraya gelmek o kadarda zor degilmis sonra ruyama cutem ve nesdos giriyor onlar bi havuzun basinda sohbet ediyorlar etraf ciceklik bende onlari dinliyorum hayirlisi olsun canim

Erken yumurtlama olmamissa ve dr bhcg testi istememisse cikmaz canim

Erken yumurtlama olmamissa ve dr bhcg testi istememisse cikmaz canim

Tesekkir ederim canim bor sey daha sorucam iliskiye girdikten 12 gun sonra evde test yaprim silik cizhi cikti sonra ) adetime 10 kala yaptim hic ciizgi cikmadi sence erkenmi bide biraz acik olcak ama iliski esnasinda ve sonrasinda dun gece kasigimi in batar gibi sanci oldu bu gebelik belirtisimi doktor iltihabin cok ve yumirtanin biri cok buyuk dedi birsuru antibiyotik ve fitil verdi 2 ayda koruncaz ilaclarim bitince hamile kalirim ins antibotik ve fitil kullandiktan sonra hamilr kalan cok duydugum var hatta annem bize ole hamile kalmis cok iisstiyorum uzun oldu k.bakma

anlıyorum senı canım şimdi herkesi eşiyle görünce dhaa cok üzülmüşündür.Ama işte erkeklerin doğası cok farklı bizim kadar duygusal değiller.in bundan sonraki eğitimleri yanında olur...

canım benim eşin işten her hafta izin alabilecek rahatlıkta mı çalışıyor?
eğer izin alması sorun oluyorsa kendini boşuna üzüyorsun.
o da ister elbet senin yanında olmak. .

sagolun canlarım ya destek olmuşsunuz ama pc başında aglaya aglaya uyumuşum cevap yazamadım..

cute de anlatmış dogum hikayesini.. canım benim ne mutlu ona darısı da bizlere inşallah

Bu konu hakkinda bi fikrim yok canim insallah tedaviden sonra hamile kalirsin

Binbir fedakarlıkla yavrusunu iyi birer insan olma yolunda yetiştirmeye çalışan,
Binbir zorlu süreçlerden geçip gebeliğini hayırlı bir şekilde sonlandırma yolunda olan,
Vee..Binbir umutlarla evlat sahibi olmayı bekleyen
Anne ve Anne adaylarııı..
Günümüz kutlu olsuunnn

Şükürler olsun canımm,sevindimm Bi erkek dahaa geliyo desene topiğimizeeee Kız olsun,erkek olsunn.Biz hepsine aç'ız
Slm kizlar araniza yeni katildim 6 yillik evliyim 3 senedir ugrasiyoruz bizdede tık yok yumurtlamadan buyana atesim 36.2 yani bu aydami bisi yok simdi
Hoşgeldin canım..Allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
Ayy kıyamam yaa,kendini yalnız hissetmişsin,normal tabii..Ama emin ol eşin de mutlaka böyle zamanlarda yanında olmayı istiyodur.Ama iş bu,dediği gibi zor olabiliyo izin almak.Hele de özel sektörse
Geçmiş olsun canım yaaaa,o kadar mı kötü öksürüklerin yaa Doktorun dediği gibi doğal şeylerle idare etmeye çalış artık.Tüh üzüldümm
Efloşuuummm bayan paniikkkk Herşey çok güzel olacak,güneş senin üzerine doğacak bundan sonra inşallah Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmayacak gebeliğinde.Rüya da görüp durma artık

Nesdooşşşş çok güldüüümmm kığııızzzz Gözümün önünde hayal ettim bir an Ahh Doraa'mm kıyamam ben onaaa

Canım beniiimmmm
Yazdıklarını okurken gene tutamadım gözyaşlarımı.Sen ne yazsan ağlıyorum ben bu aralar Rabb'im yüzünü hep güldürsün.Hayırlı bir evlat olsun Rüzgar'ın Kaynana da yine yapmış kaynanalığını Sanki o doğurdu.Çok iyi yapmışsınızz,eşine de aferimmm
İlk anneler günün kutlu olsunnnn bu aradaaaaa Taze anneee

adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı şeyler zaten.
siz testinizi alın. yarın adet gelmezse yaparsınız

yarın da bi geçsin olmazsam ki inş. olmam alır yaparım. yaptıktan sonra o tek çizgiyi görmek istemiyom.pek hamilelik belirtiside yok ama allahım inş. bu sefer olur ya inş.:18::18::18:

Hayrolsun canım rüyanın çok güzel testinin sonucunu heyecan ile bekliyorum
Bence çıkmaz gebe isen bile çok erken ama doktor enfeksiyon var demiş hamile değilseniz bile inşallah tedavi sonrası hamile kalirsin

Kuzum benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sahada inşallah anneler günün kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…