Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ins.kalirim canim cok saol cevabin icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım olmuştur allahın izniyle annesini üzmez o

Bu arada anneler günümüz kutlu olsun cutem sende çok güzel anlatmışsın hikayeni

Ben dünden beri çok kötüyüm sanırım sırtım tutulmuş nefes bile alamıyorum çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda geçer

Kizlar su atesi bi yorumlayabilecek olan var mi? Catlatma ignesi oldum bu ay girursunuz zaten tabloda, kahverengi lekelenip once dusen, sonra lekeden eser kalmayi boyle yukselen ates ne ola ki?
My Ovulation Chart

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 mayıs 36.7 ,11 mayıs 36.6 ve bu sabah 36.2 bi anda düştü ateşim.
Bu,hamile değilim ve adet olucam anlamına mı geliyor?
.

.

Canim senin de tablon benim gibi, kirmizilar gelio demek oluyor o :s bugun olmazsan yarin rgl olursun

Son düzenleme:
Canim senin de tablon benim gibi, kirmizilar gelio demek oluyor o :s bugun olmazsan yarin rgl olursun

Sağol canım.Bu ay da hüsran o zaman :-( Adetimin 3. günü doktora gidicez,bi sorun yoktur inşallah.Sorun varsa da çaresi de vardır diye umuyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin :-(

Şükür azalmış canım gilaburu süpermiş gerçekten:) büyümeye takılma canım Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz rahatça doğuracaksın doranı:)
Tamam canım endişe yok zaten kese boyutu normal olursa çok endişelenmem inşallah tabi
oyyyy fena bir durum sese hiç dayanamam ben Allah yardımcın olsun canım, kızını bahane edip vazgeçirme taktiğine devam
Yeni is yerimde net yok canim dosyalari girmek nete ihtiyacim var canim o yuzden evde giriyorum

Yok kuzum zaten hic gunluk kullanmiyorum ama azalinca bi panik oldum hemen

Buna cok guldum yaa cok tatlisiniz
anladım canım kolay gelsin
tüm ölçümler olmayınca yorum yapmak zor inşallah vardır bebek
sağol canım inşaallah
haklısın canım öyle
Canımm benim sağol

Sen de bunalmışsın iyice kendi kendine bunalma kız gel buraya beraber bunalalım:) geçecek canım çok zordur eminim yatmayı sevmiyorsan birde ama bebeğin için sabır annesi doğunca bir güzel yersin onu
Rüyan hayrolsun canım hadi patlat bir test artık var sende bir şey belli
çıkmaz canım
sağol canım benim evet güzel olacak sizde olmasanız kime söylerim eşime hiç bir şey demiyorum sanki hamile değilmişim gibi ikimizin halide, rüya deme bana çok yoruluyor rüya görmekten

İnşaallah sende hamile kalırsın canım bir an önce ve bizim sayfada gelenek haline gelen çift çizgi çıktı ama yok canım hamile değilimdir dersin sonra kan veririsin bu değer normal mi dersin:)) bizde evet Ayşegül her şey yolunda sen hamilesin deriz

Canım test yap hemen bence bu yükselme iyi

Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

inşallah canım ben de çok sevindim darısı başına

sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadar senn nasıl geçti kontrolun, bütün geçmişi okuyamadım da? iyidir inşallah miniğin

cutem çok güzel anlatmışsın, gözlerim dolu dolu okudum canım
Sonlara doğru kv işi bozmuş biraz ama olsun, layığını byulmuş
Annene kötü davrandığı için de bir desturu hakediyor bence. Belki eşin bu duruma bir çözüm bulur.
Kp'in sürekli sizde olması da can sıkıcı olmuş, kv ye söylesen de, rahat hareket edemiyorum desen, biraz gezmeye dolaşmaya çıksın adam ya

canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek mi ama daha çok erkeğe benziyor dedi. Bakalım hayırlısı. Hep erkek hissettim zaten başından beri, ama ikisi de kabulum, yeterki sağlılı sıhhatli gelsin
Bu arada akıntı olayı bende de aynı, ilk zamanlara göre çok çok azaldı, bazı günler hiç olmuyor bile, normal yani

ben bugün yokum günüm var,kızlar bu tablom hergünki gibi yorum bekliyorum,napıyım idare edin benide işte,hepinizi http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
biraz daha beklemeliyiz canımcım, daha çok erken, ama şimdilik iyi gidiyor

walla öyle görünüyor canım hayırlısı diyelim. Sen nasılsın, keyfin nasıl?

canım benim yaa çok zor biliyorum, ama geçecek bu günler de

kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasında
ama için rahat etsin diyorsan git bi keseyi gör en azından. Bana doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben sanki bu arada başka bi doktora gidecekmişim gibi hissediyorum

sağol nesdoşum hayırlısı artık, bakalım. Sen nasılsın, böbreğin nasıl bu aralar?

Kizlarrr bisi sorabilir miyim?mide bulantilarim icin nane sekeri kullaniorum ben bulantimi da alio ferahlatio az da olsa..bi zarari olur mu bebege sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana da bi doktor akide şekerini önerdi, ama kullanmadım daha.

rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallah ben de hamileliğimi öğrenmeden az bir zaman önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve huzurla uyanmıştım. O gün aslında içime doğmuştu, o rüyanın bebeğimin habercisi olduğu. Ve kısa süre sonra da geldi bebeğim. İnşallah seninki de bebeğe delalettir cnm

aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulum

bence yarın test yap canım

Rahatladım canım daha iyiyim:) şimdi gitsemde Allah korusun yolunda gitmiyorsa elimden bir şey gelmez 21 ini bekliycem ve kötü düşünmemeye çalışıcam:) zaten akşama olunca göğüslerimin acısı öyle artıyor ki sütyeni çıkarıp yatıyorum normalde çıkarmam ben:) yani emzirmeden kalan alışknalıktı şimdi çıkarıyorum ohhh diyorum sabaha kadar yanıyor sızlıyor, bende seviniyorum belirtim var diye

evet canım ben de öyle düşünüyorum, eğer ki yarın da düzmez ise ateş ve adet olmaz isem yarın test yapacağım. hayırlısı...

canım artık işe geldim bugun için geç, ara ara sancım oluyor sanki. yarınki sabah ateşine göre hareket edeyim diyorum. gecen aykine de bakarsan onda da yukselmiş gibi olmuş ertesi gun tamamen düşmüş ve regl olmuşum o yuzden yarın yine yüksek çıkarsa ve regl olmaz isem yapacağım Allah'ın izniyle :) hayırlısı...

.

üzgünüm canım bu ay olmadı demek,olsun hayırlısı olsun

Sağol canım.Bu ay da hüsran o zaman :-( Adetimin 3. günü doktora gidicez,bi sorun yoktur inşallah.Sorun varsa da çaresi de vardır diye umuyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin :-(

amin canım, ben de yumurta takibi yaptırıyorum, gecen ay çatlatma iğnesi oldum ama sanırım bu sefer tutmadı ben de eğer adet görürsem 3. gunu dra gideceğim Rabb'im aratmasın...

rahatla rahatla, biliyorum söyleyene kolay sana zor ama, rahat olmak zorundayız. Birimiz evhamlanınca, diğerimiz sakinleştirmek zorundayız yoksa zaman geçmez böyle. Ben hala arada göğüslerimin acısı geçince, sabahları ateşimi ölçüyorum Bakıyorum normal, heh tamam deyip rahatlıyorum

anam benim ff. dpo saymaya başlamış,iyide ben bişe yapmadım niye böyle oldu bi akıl verin kızlar,bu arada gögüs agrılarım dün akşam daha belirginleşti,allahım hayırlısını versin ama leke ve gögüz agrılarım beni ister istemez heyecanlandırıyor http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8

amin canım, ben de yumurta takibi yaptırıyorum, gecen ay çatlatma iğnesi oldum ama sanırım bu sefer tutmadı ben de eğer adet görürsem 3. gunu dra gideceğim Rabb'im aratmasın...

Aminnnnn canım inşallah önümüzdeki ay meleklerimizin haberlerini verebiliriz...

darisi sana guzelim. bir avazda insallah )

benim kv dengesiz yavrum zaten. emziriyrm oglani cat kapiyi aciyr, anne kapat babam var diyrm. amannn bisi olmaz diyr. yani kp mememi gorebilir ona gore
neyse zaten cinsliklerini artirarak devam ediyr. oglum sabaha kustu uyuyamadik. ben de cok agladim. kotu anneyim bakamiyrm diye. bi size bakayim dedim gunaydin diyim.dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…