Hayrolsun canım rüyanın çok güzel testinin sonucunu heyecan ile bekliyorum
Bence çıkmaz gebe isen bile çok erken ama doktor enfeksiyon var demiş hamile değilseniz bile inşallah tedavi sonrası hamile kalirsin
Kuzum benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sahada inşallah anneler günün kutlu olsun canım
hehehe maaşallah.
benim önümüzdeki çarşamba kontrol. bakalım 1 cm olabilmiş mi benimki ona bakacağız:)
çokk güzel anlatmışsın canım yüreğine sağlık.
Allah sizi birbirinize bağışlasın.
illa burnunu sokacak biri olur işte. takma boş ver.
anne olunca çokkk büyük bir sabır gelir derler gelmiş sana da:)
bir haftada ancak ayaklanırsın canım.
şükür hemen emmelere de başlamış maaşallah.
kendini toparlamaya çalış güzel haberlerini aldık şükür.
yorma kendini.
maaşallah:) karışlarsın hehehhehe...
benim akıntım hep az oldu. ilerde ne olur bilemiyorum ama akıntının azalmasının sorun olacağını sanmıyorum canım. içini ferah tut.
geçecek canım çok zor biliyorum. hele ki senin durumun daha da zor.
ama şu son yazdığın cümleler hiççç olmadıbelki çok faydamız olmayacak ama birlikte atlatıyoruz biz her şeyimizi.
kendi kendini yiyeceğine gel burada bizi ye:)))))
sen bilirsin canım ama gidip keseyi görmek bile rahatlatıyor insanı.
o sorular hep var önemli olan o sorularla kafayı yememek işte.
heheheh kıyamam miniğe yaaa ne ilginç:)))) o da öğrenene kadar başka bir yer bulsun kendine.
test yapsanız çıkar artık.
elinizde varsa 2 saat sıvı almayın yapın. yoksa da yarın sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.
inşallah pozitifi görürsünüz.
senin de:)
yaptı ve ikisi de çok sağlıklı şükür.
aminnnn..
senin de kutlu olsun canım.
Selam kızlar,
Ateş ölçme yönteminde acemi olan ve geç başlamış biri olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum;değerlerim şöyle:
20. gün:36.6 (4 mayıs)
21. gün:36.7 (5 mayıs)
22. gün:36.7 (6 mayıs)
23. gün:36.7 (7 mayıs)
24. gün:37.0 (8 mayıs)
25. gün:36.7 (bugün)
Buranın ilk sayfasında yazılanlara uygun olarak,her sabah saat 6:50'de dil altından,yataktan kalkmadan yaptım hepsini.
Normalde üşüyen biriyimdir ama son birkaç gündür ateş basıyor,hasta filan da değilim.
Sat:15 Nisan.Bat 13 Mayıs.28 günde bir düzenli adet olurum(son 2 ay hariç)
Bu değerlere bakılarak hamile olup olmadığım hakkında bir şey söylemek mümkün mü?
10 mayıs 36.7 ,11 mayıs 36.6 ve bu sabah 36.2 bi anda düştü ateşim.
Bu,hamile değilim ve adet olucam anlamına mı geliyor?.
Canim senin de tablon benim gibi, kirmizilar gelio demek oluyor o :s bugun olmazsan yarin rgl olursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şükür azalmış canım gilaburu süpermiş gerçekten:) büyümeye takılma canım Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz rahatça doğuracaksın doranı:)canım ne demek bizi üzmek..sen yaz lütfen elimizden geldiğince yanında olalım.
kolay bir şey değil canım yaşadığın. allah yardım etsin. şu hastalığın geçse diğer duruma da alışıcaksın inş. lütfen buraya yaz.
canım böbreğimin ağrısı azaldı gilaburu içtiğimden beri. o çok ağrıdığı dönemde ben gilaburuyu kesmiştim bitmişti elimde çünkü. ama tekrar başlayınca ağrımı azalttı. büyümem devam ama ağrım azaldı şükür.
canım eğer göremezsen de endişe etme çünkü ben 6+2 de karından bebeği göremedim. 7+0 da da bebeği gördüler kalp atımını görüp duyamadılar. alttan bakınca görüldü kalp atımı.
sosyalcim kolay gelsin sana. evde çalışmak zordur eminim. akıntın konusuna gelince benim de zaman zaman azalıyor. bazen de aşırı oluyor. yani takılma ona. ama ilk üç ayki kadar değil mesela şu an bazen çamaşırımda hiçbir şey olmadığı bile oluyor. günlük ped kullanmayın mantara davetiye çıkarmayın gebelikte.
oyyyy fena bir durum sese hiç dayanamam benkızlar eşim müzikle çok ilgilidir. profesyonel ud çalar, gitar saz ne ararsan çalar.
gitti kendine klarnet aldı. allahıııııııııııııııım çıldırcam sesten. kızım da irkilyor sürekli karnımda. uyuyamıyor o çalınca huzursuz oluyor çünkü henüz çok güzel sesler çıkmıyor maalesef. söylüyorum kızım uyuyamıyor diye alınıyor anlamıyor beni. evde kaçıyorum resmen başıma ağrılar girdi yaaaaa.
komşulardan çekinmiyoruz çünkü onlar bin beter sesler çıkarıyor o açıdan da rahat:)
anladım canım kolay gelsinYeni is yerimde net yok canim dosyalari girmek nete ihtiyacim var canim o yuzden evde giriyorum
Yok kuzum zaten hic gunluk kullanmiyorum ama azalinca bi panik oldum hemen
Buna cok guldum yaa cok tatlisiniz
tüm ölçümler olmayınca yorum yapmak zor inşallah vardır bebekslm arkadaşlar.aslında bu ay yazmıcaktım ama ateşim adetime bir gün kala yükseldi.size yumurtlamadan sonraki ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevirim.
29...36.5(çatladığı gün)
30...ölçmedim
1.... "
2....."
3....."
4...36.5
5....36.5
6....36.5
7...36.7
8....alarm çalmadı:)
9...36.4
10...36.4
11...36.5
hesaplamama göre yarın hasta olmam lazım yanlışmıyım sizce.geçen ayda yazmıştım ve adetime son 3 gün kala ateşim düşmüştü.bu ay değişti.umutlanayım mı ne dersiniz.
sağol canım inşaallahyorma kendini sende canim. canim yiyorum sebze meyve ama bnimki benden daha hizli tuketiyor vitaminimi nyse yarasin pasama
sagol canim haftasonu dinleniyorum iste ama hafta ici isteyim baya yogun bi is dinlenemiyorm maalesef
kuzum benim ya anlatmissin yine herseyi bize bitanem bol bol sutun olsun Ruzgar doya doya emsin. kv de yine iyi atlatmis sailirsin sen taklma kimseyi tadini cikar bu gunlerin sonra hepsinin hesabini kesersin
kuzum kizlarda yazmis bazen artiyor bazen azaliyor
evet canim
sagol canim ya insallah iyilesirim Rabbim tum sifa bekleyenlerin sifacisi olsun.
kuzum evdesin hep daraltma kendini yaz bize Allah im sifa versin sana
kuzum ruyana takilma iyi dusun iyi olsun bitanem bu sefer hersey yolunda olacak sen hic uzulme
canim Allah yardimcin olsun yazik kiyamam Dora ya korkuyo yatamiyo demek bitanem
haklısın canım öylehehehe maaşallah.
benim önümüzdeki çarşamba kontrol. bakalım 1 cm olabilmiş mi benimki ona bakacağız:)
çokk güzel anlatmışsın canım yüreğine sağlık.
Allah sizi birbirinize bağışlasın.
illa burnunu sokacak biri olur işte. takma boş ver.
anne olunca çokkk büyük bir sabır gelir derler gelmiş sana da:)
bir haftada ancak ayaklanırsın canım.
şükür hemen emmelere de başlamış maaşallah.
kendini toparlamaya çalış güzel haberlerini aldık şükür.
yorma kendini.
maaşallah:) karışlarsın hehehhehe...
benim akıntım hep az oldu. ilerde ne olur bilemiyorum ama akıntının azalmasının sorun olacağını sanmıyorum canım. içini ferah tut.
geçecek canım çok zor biliyorum. hele ki senin durumun daha da zor.
ama şu son yazdığın cümleler hiççç olmadıbelki çok faydamız olmayacak ama birlikte atlatıyoruz biz her şeyimizi.
kendi kendini yiyeceğine gel burada bizi ye:)))))
sen bilirsin canım ama gidip keseyi görmek bile rahatlatıyor insanı.
o sorular hep var önemli olan o sorularla kafayı yememek işte.
heheheh kıyamam miniğe yaaa ne ilginç:)))) o da öğrenene kadar başka bir yer bulsun kendine.
test yapsanız çıkar artık.
elinizde varsa 2 saat sıvı almayın yapın. yoksa da yarın sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.
inşallah pozitifi görürsünüz.
senin de:)
yaptı ve ikisi de çok sağlıklı şükür.
aminnnn..
senin de kutlu olsun canım.
Canımm benim sağoleflosum ya ruyaya takma lutfen...cogu hamilelikten dolayi ki ustelik senin tekrarlanmasindan korktugun seyler var o yuzden bu tedirginliyin ve bilincalti ruyalarda vuruyo iste..ama sen de eminim inaniyorsun bu sefer herseyin yolunda gideceyine...istersen kalp atisini gormeye git oyle daha rht edersin bence yani...
kolay degil ama sukr ediyorum bu durumu 9ay yasayan var ve wcye bile kalkmiyorlar gercekten cok zor sıkılmak bir yana vucudu agriyo insanin..2bucuk ay kaldi kiiiiiii
sadece bu icimi yirtip cikan oksurukler canimi sikiyo ve her seye kiziyorum normalde vallahi cok sabrliyim hic dert etmezdim...
Ayyy buna coookk gulduuummmsenii cooook iyi anliyoruuumm guzel calsalar iyi insan dinler ama yeni baslayanlar insanin kulagini kesesini getiriyoo..ama seninkinin galiba tecrubesi vardir benimkinden iyidirrr bazen elimi karnima daldirip cocugun kulagini kapatasim geliyooo
Insallah cnm azicik kaldi diyip avutuyorum kendimi bugun 28hftayi bitirdik bakalim rabbim sabrini versin azicik kaldiii
Ayy canim yok yaa size patlayamam sikiliyorum kiziyorum olmadik seylere baskalarinin derdine dusuyorum sonra sinir kupu olup kocaya patliyorummmmcanim benim yazik 1dediyimi 2etmiyo ama ben yine de sinirimi ondan cikiyorum hele bi gec gelsin durduramaz beni kimseee
ama biliyorumki bebis geldikten ve benim lohusalik devrim bittikten sonra bunlarin acisini feci cikicakama olsun stres atiyorum isteeee
Rüyan hayrolsun canım hadi patlat bir test artık var sende bir şey belliDungece ruyamda cutem bana siteden canim ozel msj kutuna bak yaziyo.sonra bakiyorum msjinda gozun aydin hamilesin yazmis bir seviniyorum anlatamam sonra diyorum ki ruya ya iste ben bilmeden bu kiz nerden biliyoki diyorum.sonra kendi kendime yeni dogum yapti ya malum oldu heralde diyorum.sonra biyerdeyim ama karanlik birileri var tanimiyorum ama huzursuz oluyorum orda tam gidicem duvarda kabe resmi goruyorum.oldugum yer karanlik boyle harabe gibi diyorum ki burda kabenin resminin ne isi var cikariyorum aliyorum cikiyorum ordan.gunduz hayrina sizinle paylasmak istedim.bugun pazar nobetci ecz yakinimizdaymis ama araba mesafesi esimi ikna edersem bi test yaparim sonucu yazarim.ruya etkiledi beni :)) bide goguslerim aciyo boyle agirlasti gibi.bide sol kasigim atiyo.ay ya adet zamani da oluyo bunlar( icimde kalmasin diye yapicam bi test.bunlarda tatli heyecanlar.allah izin verirde hamile kalirsam bu test yapmalariminda ayri tadini heyecanini bekleyislerimi hatirlarim bebisim karnimdayken anlatirim ona ben seni beklerken diye baslarim anlatirimda anlatirim :))
çıkmaz canımKizlar bisey sorucam ben adetim bittikten 2 hafta sonrabkadin doguma gitim baska bibsebepden dolayi kantahlili yapti carsamba gunu sonucu alicam hamile isem cikmismidir ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım benim evet güzel olacak sizde olmasanız kime söylerim eşime hiç bir şey demiyorum sanki hamile değilmişim gibi ikimizin halide, rüya deme bana çok yoruluyor rüya görmektenŞükürler olsun canımm,sevindimmBi erkek dahaa geliyo desene topiğimizeeee Kız olsun,erkek olsunn.Biz hepsine aç'ız
Hoşgeldin canım..Allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
Ayy kıyamam yaa,kendini yalnız hissetmişsin,normal tabii..Ama emin ol eşin de mutlaka böyle zamanlarda yanında olmayı istiyodur.Ama iş bu,dediği gibi zor olabiliyo izin almak.Hele de özel sektörse
Geçmiş olsun canım yaaaa,o kadar mı kötü öksürüklerin yaaDoktorun dediği gibi doğal şeylerle idare etmeye çalış artık.Tüh üzüldümm
Efloşuuummm bayan paniikkkkHerşey çok güzel olacak,güneş senin üzerine doğacak bundan sonra inşallah Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmayacak gebeliğinde.Rüya da görüp durma artık
Nesdooşşşş çok güldüüümmm kığııızzzzGözümün önünde hayal ettim bir an Ahh Doraa'mm kıyamam ben onaaa
Kizlar su atesi bi yorumlayabilecek olan var mi? Catlatma ignesi oldum bu ay girursunuz zaten tabloda, kahverengi lekelenip once dusen, sonra lekeden eser kalmayi boyle yukselen ates ne ola ki?
My Ovulation Chart
inşallah canım ben de çok sevindimmerhaba canım. temizlik yaptım kendimi fazla yormadan ama insan yoruluyor yine de
bunun dışında iyiyim şükür.
bol bol meyve sebze tüket canım. şifa olsun.
maaşallah miniğine :) büyümüş kocaman olmuş:)
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
şükür canım çok sevindim:) testinizin sonucu da iyi çıkar inşallah.
sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadarSende güzel haberler getirmişsin canım erkekler çoğunlukta topikte bizim prensesler azınlıkta inşallah sonuçlarında iyi çıksın canım
Büyüdü valla teyzesi yaramazlık yapmaya bile başlamış içerde durmadı bi ölçülerine baksın doktorcağız senin ne zaman kontrol canım
cutem çok güzel anlatmışsın, gözlerim dolu dolu okudum canım8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldukp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.
canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek miCanlar benim hamislere bi sorum olacakti akintim bayagi azaldi acaba bu durumu yasayanlar var mi aramizda yada bi dr a falan mi goruneyim az panik oldumda:18:
Deryam sana da mi erkek geliyor ayy masallahhsaglikla sihhatle kucagina al insallah canim
biraz daha beklemeliyiz canımcım, daha çok erken, ama şimdilik iyi gidiyorben bugün yokum günüm var,kızlar bu tablom hergünki gibi yorum bekliyorum,napıyım idare edin benide işte,hepinizihttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
walla öyle görünüyor canımCanım aklıma gelenleri hemen yazayım kullandıklarımı, humana stel tea süt artıcı çay milupanında var günde iki bardak içtim ben, incir mutlaka yesin,suyu enaz 3 litre içsin, tahin çok güzel süt artırıyor ben tahin şırası yemiştim ama her yerde yok o onun yerine koska ballı tahin çıkarmış o da olur, dereotu, bulgur, soğan bunlar sütü çok artırıyor, sonra aklıma gelirse yine yazarım
en iyisini yapıyorsun canım söyleme hiç bebekle ilgili bir şey
iyi canım çok belirtim yok kasık ağrım oluyor bazen işte göğüslerim acıyor o kadar
aminnn canım Allah sana da kolaylık verisn
canım şükür keseyi görmüşsün
güel güle kullan canım hayırlı olsun, bizim var arabası gerçi tekeri beni sinir ediyor:) ablamdan da baston puset aldım yeni, ikinciye almayız muhtemelen:)
Camım epey sürdü hastalığın bir an önce iyileşirsin inşaallah
maşallah canım gayet güzel boyu posu
amin canım inşaallah
canım liste zaten var sen ekinciye mesaj at müsait olunca seni ekler listeye
anaaaamm erkek topiği oldu resmenben kız doğurmam şart oldu maşallah kuzuna
hoş geldin ilk sayfada ki yazıyı oku tablo oluştur kendine takip etmememiz kolay olur
canım haklısın tabi ama eşin özelde çalışıyor sanırım izin alması sıkıntı oluyorsa ona da kızma kendini de bu kadar üzme
canım sen çalışmaya devam et bence çatlamamış olabilir
canııııım senle denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın?
yumurtan çatlamıyor muhtemelen onun için ilaç verir sana
canım öğüttürseydi eşin onu bala ya da keçi boynuzu pekmezine karıştırıp yiyecek, öğütülemiyorsa kaynatıp içirmen lazım onun tam tarifini bilmiyorum
dpo 12 ye kadar yorum yok benden:)
canım benim yaa çok zor biliyorum, ama geçecek bu günler deKizlar ben birazcik kotuyum oneride bulunan herkeseee voook tesekkurleeer ama gecmiyor oksuruklerimm yirtiyooo bogazimii dk ilac veremem bal sut falan idare et diyoo...
Keyfim olmuyo biraz duygusallik biraz tum gun boyu yalniz olmak strese sokuyorum kendimi gelib sizi de uzmek istemiyorum.hepiniz iyisiniz Insallahhh...hersey gonlunuzce olsun kizlarrr
kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasındaKızlar ilk randevumu ayın 21 ine aldım devlete ama içime kurt düştü, sabaha karşı bir rüya gördüm anlamı iyi değilmişpsikolojiktir bilinçaltıdır diye kendimi avutuyorum, her şey yolunda mı gerçekten hamilemiyim gibi saçma sorular var kafamda, bu hafta özele mi gitsem diyorum bu seferde keseyi görecek bebeği göremiyecek ben yine kötü olucam...
sağol nesdoşumoyyy maşallah kuzuna canım.
gönlüne göre versin allah. bana da erkek gibi geliyor senin sıpan.
ayy canım yaa. çlok haklısın. eşin düşüncesizlik etmiş. haftaya gelir inş seninle.
ama takılma bunlara ne olur bebeğin çok önemli. kurstan alabildiklerini almaya çalış.
canım yum olmuş gibi ama bir kaç gün daha bakalım. sen gün aşırıyı bırakma zira bazen yum öncesi de böyle yükselip sonradan çatlayabiliyor.
kuzum benim randevum çarşamba sabah. şeker yüklemem ve kontrlüm var.
canım kök halinde ise bir tatlı kaşığı büyüklüğünde 15 dk kaynat ılıt içir yatmadan önce.
toz haline kendin getiremezsin canım imkansız. ama aktar çekerse eğer onu da bir tatlı kaşığı al balla karıştır ver.ya da pekmezle.
canım sabret bence keseye gitme. sen tecrübelisin bu konuda. keseden sonra beklemek daha zor inan.
kendinde belirti de arama sakın. daha yeni 6. haftaya girdin.
bana da bi doktor akide şekerini önerdi, ama kullanmadım daha.Kizlarrr bisi sorabilir miyim?mide bulantilarim icin nane sekeri kullaniorum ben bulantimi da alio ferahlatio az da olsa..bi zarari olur mu bebege sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallahDungece ruyamda cutem bana siteden canim ozel msj kutuna bak yaziyo.sonra bakiyorum msjinda gozun aydin hamilesin yazmis bir seviniyorum anlatamam sonra diyorum ki ruya ya iste ben bilmeden bu kiz nerden biliyoki diyorum.sonra kendi kendime yeni dogum yapti ya malum oldu heralde diyorum.sonra biyerdeyim ama karanlik birileri var tanimiyorum ama huzursuz oluyorum orda tam gidicem duvarda kabe resmi goruyorum.oldugum yer karanlik boyle harabe gibi diyorum ki burda kabenin resminin ne isi var cikariyorum aliyorum cikiyorum ordan.gunduz hayrina sizinle paylasmak istedim.bugun pazar nobetci ecz yakinimizdaymis ama araba mesafesi esimi ikna edersem bi test yaparim sonucu yazarim.ruya etkiledi beni :)) bide goguslerim aciyo boyle agirlasti gibi.bide sol kasigim atiyo.ay ya adet zamani da oluyo bunlar( icimde kalmasin diye yapicam bi test.bunlarda tatli heyecanlar.allah izin verirde hamile kalirsam bu test yapmalariminda ayri tadini heyecanini bekleyislerimi hatirlarim bebisim karnimdayken anlatirim ona ben seni beklerken diye baslarim anlatirimda anlatirim :))
aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulumŞükürler olsun canımm,sevindimmBi erkek dahaa geliyo desene topiğimizeeee Kız olsun,erkek olsunn.Biz hepsine aç'ız
Hoşgeldin canım..Allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
Ayy kıyamam yaa,kendini yalnız hissetmişsin,normal tabii..Ama emin ol eşin de mutlaka böyle zamanlarda yanında olmayı istiyodur.Ama iş bu,dediği gibi zor olabiliyo izin almak.Hele de özel sektörse
Geçmiş olsun canım yaaaa,o kadar mı kötü öksürüklerin yaaDoktorun dediği gibi doğal şeylerle idare etmeye çalış artık.Tüh üzüldümm
Efloşuuummm bayan paniikkkkHerşey çok güzel olacak,güneş senin üzerine doğacak bundan sonra inşallah Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmayacak gebeliğinde.Rüya da görüp durma artık
Nesdooşşşş çok güldüüümmm kığııızzzzGözümün önünde hayal ettim bir an Ahh Doraa'mm kıyamam ben onaaa
bence yarın test yap canımKizlar su atesi bi yorumlayabilecek olan var mi? Catlatma ignesi oldum bu ay girursunuz zaten tabloda, kahverengi lekelenip once dusen, sonra lekeden eser kalmayi boyle yukselen ates ne ola ki?
My Ovulation Chart
Rahatladım canım daha iyiyim:) şimdi gitsemde Allah korusun yolunda gitmiyorsa elimden bir şey gelmez 21 ini bekliycem ve kötü düşünmemeye çalışıcam:) zaten akşama olunca göğüslerimin acısı öyle artıyor ki sütyeni çıkarıp yatıyorum normalde çıkarmam ben:) yani emzirmeden kalan alışknalıktıinşallah canım ben de çok sevindimdarısı başına
sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadarsenn nasıl geçti kontrolun, bütün geçmişi okuyamadım da? iyidir inşallah miniğin
cutem çok güzel anlatmışsın, gözlerim dolu dolu okudum canım
Sonlara doğru kv işi bozmuş biraz ama olsun, layığını byulmuş
Annene kötü davrandığı için de bir desturu hakediyor bence. Belki eşin bu duruma bir çözüm bulur.
Kp'in sürekli sizde olması da can sıkıcı olmuş, kv ye söylesen de, rahat hareket edemiyorum desen, biraz gezmeye dolaşmaya çıksın adam ya
canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek miama daha çok erkeğe benziyor dedi. Bakalım hayırlısı. Hep erkek hissettim zaten başından beri, ama ikisi de kabulum, yeterki sağlılı sıhhatli gelsin
Bu arada akıntı olayı bende de aynı, ilk zamanlara göre çok çok azaldı, bazı günler hiç olmuyor bile, normal yani
biraz daha beklemeliyiz canımcım, daha çok erken, ama şimdilik iyi gidiyor
walla öyle görünüyor canımhayırlısı diyelim. Sen nasılsın, keyfin nasıl?
canım benim yaa çok zor biliyorum, ama geçecek bu günler de
kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasında
ama için rahat etsin diyorsan git bi keseyi gör en azından. Bana doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben sanki bu arada başka bi doktora gidecekmişim gibi hissediyorum
sağol nesdoşumhayırlısı artık, bakalım. Sen nasılsın, böbreğin nasıl bu aralar?
bana da bi doktor akide şekerini önerdi, ama kullanmadım daha.
rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallahben de hamileliğimi öğrenmeden az bir zaman önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve huzurla uyanmıştım. O gün aslında içime doğmuştu, o rüyanın bebeğimin habercisi olduğu. Ve kısa süre sonra da geldi bebeğim. İnşallah seninki de bebeğe delalettir cnm
aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulum
bence yarın test yap canım
inşallah canım ben de çok sevindimdarısı başına
sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadarsenn nasıl geçti kontrolun, bütün geçmişi okuyamadım da? iyidir inşallah miniğin
Annene kötü davrandığı için de bir desturu hakediyor bence. Belki eşin bu duruma bir çözüm bulur.
Kp'in sürekli sizde olması da can sıkıcı olmuş, kv ye söylesen de, rahat hareket edemiyorum desen, biraz gezmeye dolaşmaya çıksın adam ya
canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek miama daha çok erkeğe benziyor dedi. Bakalım hayırlısı. Hep erkek hissettim zaten başından beri, ama ikisi de kabulum, yeterki sağlılı sıhhatli gelsin
Bu arada akıntı olayı bende de aynı, ilk zamanlara göre çok çok azaldı, bazı günler hiç olmuyor bile, normal yani
kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasında
ama için rahat etsin diyorsan git bi keseyi gör en azından. Bana doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben sanki bu arada başka bi doktora gidecekmişim gibi hissediyorum
rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallahben de hamileliğimi öğrenmeden az bir zaman önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve huzurla uyanmıştım. O gün aslında içime doğmuştu, o rüyanın bebeğimin habercisi olduğu. Ve kısa süre sonra da geldi bebeğim. İnşallah seninki de bebeğe delalettir cnm
aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulum
Şükür azalmış canım gilaburu süpermiş gerçekten:) büyümeye takılma canım Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz rahatça doğuracaksın doranı:)
Tamam canım endişe yok zaten kese boyutu normal olursa çok endişelenmem inşallah tabi
oyyyy fena bir durum sese hiç dayanamam benAllah yardımcın olsun canım, kızını bahane edip vazgeçirme taktiğine devam
anladım canım kolay gelsin
tüm ölçümler olmayınca yorum yapmak zor inşallah vardır bebek
sağol canım inşaallah
haklısın canım öyle
Canımm benim sağol
Sen de bunalmışsın iyice kendi kendine bunalma kız gel buraya beraber bunalalım:) geçecek canım çok zordur eminim yatmayı sevmiyorsan birde ama bebeğin için sabır annesi doğunca bir güzel yersin onu
Rüyan hayrolsun canım hadi patlat bir test artık var sende bir şey belli
çıkmaz canım
sağol canım benim evet güzel olacak sizde olmasanız kime söylerim eşime hiç bir şey demiyorum sanki hamile değilmişim gibi ikimizin halide, rüya deme bana çok yoruluyor rüya görmekten
İnşaallah sende hamile kalırsın canım bir an önce ve bizim sayfada gelenek haline gelen çift çizgi çıktı ama yok canım hamile değilimdir dersin sonra kan veririsin bu değer normal mi dersin:)) bizde evet Ayşegül her şey yolunda sen hamilesin deriz
Canım test yap hemen bence bu yükselme iyi
Kizlar su atesi bi yorumlayabilecek olan var mi? Catlatma ignesi oldum bu ay girursunuz zaten tabloda, kahverengi lekelenip once dusen, sonra lekeden eser kalmayi boyle yukselen ates ne ola ki?
My Ovulation Chart
aynı şeyi bu ay bende yaşadım sayılır,yumdan 3 4 gün sonra kahveye yakın leke geldi ertesi gün ateş düştü sonra leke çok azda olsa devam etti,ateş yükseldi lekem bugün dagada azaldı ama gögüs agrılarım bi tık daha yükseldi,sen dpo 13desin bi test yap
10 mayıs 36.7 ,11 mayıs 36.6 ve bu sabah 36.2 bi anda düştü ateşim.
Bu,hamile değilim ve adet olucam anlamına mı geliyor?.
Sağol canım.Bu ay da hüsran o zaman :-( Adetimin 3. günü doktora gidicez,bi sorun yoktur inşallah.Sorun varsa da çaresi de vardır diye umuyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin :-(
rahatla rahatla, biliyorum söyleyene kolay sana zor ama, rahat olmak zorundayız. Birimiz evhamlanınca, diğerimiz sakinleştirmek zorundayızRahatladım canım daha iyiyim:) şimdi gitsemde Allah korusun yolunda gitmiyorsa elimden bir şey gelmez 21 ini bekliycem ve kötü düşünmemeye çalışıcam:) zaten akşama olunca göğüslerimin acısı öyle artıyor ki sütyeni çıkarıp yatıyorum normalde çıkarmam ben:) yani emzirmeden kalan alışknalıktışimdi çıkarıyorum ohhh diyorum sabaha kadar yanıyor sızlıyor, bende seviniyorum belirtim var diye
üzgünüm canım bu ay olmadı demek,olsun hayırlısı olsun
amin canım, ben de yumurta takibi yaptırıyorum, gecen ay çatlatma iğnesi oldum ama sanırım bu sefer tutmadı ben de eğer adet görürsem 3. gunu dra gideceğim Rabb'im aratmasın...
inşallah canım ben de çok sevindimdarısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?