Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebekler belli bi aya kadar kusabilirler,önemli olan miktarı fışkırtarakmı yoksa normal azar azarmı kusuyor olması,bazende doyduklarını bilmez habire emerler ve fazlasını kusarak çıkartırlar biliyorsundur bunlar normal şeyler,yani sen kötü anne falan deyilsin,oglun miydesini büyütüyor sadece,ya cute bide benim ff. dpo sayıyor ama ben bi taleote bulunmadımki,hani az bi ücretle oluyormuşya neden sayıyorki

Son düzenleme:
sağol cutem, doktor cinsiyet hakkında erkeğe daha çok benziyor dedi cumartesi günü bakalım hayırlısı.
Ne güzel iş miş, kp memeni görebilir, gayet normal demek ahh düşüncesiz insanlar ahh
<Kıyamam sen hiç kötü anne olur musun, sen ne kadar fedakar bir annesin, sakın öyle bir şey düşünme.
Minik kuzuların öyle durumları olur, öyle düşünme canım sakın

sana ff hediye vip üyelik vermiştir 3-5 günlük fln, ondan sayıyordur rahat ol

f sana hediye vermis

Gunaydin kizlarrr
Deryammm panik oldum biraz sorayim dedim sagolsun herkes rahatlatti beni
Cutem bebekler ilk zamanlar hep kusarlar bu cok normal sakin uzulme midesi kucuk cok emince kusuyor iste

kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.

dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.

dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.

hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.

dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.

bugun dpo 13 teyim. kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.

ve yine bugun dpo 13 te dün düşen ateşim 1 derece yükseldi.
normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. bugun olacak gibi durmuyo.

durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?
:26::26::26::26:

Son düzenleme:

canım anlattıkların tamda benim hamile kaldığım zaman ki gibi inşallahhhh benim ki gibi olsunn

canım anlattıkların tamda benim hamile kaldığım zaman ki gibi inşallahhhh benim ki gibi olsunn

ay canım inşallah ya :)
senin ateş tablon var mı?
bi de sen çatlatma iğnesi olmuş muydun?
ben ister istemez acaba onun etkileri mi diye düşünmeden edemiyorum.

kızlar eşim çakşır koku almisti ya kullananlar
nasil yapcam ezicem mi aç mi tok mu içcek
bi el atin canlar bilenlerrr???
canım ben ezdım evde akttarlar gıcıklık ettı cekmedı.Bende poştin içine koydm çekiçle ezdim :)))
keçi boynuzu özü ile karıştırıp veriyorum...

maşallah canım herşey istediğin gibi olmuş.güle güle biyüt oglusunu

ayy canım yine bizi düşünüp yazmışsın allh razı olsun...
tamm canım o zmn ben yanlış hatırladım..
hayır olsun inş rüyan güzel bence...

cute dr bana kusuna kadar doyuruyorsun iyi demişti yani sen çok güzel bakıyorsun demek bu...merak etme fazlasını çıkarıyordur...

Son düzenleme:
ay canım inşallah ya :)
senin ateş tablon var mı?
bi de sen çatlatma iğnesi olmuş muydun?
ben ister istemez acaba onun etkileri mi diye düşünmeden edemiyorum.

ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım regle 5 gün kala kahve lekem oldu ve regl ağrısı yine olmadı dedim
test yaptım negative sonra 4 gün kala test yine negative 3 gün kala bir test daha test pozitif çok şükür
ben ateş ölçmeyi beceremedim canım ilaç almadım

yarın inş herşey belli, olur ve güzel haberi alırısın canım..tablon gecn ayda düşme gösteremiş sonra yukselmıs ve gerı dusmus yarın düşmezse güzel şeyler olabilir inşşş

Naber sekerler???
Cute arada ugruyorsun ne guzel ozletmiycen kendini bidigini kokla bizim yerimize de oyy misss kokuludur o simdi kucuk pasa...oyyy yerim ben onuu...kv.lere takma cnm sıkma canini...hem bebis kustu diye aglamak kiz daha yolun basindasin bunun dis cikarma huysuzluklari var hastalanmalari varr ooo buyunceye kadar sen her seferinde aglarsan Ohooo cok bilmis bilmis konustum bakalim ben napicam pasaciklaaa acikip aglarsa ben de aglarim her haall

Eflos cnm naber??karar verdinmi ne zaman gidicen dk???

Boran happy tablolarinizin sonu bebis olsun cnm Insallah.
Happy cnm igneden artik cok gecmis neden yapmiyorsun test? Atesin dusmus sonra biraz cikmis eflalimde de boyle oldu galiba..hadi hayirlisi canimmm

Benim dk tel.nu acmiyo gicik oluyorum resmeeenn kabizlik cekiyorum bi ilac bi yontem sorucam 3gundur acmiyo bu telefonuuu cildiricam

canım 13. günün geçen ay 13. de adet olmuşsun testin varsa saba yap bence inşallah gebedirsin
Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
günaydın canım aminnnnnnnn
ateşide bırak artık canım artık ateşle hiçbirşey anlaşılmaz kendini sonra strese sokarsın
canım taplo güzelde bekleyecez mecbur bi kaç gün daha
kuzum benim bebekler tabiki kusar boran da çok güzel anlatmış sen çok iyi bir annesin üzülme lütfen ağlama sütün azalır Allah korusun
bu arada kv de ne gengesiz kendi geliyosa kocasını getirmesin yani lohusa kadınsın rahat gezemezsin
Gunaydin kizlarrr
Deryammm panik oldum biraz sorayim dedim sagolsun herkes rahatlatti beni
Cutem bebekler ilk zamanlar hep kusarlar bu cok normal sakin uzulme midesi kucuk cok emince kusuyor iste

günaydın canım

benim de canım işte yumurta takibi yapılıyor. ama çatlatma iğnesi de oldum. benim de su an normal şartlarda 1 ya da 2 gun var testyapayım bari sabah uyanır uyanmaz :)

yarın inş herşey belli, olur ve güzel haberi alırısın canım..tablon gecn ayda düşme gösteremiş sonra yukselmıs ve gerı dusmus yarın düşmezse güzel şeyler olabilir inşşş

ben de öyle düşünüyorum canım geçen ay da öyle olmuşya yarın tamamen düşmezse oldu bu iş der testi basarım :)

inşallah canım eğer yarına kadar olmazsam ve ateş aynı çıkarsa testi yenilemeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle :) dua edin benim için.

canım ananas yiyorum ben tuvalete rahat çıkıyorum ki benim öyle böyle değil 1 haftayı buluyo kabızlığım
benim de canım işte yumurta takibi yapılıyor. ama çatlatma iğnesi de oldum. benim de su an normal şartlarda 1 ya da 2 gun var testyapayım bari sabah uyanır uyanmaz :)

inşallahhh bize iyi haberler ver bencede artık testde çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…