- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
kızlar benm tablomda derecele numaraları yok ne olmuş ki nasıl düzelte bilirim yardımcı olabileccek bacılar varmı acaba :26:
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.
ayy canım benim kalp kalbe karşımış işteetablonu bi atarmısın bakıyım inş bebk yerleşme düşüşüdür bacım inşş
hb canım hemde çok güzel hb dum cuteme sevindim yaadarısı sana bna topkte el acıp bekleynlere inş
as bacım adetliydim annmlerede hiç ölçmedim cünkü sabhlara kadr otuyoduk kardeşimleSlm canim atesini kayit etmiyormu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yanlış anladın. benim tablom yok sen en son boyle deyip kaybolnustun birdaha yazdigni görmedim onu dedim.
ben ates olcmeye bu ay başladım ama yapamadım namaz saatiyle uymuyor bi kac gun olctum biraktim.
bir de öyle bir stres e girdim ki bi gorsen gece kac kere uyanip uyudum oyle de olmuyor demi yani bi sıçradım geri uyudum olye kesik uyku oluyr.
duan a kocaman bir aminnnn.
as bacım adetliydim annmlerede hiç ölçmedim cünkü sabhlara kadr otuyoduk kardeşimlesonra geldim tablomu actım adetlerimi işaretledim yanlardaKİ derece numaraları yamıyo bende anlamıyorum :26:
hm özür bacım k.bakma evt negatifi görünce bunalıma girdim annmlere kactım internt yoktu giremedim canım sende namzdan sonra yatsan uyanınca ölçsen olmuyomu öyleki acaba :26:strest deme bna kııbu topkte en strestli baynlardn bitaneside benim deli oluıyom engelliyemiyo insan kendini balım ya
as bacım adetliydim annmlerede hiç ölçmedim cünkü sabhlara kadr otuyoduk kardeşimlesonra geldim tablomu actım adetlerimi işaretledim yanlardaKİ derece numaraları yamıyo bende anlamıyorum :26:
hm özür bacım k.bakma evt negatifi görünce bunalıma girdim annmlere kactım internt yoktu giremedim canım sende namzdan sonra yatsan uyanınca ölçsen olmuyomu öyleki acaba :26:strest deme bna kııbu topkte en strestli baynlardn bitaneside benim deli oluıyom engelliyemiyo insan kendini balım ya
kıyamam balımm zor ALLAH kolaylık versin bacımabu sefer de 7:30 kalkiyrm işe gidiyorum ama deniycem bakalim.
Canim atesi kayit etmeyince tablo cikmiyo diye biliyorum ben.sen atesini olcmeye basla bugunden canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yanlış anladın. benim tablom yok sen en son boyle deyip kaybolnustun birdaha yazdigni görmedim onu dedim.
ben ates olcmeye bu ay başladım ama yapamadım namaz saatiyle uymuyor bi kac gun olctum biraktim.
bir de öyle bir stres e girdim ki bi gorsen gece kac kere uyanip uyudum oyle de olmuyor demi yani bi sıçradım geri uyudum olye kesik uyku oluyr.
duan a kocaman bir aminnnn.
merhaba canım geçmiş olsun...üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.
Kızlar ben ilk hamileligimde özelde bi doktora dvm ettim ameliyatimida o
yaptı şimdiyse o doktorunun calistigi hastane sinifmi atladi ne diyorlar kisacasi pahalilasti
bende devlette başka bi doktora gittim çokta memnun kaldim ilgisinden
Şuanda kararsiz kaldigim nokta ilk ameliyatimi yapan doktorami gitsem doğum için
Yoksa devletteki doktorami gitsem daha yeni geldi bayan bi doktor ne kadar sezeryan tecrubesi vardir bilemiyorum
Kararsiz kaldim yani ne dersiniz
s.a canlar ben geldim annemlere gitmiştim kafamı dagıtıp geldim iyi de geldi adet oldum bu gün son günüm hayırlısı
cutemim dogurmuş rüzgar paşayı almış kucagına ALLAHIM uzun ömürler versin ALLAH ayırmasın çokk sevindim ömrü uzun bahtı güzel olur inşşş cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar gözün aydın güzel anneaklım sendeydi vla mis kokulu oglunu sar bagrına gerisini boş ver kv yani kuzun senin kucagında ohhhhhhh miss misss
eflalim boranım nesden nukram pnarım dgnr pınar nuseren deryam kızlarr sizlewr nasılsınızzz
hoşgeldin canım nasılsın iyi yapmışın annenlere gitmekle kafa dağıtmak iyi gelir çalışmalara devam edersinbu arada geçmiş aneler günün kutlu olsun
hb balım hbevt başlıcam yeniden puff bıktım mikmikten tşk ederim balım seninde kutlu olsun sen nasılsın bu arada varmı yeni bişi :26:
bu ay doktora gitmedin mi sen ? bende bi gelişme yok daha geçen salı temizlendim işte incir kürü ne başladım içim dışım incir oldu 25 gün yapcam 7 gün ara tekrar 25 gün off ne zaman biter :26::26::26::26::26:
İkili testimin sonucu normal çıkmış kızlar, çok şükürrrr
sağol denizcimçok şükür canımbu arada gluşun olcakmış hayırlı olsun Allahım saglıkla kucagına aldırsın
İkili testimin sonucu normal çıkmış kızlar, çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?