Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ananas yiyorum ben tuvalete rahat çıkıyorum ki benim öyle böyle değil 1 haftayı buluyo kabızlığım

inşallahhh bize iyi haberler ver bencede artık testde çıkar canım
Cnm senin hftalarda vardi rht cikamama sorunu ama fitil falan idare ediyordum ama 27hftadan sonra feci hal aldi..sukur acti tel.nu bi ilac dedi oksuruk icin de bi surup ismi dedi mecbur artik...hicbiseyle hafiflrmiyor dedim cidden icim disima cikicak gibi oluyo sanki ustelik terlemeden 1gecede 2kez ust deyisip sbhtan da 3kez ust deyistim cok terliyorum..biran onve iyilessem rhtlarim cok huzursuzum...

ececim geçmiş olsun canım.
düzenli olarak her sabah kayısı kurusu ye.
sabahları kefir iç.

üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.

ececim geçmiş olsun canım.
düzenli olarak her sabah kayısı kurusu ye.
sabahları kefir iç.
Cnm valla ise yaramiyo artik...aksamdan 4 5kayisiyi suya atiyorum sbhi kayisiyi yeyip uzerine suyunu iciyorum uzerinde 2brdk ilik su ama nafile..dogal yollardan cozulen tipden degil..ustelik demir ilaci da galiba kabizlik yapiyo ustelik 0haraketsizlik beklediyim sonuc yani..bakalim ilaci ise yarar Insallahh..
Ayy nesdos senin yazdiklarindan cok yazma tipine odaklaniyorum kustum desen gecmis llsun diycez ya oyle sekil degistirip anlatiyon hep yazilarina gulesim geliyooo

tüm ölçümler olmayınca yorum yapmak zor inşallah vardır bebek
sadece yumurtlamadan sonraki dereceleri yazdım.aslında her gün ölçmeyecektim kafama takmamak için.eşim ölç filan deyince diğer günleri ölçtüm işte.pek umutum yoktu zaten ama bir gün kala yükselince ateş dedim varmı diye ama yokmuş ( bugun ateşim düştü 36.2 oldu.

Kızlar ben ilk hamileligimde özelde bi doktora dvm ettim ameliyatimida o
yaptı şimdiyse o doktorunun calistigi hastane sinifmi atladi ne diyorlar kisacasi pahalilasti
bende devlette başka bi doktora gittim çokta memnun kaldim ilgisinden
Şuanda kararsiz kaldigim nokta ilk ameliyatimi yapan doktorami gitsem doğum için
Yoksa devletteki doktorami gitsem daha yeni geldi bayan bi doktor ne kadar sezeryan tecrubesi vardir bilemiyorum
Kararsiz kaldim yani ne dersiniz

geçmiş olsun canım ya hemde odaya off fena olmuş
tansiyon icin kizkar birsey diyorduu ama hatırlayamadim.

ayy canin ya kv ye cok guldum "aman birsey olmaz"sanki kolunu göry ne sebest kadinmis
canim sen cok iyi bi annesin suphemiz yok olur öyle şeyler. ağlama sen.

canim tecrübeli arkdaslr iyi bilir ama.
bence tecrübesini bildigin ve iyi olduğunu dusundugun yani önceki dr una gidersen icin rahat olur.

canim tecrübeli arkdaslr iyi bilir ama.
bence tecrübesini bildigin ve iyi olduğunu dusundugun yani önceki dr una gidersen icin rahat olur.

Bende öyle düşünüyorum cnm ama o siralar masraflarimiz artmis olacak ayni donemde tasinma durumum var 2000 lira diyorlar sezeryana bende nedense ilk doktorumdan sogudum biraz bu hanımefendi çok sempatik geldi ama....
Bi konu acip sordum bakiim o doktora ameliyat olan vatmi diye inş bi cvp veren olur

2000 lirami yuhh.
o zaman bu drdan da memnunsan ona ol canım daha hesaplı hatta devlette para vermiyorsun demi.

s.a canlar ben geldim annemlere gitmiştim kafamı dagıtıp geldim iyi de geldi adet oldum bu gün son günüm hayırlısı
cutemim dogurmuş rüzgar paşayı almış kucagına ALLAHIM uzun ömürler versin ALLAH ayırmasın çokk sevindim ömrü uzun bahtı güzel olur inşşş cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar gözün aydın güzel anne aklım sendeydi vla mis kokulu oglunu sar bagrına gerisini boş ver kv yani kuzun senin kucagında ohhhhhhh miss misss
eflalim boranım nesden nukram pnarım dgnr pınar nuseren deryam kızlarr sizlewr nasılsınızzz

az once ben de seni geçirdim icimden azap_cicegi ateş im düştü kızlar dedi kayboldu dedim.
sonra bi baktım gelmissin
hosgeldin canim bu ay bebişin seninle olsun bu inş.

az once ben de seni geçirdim icimden azap_cicegi ateş im düştü kızlar dedi kayboldu dedim.
sonra bi baktım gelmissin
hosgeldin canim bu ay bebişin seninle olsun bu inş.

ayy canım benim kalp kalbe karşımış iştee tablonu bi atarmısın bakıyım inş bebk yerleşme düşüşüdür bacım inşş
hb canım hemde çok güzel hb dum cuteme sevindim yaa darısı sana bna topkte el acıp bekleynlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…