Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar.
eylülcüm bu sefer olmuş gibi yum. dediğim de olmuş yükselip düşmüş öyle çatlamış.
sen bugünü boş bırak artık. yorulma
efloş şekerim his mis arama..zaten daha çok yeni ayrıca herkes hissetmez belirti. bu sefer senden yana içim çok rahat benim.
boran geçmiş olsun burunun kanıyormuş.
diğer arkadaşlarım herkese merhabaaaa.

yaptım canım yaptım koccaman bi negatif çıktı.
ama hala regl olmadım ve en ufak bi belirti yok kafayı yicem.
kahverengiler de tamamen bitti
bu nedir anlamıyorum.
hadi ya neyse sağlık olsun. Demek ki iğneden dolayı hemen adet olamadın. Bekle bakalım cnm.

canlar benım yum dun çatladı sanırım akşam ilşki oldu bırde sız bakın...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
evet canım çatlamış, hadi hayırlısı olsun bakalım

İkiz olursa huniyi takar gezersin artık efloş şaka şaka, o da güzel olur be, kalabalık aileyi severim ben
hissizlik normal canım, bende öyleydim ya, niye midem bulanmıyor, niye kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye ağlamıştım bile kimseye de söylemeyince tabi kimse sana hamile gibi davranmıyor, anlayamıyorsun
Biz de daha yeni başladık millete söylemeye, çok zor gelityor, alışmışım milletin bilmemesine, söylemekte bile zorlanıyorum yaw
Amin canım, inş binası pek, yersi sağlam olsun

merhaba nesdoş, günaydın

tamam canım yorulmayım ıkı gundur sabah dus almk baya zorladı benı zaten..
sen nasıl oldun tansıyon ne durumda
sağol tatlım tşkr ederim.

Günaydın canlar Günaydın
Gunaayydiinn
kızlar azönce burun kanaması ile uyandım,halada genzime akmaya devam ediyor,ateşime gelince göze görünür bi yükselme olmadı,gögüslerim agrıyor ,http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
Gecmis olsun cnm...
ben galiba vucudu alistirdim bunlara cnm cunki onceleri kayisi incir yogurt cok ise yariyordu artik hic orali degildi..hic etki etmedi galiba dogru diyorsun vucudumu alistirdim her gun bunlara uymakla...sagol onerilerin icin cnm.dun dk surup ismi verdi bu sbh ictim sukur rhtladim ise yaradi...afedersin 3 4dk.ya wcden cikmayi unutmustum da kimsenin basina gelmesin Insallahhh ama hamileligin bu doneminde etrafimda herkes yasadim dedi jatta 1hafta 10gun gitmeyenler bile var kendime sukur ettim

bu nedir anlamıyorum.
hayirlisi olsun canim...beklemekten baska yolumuz yokki ne oldugunu anlamak icinnn..een hayirlisi olsun Insallahhh

herkese günaydınnn.........
Gunaaydiiinnn
ikiz olurmu olur kizzz hele biri kiz biri oglus olursaaaa
anneler bilir caniiimm hic bisry saklayamiyoruz kiiii..bu 4 5gunluk hastalanmami soylemiyim tedirgin olur dedim.her konustugumuzda donup donup iyisin dimi diyor anne iyiyim niye oyle soruyosun diyorum bilmiyorum icim rahat degil sanki bana ihtiyacin varmis gibi yaninda olmaliymisim gibi geliyo dedi...gercekten cok ihtiyacim var su an ona...yol farkimiz 10saat ha deyince gelemiyo..kv den bazi seyleri istemeye utaniyorum annemi isterim tabiki ayyyy duygusallasdim iyiceeeee aannneeeeemmmmm

Merhaba nesdosuuummmm doracigima daaa kocamann opucukleerr

günaydın arkadaşlar. ben sizden akıl istiyorum.iki gün önce ateş ölçümlerimi yazmıştım buraya ve dün ateşim düştü 36.2 oldu adet olmam gereken gün yane.ama hiç bişe yok akşam kahverengi bi akıntı geldi oda aferdersiniz sildiğim de gördüm.bugun az bi var kahverengi akıntı ama adet kanamsı gibi değil akıntı yada leke diyeyim.3 gündür adet ağrılarını da çekiyom.ne bu şimdi adet oldum mu yoksa daha olucam mıi.göğüs ağrılarım azaldı.ilk defa başıma geliyo.günümü geçsem bile normal kan gelirdi.lütfen yardım edin.bide bugun de ateşim yine düştü 36.1 oldu.ateşim düştüğü içinde test yapmıyom.uzun oldu biraz ama kusura bakmayın.

bugun öğlen iş yerine en yakın aile hekimliğinde kan vereyim diyorum ama 14. gun idrarda çıkmayan kanda çıkar mı sence tatlım?

bu nedir anlamıyorum.
canım ateşin ne durumda peki...

ayy anneninm sözü çok güzelmiş ya...
canım hıc belırtı arama benim kızımda hiç mide bulantım olmadı hiçbirşeyden tiksinmedim ve 9 ay boyunca hiçbir şey aşermedim çok şükür sadece 8 gıbı uykum geliyordu....belirtilere takılma boşver gitsin..dr a da gidince cok rahatlayacaksın inş

canım benım annenle en kısa zamanda kavuşursunuz inş..kabızlık için dün akşam dinledim tv de 3 tane hurma yenildikten 20 dk sonra üzerine ılık su içilecek dedi inş işe yarar canım..

amin canım inş..

Canım his derken belirtim var memeler yetiyor bana tam şükür 3 seneden sonra küçüldü dedim yine tombul tombul oldu acıyor duygusal olarak hissetmiyorum pek ruhsuzum sağol güzel hislerin için bu arada

ayy canım hayırlısı Rabbim layık görüp verdiyse demek ki becericem bakmayı:) aslında kv ve görümce bana çok yadım ederde işte gıcık eltiden sıra gelmez bana ki kv ye baktıracak adım kadar eminim sabah sabah saydırdım ona tabi kendi kendime eşimde şeytanın dolduruşuna gelme ne yaparsa yapsın diyor,dedim midem bulanıyor diye bulaşığını annen yıkamış evi bacın süpürüyor bunun mıymıylığına ben sinir oluyorum, ayy neyse kötü denk geldi onun ki 3 aylık olacak benim ki doğacak Allah'ın izniyle bakalım ne yapıcaz oğlum da tektim gurbette çok yıprandım bu sefer rahat olurum dedim elti çıktı

ateş reglden 2 gün öncede düşebilir o yüzden panik yapma bence yarın regly olabılırısn ..yok için rahat etmeyecekse bir test yap rahatlarsın canım...rabbim en kısa zmanda doldursun göbüşünü

bacım bosver onunkı 3 aylık olunca artık annesı bakabılır duruma gelır kv de sana yardım eder.
eşinin dediği gibi şeytanın dolduruşuna gelme insan düşündükçe daha çok gıcık oluyor gıcık oldukça da saydırıyor

ateş reglden 2 gün öncede düşebilir o yüzden panik yapma bence yarın regly olabılırısn ..yok için rahat etmeyecekse bir test yap rahatlarsın canım...rabbim en kısa zmanda doldursun göbüşünü

geçen ay öyle olmuştu bende düştü tamam dedim yok hasta olucam.dün olmadım dedim yarın artık gece kahverengi akıntı gelince dedim allahım ne oluyo.bugun gelince korktum.niye böyle oldu anlamadım.tşr ederim de yorumun için artık beklicem

oyyy kuzum kıyamam sana annen gelip kalamaz mı evde kardeşin mi var bakması gereken genelde ya babalar ya kardeşler yüzünden gelemiyor anneler, çok ihtiyacın varsa çağır canım gelir annen,ilacı anladım duphalactır muhtemelen:)
adetin geliyor maalesef ateşin düşmüş lekelenmen başlamış
Canım belirtim var memeler bomba büyüdü yine akşam sekizde uyku moduna giriyorum oğlumla beraber uyuyorum canım sürekli yemek istiyor henüz tiksinmem başlamadı oğlumda 9 ay çektim, duygusal olarak hissetmiyorum bir şey sanki hamile değilim

günaydın şeker
tamam canım yorulmayım ıkı gundur sabah dus almk baya zorladı benı zaten..
sen nasıl oldun tansıyon ne durumda

sağol tatlım tşkr ederim.
canım bugün hafif bi düşer gibi oldu dayandım sodaya..midem ağzıma geldi kendime hakim oldumşu an iyiyim şükür.
ayyy sağol tatlım biz de seni ve oğlunu öpüyos ama rüzgar duymasın çok kızar

Keşke öyle olsa canım kadında yıpranacak çok fedakar seviyorum kv mi ne yalan söylüyüm görümcemide benden küçük zaten beraber gezeriz oturur güleriz sürekli:) insanların böyle iyi niyetli kişileri kullanmasına tahammül edemiyorum huyum kurusun, aynen düşündükçe saydırıyorum:)

yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.

seninki sonradan doğucak ya (sağlıkla ve hayırlı zamanda) bu pasaklı eltinin bebeğinin pabucu dama atılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…