Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım onu duydum ama yaptırmazsam ve bende gebelik diyabeti varsa bu sefer bebeğim daha çok zarar görür.
yoksa ben de istemiyorum ama daha yeni yakın arkadaşımda çıktı gebelik diyabeti insülin başladı dr.
anladım canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap tatlım allaha emanet
canım tekrar buyuk geçmiş olsun guzel haberlerini bekliyoruz.

tekrar geçmiş olsun.
inş güzel haber getirisin bize öğleden sonra

ayyy sormayın kızlar burun kanamasıyla gidip kan verdim afalladım şaşkın ördek gibiyim,hiç aklımda yokken kan verdim,peki kızlar ff.ye göre ben dpo 9 dayım ama bana göre dpo 8 deyim,yani varsa bebiş kanda çıkarmı bukadar erken

canım hamile olsan testte çıkardı.
bence söklüleceksin. bana da çok oldu senin başına gelen DPO 17 ye dek beklediğimi bilirim. stres yapma yaptıkça sökülmen gecikir.

Son düzenleme:

DOP7 de burda bi arkadaşın çıkmadı. sonra hamile olduğunu öğrendi.
ama bence 8-9 ise çıkar.

allah büyüktür,çok ümitlenmeyerekte olsa git kan ver derim canım
DOP7 de burda bi arkadaşın çıkmadı. sonra hamile olduğunu öğrendi.
ama bence 8-9 ise çıkar.
vallamı kıı,neyse nasip bakalım

benim dpo 9da idrarda bile çıktı borancım

kızlar azönce burun kanaması ile uyandım,halada genzime akmaya devam ediyor,ateşime gelince göze görünür bi yükselme olmadı,gögüslerim agrıyor ,http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
gidisat iyi cnm suan iicn.

sonunda dun kp.mememi gordu cnm. tam da dedigim oldu. ben emzirirken kv kapiyi dan diye acti ve kp ne varsa kosarak geldi veee muhtesem son oldu.. amannn ne yapayim. utanma yok anacim bunlardam sukur bugun gelmedi.

buarada bilgiler icin saol cnm. agzinin kenarindan atiyr. annem sut fazlasi dedi.
doktoru 40 i bitene kadar her istediginde ver dedi. muhakkak 2 saati gecmesin iki emzirme arasi dedi. ne zaman isterse emsin diyince ben de istsedikce veriyrm cnm.
sana dun e-mail yolladim.buarada.

canım hayırlı olsun bebişini almışssın kucağına allahım cümlemize nasip etsin melekleirmizn mis kokusunu duymayı sizede sağlıklı huzurlu musmutlu yıllar olsun bahtı güzel olsun meleğinin
saol cnm. darisi sana olsun.

canlar benım yum dun çatladı sanırım akşam ilşki oldu bırde sız bakın...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

dun olmus gibi cnm.iliski zamani da iyi.

merhaba doramin annesi

eflal. birak annem su eltiyi sen. inan gebeliktr taktigin hicbirsey dogum sonrasinda basina gelmiyr. uzme kandini de bebehini de.

dagittirmayin bana burayi )

cnm. saat 22 den sonra su dahil hicbirsey yiyip icmek yok. yoksa bosuna gider geri donersin evine cnm.
bugun makarna, pilav, tatli, meyve yeme ki testini etkilemesin.

Canım lekelenmesi oluyormuş haftada bir iğne vurunuyor progesterondan ona geçti iğnesinin adını bilmiyorum,şimdi ilk lekelenmesi olunca beraber gitiiğimiz için dr benim yanımda konuştu dinlen dedi buna sadece bu abartıda abarttı kocasına kv ye işte iş yapmamam lazımmış hep yatmam lazımmış diye ben duymamış olsam tamam diyeceğim ama bende duydum, ondan sonra güvenim kalmadı açıkçası, kesinlikle abartıyor, ilk 3 ay biliyorsun doktorlar riskli ol olma ağır kaldırma yüksek yere uzanma derler bol bol dinlen derler( bir benim dr demez o d ayrı bir alem düşeceğe ne yaparsan yap düşer der) aslında benim eltiyi ona götürmek lazım var ya şimdi diyeceksin sana niye dert oluyor aynı binada olunca ister istemez görüyor duyuyorsun ben de yalana insan kullanmaya gelemem yapım böyle görünce soğurum gıcık olurum,hiç bir iş yapmıyor yemek dışında abartmıyorum hi bir iş kendi ablası bile demiş çok sakınıyor abartıyor diye, sizlerde riskli gebesiniz sen işini gücünü yapmıyormusun evini süpürmüyormusun, bak cutem en risklimizdi çok dikkat eti haklıda, o haliyle bile ufak ufak işini gücünü yaptı, ben şimdi kv gile hamileyim demeye korkuyorum kadının tansiyon fırlar diyorum Rabbim güç kuvvet versin muhtaç etmesin beni, düşük yaşarken bile işlerimi yaptım ben o ağrıyla kimseye yaptırmadım, kısacası bunun ki naz niyaz, zaten tembeldi işine geldi, daha şimdiden uykusuzluğa dayanamam diyor e çocuğuna nasıl bakacaksın ilk üç ay uyku düzensiz ki benim oğlumun uykusu bir senedir düzene girdi yinede sabah horozum kalkıyor beşte
Canım böyle yazıyorum ama gerçekten şişiyorum bunun tavrına, eşime söylesem boş yere gerginlik oluyor değmez onun için mazur gör
canım bence yumurtan ff nin çizgi çektiği gün çatlamış, lekende var hala muhtemelen adetin geliyor

iyi bari su içebiliyorsam sevindim. zira dayanamam susuzluğa ben. zaten mide hastasıyım aç kalmamam lazım oruç tutmam bile yasak benim.ama bebek için mecbur baktırıcaz.

yanlisiniz var kizlar. hatirlayin ben iki farkli yerde iki farkli zamamda yaptirdim. tamamen oruc gibi olacaksin demislerdi bana. hem.ilk once aclik sekeri icin kan alacaklar. su etkiliyor onu da..

tamam canım sen doktorunun dediğini yap tabi onlar daha iyi bilir ayyy gördü demek pes yani çok rahatlarmış canım ne diyeyim girmes ne olur strese elbet onlarda gidecek evlerine inşallah tabi
ayyyy cutem çok gıcık oluyorum napıyım burayada yazmasam şişiyorum tabi sizide şişiriyorum

Bu arada senin miniğinin 5 günlük çizelgesini sevsinler

yanlisiniz var kizlar. hatirlayin ben iki farkli yerde iki farkli zamamda yaptirdim. tamamen oruc gibi olacaksin demislerdi bana. hem.ilk once aclik sekeri icin kan alacaklar. su etkiliyor onu da..

Canım sen yakın zamanda yaptırdın bilgin taze daha doğrudur senin söylediğin

benim dpo 9da idrarda bile çıktı borancım
ayy nebiliyim hiç ümidim yok ama heyecan var tabi,hayırlısı isr olsun

iyimi diyorsun,hani öyle bi fırlama olmadıya nebiliyim,kaçgündür gögüslerim ara ara sızlıyor,akıntım devam,bu iki belirtiye takılırsam kesinlikle hamileyim dicem neredeyse,bugün ise azda olsa arada bir belm agrıyor,neyse kan verdik zaten varsa çıkar,yoksada rabbim büyük sen nasılsın canım,ogluşun nasıl herşey yolundadır umarım

ya işte ben bu olaya gıcığım arkadaş doğum yapmış kadının yanında kp nin ne işi var evi başka şehirde filan değil olsa bile gelmesi saçmada hadi neyse...benimde kv tutturdu dogumdn sonra bizde kal yok dedim ya evim 5 dk uzakta zaten ne işim var.anlayışsızlık diz boyu neymıs o da babammış iyide benim babam yanıma gelmezki rahatsız etmez..Canım allh sabır versin insana evinde de rahat yok..Bitecek hepsi geçecek inş..

tabloya yorumun içinde tşkr ederim canım

tamam canım senın dediğin doğrudur ben unutmuş olabilirim bilgilerim köreldi iyice (((((((

Son düzenleme:
kızlar ben kapıyorum biraz işlerim var sonrada hastaneye geçicem,bakalım beta nedicek,dualarınızı bekliyorum,saat 3te çıkacak sonuç hepinizi öptüm

kızlar uzun uzun bi aradan sonra gelebildim çok şükür
ben böbrek taşından küçük bi operasyon gecirdim agrılarım fazlalasınca mecbur kaldık
oğlum yanlış sünnetten yapışıklık oldugu ıcın bi operasyon oldu memlekette ve geleli bi hafta oldu çok şükür ikimiz de su an iyiyiz ancak evi derleyip toparlayabıldım ve pc ye kavusabıldım :)
annemde de net yoktu giremedim beni merak eden arkadaşlarım msjlarınızı aldım çok sağolun teşekkür ederim

cutecim oğluna kavuşmuşsun Allah saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım
eflalim gözün aydın canım cok cok sevindim Allah kucagınıza almayı nasip etsin
nesdem kuzum cok gecmiş olsun böbrekle ilgili sıkıntı yaşamassın sanırım şimdi nasılsın?
drgpnr canım seni de tebrik ediyorum Allah kucagına almayı nasip etsin
nukra ayayşegul,vizyon.sosyal,deryaw, ve su an aklıma gelmeyen diğer arkadaslarım hepiniz iyisinizdir inşallah
su an cıkıyorum aksama tekrar ugrarım hepinizi cok özledim haber veremedıgım ıcın kusuruma bakmayın zor gunler gecırdık ailecek

Son düzenleme:
sağol denizcim çok kesin olmamakla birlikte oğlan yorumu yaptı dr, ama bakalım, 1 ay daha sıkacağız dişimizi sen nasılsın? kızın nasıl?

bizde iyiyiz canım.. sürece alışmaya çalışıyorum. karnım bir hafta içinde pat diye çıktı.. bayagı bayagı ben burdayım diyor artık kızcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…