anladım canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap tatlım allaha emanetcanım onu duydum ama yaptırmazsam ve bende gebelik diyabeti varsa bu sefer bebeğim daha çok zarar görür.
yoksa ben de istemiyorum ama daha yeni yakın arkadaşımda çıktı gebelik diyabeti insülin başladı dr.
canım tekrar buyuk geçmiş olsun guzel haberlerini bekliyoruz.
tekrar geçmiş olsun.
inş güzel haber getirisin bize öğleden sonra
bence sabah nefsini köreltecek kadar iç nesdoş, bir daha içme, çünkü çok su içersen de kanı dilue edebilir belki ve hatalı sonuç verebilir belki, sonra aynı yüklemeyi tekrar yaşamak zorunda kalmaistersen bi doktorunu ara sor, ona göre hareket et cnm
vayyyyyy kan verdin heeeeeeşimdi beklemedeyiz, dım dım dım dımmm
ama doktorun dediği o işlem tamaen zararsız, kamera ile burunundan damarlara bakacaktı, radyasyon fln yok yani
kızlar fikrinize ihtiyacım var, durumumu gun be gun dun sizinle paylaşmıştım,
okuyamayanlar için bugun yine kopyalıyorum yeni gelişmeleri de ekleyerek.
lütfen bana akıl verin.
kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.
dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.
dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.
hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.
dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.
dpo 13 kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.
ve yine dpo 13 te önceki gun düşen ateşim 1 derece yükseldi.
dpo 14 yükselen ateş eski yerine geriledi. sabah test yaptım ve sonuç koca bir negatifti.
kan testi yaptırmadım.
normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. ama bugun de olacak gibi durmuyo.
az önce wc ye gittim çok hafif kahverengilik gelmiş o kadar o da akıntının arasında iice seyrelmiş yani çok hafif.
adet sancım hiç yok. hiç ama hiç yok.
acaba tablo mu yanılıyor?
yani belki de 23. değil de 26. gun mu yumurtladım?
ama o zaman da çatlatma iğnesinden çok sonra çatlamış olur...
yani öyleyse eğer çatlatma iğnesinden 5 gun sonra çatlamış olur ki bu çok gec olmaz mı?
bi de kızlar bana çatlatma iğnesi yapıldığından 1 gun önce 2 yumurta vardı ve ikisi de 14mm demişti dr um. sen yarın öğlen iğne ol demişti.
şimdi diyorumki acaba 14mm idi çatlamadı taa ki 5 gun sonra yeterince buyudu de o zaman çatladı ff in çizgisi mi yanılıyor?
çunku eğer öyleyse adetime daha 2-3 gun var demek oluyor.
şimdi size sorularım şu şekilde;
1. doğru çizgiyse dpo 14te negatif çıkan idrar kanda pozitif çıkabilir mi?
2. ff yanıldıysa ve iğneden 5 gun sonra çatlama olduysa bugun (dpo 12 oluyor o zaman) idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkar mı?
3. çalıştıgım için aile hekimliğimize gidemiyorum yakınlarda bi yerde bulsam bakarlarsa bugun öğlenbaktırayım mı? yoksa bi kaç gun daha bekleyeyim mi?
4. bu tabloya benzer kızlar oldu mu hamile kalan ya da çatlatma iğnesinden sonra bu sorunları yaşayan.
deliricem kızlar her gun yeniden ümitleniyorum test yapınca da sevkim kırılıo olucaksa olsun artık bu kırmızılar
durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?
canım hamile olsan testte çıkardı.
bence söklüleceksin. bana da çok oldu senin başına gelen DPO 17 ye dek beklediğimi bilirim. stres yapma yaptıkça sökülmen gecikir.
anladım canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap tatlım allaha emanet
ayyy sormayın kızlar burun kanamasıyla gidip kan verdim afalladım şaşkın ördek gibiyim,hiç aklımda yokken kan verdim,peki kızlar ff.ye göre ben dpo 9 dayım ama bana göre dpo 8 deyim,yani varsa bebiş kanda çıkarmı bukadar erken
allah büyüktür,çok ümitlenmeyerekte olsa git kan ver derim canımkızlar fikrinize ihtiyacım var, durumumu gun be gun dun sizinle paylaşmıştım,
lütfen bana akıl verin.
kızlar buyrun bu tablom;
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.
dpo 14 yükselen ateş eski yerine geriledi. sabah test yaptım ve sonuç koca bir negatifti.
kan testi yaptırmadım.
az önce wc ye gittim çok hafif kahverengilik gelmiş o kadar o da akıntının arasında iice seyrelmiş yani çok hafif.
yani öyleyse eğer çatlatma iğnesinden 5 gun sonra çatlamış olur ki bu çok gec olmaz mı?
bi de kızlar bana çatlatma iğnesi yapıldığından 1 gun önce 2 yumurta vardı ve ikisi de 14mm demişti dr um. sen yarın öğlen iğne ol demişti.
şimdi diyorumki acaba 14mm idi çatlamadı taa ki 5 gun sonra yeterince buyudu de o zaman çatladı ff in çizgisi mi yanılıyor?
2. ff yanıldıysa ve iğneden 5 gun sonra çatlama olduysa bugun (dpo 12 oluyor o zaman) idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkar mı?
3. çalıştıgım için aile hekimliğimize gidemiyorum yakınlarda bi yerde bulsam bakarlarsa bugun öğlenbaktırayım mı? yoksa bi kaç gun daha bekleyeyim mi?
4. bu tabloya benzer kızlar oldu mu hamile kalan ya da çatlatma iğnesinden sonra bu sorunları yaşayan.
deliricem kızlar her gun yeniden ümitleniyorum test yapınca da sevkim kırılıo olucaksa olsun artık bu kırmızılar
vallamı kıı,neyse nasip bakalımDOP7 de burda bi arkadaşın çıkmadı. sonra hamile olduğunu öğrendi.
ama bence 8-9 ise çıkar.
benim dpo 9da idrarda bile çıktı borancımanladım canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap tatlım allaha emanet
ayyy sormayın kızlar burun kanamasıyla gidip kan verdim afalladım şaşkın ördek gibiyim,hiç aklımda yokken kan verdim,peki kızlar ff.ye göre ben dpo 9 dayım ama bana göre dpo 8 deyim,yani varsa bebiş kanda çıkarmı bukadar erken
gidisat iyi cnm suan iicn.kızlar azönce burun kanaması ile uyandım,halada genzime akmaya devam ediyor,ateşime gelince göze görünür bi yükselme olmadı,gögüslerim agrıyor ,http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
sonunda dun kp.mememi gordu cnm. tam da dedigim oldu. ben emzirirken kv kapiyi dan diye acti ve kp ne varsa kosarak geldi veee muhtesem son oldu.. amannn ne yapayim. utanma yok anacim bunlardam sukur bugun gelmedi.ilahi sende hala paniksin yani:))
sana 4-5 günlük vip vermiştir hediye olarak ff
eee oldu memenide görsün tövbecanım sen kötü anne değilsin tam tersi iyi annesin ki bebeğinin doymadığını düşünüp bolca emzirmişisn o da fazlasını kusmuş, iki saatde bir emzir mutlaka canım, sık sık emzirmen gaz sıkıntısı olarak döner size 20 günlükken başlar gaz sıkıntısı biliyorsundur, inşallah olmaz kuzunda, o şimdi doyduğunu bilmez sık sık ister meme hem sana yakın olmak içinde ister, o yüzden iki saatden önce verme canım, zaten emmesi yarım saatden fazla sürer dinlene dinlene emer çabuk yoruluyor onun minik çenesi:) o aralarda mutlaka gazını çıkar canım, gaz sancısı çekmiş bir yavrunun annesi konuşuyor:) sen bunları zaten biliyorsundur okumuştursun gerçi:) birde canım kusması fışkırma şeklide değilse hiç endişelenme sen süper bir annesin
Canım bugün yarın çatlar senin yumurta bu akşamı değerlendir mutlaka
Canım 21 inde gidicem doktordan menün kalmazsam özelde ki kendi doktoruma gidicem:) son kararım budur:)
çok güzel canım
kuzum kabızlık uzmanlık alanım oldu:) oğlumdan dolayı, siyah kuru erik süper canım bu konuda, pırasa ve ıspanak zeytinyağlı olacak pirinç koymuycaksın süper rahatlatıyor:) kuru incir mutlaka ye,gün kurusu kayısı ama bunları dönüşümlüm ye ki vücut alışmasın hemen, muz patates çok çok az tüketmen lazım canım, ekmeğim tam buğday olsun mutlaka, ben aklıma geldikçe yazarım sana, bunların hepsini oğluma uyguladım, prebiyotik ve probiyotikli yoğurtlarda iyi
oyyy fean olmuş canım geçmiş olsun
hayırlısı olsun inşaallah
canım özeller gerçekten pahalandı, bence bu doktordan memnun kaldıysan git, nete adını yaz hakkındaki yorumları oku
iyi yapmışsın canım iyice dağıtsaydın kafanı, ateş girmediğin için böyle oynama tablonla ateş girince eskisi gibi olur
iyiyim canım, artık sadece sabahları giriyorum çok zaman geçiriyorum çünkü nette:)
çok şükür canım gözün aydın
Canım biraz daha bekle bakalım
kist oluyorsa yumurtan çatlamıyordur bunun için tedavi görmen gerekebilir
olur canım neden olmasın
günaydın canım
saol cnm. darisi sana olsun.canım hayırlı olsun bebişini almışssın kucağına allahım cümlemize nasip etsin melekleirmizn mis kokusunu duymayı sizede sağlıklı huzurlu musmutlu yıllar olsun bahtı güzel olsun meleğinin
canlar benım yum dun çatladı sanırım akşam ilşki oldu bırde sız bakın...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
merhaba doramin annesiselam kızlar.
eylülcüm bu sefer olmuş gibi yum. dediğim de olmuş yükselip düşmüş öyle çatlamış.
sen bugünü boş bırak artık. yorulma
efloş şekerim his mis arama..zaten daha çok yeni ayrıca herkes hissetmez belirti. bu sefer senden yana içim çok rahat benim.
boran geçmiş olsun burunun kanıyormuş.
diğer arkadaşlarım herkese merhabaaaa.
eflal. birak annem su eltiyi sen. inan gebeliktr taktigin hicbirsey dogum sonrasinda basina gelmiyr. uzme kandini de bebehini de.
Canım his derken belirtim var memeler yetiyor banatam şükür 3 seneden sonra küçüldü dedim yine tombul tombul oldu acıyor duygusal olarak hissetmiyorum pek ruhsuzum sağol güzel hislerin için bu arada
ayy canım hayırlısı Rabbim layık görüp verdiyse demek ki becericem bakmayı:) aslında kv ve görümce bana çok yadım ederde işte gıcık eltiden sıra gelmez bana ki kv ye baktıracak adım kadar eminimsabah sabah saydırdım ona tabi kendi kendime eşimde şeytanın dolduruşuna gelme ne yaparsa yapsın diyor,dedim midem bulanıyor diye bulaşığını annen yıkamış evi bacın süpürüyor bunun mıymıylığına ben sinir oluyorum, ayy neyse kötü denk geldi onun ki 3 aylık olacak benim ki doğacak Allah'ın izniyle bakalım ne yapıcaz oğlum da tektim gurbette çok yıprandım bu sefer rahat olurum dedim elti çıktı
dagittirmayin bana burayigünaydın şeker
canım bugün hafif bi düşer gibi oldu dayandım sodaya..midem ağzıma geldi kendime hakim oldumşu an iyiyim şükür.
ayyy sağol tatlım biz de seni ve oğlunu öpüyos ama rüzgar duymasın çok kızar
yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.
Canım lekelenmesi oluyormuş haftada bir iğne vurunuyor progesterondan ona geçti iğnesinin adını bilmiyorum,şimdi ilk lekelenmesi olunca beraber gitiiğimiz için dr benim yanımda konuştu dinlen dedi buna sadece bu abartıda abarttı kocasına kv ye işte iş yapmamam lazımmış hep yatmam lazımmış diye ben duymamış olsam tamam diyeceğim ama bende duydum, ondan sonra güvenim kalmadı açıkçası, kesinlikle abartıyor, ilk 3 ay biliyorsun doktorlar riskli ol olma ağır kaldırma yüksek yere uzanma derler bol bol dinlen derler( bir benim dr demez o d ayrı bir alem düşeceğe ne yaparsan yap düşer dereltinin herhangi bir riski var mı ki yoksa sırf naz niyaz mı
hem çalışmıyorsa, tek çocuğa da bakar heralde kendisi yaa yani baksın bir zahmet
seninkiler doğunca (yalnız gayri ihtiyari seninkiLER diye çıktı parmaklarımın ucundan) dayanamaz gelirler yardıma hemde %100 gelirler, korkma hem Rabbim verir gayretini.
canım bence yumurtan ff nin çizgi çektiği gün çatlamış, lekende var hala muhtemelen adetin geliyorkızlar fikrinize ihtiyacım var, durumumu gun be gun dun sizinle paylaşmıştım,
lütfen bana akıl verin.
kızlar buyrun bu tablom;
kan testi yaptırmadım.
Canım sudan bir şey olmaz içebilirsin, Allah kolaylık versin biraz aç kalıcaksın kendini kantine zor atarsın:)
ayy bak o da doğru nesdoşum
kahve leke olabilir bende hep olurdu eski kandan oluyor deniliyor kistte olabilir adetin 3. günü doktora gidebilirsin hormonlara bakılır
iyi bari su içebiliyorsam sevindim. zira dayanamam susuzluğa ben. zaten mide hastasıyım aç kalmamam lazım oruç tutmam bile yasak benim.ama bebek için mecbur baktırıcaz.
doktora gidip pıt pıtları duyunca inanacaksın canım.çünkü bir kez olumsuz durum yaşadığımız için beynimiz bizi korumaya alıyor...
canım çok şükür çıkarmamışsın..gün içinde ihmal etme maden suyunu...
sen düşünüp sıkma canını gün ola hayır ola...
iç tatlım sudan bir şey olmaz...afiyet olsunnn..
o şekerli suyu içince akşama kadar acıkmazsın muhtemelen ben öyle olmuştum
gidisat iyi cnm suan iicn.
sonunda dun kp.mememi gordu cnm. tam da dedigim oldu. ben emzirirken kv kapiyi dan diye acti ve kp ne varsa kosarak geldi veee muhtesem son oldu.. amannn ne yapayim. utanma yok anacim bunlardam sukur bugun gelmedi.
buarada bilgiler icin saol cnm. agzinin kenarindan atiyr. annem sut fazlasi dedi.
doktoru 40 i bitene kadar her istediginde ver dedi. muhakkak 2 saati gecmesin iki emzirme arasi dedi. ne zaman isterse emsin diyince ben de istsedikce veriyrm cnm.
sana dun e-mail yolladim.buarada.
saol cnm. darisi sana olsun.
dun olmus gibi cnm.iliski zamani da iyi.
tamam canım sen doktorunun dediğini yap tabi onlar daha iyi bilirmerhaba doramin annesi
eflal. birak annem su eltiyi sen. inan gebeliktr taktigin hicbirsey dogum sonrasinda basina gelmiyr. uzme kandini de bebehini de.
dagittirmayin bana burayi)
cnm. saat 22 den sonra su dahil hicbirsey yiyip icmek yok. yoksa bosuna gider geri donersin evine cnm.
bugun makarna, pilav, tatli, meyve yeme ki testini etkilemesin.
yanlisiniz var kizlar. hatirlayin ben iki farkli yerde iki farkli zamamda yaptirdim. tamamen oruc gibi olacaksin demislerdi bana. hem.ilk once aclik sekeri icin kan alacaklar. su etkiliyor onu da..
ayy nebiliyim hiç ümidim yok ama heyecan var tabi,hayırlısı isr olsunbenim dpo 9da idrarda bile çıktı borancım
gidisat iyi cnm suan iicn.
sonunda dun kp.mememi gordu cnm. tam da dedigim oldu. ben emzirirken kv kapiyi dan diye acti ve kp ne varsa kosarak geldi veee muhtesem son oldu.. amannn ne yapayim. utanma yok anacim bunlardam sukur bugun gelmedi.
buarada bilgiler icin saol cnm. agzinin kenarindan atiyr. annem sut fazlasi dedi.
doktoru 40 i bitene kadar her istediginde ver dedi. muhakkak 2 saati gecmesin iki emzirme arasi dedi. ne zaman isterse emsin diyince ben de istsedikce veriyrm cnm.
Slm canm yumurtlama takibini nasil yaptin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya işte ben bu olaya gıcığım arkadaş doğum yapmış kadının yanında kp nin ne işi var evi başka şehirde filan değil olsa bile gelmesi saçmada hadi neyse...benimde kv tutturdu dogumdn sonra bizde kal yok dedim ya evim 5 dk uzakta zaten ne işim var.anlayışsızlık diz boyu neymıs o da babammış iyide benim babam yanıma gelmezki rahatsız etmez..Canım allh sabır versin insana evinde de rahat yok..Bitecek hepsi geçecek inş..gidisat iyi cnm suan iicn.
tamam canım senın dediğin doğrudur ben unutmuş olabilirim bilgilerim köreldi iyiceyanlisiniz var kizlar. hatirlayin ben iki farkli yerde iki farkli zamamda yaptirdim. tamamen oruc gibi olacaksin demislerdi bana. hem.ilk once aclik sekeri icin kan alacaklar. su etkiliyor onu da..
yumurtlama takibimi doktorum vajinal ultrasonla 2 günde bir control ederek yaptı canım
sağol denizcimçok kesin olmamakla birlikte oğlan yorumu yaptı dr, ama bakalım, 1 ay daha sıkacağız dişimizi sen nasılsın? kızın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?