- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
canım ateşin ne durumda peki...
ayy anneninm sözü çok güzelmiş ya...
canım hıc belırtı arama benim kızımda hiç mide bulantım olmadı hiçbirşeyden tiksinmedim ve 9 ay boyunca hiçbir şey aşermedim çok şükür sadece 8 gıbı uykum geliyordu....belirtilere takılma boşver gitsin..dr a da gidince cok rahatlayacaksın inş
Canım sudan bir şey olmaz içebilirsin, Allah kolaylık versin biraz aç kalıcaksın kendini kantine zor atarsın:)yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.
ayy bak o da doğru nesdoşumseninki sonradan doğucak ya (sağlıkla ve hayırlı zamanda) bu pasaklı eltinin bebeğinin pabucu dama atılmasın
maledef öyleymiş.benim takıldığım yer işte kahverengi oldu canım.ilk defa başıma gelince bilemedim.bi hafta bile geçse kahverengi akıntıyla karşılaşmamaıştım. bidahakine artık
ateş tablomu göndereyim sana canım bi yorum yap bakalım.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
canım gecen aykı tablona göre yorumladım cok anlamıyorum zaten bende ama sankı yarın regl gelecek gıbı görünüyor...hakkında hayırlıs olsun inşş
Canım sudan bir şey olmaz içebilirsin, Allah kolaylık versin biraz aç kalıcaksın kendini kantine zor atarsın:)
ayy bak o da doğru nesdoşum
kahve leke olabilir bende hep olurdu eski kandan oluyor deniliyor kistte olabilir adetin 3. günü doktora gidebilirsin hormonlara bakılır
ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım regle 5 gün kala kahve lekem oldu ve regl ağrısı yine olmadı dedim
test yaptım negative sonra 4 gün kala test yine negative 3 gün kala bir test daha test pozitif çok şükür
ben ateş ölçmeyi beceremedim canım ilaç almadım
kahve leke olabilir bende hep olurdu eski kandan oluyor deniliyor kistte olabilir adetin 3. günü doktora gidebilirsin hormonlara bakılır
doktora gidip pıt pıtları duyunca inanacaksın canım.çünkü bir kez olumsuz durum yaşadığımız için beynimiz bizi korumaya alıyor...oyyy kuzum kıyamam sana annen gelip kalamaz mı evde kardeşin mi var bakması gereken genelde ya babalar ya kardeşler yüzünden gelemiyor anneler, çok ihtiyacın varsa çağır canım gelir annen,ilacı anladım duphalactır muhtemelen:)
adetin geliyor maalesef ateşin düşmüş lekelenmen başlamış
Canım belirtim var memeler bomba büyüdü yineakşam sekizde uyku moduna giriyorum oğlumla beraber uyuyorum canım sürekli yemek istiyor henüz tiksinmem başlamadı oğlumda 9 ay çektim, duygusal olarak hissetmiyorum bir şey sanki hamile değilim
canım çok şükür çıkarmamışsın..gün içinde ihmal etme maden suyunu...günaydın şeker
canım bugün hafif bi düşer gibi oldu dayandım sodaya..midem ağzıma geldi kendime hakim oldumşu an iyiyim şükür.
ayyy sağol tatlım biz de seni ve oğlunu öpüyos ama rüzgar duymasın çok kızar
sen düşünüp sıkma canını gün ola hayır ola...Keşke öyle olsa canım kadında yıpranacak çok fedakar seviyorum kv mi ne yalan söylüyüm görümcemide benden küçük zaten beraber gezeriz oturur güleriz sürekli:) insanların böyle iyi niyetli kişileri kullanmasına tahammül edemiyorum huyum kurusun, aynen düşündükçe saydırıyorum:)
yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.
iyi bari su içebiliyorsam sevindim. zira dayanamam susuzluğa ben. zaten mide hastasıyım aç kalmamam lazım oruç tutmam bile yasak benim.ama bebek için mecbur baktırıcaz.
ne güzel her şey temiz çıkmış, lekeden korkma her bayanda olabiliyor2 ay oldu gideli canım hormonlar normal şükür alttan da muayene oldum sorun yok dedi gayet temiz kist filan yok dedi.biraz akıntı var ilaç verdi yolladı.öyle bir sorunum yok yane.bakalım yarın ne olcak
doktora gidip pıt pıtları duyunca inanacaksın canım.çünkü bir kez olumsuz durum yaşadığımız için beynimiz bizi korumaya alıyor...
canım çok şükür çıkarmamışsın..gün içinde ihmal etme maden suyunu...
sen düşünüp sıkma canını gün ola hayır ola...
iç tatlım sudan bir şey olmaz...afiyet olsunnn..
o şekerli suyu içince akşama kadar acıkmazsın muhtemelen ben öyle olmuştum
canım ben de aynısını yasamıştım 3-4 sene önce kanamanın tadıyla uyanmış 2 saat aralıksız sürünce acile gitmiştim.
dr lar tampon yapıyorlar. 1-2 gun tamponla geziyorsun çıkarıldıgı halde 1-2 gun içinde yeniden kanaman olursa bu kez kılcal damarları yakıyorlar, ama bu işlemi yapabilmeleri için kanıyor olması gerekiyor. kanayan damarı bulup yakıyorlar.
umarım o aşamaya kadar işin çoktan hallolmuş olur.
acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun canım...
ilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcamGunaayydiinn
Gecmis olsun cnm...
ben galiba vucudu alistirdim bunlara cnm cunki onceleri kayisi incir yogurt cok ise yariyordu artik hic orali degildi..hic etki etmedi galiba dogru diyorsun vucudumu alistirdim her gun bunlara uymakla...sagol onerilerin icin cnm.dun dk surup ismi verdi bu sbh ictim sukur rhtladim ise yaradi...afedersin 3 4dk.ya wcden cikmayi unutmustum dakimsenin basina gelmesin Insallahhh ama hamileligin bu doneminde etrafimda herkes yasadim dedi jatta 1hafta 10gun gitmeyenler bile var kendime sukur ettim
hayirlisi olsun canim...beklemekten baska yolumuz yokki ne oldugunu anlamak icinnn..een hayirlisi olsun Insallahhh
Gunaaydiiinnn
ikiz olurmu olur kizzz hele biri kiz biri oglus olursaaaa
anneler bilir caniiimm hic bisry saklayamiyoruz kiiii..bu 4 5gunluk hastalanmami soylemiyim tedirgin olur dedim.her konustugumuzda donup donup iyisin dimi diyor anne iyiyim niye oyle soruyosun diyorum bilmiyorum icim rahat degil sanki bana ihtiyacin varmis gibi yaninda olmaliymisim gibi geliyo dedi...gercekten cok ihtiyacim var su an ona...yol farkimiz 10saat ha deyince gelemiyo..kv den bazi seyleri istemeye utaniyorum annemi isterim tabiki ayyyy duygusallasdim iyiceeeee aannneeeeemmmmm
Merhaba nesdosuuummmmdoracigima daaa kocamann opucukleerr
canım geçen tv.de izledim canan karatay varya profösör,o bangır bangır bagırıyordu lütfen dr.lar gebe bayanlara şeker yüklemesi yapmayın,ve hamilelerede çok seslendi sakın yaptırmayın,ilerde bebeyin şeker hastası olma ihtimalini artırıyormuş,tabi yinede karar senin,yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
Canım şuraya bakta çok az içebilirsin suyu diyor tekrar yükletmek zorunda kalma
http://www.tkbd.org/EK-15.php
ay napıcam bilmiyorum. ben su içmeyince afedersiniz idrarım yakıyor:18::18:
ilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcam
canım geçen tv.de izledim canan karatay varya profösör,o bangır bangır bagırıyordu lütfen dr.lar gebe bayanlara şeker yüklemesi yapmayın,ve hamilelerede çok seslendi sakın yaptırmayın,ilerde bebeyin şeker hastası olma ihtimalini artırıyormuş,tabi yinede karar senin,
hadi bakalım yeni döngünüz hayırlı olsun şimdiden..inşallah canım zaten gelicekse de gelsin artık biran önce yeni klomen donemini başlatacaksak başlatalım biran önce önmüzdeki maçlara bakalım.
ne güzel her şey temiz çıkmış, lekeden korkma her bayanda olabiliyor
evet canım inşallah bir duysam inanıcam:)
haklısın düşünsem ne geçicek elime:)
ay ben çok acıkmıştım sen nasıl acıkmadın canım insanın içini bayıyor o su, yani benim baymıştı:) hemen kantinde simit yemiştim
Canım his derken belirtim var memeler yetiyor banatam şükür 3 seneden sonra küçüldü dedim yine tombul tombul oldu acıyor duygusal olarak hissetmiyorum pek ruhsuzum sağol güzel hislerin için bu arada
ayy canım hayırlısı Rabbim layık görüp verdiyse demek ki becericem bakmayı:) aslında kv ve görümce bana çok yadım ederde işte gıcık eltiden sıra gelmez bana ki kv ye baktıracak adım kadar eminimsabah sabah saydırdım ona tabi kendi kendime eşimde şeytanın dolduruşuna gelme ne yaparsa yapsın diyor,dedim midem bulanıyor diye bulaşığını annen yıkamış evi bacın süpürüyor bunun mıymıylığına ben sinir oluyorum, ayy neyse kötü denk geldi onun ki 3 aylık olacak benim ki doğacak Allah'ın izniyle bakalım ne yapıcaz oğlum da tektim gurbette çok yıprandım bu sefer rahat olurum dedim elti çıktı
ilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcam
canım geçen tv.de izledim canan karatay varya profösör,o bangır bangır bagırıyordu lütfen dr.lar gebe bayanlara şeker yüklemesi yapmayın,ve hamilelerede çok seslendi sakın yaptırmayın,ilerde bebeyin şeker hastası olma ihtimalini artırıyormuş,tabi yinede karar senin,
bence sabah nefsini köreltecek kadar iç nesdoş, bir daha içme, çünkü çok su içersen de kanı dilue edebilir belki ve hatalı sonuç verebilir belki, sonra aynı yüklemeyi tekrar yaşamak zorunda kalmayarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
vayyyyyy kan verdin heeeeeeilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?