canım ben bi kaç kez yazdım sen görmedin.
hatta oradaki sosyal faaliyetlerin ve iş imkanının sana iyi geleceğini, bebek için harika imkanları olduğunu yazmıştım. tekrar hayırlı olsun kuzum. ankara sana yeni bir umut kapısı ve bence harika şeyler olucak. bebeklerimizi buluşturcaz orda.
ayyy beni bilirsin su delisiyim cutem..bolca içerim inş sütüm de olur.
kuzunun göbeğini yesinler.
vizyon kuzum çok sevindim ağrısız bir doğum yaşamana.
bebeciğini bizim için kokla. çok mutlusundur şimdi eminim. isteyen herkese nasip olsun inş.
eflal sakın hurçları kaldırıp indirme. belini zorlama sakın.
senin damat buyuyr
insallah kuzum.Canımmmm kusuruma bakma ozmn,görmemişim :26: Eveett inanıyorum,Ankara uğurlu gelcek bana inş.Hem sosyalleşmem açısından da iyi..Çalışmayı düşünüyorum çünkü..Rüzgar abileri olur bizim sıpaların,gezdirir artık fink finkNasıl da kulağa hoş geliyo yahu
gunaydin kuzu.Benim de bu aralar bi güne gidip yiyip içesim varAhh Duhaamm kaynanayı napmalııı,kaynar kazana da atılmaz ki,günah
Canımmm maşallahhhŞükürler olsun kavuştun yavruna,Rabbim sağlıklı sıhhatli,analı babalı bir ömür nasip etsin
Eflooşşş hakkaten bayılıyorum senin enerjineeeeeAma bedenini ve ruhunu fazla yorma bence,oğlunla ilgilen yeter.Evin işlerini bırak,kocan yapsın
Günaydın Deryaamm,Allah kolaylık versin,sen iyi ol da yeter
cnm.zorlu bir zamandasin. o nedenle esine darilmissin. sensuan esinin ilgisini istersin hakli olarak. keske o da diger isleri birakip sana vakit ayirsa. bilirim bu samanlari. riskli gebelik zor cnm.Kizlar ben kocama kustum yaa
Cidden sukurler olsun hamileligin basindan beri hic kirmadi gonlumu hic tartisacak bisey yasamadik sukur ama..son 1haftadir bilmiyorum bilinclimi bilincsizmi uzuyo beni..ben de bos bos herkese kirilip kusmem darilsam o aksam sarilip uyuyup unuturum hic kendisine soylemem bos yere tatsizlasmayalim diye..o da oyle bana kizsa o gun hic bisey soylemez 2 3gun sonra sakin kafayla hafiften hall ederiz ayni tipiz yani..ama son 1aydir isinden rahatsiz ve yeni is kurma pesinde bi arkadasiyla yeni ise basladi 6gibi kendi isinden cikip sonrasinda yeni isi icin onun hakkinda konusmak icin bulusuyolar 8 9gibi eve geliyodu..ama son 1haftadir en erken geldigi saat 10:30
Ve aradigimda nerdesin dedugimde disardayim ne zaman geliceksin gelicem gelicem diyo ben de 1saat falan algiliyorum ama bekle bekle yok gelince de hic bisey olmamis gibi tum gun yatmiyormusum gibi zaten sikilmiyormusum gibi gez toz keyfim yerindeymis gibi nasilsin falan bu kadar hop uyumaya...yaa benmi alinganlik yapiyorum tum gun sikintidan patlarken evden 7de cikip aksan 11de gelmesi normalmi..beni dusunmuyormu ustelik hamile olmasam bile tum gun birinin yardimina ihtiyac duymasam bile tanimadigim bi sehirdeyim evde tum gun yalnizim eve felip yarim saat yuzunu gorup uyumasi normalmi...bilmiyorum ama cidden bubsefer cok kirginim..konusuyorum evet hayir uyuyoruz sariliyo ama cidden istemiyorum..hos sozunu eksik etmiyo hep cnm sevgilim sarilma koklasma amaaa offf bilmiyorum..inaninki o kadar kirginimki sorgulayasim bile yok nerdesin niye gec geliyorsun falan diye oylece hos geldin diyip opmeden dogru uyumaya..sorduklarina sohbetlerine evet hayir bilmiyorum falan diye cvp geliyo icimden gelmiyo konusmak.o arkadas dedigine oyle ofkem varki o kadar buyukki anlatamam
ama cok uzqtip da kendini doldurma cnm yine sana zarar. gzelce konus esinle cnm.
pko tablosu bu guzelim. catlamamis yumurta.adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü 36.0
21.günü(bugün)35.8
ya dün sevinmiştim yumurtam çatlamıştır diyeama bugün tekrar 35.8e inmesi beni çok üzdü hayal kırıklığı oldu anladığım kadarıyla hala çatlamamış yumurtam?????ya da pkoluyum diye böyle olyo ve bu ateş ölçme yöntemi biz pkolulara derman olmuyo
eger klomen igne vs kullanirsan o zaman ates yontemi isine yarar cnm.
bebegin benimki gibi yukarda fnm sanirim. onun icin kaburgan acir. normal.yani.kızlar merhaba ben kızımı gün içinde devamlı titreşim halinde hissediyorum
bu his bende hani insanın içi bi hoş olur ya o şekil oluyo ve daima yatmak istiyorum
sırtıım ve göğüs altı kaburgam acıyor sizde ne var ne yok tecrübeli hamişlerim siz ne diyorsunuz
cnm. senin kiz dönuyr bence. o jednele baya sert hissedersin. canin yanar baya.canım kaburgaların batar. bende 15. haftada başlamıştı. hala da batıyor özellikle akşamları.
bebek yukarı çıkınca baskı oluyor. kalça kemikleriniz acıycak.
ağrılarınız olucak zaman içinde.
benim en büyük sorunum sırt ağrılarım. sabit bir şekilde yarım saat bile duramıyorum hemen sırtım belim ağrıyor.
misal benim iki üç gündür kasılmalarım ve adet sancısına benzer ağrılarım başladı.
kızım da bazen canımı yakıyor. sert vuruşlarda.
yeter ki zamanında gelsin kuzularımız her tür ağrıya sızıya razıyız.