Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
) saol cnm.
senin damat buyuyr

insallah kuzum.

gunaydin kuzu.

cnm.zorlu bir zamandasin. o nedenle esine darilmissin. sensuan esinin ilgisini istersin hakli olarak. keske o da diger isleri birakip sana vakit ayirsa. bilirim bu samanlari. riskli gebelik zor cnm.
ama cok uzqtip da kendini doldurma cnm yine sana zarar. gzelce konus esinle cnm.

pko tablosu bu guzelim. catlamamis yumurta.
eger klomen igne vs kullanirsan o zaman ates yontemi isine yarar cnm.

bebegin benimki gibi yukarda fnm sanirim. onun icin kaburgan acir. normal.yani.

cnm. senin kiz dönuyr bence. o jednele baya sert hissedersin. canin yanar baya.

inş tutmuştur eflalim inşş...bu arada avatrındaki şirine çok tatlı rabbim sanada aynısından nasip etsin
Sağol canım inşaallah
:))) canım ahh ahh o kadar çok planım var ki dizginliyorum kendimi:) her yer gözüme batıyor ama diyorum dur sakin ol yavaş yavaş yormadan yap her işi:) sana da boooool enerji diliyorum:)
kolay gelsin canım
oyy kaldırdım ama ağır değiller canım kıyafetleri koymuştum, yine de yordu ütüyü yarına erteledim:)
Canım sen çok hassassın şu an ve çok sıkılmıştırsın eminim, sürekli yatıyorsun sen benim enerjime hayran oluyorsun ama bende senin sabrına hayran oluyorum benim gibi biri için yatmak zulüm olurdu Rabbim dağına göre kar verirmiş, eşinle eğer bu kadar uyumluysanız açıkça konuşmanda bir sorun olmaz canım tatlı dille suçlayıcı ifadeler kullanmadan konuşmaya çalış ben dili dediklerinden:) eminim eşin seni anlar emin ol ihmal ettiğinin farkında bile değildir, erkeklerin gözüne sokmadan anlamıyorlar maalesef, içine atma sakın istediğin zaman yaz canım sıkmazsın bizi
:)) tamam canım yormuyorum gerçekten istesemde yapamıyorum enerjim yok bir iş yapıyorum bir yatıyorum kocama dün evi süpürttüm, dedim hadi yine iyisin camlardan yırttın yağmur yağdı hafta sonu yoksa silecekti hiç bir işime yardım etmiyordu her seferinde hamileyim farkındamısın diye hatırlatıyordum mesela oğlum bazen koltukta uyuyor annesi uyudu diye bana bakıyor eee diyorum bir zahmet yatır çok ağırlaştı kaldırınca kasığım ağrıyor diye diye alıştırdım şimdi ben demeden yatırıyor tahtalara vurmam lazım
Canım benim oğlum aşağıda olduğu için kaburgamda hissetmedim ağrı hep kasığımdaydı, normal korkma
:))) işin zor o zaman afacan geliyor kız 4 sene ne ki benimkide 3 yaşında her anı hatırlıyorum tabi arada unuttuğum oluyor
Doktora neden gittin erkenden daha değerin düşük zaten kese görünmez ben daha yarın gidicem, erkenden gidip boşuna evhamlanıp canını sıkıyorsun için rahat olsun bence ağrılar çok normal
hemen bakıyorum kitaba:)
saol kuzum.
ayrica kv n sinir oldum. cins ya.

masallah size cnm.

cok yorma cnm kendini.

cnm.bana 17 gun dogru geldi.
tamam canım sağol

canım aslında gitmicektim ama düşük yaptıgım zaman dr.kendisi demişti şüpe bile duysan gel demişti,komşularda ısrar etti dr.öyle dedi madem git ozaman diye bende gittim,şükür degerim oldukça yükselmiş 442 olmuş,PROGESTERON VE OKSAPAR 4000 ANTİ-Xa diyede iyne vardi hergün vucaksın kendine dedi,bel agrımdan içinde şuan bişey diyemem gerekenleri yapalım haftaya pazartesi gel kesen görünmüş olur dedi,inş. allahım esirger bu sefer kuzumu

İyi bari canım değerin artmış korkacak bir şey yokmuş tedbirde almış dr gözün aydın

amin canım sağol :) sen nasıl oldun toparlandın mı

Canım ben gece asla tek uyuyamam ilk defa eşim cumartesi bir yere gitti sabaha kadar döndüm durdum çok korkarım, gündüzde hep evde olmasını isterim:)

aynen canım 3 gün uykusuzluktan yarasa gibi dolaşıyordum akşam rahat bi uyku cekebildim çok şükür

gözün aydın canım şimdi daha bi rahatlar bebeğin göbeğini ben hala bi yere gömmedim genelde bizim oralarda üniversite bahcesine ya da cami bahcesine gömerler batıl ınanc olarak benım ki hala evde hep yanımda olsun diye oğluşum gömmedim

gecmiş olsun canım inşallah cabucak gecer uzun surmez benım dr. um mide bulantısı iyiye işaret derdi

canım gecmiş olsun en kısa zamanda cıkarsınız inşallah emzirmeye calıs canım sağma makinesi hem göğsunu yara yapabilir alışır zamanla sakın pes etme

Kızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba :44:

valla benim oğlum da kıpır kıpırdı hatta tekmelerı öyle sertti ki babasını bile uyandırıyordu gece doğunca da aynısı devam etti hala hareketli

ona neymiş ki senin evinin temizliğinden bazen hayret ediyorum yaa o hakkı kendinde nasıl buluyorlar cinsler

oy maşallah kilosu da boyu da gayet iyi canım gözünüz aydın olsu sağlıkla sıhhatle buyusun yavrucak

canım seni cok iyi anlıyorum eger cevrende görüştüğün kişi yoksa ve sureklı evdeysen ınsan cok sıkılıyor ben de burda aynıyım eşim sureklı yanımda olsun istiyorum sen de tatlı dille anlat sıkılıyorum de eminim anlayacaktır seni tatlı dil yılanı deliğinden cıkarırmış ya o hesap

Yaş kızlar sürekli kafami kurcaliyor tamam hamilelikte tabii iyi değil ama benim çok fazla beyazim var yariya kirlasti sayiliyr şuan beş parmak kadar uzadi tabii aynada beyazlari gördükçe cnm sıkılıyor diyorum su organik boyalardan alsam balkonda dillere sürmeden yapsam hani acil hava solumamis olurum yinedemi olmaz sizce

nasılsınız kızlar ben gece saat 3 te sırtımdaki agrıyla uyandım sanki biri gelip sırtıma bi diken batırdı
tek noktada diken batması gibi bi ağrı baktıgımda gözüken bişey yok ama agrı halen devam ediyor
nedir ki şimdi bu çözemedim :44:
olmazsa yarın dr. a gidicem inşallah önemli bişey değildir

Oohh iyi yapıyosun,her daim hamile olduğunu hatırlat,portakala mandalinaya aşer falan :) ben bi hamile kalayım,çok pis naz yapasım var :)) bütün ev işlerini kocama yaptırcam :) sen maşallah çok aktifsin bacım,duramıyon yerinde

Oyyy yandik desene

canım benim dr. um 5. aydan sonra izin vermişti sadece röfleye izin vermedi
o zaman röfleliydi saclarım normal boyayla sadece dip yaptırdım dr. dan dr. a değişiyor bu konu kimisi de izin vermiyor dr.una bi danış istersen
bitkisel boya diye bişey yok canım tamamen kandırmaca onlarda da aynı kimyasallar var .adı bitkisel boya sadece

Son düzenleme:

Gece uykunda ani bi hareket yaptiysan olabilir cnm kas agrisi :44: bişe değildir de kendiliğinden geçer ins

Ya ozeldeki doktorum bise olmaz 3. Aydan sonra boyatabilirsin dedi devlette gittiğim doktor tavsiye etmiyorum dedi
Bitkisel derken amonyak falan icermeyenler iste ne bilim cnm sıkılıyo baktikca yoksa disarda gözükmüyor sacim zaten

kuzum ankarada nerde yaşamayı planlıyorsunuz lojman vs mi yoksa kendi seçiminiz mi olucak

Canım şu an belli değil neresi olacağı. Açıklanmadı ilçe,kaza vs..ama lojman olmayacak.internetten genel olarak bakıyoruz ev kiralarına.etimesgut tarafları birazdaha uygun sanki.bakalım nereye vercekler.dış ilçe olmasa bari..yarın eşim ankaraya gitcek,bi kolaçan etcek..hayır ilişik kesme tarihini bile bilmiyoz daha.söylentiye göre haziran 15 e kadar yerleşmemiz gerekiyomuş.puufff hepsi birer muamma..

evet işte dediğim gibi kimisi tavsiye etmmıyor istersen boyat ama kendin yapma bence boya esnasında daha fazla kokuya maruz kalırsın
kuaföre git çabucak boyasın önemli olan zaten o anda solumamak o kokuyu

sözde bu hafta belli olacaktı canım yaa uzattıkça uzattılar
seçimler var ya o yuzden erken ilişik kestiriyorlar

sözde bu hafta belli olacaktı canım yaa uzattıkça uzattılar
seçimler var ya o yuzden erken ilişik kestiriyorlar

Evet Cumhurbaşkanlığı seçimi yüzünden erken gönderecekler muhtemelen.amaann belirsiz bırakıyolar böyle,toplanamıyorum bile.ramazanı geçireceksek toplanmıcam hemen.siz daha orda mısınız kuzum ?

geçmiş olsun canım ya kramp gibi birsey mi belki de üşütmussündur.ins hemen geçer

cnm. etimesgut tarafinda otrmayin derim bana sorarsan.pek iyi bir muhit degil cocuk yetistirmek icin. ama sen bilirsin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…