Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm. etimesgut tarafinda otrmayin derim bana sorarsan.pek iyi bir muhit degil cocuk yetistirmek icin. ama sen bilirsin tabiki.

Canım zaten bi belli olsun da,sana da ayrıca soracağım şeyler olacak.Hiç bilmiyoruz çünkü Ankara'yı..

Hayirli aksamlar bacilarim...
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta sonra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor ...
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Darisi sizlere olsun ins.
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz ....
Sariligimiz bitti bitecek...
Ve benim sipa sanirim artik emmeye basladi....
Ali Yasin imle opuyoruz hepinizi kendinize iyi bakin

Selamlar bugün doktora gitti regl dönemi kan testlerim yapıldı.
Sizlere yazıyorum kızlar yorumlayabilir misiniz. pcos falan var mıdır yada başka bişey sizce
TSH:1.70
E2 : 58.00
FSH: 6.45
LH: 7.80
PROLAKTİN: 14.30

Saolun kızlar epey zorlanıyorum neyse iyi olsunda kızımın adını bu arada ELA düşünüyoruz ne dersiniz
Selamlar bugün doktora gitti regl dönemi kan testlerim yapıldı.
Sizlere yazıyorum kızlar yorumlayabilir misiniz. pcos falan var mıdır yada başka bişey sizce
TSH:1.70
E2 : 58.00
FSH: 6.45
LH: 7.80
PROLAKTİN: 14.30

E2 yüksek gibi benim 33 dü canım ama tam bilgim yok kızlar daha iyi bilir

cok sukur cnm. cok sevindim. gozun aydin. insallah bolca sutun olsun.

canımm ohh mis gibi koklaşa koklaşa yatın ana ogul,allahım ayırmasın
kızlar günaydın
benim bu ateş bu ay bir tuhaf hiç böyle düşmezdi sanki gittikçe yok olacak gibi
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
yerlerdesin şaşkınımm,kız erken falanmı yumurtlaayacan acaba,çalış bacım çalış

İnşaallah iyidir canım bugün kontrolüm var:18:

geçmiş olsun canım ihmal etme git dr a
ohhh sefan olsun hakkın tabi yap en güzelinden nazını niyazını canım
gözün aydın canım, sana slikon uç yazmıştım emzirme için görmedin sanırım, böbrek büyümesinden de korkma bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla düzeliyor oğlumunda böbreği büyüktü
kızlar günaydın
benim bu ateş bu ay bir tuhaf hiç böyle düşmezdi sanki gittikçe yok olacak gibi
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
yumurtan yakın görünüyor çalış canım

selam herkeze bakıyorumki herkez uykuda gibi,bugün evlilik yıldönümümüz kızlar 14 yıl bitiyor kocadım haa,dünki kan degerimde bana resmen yıldönümü hediyesi oldu,akşam ilk iynemi yaptım iyne acıtmıyor ama ilaç yakıyor çok fena,BU İYNEYİ KULLANANLAR lütfen yardım edin,dün iyneden 15 dk.sonra oldugum yere resmen yıgıldım çok şiddetl başdönmesi oldu,ellerim boşaldı gözlerimi mümkün deyil açamadım,ben kımıldayamadıgım için oglum tansiyonumu ölçtü 13 e 6 çıktı,20 dak,öylece kaldım sonra yavaş yavaş toparladım sizce bu iynenin böyle yan etkisi olabilirmi,eşim prospektüsünü okudu halsizlikten baş dönmesinden bahsediyor ama bunların çook nadir gözükebileceginden oldugu zaman en yakın acile gidilmesi gerektigini yazıyor,bakalım bu akşamda olacakmı aynısı,lütfen kullananlar bilgilendirirse sevinirim,birde en az neresi acıtıyor ben akşam karnımdan yaptım

Canım zaten bi belli olsun da,sana da ayrıca soracağım şeyler olacak.Hiç bilmiyoruz çünkü Ankara'yı..
canım ben de aynı şeyi yazacaktım ki cute yazmış. etimasgut biraz varoş yeri.
eğer hem ekonomik hem de ucuz ev arıyorsan eryaman, elvankent, batıkentin bazı yerlerine bak. ama batıkent dışında diğerleri biraz şehre uzak fakat ankarada bu uzaklık önem taşımaz vızır vızır otobüsler var. eğer ev eski olabilir merkezi olsun diyosan kurtuluş cebeci civarına bak. evleri azcık daha pahalıdır ve eskidir ama merkezidir. bazen bülbülderesinde de ucuz evler oluyor kocatepe civarında. ama etimezgut, sincan, fatih vs den uzak dur. bağlıca diye yeni bi yerleşim yeri var. arkadaşım ev aldı evleri çok güzel ve ucuzudu belki kirası da ucuzdur ama şehre çok uzak.
canım çok sevindim.
kuzundaki böbrek sorunu benimkiyle aynı. idrar kanalı tıkandığı için böbreğin içine idrar birikiyor ve de şişme yapıyor. yenidoğandaki tehlikeli bir durum değil. anne karnındayken bile oluyor. zamanla boşalıyor orası.
çok sevindim çıktığınıza güzel güzel emsin annesini sıpan
değerlerinizde bir sorun yok. pko değilsiniz. e2 ne kadar yüksek olursa o kadar güzel bir yumurta gelir. tabiki 500 lü değerlerden bahsetmiyorum. 100 e kadar olan değerlerden bahsediyorum e2 yüksekliği fsh yüksekliğinde ve lh yüksekliğinde sorundur. sizde öyle bir durum yok.
Saolun kızlar epey zorlanıyorum neyse iyi olsunda kızımın adını bu arada ELA düşünüyoruz ne dersiniz

E2 yüksek gibi benim 33 dü canım ama tam bilgim yok kızlar daha iyi bilir
ela çok güzel bir isim canım. ben seviyorum kısa isimleri.
adıyla yaşasın.

canım evlilik yıl dönümüz kutlu olsun . sağlıklı bir ömür, yuva ve çocuklarında huzur içinde yaşamanı dilerim.

Nice sağlıklı huzurlu yıllara

Günaydın kızlar bugün kontrolüm var saat ikide çok heyecanlıyım nasıl geçecek görebilecekmiyim bebeğimi dr u beğenecekmiyim:18:

evimi sildim süpürdüm bir güzel kahvaltımı yaptım, şimdi kendimi az bakıma alayım kaş bıyık operasyonu sonra duş

Hadi geçmiş olsun.sıkıntılı zamanlar bitti güle güle büyüt oğluşunu

evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..
kan değerin yükselmiş ne mutlu artık için rahat rahat gez.Progestanın etkisi maalesef şiddetli başdönmesi kullandığın süre boyunca olacak diğer iğneni bilmiyorum (

canım güzel haberlerle geleceksin miniğini hem görecek hem kalp atımını duyacaksın hayırısıyla.

canımm ohh mis olmuşssun....
güzel haberler getir inşş

okulların kapanmasına 15-20 gün kalmış
veli gelmiş çocuğumun dersleri çok kötü bi konuşur musunuz diyo
oldu canım konuşayım: yaz tatilinde ne yapmak istersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…