cnm. etimesgut tarafinda otrmayin derim bana sorarsan.pek iyi bir muhit degil cocuk yetistirmek icin. ama sen bilirsin tabiki.
canım kaburgaların batar. bende 15. haftada başlamıştı. hala da batıyor özellikle akşamları.
bebek yukarı çıkınca baskı oluyor. kalça kemikleriniz acıycak.
ağrılarınız olucak zaman içinde.
benim en büyük sorunum sırt ağrılarım. sabit bir şekilde yarım saat bile duramıyorum hemen sırtım belim ağrıyor.
misal benim iki üç gündür kasılmalarım ve adet sancısına benzer ağrılarım başladı.
kızım da bazen canımı yakıyor. sert vuruşlarda.
yeter ki zamanında gelsin kuzularımız her tür ağrıya sızıya razıyız.
Saolun kızlar epey zorlanıyorum neyse iyi olsunda kızımın adını bu arada ELA düşünüyoruz ne dersiniz) saol cnm.
senin damat buyuyr
insallah kuzum.
gunaydin kuzu.
cnm.zorlu bir zamandasin. o nedenle esine darilmissin. sensuan esinin ilgisini istersin hakli olarak. keske o da diger isleri birakip sana vakit ayirsa. bilirim bu samanlari. riskli gebelik zor cnm.
ama cok uzqtip da kendini doldurma cnm yine sana zarar. gzelce konus esinle cnm.
pko tablosu bu guzelim. catlamamis yumurta.
eger klomen igne vs kullanirsan o zaman ates yontemi isine yarar cnm.
bebegin benimki gibi yukarda fnm sanirim. onun icin kaburgan acir. normal.yani.
cnm. senin kiz dönuyr bence. o jednele baya sert hissedersin. canin yanar baya.
Selamlar bugün doktora gitti regl dönemi kan testlerim yapıldı.
Sizlere yazıyorum kızlar yorumlayabilir misiniz. pcos falan var mıdır yada başka bişey sizce
TSH:1.70
E2 : 58.00
FSH: 6.45
LH: 7.80
PROLAKTİN: 14.30
Hayirli aksamlar bacilarim...
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta sonra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor ...
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Darisi sizlere olsun ins.
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz ....
Sariligimiz bitti bitecek...
Ve benim sipa sanirim artik emmeye basladi....
Ali Yasin imle opuyoruz hepinizi kendinize iyi bakin
canımm ohh mis gibi koklaşa koklaşa yatın ana ogul,allahım ayırmasınHayirli aksamlar bacilarim...
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta sonra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
yerlerdesin şaşkınımm,kız erken falanmı yumurtlaayacan acaba,çalış bacım çalışkızlar günaydın
benim bu ateş bu ay bir tuhaf hiç böyle düşmezdi sanki gittikçe yok olacak gibi
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
İnşaallah iyidir canım bugün kontrolüm var:18:amin canım sağol :) sen nasıl oldun toparlandın mı
aynen canım 3 gün uykusuzluktan yarasa gibi dolaşıyordum akşam rahat bi uyku cekebildim çok şükür
gözün aydın canım şimdi daha bi rahatlar bebeğin göbeğini ben hala bi yere gömmedim genelde bizim oralarda üniversite bahcesine ya da cami bahcesine gömerler batıl ınanc olarak benım ki hala evde hep yanımda olsun diye oğluşum gömmedim
gecmiş olsun canım inşallah cabucak gecer uzun surmez benım dr. um mide bulantısı iyiye işaret derdi
canım gecmiş olsun en kısa zamanda cıkarsınız inşallah emzirmeye calıs canım sağma makinesi hem göğsunu yara yapabilir alışır zamanla sakın pes etme
valla benim oğlum da kıpır kıpırdı hatta tekmelerı öyle sertti ki babasını bile uyandırıyordu gecedoğunca da aynısı devam etti hala hareketli
ona neymiş ki senin evinin temizliğinden bazen hayret ediyorum yaa o hakkı kendinde nasıl buluyorlar cinsler
oy maşallah kilosu da boyu da gayet iyi canımgözünüz aydın olsu sağlıkla sıhhatle buyusun yavrucak
canım seni cok iyi anlıyorum eger cevrende görüştüğün kişi yoksa ve sureklı evdeysen ınsan cok sıkılıyor ben de burda aynıyım eşim sureklı yanımda olsun istiyorum sen de tatlı dille anlat sıkılıyorum de eminim anlayacaktır seni tatlı dil yılanı deliğinden cıkarırmış ya o hesap
Yaş kızlar sürekli kafami kurcaliyor tamam hamilelikte tabii iyi değil ama benim çok fazla beyazim var yariya kirlasti sayiliyr şuan beş parmak kadar uzadi tabii aynada beyazlari gördükçe cnm sıkılıyor diyorum su organik boyalardan alsam balkonda dillere sürmeden yapsam hani acil hava solumamis olurum yinedemi olmaz sizce
geçmiş olsun canım ihmal etme git dr anasılsınız kızlar ben gece saat 3 te sırtımdaki agrıyla uyandım sanki biri gelip sırtıma bi diken batırdı
tek noktada diken batması gibi bi ağrı baktıgımda gözüken bişey yok ama agrı halen devam ediyor
nedir ki şimdi bu çözemedim :44:
olmazsa yarın dr. a gidicem inşallah önemli bişey değildir
ohhh sefan olsun hakkın tabi yap en güzelinden nazını niyazını canımOohh iyi yapıyosun,her daim hamile olduğunu hatırlat,portakala mandalinaya aşer falan :) ben bi hamile kalayım,çok pis naz yapasım var :)) bütün ev işlerini kocama yaptırcam :) sen maşallah çok aktifsin bacım,duramıyon yerinde
gözün aydın canım, sana slikon uç yazmıştım emzirme için görmedin sanırım, böbrek büyümesinden de korkma bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla düzeliyor oğlumunda böbreği büyüktüHayirli aksamlar bacilarim...
yumurtan yakın görünüyor çalış canımkızlar günaydın
canım ben de aynı şeyi yazacaktım ki cute yazmış. etimasgut biraz varoş yeri.Canım zaten bi belli olsun da,sana da ayrıca soracağım şeyler olacak.Hiç bilmiyoruz çünkü Ankara'yı..
canım çok sevindim.Hayirli aksamlar bacilarim...
değerlerinizde bir sorun yok. pko değilsiniz. e2 ne kadar yüksek olursa o kadar güzel bir yumurta gelir. tabiki 500 lü değerlerden bahsetmiyorum. 100 e kadar olan değerlerden bahsediyorum e2 yüksekliği fsh yüksekliğinde ve lh yüksekliğinde sorundur. sizde öyle bir durum yok.Selamlar bugün doktora gitti regl dönemi kan testlerim yapıldı.
Sizlere yazıyorum kızlar yorumlayabilir misiniz. pcos falan var mıdır yada başka bişey sizce
TSH:1.70
E2 : 58.00
FSH: 6.45
LH: 7.80
PROLAKTİN: 14.30
ela çok güzel bir isim canım. ben seviyorum kısa isimleri.Saolun kızlar epey zorlanıyorum neyse iyi olsunda kızımın adını bu arada ELA düşünüyoruz ne dersiniz
E2 yüksek gibi benim 33 dü canım ama tam bilgim yok kızlar daha iyi bilir
kızlar günaydın
selam herkeze bakıyorumki herkez uykuda gibi,bugün evlilik yıldönümümüz kızlar 14 yıl bitiyor kocadım haa,dünki kan degerimde bana resmen yıldönümü hediyesi oldu,akşam ilk iynemi yaptım iyne acıtmıyor ama ilaç yakıyor çok fena,BU İYNEYİ KULLANANLAR lütfen yardım edin,dün iyneden 15 dk.sonra oldugum yere resmen yıgıldım çok şiddetl başdönmesi oldu,ellerim boşaldı gözlerimi mümkün deyil açamadım,ben kımıldayamadıgım için oglum tansiyonumu ölçtü 13 e 6 çıktı,20 dak,öylece kaldım sonra yavaş yavaş toparladım sizce bu iynenin böyle yan etkisi olabilirmi,eşim prospektüsünü okudu halsizlikten baş dönmesinden bahsediyor ama bunların çook nadir gözükebileceginden oldugu zaman en yakın acile gidilmesi gerektigini yazıyor,bakalım bu akşamda olacakmı aynısı,lütfen kullananlar bilgilendirirse sevinirim,birde en az neresi acıtıyor ben akşam karnımdan yaptım
Hadi geçmiş olsun.sıkıntılı zamanlar bitti güle güle büyüt oğluşunuHayirli aksamlar bacilarim...
selam herkeze bakıyorumki herkez uykuda gibi,bugün evlilik yıldönümümüz kızlar 14 yıl bitiyor kocadım haa,dünki kan degerimde bana resmen yıldönümü hediyesi oldu,akşam ilk iynemi yaptım iyne acıtmıyor ama ilaç yakıyor çok fena,BU İYNEYİ KULLANANLAR lütfen yardım edin,dün iyneden 15 dk.sonra oldugum yere resmen yıgıldım çok şiddetl başdönmesi oldu,ellerim boşaldı gözlerimi mümkün deyil açamadım,ben kımıldayamadıgım için oglum tansiyonumu ölçtü 13 e 6 çıktı,20 dak,öylece kaldım sonra yavaş yavaş toparladım sizce bu iynenin böyle yan etkisi olabilirmi,eşim prospektüsünü okudu halsizlikten baş dönmesinden bahsediyor ama bunların çook nadir gözükebileceginden oldugu zaman en yakın acile gidilmesi gerektigini yazıyor,bakalım bu akşamda olacakmı aynısı,lütfen kullananlar bilgilendirirse sevinirim,birde en az neresi acıtıyor ben akşam karnımdan yaptım
Günaydın kızlar bugün kontrolüm var saat ikideçok heyecanlıyım nasıl geçecek görebilecekmiyim bebeğimi dr u beğenecekmiyim:18:
evimi sildim süpürdüm bir güzel kahvaltımı yaptım, şimdi kendimi az bakıma alayımkaş bıyık operasyonu sonra duş
canım güzel haberlerle geleceksin miniğini hem görecek hem kalp atımını duyacaksın hayırısıyla.
Günaydın kızlar bugün kontrolüm var saat ikideçok heyecanlıyım nasıl geçecek görebilecekmiyim bebeğimi dr u beğenecekmiyim:18:
evimi sildim süpürdüm bir güzel kahvaltımı yaptım, şimdi kendimi az bakıma alayımkaş bıyık operasyonu sonra duş
canımm ohh mis olmuşssun....
güzel haberler getir inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?