okulların kapanmasına 15-20 gün kalmış
veli gelmiş çocuğumun dersleri çok kötü bi konuşur musunuz diyo
oldu canım konuşayım: yaz tatilinde ne yapmak istersin?
yaz tatiline güzel bir program istiyor sanırım aklı nerdeymiş bunca zaman
hee yaparım ben ona bi program..
hayır bir de işin tuhafı burası endüstri meslek lisesi.
nerdeyse öğrencilerin %90 çalışmaz. çoğu sınıf tekrarı yapar. okuma yazma bilmeyen bi dolu öğrenci var.
sanki çok çalışkandı da son anda dersleri düştü
eeee veliler sorumluluğu kime yıkacaksanki sende sihirli değnek var anne babada biter iş sen bütün yıl ilgilenme sorma sonra karne zamanı ilgili anne baba ol oldu canım
canım nasılsın?
müfettişler geldi mi?
her şey bizde bitiyor. anne baba olarak görevlerimiz çok büyük.
zaten genetik miras bırakıyoruz %49
gerisi de 0-6 yaştaki kişilik bütünlüğünü oluşturmamızla alakalı.
inş bizim yavrularımız sorumluluk sahibi çocuklar olurlar.
kızlar benim bu cadı klarnete çok alıştı. sağolsun babası her akşam çala çala çocuğu alıştırdı. klarneti duyunca başlıyor oynamaya.
şimdi bu doğunca bu sesi mi istiycek sakinleşmek için.bilen var mı?
aynen canım inşallah şimdiden planlarım var kreş işini bir ayarlasam çok rahatlıycam evde köreliyor yavrumun zekası
Bende yeğen çok canım 8 tanekesinlikle hepsi de çok başarılı çünkü anne babaları ilgileniyor, geçen gün alanyada ki ablamın oğluna öğretmeni demiş çok başarılı evde ilgilenildiği çok belli teşekkür ederim size demiş, yeğenim ikinci sınıfta çok hareketli daha sakinleşmiş şimdi neyse ki iyi öğretmene denk geldi hep idare etti hareketliliğini:) burdaki ablamınkide öyle, abimin çocuklarıda, kesinlikle bizde bitiyor iş
:)) kesinlikle canım onu isteriyi çalıyor mu bari eşin:) senin kız dans etmeyi sever, benim oğlana ilahi dinlettim ben birde farid ferjad diye biri var keman çalıyor onu çok dinlemiştim, doğuncada hep onlarla uyuttum:) Kuran'ı Kerimde çok dinlettim çok sakin bir bebekliği vardı, bakma şimdi haline
:)) ama lütfen dalga geçmeyelimefloş korkma körelmez zekası. bu sene başlıcak zaten kreşe. 36 aylık oldu di mi?
eylül sen daha iyi bilirsin gerçi anaokulundasın. napacaz eflalin bu zeki bebesini. ne yapsak da bu çocucuğu endüstriye uygun kıvama getirsek
canım eşim zaten müzik konusunda profesyonel. 6 yaşından beri bilimum enstrumanları çalıyor. yıllarca trt de devlet tiyatrolarında çalışmış udi olarak.
1 haftada söktü klarneti. şimdi maşallah hüsnü şenlendirici olduinşallah kızımın sanata olan ilgisi eşime çeker. adam resim yapar, latin dansları eğitmeniymiş üniversitedeyken. tiyatro ile ilgilenmiş bi müdddet. sanatın hepsi var. bende bir halt yok
okulların kapanmasına 15-20 gün kalmış
ortaokulda iki arkadaş buluruz endüstrilik olanlardan oldu bitti..eflalin zeki oğluşu da olur endüstrilik :))efloş korkma körelmez zekası. bu sene başlıcak zaten kreşe. 36 aylık oldu di mi?
eylül sen daha iyi bilirsin gerçi anaokulundasın. napacaz eflalin bu zeki bebesini. ne yapsak da bu çocucuğu endüstriye uygun kıvama getirsek
sakinleşmek için istemez ama müziğe çok yatkın olur canım..kızlar benim bu cadı klarnete çok alıştı. sağolsun babası her akşam çala çala çocuğu alıştırdı. klarneti duyunca başlıyor oynamaya.
bugün yarın gelirler ozaman ..müfettişlerde okulu karıştıryor ya ne deyim onlara ....yok kuzum dün gelceklerdi hala bekliyoruz. gelseler de bi okulu katıp birbirine gitseler
aynen canım inşallah şimdiden planlarım var kreş işini bir ayarlasam çok rahatlıycam evde köreliyor yavrumun zekası
Bende yeğen çok canım 8 tanekesinlikle hepsi de çok başarılı çünkü anne babaları ilgileniyor, geçen gün alanyada ki ablamın oğluna öğretmeni demiş çok başarılı evde ilgilenildiği çok belli teşekkür ederim size demiş, yeğenim ikinci sınıfta çok hareketli daha sakinleşmiş şimdi neyse ki iyi öğretmene denk geldi hep idare etti hareketliliğini:) burdaki ablamınkide öyle, abimin çocuklarıda, kesinlikle bizde bitiyor iş
canım evlilik yıl dönümüz kutlu olsun . sağlıklı bir ömür, yuva ve çocuklarında huzur içinde yaşamanı dilerim.
allah razı olsun kızlar rabbim hepimizi eşleriyle evlatlarıyla bir ömür boyu mutlu etsinNice sağlıklı huzurlu yıllara
oohhh sefaann olsun süslen git kuzunla merhamalaş tanış canımmGünaydın kızlar bugün kontrolüm var saat ikideçok heyecanlıyım nasıl geçecek görebilecekmiyim bebeğimi dr u beğenecekmiyim:18:
evimi sildim süpürdüm bir güzel kahvaltımı yaptım, şimdi kendimi az bakıma alayımkaş bıyık operasyonu sonra duş
progesterondada aynı yan etkiler varmış okudum,ben 15 dak arayla önce hapı sonra iyneyi vurdum agırmı geldi acaba,çünki normal bir baş dönmesi deyildi,vücudumu neredeyse hissetmedim allah korusun felç geliyor sandım birden,bugün farklı kullanayım sabah yani birazdan progesteronu alıyım akşam iyneyi yapıyım bakalım neolacakHadi geçmiş olsun.sıkıntılı zamanlar bitti güle güle büyüt oğluşunu
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..
kan değerin yükselmiş ne mutlu artık için rahat rahat gez.Progestanın etkisi maalesef şiddetli başdönmesi kullandığın süre boyunca olacak diğer iğneni bilmiyorum(
ayy aynı dertten benim eşimde çok rahatsız,ya şimdiki ögrencilerede velilerede bişey denilmiyor eskiden ögretmene bi saygı vardı oda kalmadı,dogrusu benim eşim oldukça sıcak kanlıdır ama tahammul edemedigi ögrenci ve velide yok deyil yaniokulların kapanmasına 15-20 gün kalmış
kızlar benim bu cadı klarnete çok alıştı. sağolsun babası her akşam çala çala çocuğu alıştırdı. klarneti duyunca başlıyor oynamaya.
canımm ohh mis gibi koklaşa koklaşa yatın ana ogul,allahım ayırmasın
yerlerdesin şaşkınımm,kız erken falanmı yumurtlaayacan acaba,çalış bacım çalış
valla bu ay stres yok derken bu yumurta bu ay beni iyice strese soktu yahuyumurta yaklaşınca ateş bazen böyle dip yapar.
çalışa çalışa hallendik artık :) birde tutsa canım yanmayacakyumurtan yakın görünüyor çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?