Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol cnmm atlattik sukur.

ben daha kötü oldum rapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.

gecmis olsun cnm. neyin var?

hayırlısı canım evet haftaya inşallah belli olacak sağol lastım zahmet oldu

ben daha kötü oldum rapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
geçmiş olsun canım neyin var
Şu eğlenceye bende eklermisin canım.son adet 20 nisan.dogum tarihi m 1984
Gözün aydın canım
kür değil canım serephone kullanıyorum yumurta geliştirirci 4. aydayım 1 ay kaldı bebek olmazsa iğneye başlayacak doktorum
Anladım canım.şifa olsun
hayırlısı canım evet haftaya inşallah belli olacak sağol lastım zahmet oldu
Neguzel bi heyecanla.allahım önce sağlık versin tabiki ama rabbim kalbimi biliyorya hayırlı sağlıklı bi kızım olsun çok istiyorum

erkek gözüküyor canım hayırlısı Allah tan
drgnpnr da sinüziti varmış canım nüksetmiş gecen gün yazmıştı

ne demek kuzum sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi mühim değil benim ki işin eglence kısmı

aynen canım sağlıklı sıhhatli olsun yeter

2 oğlun var boranım en doğal hakkın tabi , hakkına ne hayırlıysa o olsun canım

Kızlar cin takvimi saçmalık emin olun.çok araştırdım.çevremden ama takvimdekii misal 6 erkekten3u herkese 3u kız çıktı.yani yani tesadüfe olarak çıkan oda.bi güvenirliği yok.ya bide allahın işine takvim ne karışir.allahım zaten sahip olucamiz evlatlarının cinsiyetini biz dünyaya geldiğimiz an anlimiza yazmış.gir gir olsun ışte bi dinimiz eksik ;-)

Son düzenleme:
Canım hayırlı ugurlu olsun miss kokulun Rabbim sizi hiicc ayirmasin :)

Cuteem gaz sorunlariniz inşaallah biran önce düzene girer bu gaz derdi bebeklerin gözünü donderiyor yazık ne kadar acı cekiyorlarsa miss kokulunu yerime öper misin annesi oyy :))
Eflaliiimm canim pıt pitlari gormussun gözün aydın canım benim Rabbim tamamina erdirsin sağlıkla huzurla:)
Boranim canım kan degerin güzel yukselmis Rabbim sırayla tüm aşamalarını sağlıkla huzurla yasamani nasip etsin gönlünce olsun herşey :)
Azerim çok sevindim evinize gecmissiniz oglunla Rabbin bir daha hiicc ayirmasin sizi ogluna sana rahatlik diliyorum canım :)

Sosyalimm randevuna az kalmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun canım :)
Deryam Denizim sizler nasılsınız kizlar :)
Yusra canım nasılsın kilomu sormussun ben 4 kilo aldım canım bu haftaya kadar 2 haziranda ayrıntılı ultrasonumuz var :)
Dgrpnr canimm cok geçmiş olsun o sinuzitten bende çok çekiyorum burnuna karbonat deniz tuzu karışımı yapıp enjektorle sık balım o çok rahatlatiyor su buharida iyi geliyor Rabbim biranonce şifa versin baş ağrısı sinüzit zor hamilelikle aran nasil iyi misin.
Lasstiimm canım nasılsın Rabbim tupbebege ihtiyaç kalmadan yavruna sağlıklı huzurlu kardes gondersin canım benim inşaallah en kisa zamanda sendende güzel haberler alacağız :)
Duhaamm nasılsın canım bu arada talebelerine sasip kalıyorum :) Rabbim sabrinin mukafatini miss kokulu yumuduk yumuduk meleklerle versin enn kısa zamanda sağlıkla sihhatle huzurla
Azapcicegim canım nasılsın insaallah sende güzel haberler verirsin bizlere canım Rabbim sanada çıkış yolu göstersin darda bırakmasin

Potipoto canım senin yazılarını gördüm canım Rabbim şifa versin sanada caresiz dert olmasın gerisi çözülür yeter ku Rabbimiz ol desin hayit hapı demişsin sen bilirsin yinede ama Saraçoğlu bu tip hapları hiç tavsiye etmiyor canım direk bitkiyi kullanın diyor bence sen güzel bir yumurta takibine girsen mis kokulun gelir insaallah ben öyle hissediyorum sakın umudunu kaybetme Rabbim sana vermiyecek olsa isteme arzusunu yüreğine koymaz emin ol :)
Ececimm canım iyi misin biraz canın sıkılmış Rabbim gönül ferahligi versin kuzum sanada esinede seni görmeyi yeterince ilgilenmeyi nasip etsin senin içinde kolay degil bu günlerde geçer balım yeter ki sağlık huzur olsun miss kokulunda sağlıkla mutlulukla kavusun canım :)

Nesdemimm nasılsın canım Nehir Dorayla aran nasıl bobregini inşaallah rahatlatiyordur annesi senin haftanda maasallah ilerledi kuzum hadi bakalım büyük güne sağlıkla huzurla kavusun inşaallah :)
Misss caniimm nasılsın dün senin için doktora sordum saç boyatma mevzusunu zaruri bir durum değil sakın boyatmayin dedi sonuçta bitkisel dedikleri boyadada kimyasal var dedi kuzuumm çok ciddiydi :)
Kızlar insaallah kimseyi unutmamisimdir tüm topigimiz Rabbim gonlunuzun isteklerini hakkınızda hayırlı eylesin isteyen tüm güzel yureklilere bu duyguları nasip etsin

Kızlar dün tetanoz asimizi olduk b12 ignemize kan ve magnezyum hapimiza devam ediyoruz haziranin 2 sinde ayrıntılı ultrasonumuz var .
Kv li 10 günü geride biraktik kaldı 1ay 20 gün çabuk gecse şu günler :) evimizi boyatiyoruz cumadan pazara kadar surecekmis ben evden çıkıp annemlere gecicem babam ustalarin başında olacak bakalım inşaallah güzel olur çok açık bir renk begendim krem gibi ferah olsun diye :) hee bu aradaa mide eksimem bulantim geri gelmisti ve kotuydum sağolsun Nesdemim tahiiinnn dedii ve ben cokk iyiyim hamdolsun ne olur kızlar mideniz için tahini mutlaka deneyin anında etki bu olsa gerek maasallah :))

Kızlar hani normalde sola yatmak lazımya ben yatıyorum ama uyku arasında nasıl oluyorsa sırt üstü oluyorum ve rahatsız olarak uyaniyorum vicdanim çok sizliyor benim yüzümden bebegim rahatsız olmus mudur ne var bi kendimi kontrol edemiyorum nasıl sırt üstü yatmisim falan diye kendime çok kızıyorum bilmeden sırt üstü yattigim zaman bebeğim rahatsız oluyor mu siz hep solunuza yatınca öylece mi uyaniyorsunuz bana bi akıl verin lütfen

evet canım az kaldı inşallah her şey yolunda diyecek dr bana bende öyle rahatlayacağım, aşıların için geçmiş olsun detaylı içinde az kalmış inşallah sende güzel haberlerle geleceksin buraya sola yatmak konusu hakkında pek bi fikrim yok canım dr genelde sola yatın diyorlar ama sırt üstü yatmak bebeğe ne kadar zararlı bilemiyorum :26: evinide güle güle kirlet canım açık renkler genelde ferah gösteriyor evi zaten iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…