saol cnmm atlattik sukur.canım valla başını okuyunca korktum sonunda rahatladım gaz sancıısı çook kötüdür hele gece olursa inş. rüzgarcık bundan sonra üzmez seni annesi..maşallah miss kokusunu bizim içinde çek içine..
ayyy o günlere bizde gelsek cinsiyeti ne olsun istersin canım hayırlısı olsun tabi öncelikle..
ben daha kötü oldumrapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
sosyalim erkek gözüküyor bakalım yanılacak mıyım hafta göreceğiz kısmetse
akşam 7 den sonra test yapılmıyor yarın yap canım
hayıt tohumunun hapı o canım bızım topiğimizde de bir çok arkadaş hayıt tohumuyla gebe kaldı ama bız aktardan direk kendisini aldık
ama yine de hapını dr.a danışmadan kullanma derim gününü filan ayarlasın gebelik filan olursa kullanılmamalıdır dıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendine
hayırlısı canım evet haftaya inşallah belli olacaksağol lastım zahmet oldu
geçmiş olsun canım neyin varben daha kötü oldumrapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
Şu eğlenceye bende eklermisin canım.son adet 20 nisan.dogum tarihi m 1984sosyalim erkek gözüküyor bakalım yanılacak mıyım hafta göreceğiz kısmetse
akşam 7 den sonra test yapılmıyor yarın yap canım
hayıt tohumunun hapı o canım bızım topiğimizde de bir çok arkadaş hayıt tohumuyla gebe kaldı ama bız aktardan direk kendisini aldık
ama yine de hapını dr.a danışmadan kullanma derim gününü filan ayarlasın gebelik filan olursa kullanılmamalıdır dıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendine
Gözün aydın canımslm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.
Anladım canım.şifa olsunkür değil canım serephone kullanıyorum yumurta geliştirirci 4. aydayım 1 ay kaldı bebek olmazsa iğneye başlayacak doktorum
Neguzel bi heyecanla.allahım önce sağlık versin tabiki ama rabbim kalbimi biliyorya hayırlı sağlıklı bi kızım olsun çok istiyorumhayırlısı canım evet haftaya inşallah belli olacaksağol lastım zahmet oldu
geçmiş olsun canım neyin var
Şu eğlenceye bende eklermisin canım.son adet 20 nisan.dogum tarihi m 1984
Gözün aydın canım
Anladım canım.şifa olsun
Neguzel bi heyecanla.allahım önce sağlık versin tabiki ama rabbim kalbimi biliyorya hayırlı sağlıklı bi kızım olsun çok istiyorum
ne demek kuzum sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi mühim değil benim ki işin eglence kısmı
geçmiş olsun canım neyin var
Şu eğlenceye bende eklermisin canım.son adet 20 nisan.dogum tarihi m 1984
Gözün aydın canım
Anladım canım.şifa olsun
Neguzel bi heyecanla.allahım önce sağlık versin tabiki ama rabbim kalbimi biliyorya hayırlı sağlıklı bi kızım olsun çok istiyorum
erkek gözüküyor canım hayırlısı Allah tan
drgnpnr da sinüziti varmış canım nüksetmiş gecen gün yazmıştı
aynen canım sağlıklı sıhhatli olsun yeter
2 oğlun var boranım en doğal hakkın tabi , hakkına ne hayırlıysa o olsun canım
Kizlar iiyi geceler birşey sorabilirmiyim??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sosyalimm randevuna az kalmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun canım :)
Deryam Denizim sizler nasılsınız kizlar :)
Yusra canım nasılsın kilomu sormussun ben 4 kilo aldım canım bu haftaya kadar 2 haziranda ayrıntılı ultrasonumuz var :)
Dgrpnr canimm cok geçmiş olsun o sinuzitten bende çok çekiyorum burnuna karbonat deniz tuzu karışımı yapıp enjektorle sık balım o çok rahatlatiyor su buharida iyi geliyor Rabbim biranonce şifa versin baş ağrısı sinüzit zorhamilelikle aran nasil iyi misin.
Lasstiimm canım nasılsın Rabbim tupbebege ihtiyaç kalmadan yavruna sağlıklı huzurlu kardes gondersin canım benim inşaallah en kisa zamanda sendende güzel haberler alacağız :)
Duhaamm nasılsın canım bu arada talebelerine sasip kalıyorum :) Rabbim sabrinin mukafatini miss kokulu yumuduk yumuduk meleklerle versin enn kısa zamanda sağlıkla sihhatle huzurla
Azapcicegim canım nasılsın insaallah sende güzel haberler verirsin bizlere canım Rabbim sanada çıkış yolu göstersin darda bırakmasin
Kızlar dün tetanoz asimizi olduk b12 ignemize kan ve magnezyum hapimiza devam ediyoruz haziranin 2 sinde ayrıntılı ultrasonumuz var .
Kv li 10 günü geride biraktik kaldı 1ay 20 gün çabuk gecse şu günler :) evimizi boyatiyoruz cumadan pazara kadar surecekmis ben evden çıkıp annemlere gecicem babam ustalarin başında olacak bakalım inşaallah güzel olur çok açık bir renk begendim krem gibi ferah olsun diye :) hee bu aradaa mide eksimem bulantim geri gelmisti ve kotuydum sağolsun Nesdemim tahiiinnn dedii ve ben cokk iyiyim hamdolsun ne olur kızlar mideniz için tahini mutlaka deneyin anında etki bu olsa gerek maasallah :))
Kızlar hani normalde sola yatmak lazımya ben yatıyorum ama uyku arasında nasıl oluyorsa sırt üstü oluyorum ve rahatsız olarak uyaniyorum vicdanim çok sizliyor benim yüzümden bebegim rahatsız olmus mudur ne var bi kendimi kontrol edemiyorum nasıl sırt üstü yatmisim falan diye kendime çok kızıyorum bilmeden sırt üstü yattigim zaman bebeğim rahatsız oluyor musiz hep solunuza yatınca öylece mi uyaniyorsunuz bana bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?