Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim ovulasyon testim hep negatif cikiyor malesef...oysa catlamak uzereydim....ustelik birde sinirim bozuldu drumda cok guvenme o testlere dedi...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Tahlilleri koymayı başardım:)) mesaj kutusunun en üstte A/A simgesi var ya ona tıklayınca mesaj modu değişiyor ve Word dosya buraya aynen kopyalanıyor:)

canım gözünaydın bebişede sanada maşallah subanallah çok sevindim
bende hergün kızımı hissetmediğim için üzülüyorum 2 gündür tık yok
şiddetli bişey yok

amin canım cok sağol

canım uykuda illa ki anlamadan dönebilirsin bu cok normal boşuna strese sokma kendını o kadarcıktan hiç bi şey olmaz :)

kuzum direk söyleyim erkek cıkıyor cunku ben de 84 lüyüm 84 lulerın 2014 te zaten kız sansı hepi topu 2 aycık mart ve mayıs

bakalım bunda tutacak mı hayırlısı olsun cnm

çok şükür allaha.
bu sefer hiç bekletmedi annesini.
sağlıkla kucağına alacak inanıyorum.
isteyen tüm dostlarıma da diliyorum gönülden.
devinimin de güzel haberlerini alıcaz.

evettt ben dün yazmıştım ama kimse farketmedi sanırım tablosuna baktım gebeymiş cok sevindim görüşürsen slm söle çok

gecmiş olsun canım inşallah böbrek ölçümünde güzel sonuçlar cıkar

Kizlar benim ovulasyon testim hep negatif cikiyor malesef...oysa catlamak uzereydim....ustelik birde sinirim bozuldu drumda cok guvenme o testlere dedi...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım kullanmadığım için bilemiyorum
canım gözünaydın bebişede sanada maşallah subanallah çok sevindim
bende hergün kızımı hissetmediğim için üzülüyorum 2 gündür tık yok
şiddetli bişey yok
sağol canım aminn, canım soluna yat tatlı bir şeyler ye konuş okşa bebeğini korkma her zaman çok hareketli olmuyorlar

amin canım:)

canım kullanmadığım için bilemiyorum

sağol canım aminn, canım soluna yat tatlı bir şeyler ye konuş okşa bebeğini korkma her zaman çok hareketli olmuyorlar

amin canım:)

bugun bi yatayım bu günlerde çok yorgunum tansiyonum da 13-14 büyüüğü yükseliyo

Canım tansiyon için bol su iç tuzsuz ayran iç bolca ve canını sıkma stresten çıkar, benim geçen hafta 14/8 di dün hastanede ölçüldü 10/6 çıktı, geçen hafta soma haberlerini çok izlemiştim üzüntüden fırlıyor hemen

Canım tansiyon için bol su iç tuzsuz ayran iç bolca ve canını sıkma stresten çıkar, benim geçen hafta 14/8 di dün hastanede ölçüldü 10/6 çıktı, geçen hafta soma haberlerini çok izlemiştim üzüntüden fırlıyor hemen

canım sadece kan ıdrar ve karacıger enzım testlerınden anlıyorum her ay bakırdıgım ıcın onlar normal degerde diğerlerini bilmiyorum

ayranı bilmiyordum dün limon yedim az tabi başım çok dönüyor evde yürüyemiyorum düşücem korkusuna

canım sadece kan ıdrar ve karacıger enzım testlerınden anlıyorum her ay bakırdıgım ıcın onlar normal degerde diğerlerini bilmiyorum
Sağol canım:) rubella pozitif çıkmış en son düşüğümde negatifti hep negatif çıkardı geçirmediğim için şimdi pozitif yani düşükten sonra geçirmişim haberim yok:)
ayranı bilmiyordum dün limon yedim az tabi başım çok dönüyor evde yürüyemiyorum düşücem korkusuna

limonda iyi gelir canım

deryam bende evde çalışıyorum ama sürekli masa başında olduğum için belim falan ağrıyor, çarşamba bakalım ne diyecek dr sağlıklı olsun bana yeter canımsende çok yorma kendini önemli olan bebeğin iş her zaman olur arkadaşlarında biraz fedakar olsunlar canım sen gebe bi bayansın

seni anlıyorum efloş bende dr a her gittiğimde yaşıyor değil mi kalbi atıyor mu diye soruyorum tabii o bana kızıyor ama inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alacağız iyi düşünelim iyi olsun

aynen nesdemim sağlıklı olsun yeter ki sen de inşallah dr dan güzel haberlerle geleceksin

bende çok yürüyünce kasığım ağrıyor ve çekiyor

beni sen anlarsın
testlerde sorun görünmüyor sanki :26: dr a sonuçları ne zaman göstereceksin :26:

canım yarın gidicem bugün polikliniği yok çünkü başka dr a gitmek istemedim, bazı değerler düşük bazıları yüksek demir eksikliğinden sanırım, birde rubella pozitif çıktı bağışıklık kazanmışım ne ara geçirdim anlamadım:44:

canım bu kızamıkçık testi değil mi kızamıkçık mı gecırdın
yanı bagısıklık kazandın dim gözün aydın :)

Son düzenleme:

anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum merak etme dr lar bazı değerleri önemsemiyor canım biz çok yorumlayamıyoruz, rubella ve toxo yu nasıl geçirdiğimizi bende bilmiyorum :26: ben 28 yaşındayken rubella aşısı olmuştum onu biliyorum toxo yuda küçük ve gençlikte çiğ köftenin içinde çiğ et tükettik çok fazla ondan bağışıklık kazanmış olabilirim diye düşünüyorum:26:

canım bu kızamıkçık testi değil mi kızamıkçık mı gecırdın
Canım evet kızamıkçık bugüne kadar hep negatifti benim toxo rubella geçirmedim çünkü, en son kasımda yapıldı düşen bebeğimde o zamanda negatifti, dr a yarın eski tahlilimide götürücem,7 ay içinde geçirmiş görünüyorum bu durumda:44:

Canım ben ikisinide geçirmedim ki oğlumdan beri yapılır bu testler hep negatifti bağışıklığım yoktu, şimdi pozitif çıkmış şaşkınım açıkçası bakalım dr ne diyecek:44:

Kızlar oğlum acıkmış onu doyurayım sonra görüşürüz

Allahım neler duyuyorum yaaa eflalim hamile cute doğurmuş
Şükürler olsun ne güzel haberler duyuyorum.

Kızlar ben size güzel haberler vermeye geldim.
Tayinimizzzz çıktıııı
Hemde istanbula.ailelerimizin yanına.
Herşey o kadar güzel gidiyoki kızlar bulutlardayım.
Evi toplamaya başladık çok yoğunum.
Tele net yükleyemediğim içinde giremedim.
Çok özledim sizleri

Çok bunalmıştım burda.küçücük şehirin kasaba gibi bi yerinde yaşıyoduk.alışveriş sıkıntıydı.yumurta takibi yaptıramıyodum.gezilicek hiç bir yeri yoktu.insanları kabaydı.üzerimden büyük bi yük attım.darısı benim durumumda olanlara inş.

Orda güzel evime güzel bi bebekte vericem Rabbim biliyorum.
Benden haberler bu kadar.taşınınca daha rahat girerim kızlar.hepinizi çok öpüyorum

hayırlısı canım en iyisini dr bilir

Kızlar oğlum acıkmış onu doyurayım sonra görüşürüz
görüşürüz oğluşunu öp yerime

senin adına çok sevindim, inşallah hep böyle mutlu gider hayatın yeni tayin yerindede

Canım şükür geldin çok merak ettik gerçi yazmıştın istanbuldayız diye, istediğin gibi sonuçlanmasına çok sevindim inşallah gönlünce olur canım her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…