- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
sosyalim günaydınderyoşum sende mi yoğunsun kızzz bebekler geldi rahat ederiz dedim iyice beter oldu gerçi bugünümüze çok şükür
Dinlenemediğim zaman ilginç bir şekilde reflüm de çoğalıyor. Reflüm olunca bulantım oluyor. Bulantım olunca sağlıklı beslenemiyorum, sadece midemi rahatalatacak şeyleri yemek istiyor canım.
Sürekli ayakta kalmaktan sanırım ayak bileğim de şişti ve acıyor çok. Hayırlısıyla şu 10 günü bir bitirsek sosyalim.
Sen nasılsın, kontrolun ne gün? Bakalım cinsiyet ne diyecek sana
gözün aydın canım, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahslm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.
tatlımmm çok geçmiş olsun, bol bol dinlen, umarım çabucak geçerben daha kötü oldumrapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
ben de iyiyim cutem, yorgunum sadece , bir de ayak bileğim şişti, çarpmadım burkmadım ama sanırım çok ayakta kalmaktan oldu. Akşamları da dinlenmeye vaktim olmuyor, eşimin anneannesi vefat etti, onun tebarekesine gidiyoruz her akşam. Gece yarısını buluyor yatağa girmem:26:iyiyiz cnm cok sukur. sen nasilsin?
Benden haberler böyle.
lastım zahmet olmazsa bana da bir tahmin yapar mısın? bakalım tutacak mıne demek kuzum sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi mühim değil benim ki işin eglence kısmı
kuzum iyilik sen nasılsın?Sosyalimm randevuna az kalmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun canım :)
Deryam Denizim sizler nasılsınız kizlar :)
Yusra canım nasılsın kilomu sormussun ben 4 kilo aldım canım bu haftaya kadar 2 haziranda ayrıntılı ultrasonumuz var :)
Dgrpnr canimm cok geçmiş olsun o sinuzitten bende çok çekiyorum burnuna karbonat deniz tuzu karışımı yapıp enjektorle sık balım o çok rahatlatiyor su buharida iyi geliyor Rabbim biranonce şifa versin baş ağrısı sinüzit zorhamilelikle aran nasil iyi misin.
Lasstiimm canım nasılsın Rabbim tupbebege ihtiyaç kalmadan yavruna sağlıklı huzurlu kardes gondersin canım benim inşaallah en kisa zamanda sendende güzel haberler alacağız :)
Duhaamm nasılsın canım bu arada talebelerine sasip kalıyorum :) Rabbim sabrinin mukafatini miss kokulu yumuduk yumuduk meleklerle versin enn kısa zamanda sağlıkla sihhatle huzurla
Azapcicegim canım nasılsın insaallah sende güzel haberler verirsin bizlere canım Rabbim sanada çıkış yolu göstersin darda bırakmasin
Kızlar hani normalde sola yatmak lazımya ben yatıyorum ama uyku arasında nasıl oluyorsa sırt üstü oluyorum ve rahatsız olarak uyaniyorum vicdanim çok sizliyor benim yüzümden bebegim rahatsız olmus mudur ne var bi kendimi kontrol edemiyorum nasıl sırt üstü yatmisim falan diye kendime çok kızıyorum bilmeden sırt üstü yattigim zaman bebeğim rahatsız oluyor musiz hep solunuza yatınca öylece mi uyaniyorsunuz bana bi akıl verin lütfen
aynen ben de gece sola yatıp uyuyorum, sabah uyandığımda ya sağımdayım ya da sırt üstüyüm