kızz yorma kendini fazla ağır taşırsan tabi ağrır belin, unut kızı aslan gibi bir oğlun daha olacakBende simdi pazardan geldim öluyoruuuummm
Karnima agrilar girdi benim çok kirilgan oldum nedir hemen biseler agri sizi belum zaten içinde iğne var gibi
Ayy bide kiz kıyafetlerine baktim baktim ofladim gittim hala bi ümit " Acep kiz dermiki" delimiyim neyim
sagol canimm.
yani ayy hâlâ ihtimal var mı dr a sordun mu
kızz yorma kendini fazla ağır taşırsan tabi ağrır belin, unut kızı aslan gibi bir oğlun daha olacak
sanmam canım sormadım kalbi atıyor deyince aklıma gelmedi:) zaten bir tane olsun yeter
Yaa bide cinsiyette yanilma yasayanlarmi falan arattiriyorum öyle şeyler yaşayanlarda oluyomusya hepten ya tutarsa moduna girdim ama diğer yandan erkek fikrine de alistim cnm insan iste ümit etmekten vazgecmiyor
dün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?evet canım dün baktırdım 442 çıktı,dr.um progesteron ve şu karından günlük yapılan ignelerden verdi,
evet çok yoğun ve yorgunum artık, bittim canımeflalim
canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş bebişini gör bizden de Selam soyle hemen haber et bize ins bi de ikiz geliyor mu
boran
canim sağlıklı huzurlu eşinle cocuklarinla nice senelere inşallah . geçmiş olsun canim niye oldu ki aceba öyle.
nesdem
canim eşin nehir dorayi da alıştırmis maşallah babasina mi cekicek ne
o veliye de yani anlamıyorum yahu senin yetidtiremedigin veremediğin sorumlulugu hoca mi verecek.
derya
canim yogunsun galiba bu aralar ben iyiyim canim adima sen de iyisindir inşallahhh.
sosyalim
canım kontrolün varmis haftaya güzel haberlerle gel bakalim cinsiyet ne.
çok geçmiş olsun cutem, mis kokulu paşaya da sıhhatler olsunmerhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
cok.sukur atlattik..ama ilk.zorlu sinavdan da gecmis olduk.
bugunde ilk banyomuzu yaptik)) mis olduk.
ovuya göre bence daha çatlamamış ama:26:Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
oyyy maşallahhhhBizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm mişdoktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım
Canım böyle yaparak kendini üzüyorsun ama erkekde iyidir oğluna arkadaş olur abi kardeş güzelce anlaşırlar alıştır iyice kendini
Duygulandım canım:) canım zor işi yapmamam yavaş yavaş yapıyorum eşimede süpürtüyorum benim annem gelip süpürmez canım:) kv gilden de ben isteme riskli bir durumum yok hamdolsun ,83 doğumluyum canım
amin sağol darısı başına
Sivi tuketmedim 3 4 saat hmm yine icmedim ama makarna yiyodum tam bi catal aldim gordum yazini ne yapayim smd
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
merhaba bana da bakabilir misiniz acaba? Yönteminiz nedir bilmiyorum ama çin takvimine göre erkek gösteriyor bu ay benim için. Sat: 12.05.2014, doğ. tar.: 05.05.1980... şimdiden teşekkür ederim
maşalllah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla elinize aldırsın inşallah.
Bende simdi pazardan geldim öluyoruuuummm
Karnima agrilar girdi benim çok kirilgan oldum nedir hemen biseler agri sizi belum zaten içinde iğne var gibi
Ayy bide kiz kıyafetlerine baktim baktim ofladim gittim hala bi ümit " Acep kiz dermiki" delimiyim neyim
Gulseydin cnmiki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
allahtan bi haftamiz kaldi ya bi de seneye gelirse işim var offfff.
gecmis olsun cutem...kiz ben seni tecrubeli biliyordum sen paniklediysen ben cildiririm her aglayisinda her haldeeemerhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
ayyy hosss geldiiiiniiizzzzBizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm mişdoktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım
Bende simdi pazardan geldim öluyoruuuummm
Yok güzelim yaa benimde gözüm gemiyi 3. Cuyu o kapasite ve becerik yok bende malesefanladım canım o zaman eşin yapsın sen de benim gibisin biliyorum ev pis olunca moralin de bozuk oluyor dimi o yuzden dedim canım
senin ki erkek gözüküyor canım çin takvımıne baktım genelde yaş eklemeden tutuyor da o yuzden bakalım sen de tutacak mı
canım sadece sıvı gıda alımı azaltaman lazım yiyeceklerden bısey olmaz o zaman çatlamamıştır henuz bazen egg akıntı catlamadan önce de gelebiliyor yarın tekrarların testi
canım çin takvımıne baktım kimileri yaş ekleyıp bakıyor da bence normali tutuyor eklemeden evet sizin de erkek gözüküyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da
canım dıkkat et cok agır kaldırma olsun belki 3. yü kız tuttursunvalla dogurgan bı yapım olsa sağlığım el verse ben isterim kardeşş iyidiri güvendir
Gulseydin cnmbana hep oyle yaklasanlara gulerdim cidden icten..iyiki 1hftsniz kslmis sonra da postalarsin giderr
gecmis olsun cutem...kiz ben seni tecrubeli biliyordum sen paniklediysen ben cildiririm her aglayisinda her haldeeecunki benim annem yeni dogmus bebege baksmaz kv coookkk panik cok..is bana kaliyo ama ben de paniklersem oyle anlarda vay halimizeeee
mis kokulumu da kokla doya doya yerime cnm minicik elinden op...
ayyy hosss geldiiiiniiizzzzmasallah kuzuna cnmm
Oglus kiz oglus geliyooo alis artikkkben 3bebis istedim hep..ve ilk neyse 2ci de o olsun arkadas olarak buyusunler isterim cunki 3cuye 10yil falan ara hayal ediyorum da
Senin de oglusuna arkadas iste ne guzel ben ilk 2si kiz olucak saniyordum kendimdeee
Canım düşük yeni olduğu için her ikisinde önlem için verdi.doğuma kadarmış kullanicam hiç bilmiyorumdün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?
evet çok yoğun ve yorgunum artık, bittim canım
dayanamadım bi kaçıp bakayım size dedim.
çok şükür iyi olmana sevindim
o öğrencinden de inşallah tez vakitte kurtulursun
çok geçmiş olsun cutem, mis kokulu paşaya da sıhhatler olsun
ovuya göre bence daha çatlamamış ama:26:
oyyy maşallahhhhyerim sizi ben
maşallah o pıt pıt eden kalbine onunçok duygulandım
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Gözün aydın canım çok sevindim.darısı bana ve benim gibi heyecanla bekleyenlere ınş.Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
Analadım canım, iğne kullananlar kulübüne hoşgeldinCanım düşük yeni olduğu için her ikisinde önlem için verdi.doğuma kadarmış kullanicam hiç bilmiyorum
Gözün aydın canım çok sevindim.darısı bana ve benim gibi heyecanla bekleyenlere ınş.
dün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
Sağol canım amin ınş.azap gecen bi gözüküp gitti bilgim yok bende bakiniyorm ama yokAnaladım canım, iğne kullananlar kulübüne hoşgeldinşifa olsun inşallah bebişine de sana da
Bu arada azap ne yapıyor, hiç görmedim onu da?
Kızlar nasılsınız?
Hepinizi çok özledim.
Mericeden haber var mı?
Cutem ve rüzgar iyi mi?
Borancım bir daha beta baktırdın mı?
efloşum doktora gittin mi?
bütün hamileler herşey yolundadır inşallah canlarım?
Herkesler iyidir inşallah ?
Yeni hamişler var mı?
eflalim
canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş bebişini gör bizden de Selam soyle hemen haber et bize ins bi de ikiz geliyor mu
boran
canim sağlıklı huzurlu eşinle cocuklarinla nice senelere inşallah . geçmiş olsun canim niye oldu ki aceba öyle.
nesdem
canim eşin nehir dorayi da alıştırmis maşallah babasina mi cekicek ne
o veliye de yani anlamıyorum yahu senin yetidtiremedigin veremediğin sorumlulugu hoca mi verecek.
derya
canim yogunsun galiba bu aralar ben iyiyim canim adima sen de iyisindir inşallahhh.
sosyalim
canım kontrolün varmis haftaya güzel haberlerle gel bakalim cinsiyet ne.
iki gündür genc bi bayan geliyor kursuma bana yapmadığı kalmadi nerdeyse sinir hastasi olucampsikolojik sıkıntısı var kiz bi acayip laftan sozden anlamiyr
bana diyo ki Nihat Hatipoğlu hocayla görüştüm isra suresini yaz suyun icine koy ve oku cocuguma içir (çocuk 3 yaşındaymis konusamiyr) hocam inanmadm ama yine arapca yazmayi bilmiyrm hocam bana yazarmisn dedi kusura bakma ama yazamam o kaç sayfa biliyr musun dedim hem inanmadigin fuayi yapamam samimi degilsin dedim ama bi gorseniz çileden cikardi yahu
sonrae hocam dua kitabim var şunu şunu yaparsan cocugun olur ya benim cocugumun olmamasına niye bu kadar taktin ki ben senin kadar problem etmiyrm dedim
ben bi sene cocugim olmadi diye esimle bosanmaya geldim dedi ama cocuk olmus yine de ayrilmis vs vs daha bana neler diyo kovsam kovamiyrum
allahtan bi haftamiz kaldi ya bi de seneye gelirse işim var offfff.
kızın olcak seninnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhabalar kizlar.
cok geçmiş olsun canım
güzedl haberlerini bekliyoruz canım
sosyalim sen bana dogum tarihini ve SAT tarihini yaz ben bi tahminde bulunayım bugune kadar hıc yanılmadım
en nefret ettiğim insan tipi... yapışkan, merakli ve surekli kendinden örnek veren
gecmiş olsun canım emzırdıkten sonra muhakkak her defasında gazını cıkar ve oglunun ayaklarını sıcak tut karnına havlu utuleyıp koyabılırsın gaz sancısını bilirim biz 4 ay cektik ve kendi yediklerine dikkat et kuru baklagıllerden uzak dur mercımek fılan ve saat yönünde surekli daireler çizip karnına masaj yap
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
Kuzuummm çok tşk ederim,iyi oldu bunları bildiğim.Oturacağım muhit önemli yaa..Hele hele allah nasip eder de yavrum olursa onu nasıl bir ortamda yetiştireceğim de çok önemli..Bi de extra bi durum olmazsa 15 sene kalcaz Ankara'da..Orda yaşlancam yani nasipsecanım ben de aynı şeyi yazacaktım ki cute yazmış. etimasgut biraz varoş yeri.
eğer hem ekonomik hem de ucuz ev arıyorsan eryaman, elvankent, batıkentin bazı yerlerine bak. ama batıkent dışında diğerleri biraz şehre uzak fakat ankarada bu uzaklık önem taşımaz vızır vızır otobüsler var. eğer ev eski olabilir merkezi olsun diyosan kurtuluş cebeci civarına bak. evleri azcık daha pahalıdır ve eskidir ama merkezidir. bazen bülbülderesinde de ucuz evler oluyor kocatepe civarında. ama etimezgut, sincan, fatih vs den uzak dur. bağlıca diye yeni bi yerleşim yeri var. arkadaşım ev aldı evleri çok güzel ve ucuzudu belki kirası da ucuzdur ama şehre çok uzak.
canım çok sevindim.
kuzundaki böbrek sorunu benimkiyle aynı. idrar kanalı tıkandığı için böbreğin içine idrar birikiyor ve de şişme yapıyor. yenidoğandaki tehlikeli bir durum değil. anne karnındayken bile oluyor. zamanla boşalıyor orası.
çok sevindim çıktığınıza güzel güzel emsin annesini sıpan
değerlerinizde bir sorun yok. pko değilsiniz. e2 ne kadar yüksek olursa o kadar güzel bir yumurta gelir. tabiki 500 lü değerlerden bahsetmiyorum. 100 e kadar olan değerlerden bahsediyorum e2 yüksekliği fsh yüksekliğinde ve lh yüksekliğinde sorundur. sizde öyle bir durum yok.
ela çok güzel bir isim canım. ben seviyorum kısa isimleri.
adıyla yaşasın.
Kuzuummm çok tşk ederim,iyi oldu bunları bildiğim.Oturacağım muhit önemli yaa..Hele hele allah nasip eder de yavrum olursa onu nasıl bir ortamda yetiştireceğim de çok önemli..Bi de extra bi durum olmazsa 15 sene kalcaz Ankara'da..Orda yaşlancam yani nasipse
gel annem sen. batikente gel. bana komsu gel. otururuz guzel guzel. tabiiii ben tekrar is hayatina donene kadar.
Canım dün yani dpo 16 da çıkan değer 442 ididün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?
Bizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
Analadım canım, iğne kullananlar kulübüne hoşgeldinşifa olsun inşallah bebişine de sana da
Bu arada azap ne yapıyor, hiç görmedim onu da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?