Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızz yorma kendini fazla ağır taşırsan tabi ağrır belin, unut kızı aslan gibi bir oğlun daha olacak
sagol canimm.
yani ayy hâlâ ihtimal var mı dr a sordun mu

sanmam canım sormadım kalbi atıyor deyince aklıma gelmedi:) zaten bir tane olsun yeter

kızz yorma kendini fazla ağır taşırsan tabi ağrır belin, unut kızı aslan gibi bir oğlun daha olacak

sanmam canım sormadım kalbi atıyor deyince aklıma gelmedi:) zaten bir tane olsun yeter

Yaa bide cinsiyette yanilma yasayanlarmi falan arattiriyorum öyle şeyler yaşayanlarda oluyomusya hepten ya tutarsa moduna girdim ama diğer yandan erkek fikrine de alistim cnm insan iste ümit etmekten vazgecmiyor

Yaa bide cinsiyette yanilma yasayanlarmi falan arattiriyorum öyle şeyler yaşayanlarda oluyomusya hepten ya tutarsa moduna girdim ama diğer yandan erkek fikrine de alistim cnm insan iste ümit etmekten vazgecmiyor

Canım böyle yaparak kendini üzüyorsun ama erkekde iyidir oğluna arkadaş olur abi kardeş güzelce anlaşırlar alıştır iyice kendini

evet canım dün baktırdım 442 çıktı,dr.um progesteron ve şu karından günlük yapılan ignelerden verdi,
dün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?

evet çok yoğun ve yorgunum artık, bittim canım
dayanamadım bi kaçıp bakayım size dedim.
çok şükür iyi olmana sevindim
o öğrencinden de inşallah tez vakitte kurtulursun

çok geçmiş olsun cutem, mis kokulu paşaya da sıhhatler olsun

Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ovuya göre bence daha çatlamamış ama:26:

oyyy maşallahhhh yerim sizi ben
maşallah o pıt pıt eden kalbine onun çok duygulandım
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Canım böyle yaparak kendini üzüyorsun ama erkekde iyidir oğluna arkadaş olur abi kardeş güzelce anlaşırlar alıştır iyice kendini

Yok kiz uzulmuyorum hakketten bayada alistim isim falan düşünüyorum gerçi bulamadim bi turlu ama hazirim yani

anladım canım o zaman eşin yapsın sen de benim gibisin biliyorum ev pis olunca moralin de bozuk oluyor dimi o yuzden dedim canım
senin ki erkek gözüküyor canım çin takvımıne baktım genelde yaş eklemeden tutuyor da o yuzden bakalım sen de tutacak mı

Sivi tuketmedim 3 4 saat hmm yine icmedim ama makarna yiyodum tam bi catal aldim gordum yazini ne yapayim smd

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım sadece sıvı gıda alımı azaltaman lazım yiyeceklerden bısey olmaz o zaman çatlamamıştır henuz bazen egg akıntı catlamadan önce de gelebiliyor yarın tekrarların testi

canım çin takvımıne baktım kimileri yaş ekleyıp bakıyor da bence normali tutuyor eklemeden evet sizin de erkek gözüküyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

canım dıkkat et cok agır kaldırma olsun belki 3. yü kız tuttursun valla dogurgan bı yapım olsa sağlığım el verse ben isterim kardeşş iyidiri güvendir

Gulseydin cnm bana hep oyle yaklasanlara gulerdim cidden icten..iyiki 1hftsniz kslmis sonra da postalarsin giderr
gecmis olsun cutem...kiz ben seni tecrubeli biliyordum sen paniklediysen ben cildiririm her aglayisinda her haldeee cunki benim annem yeni dogmus bebege baksmaz kv coookkk panik cok..is bana kaliyo ama ben de paniklersem oyle anlarda vay halimizeeee
mis kokulumu da kokla doya doya yerime cnm minicik elinden op...

ayyy hosss geldiiiiniiizzzz masallah kuzuna cnmm

Oglus kiz oglus geliyooo alis artikkk ben 3bebis istedim hep..ve ilk neyse 2ci de o olsun arkadas olarak buyusunler isterim cunki 3cuye 10yil falan ara hayal ediyorum da
Senin de oglusuna arkadas iste ne guzel ben ilk 2si kiz olucak saniyordum kendimdeee

Yok güzelim yaa benimde gözüm gemiyi 3. Cuyu o kapasite ve becerik yok bende malesef

Ayy öyle diyorum bende cnm oğlumun isine yariyacak bu durum kiz olsa anlamazlar birbirlerinin oyunundan belki de amaaan benimki bi merak yoksa saglikli sihhatli gelsin vardin pipisi olsun ne edek

Canım düşük yeni olduğu için her ikisinde önlem için verdi.doğuma kadarmış kullanicam hiç bilmiyorum
Gözün aydın canım çok sevindim.darısı bana ve benim gibi heyecanla bekleyenlere ınş.

Analadım canım, iğne kullananlar kulübüne hoşgeldin şifa olsun inşallah bebişine de sana da

Bu arada azap ne yapıyor, hiç görmedim onu da?

Analadım canım, iğne kullananlar kulübüne hoşgeldin şifa olsun inşallah bebişine de sana da

Sağol canım amin ınş.azap gecen bi gözüküp gitti bilgim yok bende bakiniyorm ama yok

deryoşum sende mi yoğunsun kızzz bebekler geldi rahat ederiz dedim iyice beter oldu gerçi bugünümüze çok şükür

cinsiyetini haftaya çarşamba öğreneceğiz inşallah canım sağol inşallah iyi haberlerle geleceğim

çarpsaydın ağzının üstüne 1 tane sinir olurum böyle saçma sapan konuşanlara

kızın olcak seninnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızına arkadaş arıyorsun sanırım nesdoşum hayırlı sağlıklı olsunda ayy senin takvimde yavaş yavaş sonlanıyor 20 den sonra ki haftalara baktıkça heyecanlanıyorum

oyyyy çok şükür atlatmışsınız ilk banyo demek maşallahh Rabbim isteyen herksese nasip etsinn

lastımm sat :25 ocak doğum tarihim 03.07.1982 hadi bakalım teyzesi tahminlerini bekliyoruz

miniğine maşallahh 6mm demek neden duygulandın ki sen şimdi kıyamam

Kuzuummm çok tşk ederim,iyi oldu bunları bildiğim.Oturacağım muhit önemli yaa..Hele hele allah nasip eder de yavrum olursa onu nasıl bir ortamda yetiştireceğim de çok önemli..Bi de extra bi durum olmazsa 15 sene kalcaz Ankara'da..Orda yaşlancam yani nasipse

Kizlar hepinize hayirli aksamlar
Ff bana vip uyelik verdi 5 gun. Biri benim tabloma bakip uye olmus onun hediyesiymis. Kim oldugunu bilemiyorum tabi ama kimse ona tsk etmek istedim. Ben bugun 2. klomen doneminin son ilac kullanma gunundeyim. Cuma gunu yumurtalarin ne kadar gelistigine bakicaz. Yazarim sizlere. Hepiniz saglicakla kalin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah cnm size. Allahim saglikla tamamlamani nasip etsin. masallah cok guzel yavrun. benim vajinal 6+3 te 7 mm di kuzum. seninki de 6+1 de 6 mm. bence super masallah. onun minik pitlayan kalbini yerim ben.

gel annem sen. batikente gel. bana komsu gel. otururuz guzel guzel. tabiiii ben tekrar is hayatina donene kadar.

gel annem sen. batikente gel. bana komsu gel. otururuz guzel guzel. tabiiii ben tekrar is hayatina donene kadar.

Vaayy kuzum güzel yerde oturuyon sen de heee
Ayy inşallah yakınına gelirimm kığıızz,çünkü benim hiç arkadaşım yooookkkk
Ben de çalışmayı çok istiyorum,büyükşehir,iş sahası geniş,umarım uygun bi yer bulurum da çalışırım ben de yaaa

Canım dün yani dpo 16 da çıkan değer 442 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…