slm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.
Bicibicimi yaptı minik ohh civciv e.
slm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.
canım valla başını okuyunca korktum sonunda rahatladım gaz sancıısı çook kötüdür hele gece olursa inş. rüzgarcık bundan sonra üzmez seni annesi..maşallah miss kokusunu bizim içinde çek içine..merhabalar kizlar.
dun baya berbat bir gundu. oglumun sabahtan beri bir sikintisi vardi. sikintisi oldugunu farkettim ama bir turlu cozemedim. anneler "huysuz da ondan" deyip durdular. guya tecrubeliler. ben anladim kuzumun derdi oldugunu. ama acemilik bilemedim ne yapacagimi. aksam uzeri oyle hir aglamaya basladi ki sesi solugu gitti yavumun. annem de beni iyice telasa verdi. sar cocugu hastanye gidiyrz dedi. elim.ayagim karisti. o ara annenm de fenalasti. ilk kez kv aakin kaldi. hemen bebegi aldi annemden. ama susmuyr cocugum. ben zorla biraz meme verdimki hastaneye kadar rahat gidelim.doye. buarada dr sorup gaz surubu almistim. Allahtan almisim. biraz ondan verince sustu yavrum. meger derdi gazmis. yeni annelere ben ornek olayim dedim. sonra rahatladi da normale dondu sukur. tabi ben sonrasinda yamuldum..aglamaktan icim.cikti..
anem o kadar telas yapmasa (normalde sakin kadindir) benim de sogukkanliligim bozulmayacakfi.
cok.sukur atlattik..ama ilk.zorlu sinavdan da gecmis olduk.
bugunde ilk banyomuzu yaptik)) mis olduk.
ayyy o günlere bizde gelsek cinsiyeti ne olsun istersin canım hayırlısı olsun tabi öncelikle..Gunaydin canlarrr herkesler iyi sanirimhaftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
sagol canım inşallah tamamına ulaşırım hayırlısıyla,rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin,benim yavrularımıda korusun inşallah,olsun canım sen ilişkiyi bırakma,herhangi bir kür falan yapmıyorsun deyilmi
ben de kullanmıştm serephoneyi ama hiç fayda görmemiştm gelilşmemşti yumoşmkür değil canım serephone kullanıyorum yumurta geliştirirci 4. aydayım 1 ay kaldı bebek olmazsa iğneye başlayacak doktorum
inşallah gelirsiniz canım sağlıklı ve sorunsuz bi şekildecanım valla başını okuyunca korktum sonunda rahatladım gaz sancıısı çook kötüdür hele gece olursa inş. rüzgarcık bundan sonra üzmez seni annesi..maşallah miss kokusunu bizim içinde çek içine..
ayyy o günlere bizde gelsek cinsiyeti ne olsun istersin canım hayırlısı olsun tabi öncelikle..
ben daha kötü oldumrapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
cnm. silikon uc ben de ise yaramadi ;(İnşaallah iyidir canım bugün kontrolüm var:18:
geçmiş olsun canım ihmal etme git dr a
ohhh sefan olsun hakkın tabi yap en güzelinden nazını niyazını canım
gözün aydın canım, sana slikon uç yazmıştım emzirme için görmedin sanırım, böbrek büyümesinden de korkma bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla düzeliyor oğlumunda böbreği büyüktü
yumurtan yakın görünüyor çalış canım
kızlar benim bu cadı klarnete çok alıştı. sağolsun babası her akşam çala çala çocuğu alıştırdı. klarneti duyunca başlıyor oynamaya.
şimdi bu doğunca bu sesi mi istiycek sakinleşmek için.bilen var mı?
iyiyiz cnm cok sukur. sen nasilsin?Kızlar nasılsınız?
Hepinizi çok özledim.
Mericeden haber var mı?
Cutem ve rüzgar iyi mi?
Borancım bir daha beta baktırdın mı?
efloşum doktora gittin mi?
bütün hamileler herşey yolundadır inşallah canlarım?
Herkesler iyidir inşallah ?
Yeni hamişler var mı?
aaaa gaz sorunu muymuş.
çok şükür atlatmışsınız canım. valla hikayenin devamında dr a gidildi sandım şükür gerek kalmamış.
anneler 20 sene öncekini unutmuş demek ki
kıyamam gazını öperim ben onun
miss kokulu rüzgar
cok geçmiş olsun canım
güzedl haberlerini bekliyoruz canım
sosyalim sen bana dogum tarihini ve SAT tarihini yaz ben bi tahminde bulunayım bugune kadar hıc yanılmadım
en nefret ettiğim insan tipi... yapışkan, merakli ve surekli kendinden örnek veren
gecmiş olsun canım emzırdıkten sonra muhakkak her defasında gazını cıkar ve oglunun ayaklarını sıcak tut karnına havlu utuleyıp koyabılırsın gaz sancısını bilirim biz 4 ay cektik ve kendi yediklerine dikkat et kuru baklagıllerden uzak dur mercımek fılan ve saat yönünde surekli daireler çizip karnına masaj yap
şimdiden başladılar çocuğun olsunda görmeye gelelim demeye cildiririyorum ne merak ne merak. hele bi de bu kadınla kafayı yiyorum koydeyken daha sabirliydim yaa.
oyy kuzucuk da siz de epey yorulmuşsunuz neyseki geçmiş canim.
ohh misler gibi kokuyrdur simdi.
saolun kizlar. deneyecegim.seneye gelmez inş bu kadın...
canım sen hiç cvp verme bebeğinle ilgili dua filan derse senden yardım istediğimi hatırlamıyorum de ayrıca duası varsada bunu en iiyi ben bilirim senin araştırmana gerek yok de de bir akıllansın :))
oyy yavrum kıyamma ona ben canım aktarlarda tatlı elma yağı var onunla karnına msj yap ve ayklarının altına sür gaz için süper etkili..
annende korkmuştur kuzum yaa neyse atlatmışsınız çok şükür...
banyocukta yapmışsınız ohh misss
negatif testiniz.Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Valla okuyunca " delüüüü" deyip gulesim geldi insanlar çeşit çeşit napcen idare etcen mecbuuuurr
Olur oluuuur bunlar hep olur hergun bi tecrübe edinicen
Birde dizleri karnina doğru yapilan bi hareket var gaz cikarmasini kolaylastiriyo benim kardesimde elma suyu içmekte bulmuştu faydayi paylasayim dedim
Ohh maşallah mercimeğe
d
lastımm sat :25 ocak doğum tarihim 03.07.1982hadi bakalım teyzesi tahminlerini bekliyoruz
Ilgilenen herkese tesekkurler yArinmi yapayim smd deneyeyimmi 3 saattir icmiom bisi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
arkadaşlar ,yıllarca tedaviden sonuç alamayıp agnuscastonla hamile kalan çok bayan var sitede.son bir ay içersinde bile çok kişi yazzmış.ben de dün başladım ve hormonlarımı takibe alacam.size de öneririmbitkisel hap.deneyin derim
canım hayıt hapı evet.hayıtın kendisini de aktardan aldım 6 ay kullandım.günü gününe adet oldum ama gebelk oluşmamıştısosyalim erkek gözüküyor bakalım yanılacak mıyım hafta göreceğiz kısmetse
akşam 7 den sonra test yapılmıyor yarın yap canım
hayıt tohumunun hapı o canım bızım topiğimizde de bir çok arkadaş hayıt tohumuyla gebe kaldı ama bız aktardan direk kendisini aldık
ama yine de hapını dr.a danışmadan kullanma derim gününü filan ayarlasın gebelik filan olursa kullanılmamalıdır dıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendine
saol kuzum.dün kaçıncı günündeydin peki canım? neden progesteron verdi ki? kanaman fln mı oldu? kan sulandırıcıyı tedbir olarak verdi heralde. Peki doğuma kadar kullanacak mısın?
evet çok yoğun ve yorgunum artık, bittim canım
dayanamadım bi kaçıp bakayım size dedim.
çok şükür iyi olmana sevindim
o öğrencinden de inşallah tez vakitte kurtulursun
çok geçmiş olsun cutem, mis kokulu paşaya da sıhhatler olsun
ovuya göre bence daha çatlamamış ama:26:
oyyy maşallahhhhyerim sizi ben
maşallah o pıt pıt eden kalbine onunçok duygulandım
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
me tecrubesi cnm.Gulseydin cnmbana hep oyle yaklasanlara gulerdim cidden icten..iyiki 1hftsniz kslmis sonra da postalarsin giderr
gecmis olsun cutem...kiz ben seni tecrubeli biliyordum sen paniklediysen ben cildiririm her aglayisinda her haldeeecunki benim annem yeni dogmus bebege baksmaz kv coookkk panik cok..is bana kaliyo ama ben de paniklersem oyle anlarda vay halimizeeee
mis kokulumu da kokla doya doya yerime cnm minicik elinden op...
ayyy hosss geldiiiiniiizzzzmasallah kuzuna cnmm
Oglus kiz oglus geliyooo alis artikkkben 3bebis istedim hep..ve ilk neyse 2ci de o olsun arkadas olarak buyusunler isterim cunki 3cuye 10yil falan ara hayal ediyorum da
Senin de oglusuna arkadas iste ne guzel ben ilk 2si kiz olucak saniyordum kendimdeee
deryoşum sende mi yoğunsun kızzz bebekler geldi rahat ederiz dedim iyice beter oldu gerçi bugünümüze çok şükür
cinsiyetini haftaya çarşamba öğreneceğiz inşallah canım sağol inşallah iyi haberlerle geleceğim
çarpsaydın ağzının üstüne 1 tanesinir olurum böyle saçma sapan konuşanlara
kızına arkadaş arıyorsun sanırım nesdoşum hayırlı sağlıklı olsunda ayy senin takvimde yavaş yavaş sonlanıyor 20 den sonra ki haftalara baktıkça heyecanlanıyorum
oyyyy çok şükür atlatmışsınızilk banyo demek maşallahh Rabbim isteyen herksese nasip etsinn
lastımm sat :25 ocak doğum tarihim 03.07.1982hadi bakalım teyzesi tahminlerini bekliyoruz
miniğine maşallahh 6mm demekneden duygulandın ki sen şimdi kıyamam
haklısın ama yine de dr. una sor canım yumurtlama olduktan sonra ara ver canım inşallah bu ay gelir bebeğincanım hayıt hapı evet.hayıtın kendisini de aktardan aldım 6 ay kullandım.günü gününe adet oldum ama gebelk oluşmamıştı((hapı da deneyeyim dedim ((dün başladım.çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?