Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilgilenen herkese tesekkurler yArinmi yapayim smd deneyeyimmi 3 saattir icmiom bisi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

slm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.

maşallah
mutluluğun daim olsun canim
amin darisi bizlere inşaallah.

Bicibicimi yaptı minik ohh civciv e.

)
yaptik cnm cok.sukur.

ohhhh super haber. gozun aydin cnm.

canım valla başını okuyunca korktum sonunda rahatladım gaz sancıısı çook kötüdür hele gece olursa inş. rüzgarcık bundan sonra üzmez seni annesi..maşallah miss kokusunu bizim içinde çek içine..
Gunaydin canlarrr herkesler iyi sanirim haftaya bugun dr kont var cok heyecanliyim belki dr cinsiyetinide soyler saglikli olsunda cinsiyet onemli degil aslinda ayrica icimede ne kiz ne erkek doguyor:44:
ayyy o günlere bizde gelsek cinsiyeti ne olsun istersin canım hayırlısı olsun tabi öncelikle..

kür değil canım serephone kullanıyorum yumurta geliştirirci 4. aydayım 1 ay kaldı bebek olmazsa iğneye başlayacak doktorum

kür değil canım serephone kullanıyorum yumurta geliştirirci 4. aydayım 1 ay kaldı bebek olmazsa iğneye başlayacak doktorum
ben de kullanmıştm serephoneyi ama hiç fayda görmemiştm gelilşmemşti yumoşmpkoluyum ben.umarım sizde işe yarar

arkadaşlar ,yıllarca tedaviden sonuç alamayıp agnuscastonla hamile kalan çok bayan var sitede.son bir ay içersinde bile çok kişi yazzmış.ben de dün başladım ve hormonlarımı takibe alacam.size de öneririmbitkisel hap.deneyin derim

inşallah gelirsiniz canım sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde ben hayırlısını istiyorum kız erkek hiç ama hiç farketmez

ben daha kötü oldum rapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.

geçmiş olsun yaa sinizut mu neyin var dinlen bol bol ins geçer.

cnm. silikon uc ben de ise yaramadi ;(
o olunca emmiyr.

evet cnm. o sesi isteyecek.

iyiyiz cnm cok sukur. sen nasilsin?

saolun kizlar. deneyecegim.
zaten baya dikkat edliyrm kendime. ama oluyr yine de.o aldigim bitkisel surup supermis. icinde kimyon dereotu vs var

Kizlar bi bakarmisiniz...sonuncu bugune ait ancak dr dun 19mm olmus catlamak uzere dedi eee test ndn boyle dun akintimda yogun yumurta aki seklindeydi

negatif testiniz.

saol cnm. sen de cok yorma kendini. dinlen artik.

d

lastımm sat :25 ocak doğum tarihim 03.07.1982 hadi bakalım teyzesi tahminlerini bekliyoruz

sosyalim erkek gözüküyor bakalım yanılacak mıyım hafta göreceğiz kısmetse

Ilgilenen herkese tesekkurler yArinmi yapayim smd deneyeyimmi 3 saattir icmiom bisi

akşam 7 den sonra test yapılmıyor yarın yap canım

hayıt tohumunun hapı o canım bızım topiğimizde de bir çok arkadaş hayıt tohumuyla gebe kaldı ama bız aktardan direk kendisini aldık
ama yine de hapını dr.a danışmadan kullanma derim gününü filan ayarlasın gebelik filan olursa kullanılmamalıdır dıyor

gecmiş olsun canım dikkat et kendine

canım hayıt hapı evet.hayıtın kendisini de aktardan aldım 6 ay kullandım.günü gününe adet oldum ama gebelk oluşmamıştı((hapı da deneyeyim dedim((dün başladım.çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor

saol kuzum.

me tecrubesi cnm.
benim ilk bebegim daha. nerden bileyim ben gaz sancisini vs yahuu.. annem panikletti benim yoksa ben sakindim.cnm. etrafindaki insanlar onemli cnm.

amin canim.

haklısın ama yine de dr. una sor canım yumurtlama olduktan sonra ara ver canım inşallah bu ay gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…