- 30 Aralık 2013
- 1.813
- 480
- 148
geçmiş olsun yaa sinizut mu neyin var dinlen bol bol ins geçer.
geçmiş olsun canım hayırdır :26:
saol cnmm atlattik sukur.
gecmis olsun cnm. neyin var?
kızlar çokk sağ olun. dün de yazıp kaçtım gibi oldu kusura bakmayın. ekrana bakamıyordum başım çokk ağrıyor.geçmiş olsun canım neyin var
Şu eğlenceye bende eklermisin canım.son adet 20 nisan.dogum tarihi m 1984
Gözün aydın canım
Anladım canım.şifa olsun
Neguzel bi heyecanla.allahım önce sağlık versin tabiki ama rabbim kalbimi biliyorya hayırlı sağlıklı bi kızım olsun çok istiyorum
sinüzit bir kaç aydır sardı bana:) kurtulamıyorum. antibiyotik gerekiyor.
bugün öle gittim etraflıca muayene etti, antibiyotik, ağrı kesici falan yazdı ama içmek istemiyorum.
içmediğim sürece de tekrarlayacak böyle işte
sağ ol canım benim.sosyalim erkek gözüküyor bakalım yanılacak mıyım hafta göreceğiz kısmetse
akşam 7 den sonra test yapılmıyor yarın yap canım
hayıt tohumunun hapı o canım bızım topiğimizde de bir çok arkadaş hayıt tohumuyla gebe kaldı ama bız aktardan direk kendisini aldık
ama yine de hapını dr.a danışmadan kullanma derim gününü filan ayarlasın gebelik filan olursa kullanılmamalıdır dıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendine
papatya yaptım iyi geldi, akmaya başladı burnum. arada karbonatlı su da çektim tuz koymadım tahriş ediyormuş güya.Sosyalimm randevuna az kalmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun canım :)
Deryam Denizim sizler nasılsınız kizlar :)
Yusra canım nasılsın kilomu sormussun ben 4 kilo aldım canım bu haftaya kadar 2 haziranda ayrıntılı ultrasonumuz var :)
Dgrpnr canimm cok geçmiş olsun o sinuzitten bende çok çekiyorum burnuna karbonat deniz tuzu karışımı yapıp enjektorle sık balım o çok rahatlatiyor su buharida iyi geliyor Rabbim biranonce şifa versin baş ağrısı sinüzit zorhamilelikle aran nasil iyi misin.
Lasstiimm canım nasılsın Rabbim tupbebege ihtiyaç kalmadan yavruna sağlıklı huzurlu kardes gondersin canım benim inşaallah en kisa zamanda sendende güzel haberler alacağız :)
Duhaamm nasılsın canım bu arada talebelerine sasip kalıyorum :) Rabbim sabrinin mukafatini miss kokulu yumuduk yumuduk meleklerle versin enn kısa zamanda sağlıkla sihhatle huzurla
Azapcicegim canım nasılsın insaallah sende güzel haberler verirsin bizlere canım Rabbim sanada çıkış yolu göstersin darda bırakmasin
elimden geleni yapıyorum inşallah geçer artık
hamileliğim rahat geçiyor. kusma falan çok nadir. midem bulanıyor sabahları ama sadece bulantıyla kalıyor şükür.
şimdilik böyle:) 11. haftamda kontrolüm var zaman geçsin diye bakıyorum.
ohh şifa olsun canım.Kızlar dün tetanoz asimizi olduk b12 ignemize kan ve magnezyum hapimiza devam ediyoruz haziranin 2 sinde ayrıntılı ultrasonumuz var .
Kv li 10 günü geride biraktik kaldı 1ay 20 gün çabuk gecse şu günler :) evimizi boyatiyoruz cumadan pazara kadar surecekmis ben evden çıkıp annemlere gecicem babam ustalarin başında olacak bakalım inşaallah güzel olur çok açık bir renk begendim krem gibi ferah olsun diye :) hee bu aradaa mide eksimem bulantim geri gelmisti ve kotuydum sağolsun Nesdemim tahiiinnn dedii ve ben cokk iyiyim hamdolsun ne olur kızlar mideniz için tahini mutlaka deneyin anında etki bu olsa gerek maasallah :))
güzel olmuş boya işi, bebek gelmeden benim de yaptırmama lazım. güle güle oturun canım.
günaydın canım.bu arada hepinize kocaman günaydınnlar
inşallah canım sağ ol. rapor aldım bu hafta hep evdeyim. dinleniyorum bakalım geçer inşallah.sosyalim günaydınevet canım ya anormal bir yoğunluk var, benim işyerinde alışık olmadığım bir durum bu, hamile kaldım şansıma herşey üst üste geldi bu sene Neyse buna da şükür. Ben bir şekilde dinlenir atlatırım da, bebeğime bir zararı olmasın yeter ki:26:
Dinlenemediğim zaman ilginç bir şekilde reflüm de çoğalıyor. Reflüm olunca bulantım oluyor. Bulantım olunca sağlıklı beslenemiyorum, sadece midemi rahatalatacak şeyleri yemek istiyor canım.E doğal olarak kabızlık da artıyor böyle olunca
Sürekli ayakta kalmaktan sanırım ayak bileğim de şişti ve acıyor çok. Hayırlısıyla şu 10 günü bir bitirsek sosyalim.
Sen nasılsın, kontrolun ne gün? Bakalım cinsiyet ne diyecek sana
gözün aydın canım, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
tatlımmm çok geçmiş olsun, bol bol dinlen, umarım çabucak geçer
ben de iyiyim cutem, yorgunum sadece , bir de ayak bileğim şişti, çarpmadım burkmadım ama sanırım çok ayakta kalmaktan oldu. Akşamları da dinlenmeye vaktim olmuyor, eşimin anneannesi vefat etti, onun tebarekesine gidiyoruz her akşam. Gece yarısını buluyor yatağa girmem:26:
Benden haberler böyle.
lastım zahmet olmazsa bana da bir tahmin yapar mısın? bakalım tutacak mısat: 15 Şubat, D.T: 19.6.1984 Muhtemelen erkek çıkacaktır benimki
kuzum iyilik sen nasılsın?özledim
aynen ben de gece sola yatıp uyuyorum, sabah uyandığımda ya sağımdayım ya da sırt üstüyümdoktorum illa sola yat dememişti bana, sadece yatıp kalkarken vücudunun düz aksını bozma, yani sağa sola kıvrılma, ileride bel problemleri yaşayabilirsin yoksa demişti. Ama sola yatmaya ilk haftalardan alışmak gerekiyormuş, bir yerde okudum. Alışabilmek için sola dönüp yatınca, arkamıza yastık koymak gerekiyormuş. Böylece arkamızda yastık olunca dönemiyoruz heralde:44:
günaydın canım.Herkeslere günaydınlar
Umarım herkes iyidir
sağ ol canım.Canım çok sağol bende duygulandım dün eşimde bir başka ilgili maşaallah
tamam canım o zaman bende üzülüyorsun sandım:) sen buraya yaz isimleri canım istersen fikir veririz
aynen canım iş durunca ve pis olunca ruhum sıkılıyor ama eskisi gibi fırtına değilim:) yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum:) hafta sonu eşime süpürtüyorum:) çin takvimi oğlumda tutmamıştı bakalım bunda ne olacak:)
sağol canım
sağol canım aminn inşaallah
sağol canım benim, duygulandım canım belli etmiyordum ama içimde korkum vardı hep şükür atıyor kalbi hep atar inşallah sağlıkla doğar
Canım yaz gelişmeleri inşallah güzel sonuçlanır
Sağol canım her yazın içimi ferahlatıyor6+4 olması gerekirken 6+1 çıktı ama korkmadım normal diyordunuz 3-5 farklı olur diye:)
sağol canım inşaallah
ayyy maşallah canım benimkininde atıyor
Canım hapı yerine hayıtı direk kullanmanı tavsiye ederim hayıt gerçekten süper bir bitki
Canım çok geçmiş olsun
Canım benim minik ilk günler biberonla beslendiği için rahat tuttu yoksa tutmayabilirdi, benim meme ucu çok kısa canım emzirirkende hiç değişmedi ben hep elimle destek oldum büyünce bile, hiç kendi öyle şap diye ememedi:)
Canım zinco mu:) bizde o işe yaramıştı Allah razı olsun komşum vermişti bzide işe yaramadı sen dene diye o işe yaramıştı, onun öncesinde metsil vermişti dr eczacı kullanmayın kolon kanseri yapıyor demişti, biogai diye bir damla kullandık yok o da işe yaramamıştı, nurse harvey diye var birde o da çok iyiymiş, benim denediğim zinco , her bebekte her ilaç aynı etkiyi göstermiyor, mesela bazısının ayağını sıcak tutmak yetiyor onun için elma yağı almıştık( adaçayı yağı ama elma diye geçiyor) ayaklarının altına sürüyorduk ısıtıyordu
Sağol canım aminnn
Şifa olsun canım ilaçların, kv de günlerinde tez geçsin:) evini güle güle kirlet:)
Canım bilmeden yatıyorsun ama dikkat et bebeğe giden kanı etkiliyor sırt üstü yatmak sağa yatmak, bir yazı ekliycem okursun
Sana da canım:)
bebişini görmüşsün hayırlı olsun :) çokkkk mutlu oldum
tahlilden hiç anlamıyorumGünaydın herkese, gazzz ve kabızlık oyyy sebep süt içmem ne yapayım ben yine mi içemiycem
Tahlil sonucumu eklemek istiyorum sağolsun cutem yorumladı birde siz bakın istiyorum ama Word olarak nasıl eklenir bilmiyorum
kurtulamadımmmmefloşşşşşşşşşşş çok sevindim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum haklısın kız cicileri cidden çok güzel. insan ne alacağını şaşırıyor. ama olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
ben 2 gün zorlanmıştım alışmakta şimdi iyi ki kızım olmuş diyorum. oğlum olsaydı iyi ki oğlum olmuş derdim
evet nehire arkadaş gelicek içime öyle doğuyor.
sağlıklı olsun kuzum başka bir şey dilemeyiz.
daha da ayrdımcı olurum kuzum. gerçi son 3 yıldır ankarada yaşamıyorum ama tüm çevrem orda illaki bilgi alırım. cute de bilir zaten.
15 yıl süpermiş. kuzucuğun büyük şehirde büyüyeyecek. çok şanslısın.
geçmiş olsun tatlım. sen hala kurtulamaın bu sinüzitten kıyamam.
wuuuuuuuuuuuuu yandık ki ne yandık.
yavrucum büyüdü nukram.
seninki de peşimden geliyor ama annesi.
çabucak geçsin bu zamanlarımız.
canım ben de geceleri bi bakmışım sağa dönmüşüm. hemen düzeltiyorum ama ne kadar da uğraşsak elimizde değil. sen özellikle dinlenirken sola yat.
bugün başımın ağrısı biraz geçti de sizlere bakayım dedim.
ben denk gelmedim sanırım phia ya.
çok şükür allaha.
bu sefer hiç bekletmedi annesini.
sağlıkla kucağına alacak inanıyorum.
isteyen tüm dostlarıma da diliyorum gönülden.
devinimin de güzel haberlerini alıcaz.
ama olsun hayırlı olsun inşallah. gözü aydın:)))
demek kiiiiii gidilmezmiş:) deneme yanılma her zaman doğruyu öğretir:)dün akşam yemekten bi saat sonra yürüyüşe çıkalım dedik.
aman allahım öldüm sancıdan.
demek ki neymiş. sabah işe gidip akşam eve gelip yemek yapıp yürüyüşe gidilmezmiş
tansiyonum yerlerde yine. kafa güzel yani size yazarken. hava da sıcak bugün.
3 te böbrek ölçümüm var azcık ona da stres yaptım sanırım
dikkat et canım benim.
ölçümün de iyi gelecek inşallah. seni üzmez bu kız:)