Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun yaa sinizut mu neyin var dinlen bol bol ins geçer.

geçmiş olsun canım hayırdır :26:

saol cnmm atlattik sukur.

gecmis olsun cnm. neyin var?
kızlar çokk sağ olun. dün de yazıp kaçtım gibi oldu kusura bakmayın. ekrana bakamıyordum başım çokk ağrıyor.
sinüzit bir kaç aydır sardı bana:) kurtulamıyorum. antibiyotik gerekiyor.
bugün öle gittim etraflıca muayene etti, antibiyotik, ağrı kesici falan yazdı ama içmek istemiyorum.
içmediğim sürece de tekrarlayacak böyle işte
sağ ol canım benim.

papatya yaptım iyi geldi, akmaya başladı burnum. arada karbonatlı su da çektim tuz koymadım tahriş ediyormuş güya.
elimden geleni yapıyorum inşallah geçer artık
hamileliğim rahat geçiyor. kusma falan çok nadir. midem bulanıyor sabahları ama sadece bulantıyla kalıyor şükür.
şimdilik böyle:) 11. haftamda kontrolüm var zaman geçsin diye bakıyorum.

ohh şifa olsun canım.
güzel olmuş boya işi, bebek gelmeden benim de yaptırmama lazım. güle güle oturun canım.

bu arada hepinize kocaman günaydınnlar
günaydın canım.
inşallah canım sağ ol. rapor aldım bu hafta hep evdeyim. dinleniyorum bakalım geçer inşallah.
Herkeslere günaydınlar
Umarım herkes iyidir
günaydın canım.
sağ ol canım.
bebişini görmüşsün hayırlı olsun :) çokkkk mutlu oldum, yazamadım dün
tahlilden hiç anlamıyorum her şey yolunda değil mi? doktoruna gösterdin mi?
kurtulamadımmmm
bugün başımın ağrısı biraz geçti de sizlere bakayım dedim.

çok şükür allaha.
bu sefer hiç bekletmedi annesini.
sağlıkla kucağına alacak inanıyorum.
isteyen tüm dostlarıma da diliyorum gönülden.
devinimin de güzel haberlerini alıcaz.
ben denk gelmedim sanırım phia ya.
ama olsun hayırlı olsun inşallah. gözü aydın:)))
demek kiiiiii gidilmezmiş:) deneme yanılma her zaman doğruyu öğretir:)
dikkat et canım benim.
ölçümün de iyi gelecek inşallah. seni üzmez bu kız:)

harika haberler kuzum.
çok sevindim. ayşegül de tayin olucak yeni yer yeni umuttur.

hayırlısı canım en iyisini dr bilir

görüşürüz oğluşunu öp yerime

senin adına çok sevindim, inşallah hep böyle mutlu gider hayatın yeni tayin yerindede

Canım şükür geldin çok merak ettik gerçi yazmıştın istanbuldayız diye, istediğin gibi sonuçlanmasına çok sevindim inşallah gönlünce olur canım her şey

Allah razı olsun kızlar.merak edenlerden özür dilerim.istanbuldayken yazmıştım.net yüklemediğim için yazamadım.evime bi yerleşiyim her gün muhabbete devam inş :13:

sen dr a söylemedin mi kuzum hamile olduğunu eğer ilaçsız geçmeyecekse bence ilaçlarını iç kendine boşuna eziyet etme, tamam hamilelikte ilaç kullanmak çok sakıncalı ama senin durumun farklı be canım:26:

anladım canım artık bagısıklık kazandın öyleyse :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun darısı benim başıma biz de istanbulu ıstıyoruz 2 sene var daha
senın için çok iyi olacak şimdi büyükşehirde her imkan var inşallah bebegın orda hemencecik gelir

söyledim canım.
ona göre ilaçlar yazdı ama kullanmak istemedim.
ilaçları alacağım yine ama cesaret edemem. o kadar korurken şimdi antibiyotik içmek çok içime sinmiyor ne bileyim...

söyledim canım.
ona göre ilaçlar yazdı ama kullanmak istemedim.
ilaçları alacağım yine ama cesaret edemem. o kadar korurken şimdi antibiyotik içmek çok içime sinmiyor ne bileyim...
,

kuzum sen bilirsin nasıl için rahat edcekse öyle yap, geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer

Merhaba fistiklaarrr
Nesdos cok sevindim phia hamilemisymis darisi diger arkadaslara Insallah..Rabbim kucagina almayi nasip etsim simsiki tutunsun melegi Insallahhh.
Cute Vizyon Azeri minikleri koklayin yerime ...ohhh mis kokululaarrr operim minnak ellerindenn.

Kizlar Rabbim bekleyen herkese bu micizeyi kisa zamanda tatdirsin Insallah..gonlunden gecirip sabriyla bekleyen herkese nasip etsin hayirlisiyla Insallah...

Kizlar benim sipa yine ters dondu galiba.tekmeler asagiya yagiyor resmen..dogrusu asagi vurunca rhtsiz oluyorum agridan degil de hani kisalma var ya rahim boyunda acaba onu etkilermi diye Insallah doner minigim tekmeleyip te yine kisaltmasin Insallah.:18::18::18:

canım şu an dönmemiştir henuz aşağıda hıssetmen normal 32 den sonra dönüyorlar genelde
inşallah cabucak döner zaten istirahat ediyorsun cok fazla ayakta durma canım

Kuzuuummm atlamışım ben,kusura bakma.sen ne güzel bi foto koymuşsun öyle çok sevindim,maşallah subhanallah..Herşey yolunda çok şükür:)

Son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biri..acaip sevindiimmmm :)) şükürler olsun yarabbim..darısı bütün bekleyenlere inşallah..Nesdoşum çok çok selam söyle.

yok cnmm sallamiyrm. emerken uyuyor..dr bisi demedei bize.

) darisi sana cnm.
cok sukur tayinine cok sevindimm gozun aydin.

kızlar son zamanlarda agrısız normal dogumu kafaya koymuştum.. (hamilelik kursunda ikna oldum ) ama son kontrolümde doktor clanex igne kullandıgım için epiduralle normal yapamayacagımı söyledi.. omurilikte oluşacak bi kan pıhtısı bacaklarıma inip sakat bırakabilirmiş.. bildigin normal ebe dogumunu önerdi şaka gibi... :18::18: benim acı eşigim öyle düşük ki agda yaptırırken bile gözümden yaş geliyor.. yapamam ben.. sezeryan mı olcam şimdi mecburen..

Sabahlari basagrisiyla uyaniyorum odun kopuyo sinüzit tekrarlayarak diye :18:

Birde sözlerden fikir alayim kızlar isim için kafam çok karisik Oğlumun adi Yusuf Selim ona uygunda olabilir ama begendiklerim şunlar

Yagiz
Ömer
Ali
Kerem
Emir

Bunlara ekte olabilir sizin bildiginiz de olabilir ne bilim bi fikir?:44:

Hee o durumu bilmiyorum cnm ama epiduralle sezeryanda olamazsinn galiba tam anestezi oluyor sana ozaman epidural sezeryan ben oldum çok rahat geçiyor ama sagliginiz daha önemli doktor ne derse o ebe doğumu artik düşük ihtimal bin turlu komplikasyon olabiliyor benimkinde fetal distres demişlerdi sebebi de kordonun kisa olmasiymis

tabi ki ÖMER minik bebeğim oğlumun adı Ömer Doruk ben insanların kişilikleri üzerinde isimlerin etkili oldugunu düşünüyorum
ömer hem zeki hem hırslı bi isim ben ruyamda görmüştüm kuzumun adını doruk da kendımız ıstıyordum ömer doruk oldu genelde ömer diyoruz ama

Son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biri..acaip sevindiimmmm :)) şükürler olsun yarabbim..darısı bütün bekleyenlere inşallah..Nesdoşum çok çok selam söyle.

phia ile aynı anda hamile kalmıştık çok üzülmüştüm çok sevindimmmm nasılmış kaç haftalıkmış çok heyecan yaptım

yaman ismini çok beğeniyorum canım ben burda seçeneklerde yok ama mesela yaman ali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…