olsun canım sen iyi olda sağol, papatya buharı denedin mi canımkızlar çokk sağ olun. dün de yazıp kaçtım gibi oldu kusura bakmayın. ekrana bakamıyordum başım çokk ağrıyor.
sinüzit bir kaç aydır sardı bana:) kurtulamıyorum. antibiyotik gerekiyor.
bugün öle gittim etraflıca muayene etti, antibiyotik, ağrı kesici falan yazdı ama içmek istemiyorum.
içmediğim sürece de tekrarlayacak böyle işte
sağ ol canım benim.
papatya yaptım iyi geldi, akmaya başladı burnum. arada karbonatlı su da çektim tuz koymadım tahriş ediyormuş güya.
elimden geleni yapıyorum inşallah geçer artık
hamileliğim rahat geçiyor. kusma falan çok nadir. midem bulanıyor sabahları ama sadece bulantıyla kalıyor şükür.
şimdilik böyle:) 11. haftamda kontrolüm var zaman geçsin diye bakıyorum.
ohh şifa olsun canım.
güzel olmuş boya işi, bebek gelmeden benim de yaptırmama lazım. güle güle oturun canım.
günaydın canım.
inşallah canım sağ ol. rapor aldım bu hafta hep evdeyim. dinleniyorum bakalım geçer inşallah.
günaydın canım.
sağ ol canım.
bebişini görmüşsün hayırlı olsun :) çokkkk mutlu oldum, yazamadım dün
tahlilden hiç anlamıyorumher şey yolunda değil mi? doktoruna gösterdin mi?
kurtulamadımmmm
bugün başımın ağrısı biraz geçti de sizlere bakayım dedim.
ben denk gelmedim sanırım phia ya.
ama olsun hayırlı olsun inşallah. gözü aydın:)))
demek kiiiiii gidilmezmiş:) deneme yanılma her zaman doğruyu öğretir:)
dikkat et canım benim.
ölçümün de iyi gelecek inşallah. seni üzmez bu kız:)
canım eliylede yapıyor olabilirKizlar benim sipa yine ters dondu galiba.tekmeler asagiya yagiyor resmen..dogrusu asagi vurunca rhtsiz oluyorum agridan degil de hani kisalma var ya rahim boyunda acaba onu etkilermi diye Insallah doner minigim tekmeleyip te yine kisaltmasin Insallah.:18::18::18:
yok canım ne kusuru ben bilmiyormuyum seniKuzuuummm atlamışım ben,kusura bakma.sen ne güzel bi foto koymuşsun öyleçok sevindim,maşallah subhanallah..Herşey yolunda çok şükür:)
Canım cutem epidural sezaryen oldu o zaman onunda olmaması lazımdı, bence iyi araştır sen doktorun normal doğum sevmeyenlerden olmasınkızlar son zamanlarda agrısız normal dogumu kafaya koymuştum.. (hamilelik kursunda ikna oldum ) ama son kontrolümde doktor clanex igne kullandıgım için epiduralle normal yapamayacagımı söyledi..omurilikte oluşacak bi kan pıhtısı bacaklarıma inip sakat bırakabilirmiş.. bildigin normal ebe dogumunu önerdi şaka gibi... :18::18: benim acı eşigim öyle düşük ki agda yaptırırken bile gözümden yaş geliyor.. yapamam ben.. sezeryan mı olcam şimdi mecburen..
Sabahlari basagrisiyla uyaniyorum odun kopuyo sinüzit tekrarlayarak diye :18:
Birde sözlerden fikir alayim kızlar isim için kafam çok karisik Oğlumun adi Yusuf Selim ona uygunda olabilir ama begendiklerim şunlar
Yagiz
Ömer
Ali
Kerem
Emir
Bunlara ekte olabilir sizin bildiginiz de olabilir ne bilim bi fikir?:44:
Ömer ismini oldum olasi severim zaten ömer ali, ömer efe bide nedense peşine s ile başlayan bi isim geliyor dilime anlamadim:44:tabi ki ÖMERminik bebeğim oğlumun adı Ömer Doruk ben insanların kişilikleri üzerinde isimlerin etkili oldugunu düşünüyorum
ömer hem zeki hem hırslı bi isim ben ruyamda görmüştüm kuzumun adını doruk da kendımız ıstıyordum ömer doruk oldu genelde ömer diyoruz ama
Phiaya bende çoksevindim yyaa Allah saglikla kucagina aldirsin bu kez inşphia ile aynı anda hamile kalmıştık çok üzülmüştüm çok sevindimmmm nasılmış kaç haftalıkmış çok heyecan yaptım
yaman ismini çok beğeniyorum canım ben burda seçeneklerde yok ama mesela yaman ali
Ömer ismini oldum olasi severim zaten ömer ali, ömer efe bide nedense peşine s ile başlayan bi isim geliyor dilime anlamadim:44:
Phiaya bende çoksevindim yyaa Allah saglikla kucagina aldirsin bu kez inş
Kiz yaman isminden tirsarim ben düşünsene ne ne afet bişr olur büyük oğluna bile aslındaYavuz Selim ddüşündük ama yavuzun manasi haşin, sert , amansiz demekya vazgeçip yusuf yaptik
yemek yapmam lazım gelicekmiydi canımPhia gelsede halay çeksek
kızlar son zamanlarda agrısız normal dogumu kafaya koymuştum.. (hamilelik kursunda ikna oldum ) ama son kontrolümde doktor clanex igne kullandıgım için epiduralle normal yapamayacagımı söyledi..omurilikte oluşacak bi kan pıhtısı bacaklarıma inip sakat bırakabilirmiş.. bildigin normal ebe dogumunu önerdi şaka gibi... :18::18: benim acı eşigim öyle düşük ki agda yaptırırken bile gözümden yaş geliyor.. yapamam ben.. sezeryan mı olcam şimdi mecburen..
Ömer ismini oldum olasi severim zaten ömer ali, ömer efe bide nedense peşine s ile başlayan bi isim geliyor dilime anlamadim:44:
Phiaya bende çoksevindim yyaa Allah saglikla kucagina aldirsin bu kez inş
Kiz yaman isminden tirsarim ben düşünsene ne ne afet bişr olur büyük oğluna bile aslındaYavuz Selim ddüşündük ama yavuzun manasi haşin, sert , amansiz demekya vazgeçip yusuf yaptik
gözün aydın canım kucağına aldığın günleride gör inşBizzz geldikkkk
Eki Görüntüle 1123454
kalbi atıyormuş miniğimim 6 mm mişdoktoru çok sevdim çok tatlı bir doktor, karından bebeği göremedi hemen vajinal baktı, 4 tüp kan verdim idrar tahlili yarın çıkacak sonuçlarım
gözün aydın gonca ...allh tamamına erdirsinslm arkadaşlar çook mutluyum bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm 6+5 dedi..onu görene kadar içimde hep yokmuş gibi bir his vardı hatta doktor üsten göremedi kan sonuçlarına göre görmemiz lazım boş gebelik olabilir deyince öyle korktumki onu kaybetmekten doktor alttan bakınca gördü işte bebek bak kalbi atıyor deyince dünyalar benim oldu rabbim burda bebek isteyen herkese inş. hayırlısıyla bu sevinci nasip eder.
geçmiş olsun canım dinlen iyiceben daha kötü oldumrapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
dün akşam yemekten bi saat sonra yürüyüşe çıkalım dedik.
aman allahım öldüm sancıdan.
demek ki neymiş. sabah işe gidip akşam eve gelip yemek yapıp yürüyüşe gidilmezmiş
tansiyonum yerlerde yine. kafa güzel yani size yazarken. hava da sıcak bugün.
3 te böbrek ölçümüm var azcık ona da stres yaptım sanırım
yok canım ben gelse dedim:)yemek yapmam lazım gelicekmiydi canım
Sağol canım amin darısı başınagözün aydın canım kucağına aldığın günleride gör inş
gözün aydın gonca ...allh tamamına erdirsin
geçmiş olsun canım dinlen iyice
yorma kendini nesdemim.
tansiyon zorluyor seni dikkt et canım
slm kızlar nasılsınız?Bugün sene sonu şenlikleri başladı okulda pc başına geçemedim hiç.
benim tayin çıktı yine aynı şehir deyim ama evime yakınlaştım biraz daha çok şükür.diğer okulda sahte yüzlerden bıkmıştım artık..
benim ateş yine düşük seyrediyor sanırım yine hamiş değilim((
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Emirde sert bi isim evet ömerde yogunlasmis bulunuyorumolsun canım sen iyi olda sağol, papatya buharı denedin mi canım
canım eliybilir
yok canım ne kusuru ben bilmiyormuyum senisağol canım darısı başına
Canım cutem epidural sezaryen oldu o zaman onunda olmaması lazımdı, bence iyi araştır sen doktorun normal doğum sevmeyenlerden olmasın
Canım kerem ve ömeri beğendim,oğlumun adı emir tavsiye edermiyim emirler pek yaramaz oluyor:) emretmeyi seviyor:) Emir Ensar bizimki adil yardım eden bir yönetici olsun diye koymuştum:)
Banada çok standart geliyoda yanina başka isim bakiyim ozaman yaadr.un yaniliyr cnm. ben epidural + spinal kombine sezeryan oldum. sorun olsa benim dr.jm hayatta demezdi. ayrica pihtilasma topigindeki herkes epidural sezeryan oluyr, dr.lari normal dogum riskini almak istemedikleri icin.
cnm. omer super. bence efe koyma. kac tane efe tanidiysam acayip simarik oluyrlar.
Değişiklik güzeldir cnm hayirli olsunslm kızlar nasılsınız?Bugün sene sonu şenlikleri başladı okulda pc başına geçemedim hiç.
benim tayin çıktı yine aynı şehir deyim ama evime yakınlaştım biraz daha çok şükür.diğer okulda sahte yüzlerden bıkmıştım artık..
benim ateş yine düşük seyrediyor sanırım yine hamiş değilim((
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Kızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
Boran canım seninle değerin süper darısı diğer asamalarina
Cutem Rüzgâr paşanin gaz sorunu çözülür inşallah kuzum kiyamam
Sosyal az kaldı buluşmaya güzel haberler alacaksın
Derya çok yorma kendini dikkat et canım ayakta o kadar uzun kalma
Nukra benimde kontrol 2 haziran
Last kuzum tupe gerek kalmadan kuzun gelsin inşallah
Ayşegul Hifa tayininiz hayırlı olsun kuzularinizi getirsin
Duha kuzum kursta öğrenciler kv teftişi Allah yardımçin olsun
missy ben kız elbiselerin bayılıyorum ama ogluslarimiza da çok güzel kıyafetler var
Ece nasılsın bitene esinlenerek konuştunuz mu
Nesdem canım phi haberini verdin çok mutlu oldum ekim annelerindeydi kaybina çok üzülmüştüm Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.sen nasılsın melegin nasıl
Eylül canım seninle tayinin hayırlı olsun
Azeri kuzuna bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Vizyon sahada ogluna da maşallahHayırlı olsun
Dgrpnr nasıl oldun canım daha iyi mısın
Kızlar atladığı varsa affedin özledim hepinizi ama iş yerinde izinli çok acaip yogunum girip yazamıyorum
Emirde sert bi isim evet ömerde yogunlasmis bulunuyorum
Banada çok standart geliyoda yanina başka isim bakiyim ozaman yaa
Değişiklik güzeldir cnm hayirli olsun
Ateşinde takma bebis geldiyse gelmiştir benimde cçok yukselmemisti bi derece falan
Hehheee öylede ben doyduydum güzelim be ondan yani sen daha yeni baslican inş benimkinin herşeyi abiden kalma olcek
Kızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
missy ben kız elbiselerin bayılıyorum ama ogluslarimiza da çok güzel kıyafetler var
Nesdem canım phi haberini verdin çok mutlu oldum ekim annelerindeydi kaybina çok üzülmüştüm Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.sen nasılsın melegin nasıl
Kızlar atladığı varsa affedin özledim hepinizi ama iş yerinde izinli çok acaip yogunum girip yazamıyorum
sıpa yaaa.Kizlar benim sipa yine ters dondu galiba.tekmeler asagiya yagiyor resmen..dogrusu asagi vurunca rhtsiz oluyorum agridan degil de hani kisalma var ya rahim boyunda acaba onu etkilermi diye Insallah doner minigim tekmeleyip te yine kisaltmasin Insallah.:18::18::18:
canım bence şimdiden karar verme.kızlar son zamanlarda agrısız normal dogumu kafaya koymuştum.. (hamilelik kursunda ikna oldum ) ama son kontrolümde doktor clanex igne kullandıgım için epiduralle normal yapamayacagımı söyledi..omurilikte oluşacak bi kan pıhtısı bacaklarıma inip sakat bırakabilirmiş.. bildigin normal ebe dogumunu önerdi şaka gibi... :18::18: benim acı eşigim öyle düşük ki agda yaptırırken bile gözümden yaş geliyor.. yapamam ben.. sezeryan mı olcam şimdi mecburen..
ben ömer yiğit diyorum:)Sabahlari basagrisiyla uyaniyorum odun kopuyo sinüzit tekrarlayarak diye :18:
Birde sözlerden fikir alayim kızlar isim için kafam çok karisik Oğlumun adi Yusuf Selim ona uygunda olabilir ama begendiklerim şunlar
Yagiz
Ömer
Ali
Kerem
Emir
Bunlara ekte olabilir sizin bildiginiz de olabilir ne bilim bi fikir?:44:
canım biz de seni özledik.Kızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
Sağol canım inşallah sakinler vatandaşla uğraşmak zor yaşlı amcalar hiç laf anlamıyorlar ben ssk emeklilikte calisiyorumdasıpa yaaa.
yine döner bence kuzum. ayrıca mantık olarak kafasıyla yaptığı baskı daha fazla olmaz mı?
canım bence şimdiden karar verme.
ben de bazen stres yapıyorum ama o an gelince öyle ya da böyle doğurcaz. yeter ki sağlıkla gelsinler.
ben ömer yiğit diyorum:)
canım biz de seni özledik.
naslsın iyisin inş. yoğunluğunun geçmesi dileğiyle.
Kuzum benim çok geçmiş olsun inşallah büyümede gerek kalmaz ama operasyon gerekirsede inşallah çok kolay ve risksiz olur atlatirsin canım Rabbim seni veDora yi korusunkızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.
neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.
Sağol canım inşallah sakinler vatandaşla uğraşmak zor yaşlı amcalar hiç laf anlamıyorlar ben ssk emeklilikte calisiyorumda
bide canım bişey soracam midem çok yanıyor aslında mide de değil boğazından aşağı doğru yanma var
Kuzum benim çok geçmiş olsun inşallah büyümede gerek kalmaz ama operasyon gerekirsede inşallah çok kolay ve risksiz olur atlatirsin canım Rabbim seni veDora yi korusun
canım tşkr ederim..izinliler gelsinde sende rahatla cabucakKızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
sagol canım..ne desem bos aslında ama duramıyorum işte...Emirde sert bi isim evet ömerde yogunlasmis bulunuyorum
Banada çok standart geliyoda yanina başka isim bakiyim ozaman yaa
Değişiklik güzeldir cnm hayirli olsun
Ateşinde takma bebis geldiyse gelmiştir benimde cçok yukselmemisti bi derece falan
Hehheee öylede ben doyduydum güzelim be ondan yani sen daha yeni baslican inş benimkinin herşeyi abiden kalma olcek
canım geçmiş olsun üzüldm ama inş tam döner küçük hanım da baskısı biter..kızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.
neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.
tamam canım inş sonuda iyi olur...yok canım ben gelse dedim:)
Sağol canım amin darısı başına
canım bence güzel gidiyor
canım tşkr ederim..izinliler gelsinde sende rahatla cabucak
sagol canım..ne desem bos aslında ama duramıyorum işte...
canım geçmiş olsun üzüldm ama inş tam döner küçük hanım da baskısı biter..
geel anestazinin zararı var mı yok mu tam emin değilim ama bir tanıdık hamileyken ameliyat olmak zorunda kalmıştı hemde miyomu alınmıştı.çok şükür annede bebekte iyiydi şimdi dogdu sağlıklı bebk..Sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inş dualarım seninle..
tamam canım inş sonuda iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?