Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun canım sen iyi olda sağol, papatya buharı denedin mi canım
canım eliylede yapıyor olabilir
Kuzuuummm atlamışım ben,kusura bakma.sen ne güzel bi foto koymuşsun öyle çok sevindim,maşallah subhanallah..Herşey yolunda çok şükür:)
yok canım ne kusuru ben bilmiyormuyum senisağol canım darısı başına
Canım cutem epidural sezaryen oldu o zaman onunda olmaması lazımdı, bence iyi araştır sen doktorun normal doğum sevmeyenlerden olmasın

Canım kerem ve ömeri beğendim,oğlumun adı emir tavsiye edermiyim emirler pek yaramaz oluyor:) emretmeyi seviyor:) Emir Ensar bizimki adil yardım eden bir yönetici olsun diye koymuştum:)

Ömer ismini oldum olasi severim zaten ömer ali, ömer efe bide nedense peşine s ile başlayan bi isim geliyor dilime anlamadim:44:
Phiaya bende çoksevindim yyaa Allah saglikla kucagina aldirsin bu kez inş
Kiz yaman isminden tirsarim ben düşünsene ne ne afet bişr olur büyük oğluna bile aslındaYavuz Selim ddüşündük ama yavuzun manasi haşin, sert , amansiz demekya vazgeçip yusuf yaptik

Phia gelsede halay çeksek

Son düzenleme:

ilahii missy

dr.un yaniliyr cnm. ben epidural + spinal kombine sezeryan oldum. sorun olsa benim dr.jm hayatta demezdi. ayrica pihtilasma topigindeki herkes epidural sezeryan oluyr, dr.lari normal dogum riskini almak istemedikleri icin.

cnm. omer super. bence efe koyma. kac tane efe tanidiysam acayip simarik oluyrlar.

gözün aydın canım kucağına aldığın günleride gör inş

gözün aydın gonca ...allh tamamına erdirsin
ben daha kötü oldum rapor aldım işe falan gidemedim.
daha da iyileşemedim yarın da rapor alacağım gibi görünüyr.
umarım iyisinizdir bakamadım hiç.
geçmiş olsun canım dinlen iyice

yorma kendini nesdemim.
tansiyon zorluyor seni dikkt et canım

slm kızlar nasılsınız?Bugün sene sonu şenlikleri başladı okulda pc başına geçemedim hiç.
benim tayin çıktı yine aynı şehir deyim ama evime yakınlaştım biraz daha çok şükür.diğer okulda sahte yüzlerden bıkmıştım artık..

benim ateş yine düşük seyrediyor sanırım yine hamiş değilim ((
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

yemek yapmam lazım gelicekmiydi canım
yok canım ben gelse dedim:)
Sağol canım amin darısı başına

canım bence güzel gidiyor

Kızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
Boran canım seninle değerin süper darısı diğer asamalarina
Cutem Rüzgâr paşanin gaz sorunu çözülür inşallah kuzum kiyamam
Sosyal az kaldı buluşmaya güzel haberler alacaksın
Derya çok yorma kendini dikkat et canım ayakta o kadar uzun kalma
Nukra benimde kontrol 2 haziran
Last kuzum tupe gerek kalmadan kuzun gelsin inşallah
Ayşegul Hifa tayininiz hayırlı olsun kuzularinizi getirsin
Duha kuzum kursta öğrenciler kv teftişi Allah yardımçin olsun
missy ben kız elbiselerin bayılıyorum ama ogluslarimiza da çok güzel kıyafetler var
Ece nasılsın bitene esinlenerek konuştunuz mu
Nesdem canım phi haberini verdin çok mutlu oldum ekim annelerindeydi kaybina çok üzülmüştüm Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.sen nasılsın melegin nasıl
Eylül canım seninle tayinin hayırlı olsun
Azeri kuzuna bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Vizyon sahada ogluna da maşallahHayırlı olsun
Dgrpnr nasıl oldun canım daha iyi mısın
Kızlar atladığı varsa affedin özledim hepinizi ama iş yerinde izinli çok acaip yogunum girip yazamıyorum

Emirde sert bi isim evet ömerde yogunlasmis bulunuyorum

Banada çok standart geliyoda yanina başka isim bakiyim ozaman yaa
Değişiklik güzeldir cnm hayirli olsun
Ateşinde takma bebis geldiyse gelmiştir benimde cçok yukselmemisti bi derece falan

Hehheee öylede ben doyduydum güzelim be ondan yani sen daha yeni baslican inş benimkinin herşeyi abiden kalma olcek

Evet canım haklısın yazık küçük kuzuna elbise konusunda ama bi de şanslı Aslan gibi abisi var
bu arada bende Emir Ömer ismini seviyorum
ama benim en sevdiğim isim Eren nasip olursa Eren olacak
canım ya benim iki gündür midem ynıyor ya ne yesem meyve bile yese yani offf

maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin cok sevindım

amiin canım inşallah

sıpa yaaa.
yine döner bence kuzum. ayrıca mantık olarak kafasıyla yaptığı baskı daha fazla olmaz mı?
canım bence şimdiden karar verme.
ben de bazen stres yapıyorum ama o an gelince öyle ya da böyle doğurcaz. yeter ki sağlıkla gelsinler.
ben ömer yiğit diyorum:)
canım biz de seni özledik.
naslsın iyisin inş. yoğunluğunun geçmesi dileğiyle.

kızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.

neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.

Sağol canım inşallah sakinler vatandaşla uğraşmak zor yaşlı amcalar hiç laf anlamıyorlar ben ssk emeklilikte calisiyorumda
bide canım bişey soracam midem çok yanıyor aslında mide de değil boğazından aşağı doğru yanma var
Kuzum benim çok geçmiş olsun inşallah büyümede gerek kalmaz ama operasyon gerekirsede inşallah çok kolay ve risksiz olur atlatirsin canım Rabbim seni veDora yi korusun

kuzum gebelik reflüsü yaşıyorsun.
çift yastıkla yat.
yemekten yarım saat sonra su iç.
bol yağlı ve salçalı yemeklerden kaçın.
sabah akşam bir yemek kaşığı tahin ye.

canım tşkr ederim..izinliler gelsinde sende rahatla cabucak
sagol canım..ne desem bos aslında ama duramıyorum işte...
canım geçmiş olsun üzüldm ama inş tam döner küçük hanım da baskısı biter..
geel anestazinin zararı var mı yok mu tam emin değilim ama bir tanıdık hamileyken ameliyat olmak zorunda kalmıştı hemde miyomu alınmıştı.çok şükür annede bebekte iyiydi şimdi dogdu sağlıklı bebk..Sende sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inş dualarım seninle..
yok canım ben gelse dedim:)

Sağol canım amin darısı başına

canım bence güzel gidiyor
tamam canım inş sonuda iyi olur...

çok sağol kuzum. inş sağlıkla gelir benim bebeğim de.
çok sağlıklı düşünemiyorum çok kaygılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…