Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugünü atlatırsan daha sağlıklı düşünürüsün canım inş
bende araştırırım bakalım zararı var mı?yeterki dora mız ve sen iyi ol

sağol kuzum. zahmet etme.nette lokal anestezi uygulanır diyo ama hidronefroz dan dolayı yapılan ameliyatlar hakkında çok bir şey yok.nadir görülen bir şey sanırım.

Son düzenleme:
sağol kuzum. zahmet etme.nette lokal anestezi uygulanır diyo ama hidronefroz dan dolayı yapılan ameliyatlar hakkında çok bir şey yok.nadir görülen bir şey sanırım.

ne zahmetı tatlım....
aslında epidural de yapılabılır belkı inş gerek kalmaz ama haftaya mucıze olur

ne zahmetı tatlım....
aslında epidural de yapılabılır belkı inş gerek kalmaz ama haftaya mucıze olur

dr lokal anestezi ile demişti. anacım lokal anestezi için iğneyi nereden vurucaklar pıtıktan mı(((
neyse düşünmicem bunları.
mucize olur cidden ama 20mm in üzerine çıkınca ameliyat demişti zaten dr. benimki 22 mm olmuş bir anda. 25 mm ile sabit gidenler bile var ama benimki hızlı ilerliyor. normalde kontrollerim 2 haftaya düşmüştü şimdi yeniden 1 haftaya indi.

canım Dora şeklini değiştirse belkı seninkide sabit gider...
rabbbim yardımcın olsun inşşş
nasıl olacak diye düşünmemen en iyisis insan çok şey bilince daha kötü hissediyor kendini..

Bastan sona sirasi kizlar bugun ikikere yaptim.bi bakarmisiniz lutfen

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Eklentiler

• $1400786024176.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
Sağol tatlım.amin inşallah.
Canım uzulmede korkmada allahım ikinizinde esirgesin bişey olacak allahın izni ile

yarın koyu çizgiyi görürsün gibi geldi bana canım ama sen gün aşırı denemeye devam et derim çizgilerin işi belli olmuyor

Yrna teest kalmadi ama kanimca catliyorum suanda cnk sol kasigim sizlio batiyo

inşallah zarar vermez canım. dönmüş olsa bile kısa süreliğinedir herhalde.
hangisi hayırlısıysa o olsun canım. bir şeye fazla odaklanma.
offf sinüzit ile uğraşıyorum pazartesiden berii( çok zor umarım olmazsın canım.
isimler de güzel. ben de isim seçemem gibi geliyor. ama Emir ismini beğeniyorum. biraz farklı olarak Emrin 'i düşünebilirsin.
evet canım yapıyorum. akıyor burnum ama hala tıkanık anlamadım gitti.
sağ ol canım.
daha erken düşük seyredeblir hemen hayal kırıklığına uğrama.
benim de 12. gün mü ne yükselmişti.
tayinin de hayırlı olsun.
başımın ağrısı hafifledi canım ama sinüzit olduğu yerde duruyor
oyy kıyamam sana.
ben de israr yolu enfeksiyonundan çok çektim canım korkunu anlıyorum ama her şey güzel olacak.
pozitif düşünüyoruz her zaman biliyorsun:)
dua edeceğim canım benim. senin kızçe dönmeye başladıysa dönecek tam demek ki.
inşallah hiç gerek kalmaz ama ameliyat olursan da her şey yolunda gidecek.
Bastan sona sirasi kizlar bugun ikikere yaptim.bi bakarmisiniz lutfen

henüz negatif canım.
bu testler acayip stres yaptırıyor insana.
yarın ya da bir sonraki gün pozitif olur gibi geliyor.

Canım çok geçmiş olsun inşallahh doktordan güzel haberler alırsın da operasyona gerek kalmaz olsanda doktorun risk olsa yapmaz bence hem dediğin gibi çok daha ciddi sıkıntısı olan insanlar var rabbimm senide dorayı da korusun dualarım seninle canım

kızlar günaydın
son birkaç gündür moralim ciddi anlamda bozuk. geçen ay ateşim iyi gidiyordu 14. gün hem çubuk testte hemde dijital ovulasyon testimde pozitifi gördüm zaten çok kasık ağrım vardı ağrıdı ağrıdı o gece geçmişti
bu ay sürekli ağrım var, ateşim anormal, ne normal nede dijital testte pozitifi görmedim. dün çalışma oldu ama biz hafta sonu aile yanındayız orada olmayacak malesef. daha yumurtlamadım bile yarına ertesi güne birkaç değer girdim çizgiyi çekmedi ff.
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

nesdemcim canim ins büyümesi durur doramiz da döner ins allah yar ve yardımcın olsun inşallah dua edicem

kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.

canım dünle bugün arasında 04lük bi yükseliş var belkide gün yum.çatladı,telaş etme haftasonu yoksunuz madem buakşamda ilişki olsun içerde spermler beklesin

kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin

bende okurum allah kabul ederse hergün öglen yada akşam namazlarından sonra okuyorum nesdemin adını özellikle söylerim inşallah,sende adet olmazsın inşallah

saol cnm.
gaz yuzunden resmen saklaban oldum.

kuzum. insallah sorunsuz gececek cnm. lokal anestezinin etkisini bilmiyrm cnm. ama bobrek buyumesi anesteziden daha tehlikeli olmali ki dr bunu yapmak istedi cnm. o zamana kadar kendini hazirla cnm. hep dua ediyrm sana ve dora ma. seviyrm ikinizi de.
dun yumurtlamis olabilirsin.
cnm. maglum lohusalik hali. yoksa ben de okurdum kuzuma.

günaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,

sekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim. aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
sanirm boyle giderse 40 im bitene kadar igne iplige donecegim.

günaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,

bemce normal cnm.
kasik batmasi, segirme vs hepsi dogal senin haftanda.bir de igneni her gun mutlaka ayni saatte yap. en fazla 10;dk oynasin. daha fazla degismesin suresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…