Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bemce normal cnm.
kasik batmasi, segirme vs hepsi dogal senin haftanda.bir de igneni her gun mutlaka ayni saatte yap. en fazla 10;dk oynasin. daha fazla degismesin suresi.

ciddimisin canım ayy çok teşekkür ederim uyardıgın için,ben buna hiç dikkat etmemiştim,daha bugün 4.ignem olacak bugünden itibaren düzene sokarı,ara ara belirgin bş dönmelerim uyku isteyim,ve ufak bulantılar başladı,bunları hissettikçe seviniyorum,bazende sanki tüm canım çekiliyor gibi oluyorum işte bunu anlamıyorum

sıpa yaaa.
yine döner bence kuzum. ayrıca mantık olarak kafasıyla yaptığı baskı daha fazla olmaz mı?
Agirlik olarak ters de duz de bence ayni..bilmemki ters donmesinde rhtsiz veren sadece kisalik sorunumdan dolayiydi kasitli gibi durmadan tekmeledi basdirdi oraya ama sukur dondu yerine sipa..ben 1gun boyunca yakvardim donmedi aksam babasina sikayet ettim o da birazcik sohbet etti 1saate dondu babacimi ne bizimkiii kiskandimmm

cnm benim insallah sorunsuz atlatirsin

duydugum kadariyla kolay operasyon sorun yaratmiyo bizim de istediyimiz bu degilmi yeterki bebislerimiz iyi olsun..Rabbim en kolay sekilde atlatmayi nasip eder..belki de doram doner ihtiyac kalmaz..hayirlisi neyse o olsun cnm..Rabbim 2nizi de korusun

sen ruzgarli baska tatli oldun cuteeee
hep ogluslu kizli ol emiii anne yorgunluklari yasa sadeceee
kilon icin de kutlarim cnm zaten az kilo almistin demekki MASALLAH sutunu bebis emdikce kalorileti de goturuyo sipaa ayyy operim ben onu yaaa
kilolarini gitme hizinin darisi basimaaa 6kilodayim hala bakalim son 2ay napicazzz..:26:

canım taa dün yazıcaktım unutmusum,canım 9.ayda annem ankarada böbrekten ameliyat olmuştu hatırlarsan,işte ozaman senin gib biri annemin yan odasındaydı,onada idrar yolundan girip stendmiydi ne ondan takıldı,kadın uyanıktı yani baygın gelmedi senli benliydi,gayette iyiydi,akşama kadar yattı sonrada taburcu ettilerdi

kızlar hepinize dualarınız, iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. allah hepinizden razı olsun. dualarınız kabul olsun. beni duygulandırdınız

canım evet yatırmıyorlar sanırım ya da en fazla bir gece tutuyorlar. beni korkutan bebeğime bir şey olması. anesteziden çok korkuyorum bebek için.

canım msjını yeni gördüm:)
ben de folik asit kullanamadım. gebelik öncesi 5 ay kullanmıştım. ama gebelikte dayanamadım çok midem yanmıştı.
ama bir kaç gün ara vermen önemli değil. yeşil yapraklı sebze, marul ceviz ye.

kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
okurum ben tatlım..
maşallh sana cute ne güzel gitmiş fazlalıkların...
niye kusura bakalım canım arada gelip bakman bile yeterli

tamm canım tşkr ederim.

canım evet yatırmıyorlar sanırım ya da en fazla bir gece tutuyorlar. beni korkutan bebeğime bir şey olması. anesteziden çok korkuyorum bebek için.

o bayanda gebeydi,anestezi verilmemişti,iyneyle o bölgeyi hafif uyuşturmuşlardı galiba,sordum hissetmedinmi canın yanmadımı diye,oda dediki evet birz canım acıdı ama çok deyil okadarda olur demişti,yani anestezi almamıştı o,demekki anestezi olmadanda oluyormuş,dr.una sor iyice bence

Son düzenleme:

sanırım lokal anestezi dedikleri işte o iğneyle minik bir bölgeyi uyuşturuyorlar.
yoksa öyle epidural gibi filan değil. ayağa filan kalkılıyor.
ama işte beni korkutan tam bebeğin olduğu bölge. amaan iyice beynim yandı boran. dr umu aradım ameliyattaymış öğleden sorna bi daha arıycam.
bi yanım diyor ki ol kurtul nasılsa olucaksın. çünkü daha 26. haftamdayım ve 22mm büyüme var. bu demek oluyor ki 36. haftada filan zaten yine çok büyücekti. zaten benim olmam deme şansım yok çünkü böbrek enfeksiyon yayar allah korusun o daha tehlikeli.

Canim anladigim kadariyla enfeksiyon yaratmasindan korkuyorsun bisey soyliyeyim hani bana takilan var ya serviks bagimi ne iste o da oyle bisey dk.un durup soylediyi hep enfeksiyon riski buyukdur diyeydi...onu takan dk.a biz sordugumuzda o da ayni seyi hep soyluyordu tek olusa bilecek sorun enfeksiyon kendileri de korkuyordu ama fitil verdi bana ilk hafta hergun sonra haftada bir kullandim..sukur bisey yok simdilik..dedigim dk.un zaten iyi o onun onlemini alicak bisey yapar fitil falan onerir..

stent takılınca enf riski var dedi evet. enfeksiyon olursa çıkarırız dedi.
aman neyse boşver kuzum. sana lokal anestezi yaptılar mı yoksa bam güm mü dikiş attılar?

sağol canım, zaten ben de erkek hissediyordum Bu sene oğlanlarımıza gelin bulamayacağız bu gidişle

evet kuzum işler yoğun değilken de sürekli oturarak çalışıyorum diye sızlanıyordum, şimdi sürekli ayaktayım, o daha fenaymış walla
Burada tek hemşire benim canım, benim işimi yapabilecek 1 tek kişi bile olsa hiç düşünmem izin alır giderdim zaten, ama bu işleri benden başkası yapamaz. O yüzden diğer arkadaşlarımı da yüz üstü bırakmak istemiyorum
Neyse ki yarın cumartesi, biraz uyur dinlenirim inşallah

Herkese hayırlı cumalar kısçelerim

stent takılınca enf riski var dedi evet. enfeksiyon olursa çıkarırız dedi.
aman neyse boşver kuzum. sana lokal anestezi yaptılar mı yoksa bam güm mü dikiş attılar?
Benimki dikis degil kuzum sadece bag takildi eliyle icerden..yani oyle uyutulacak bisey degildi..hafif biseydi..sadece kisalmasini onlemek icin..
Rabbim yardimcin olsun at bunlari kafandan lutfen kendine stres etme goruceksin hafif atlaticaksin hic bu kadar dusundugume deymemis diyeceksin cnm

anam sen hemşire misin
ben de diyorum bu kız ne kadar çok şey biliyor

evet hayırlısı olsun kuzum.
insanlar beterlerini yaşıyor. çok büyütmemek lazım kafada. olmamız gerekirse olucaz. bi kaç güne toplarım ben kendimi.

kuzum gebelik reflüsü yaşıyorsun.
çift yastıkla yat.
yemekten yarım saat sonra su iç.
bol yağlı ve salçalı yemeklerden kaçın.
sabah akşam bir yemek kaşığı tahin ye.
canım tavsiyen için ağol çift yastıkta yatıyorum yağlı salçalı yemiyorum korkumdan
ama gece değil gündüz bile oluyor tahin deneyeyim ben sağol bitanem
canım tşkr ederim..izinliler gelsinde sende rahatla cabucak
sağol canım 9 kişilik serviste şuan 5 kişiyiz dolayısla işler birikiyor vatandaş yetişemiyoruz
offf sinüzit ile uğraşıyorum pazartesiden berii( çok zor umarım olmazsın canım.
isimler de güzel. ben de isim seçemem gibi geliyor. ama Emir ismini beğeniyorum. biraz farklı olarak Emrin 'i düşünebilirsin.
canım sünizit zor doktora bi git bence ben 1,5 ay direndim gitmedi,m hep bitkisel şeyler kbb ya bi gittim dedi sinüzler dolmuş boşalmazsa kısır döngü sürekli tekrarlar en son antibiyotik, surup ve sprey verdi altattım gibi şükür ama o ilaçları kaç tane doktor eczacı gördüysem sordum
tabi gebelik haftası na göre ilaç veriyorlar canım ama bi görün derim doktora acile gitme ben acile gittim iki kere 1 -2 istiharat verdi işe yaramadı
kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
mrb canım ben okurum inşallahhhhh
saol cnm.
gaz yuzunden resmen saklaban oldum.
Allah kolaylık versin cutem ikinizede yardım etsin :116:

canım süper maşallahhhhh harika darısı başımıza

tam okurken su içiyordum, boğazıma kaçtı gülerken nesdoş, boğuluyordum

Ne bilmiş şey mi diyordun hakkımda

yok kız helal kıza amma tıbbi terim biliyor diyordum. kendi araştırmaların sonucu öğrendiklerin sanıyordum. gıpta ediyordum. ben bilen insanı çok severim. bilgi bende her zaman hayranlık uyandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…