bemce normal cnm.
kasik batmasi, segirme vs hepsi dogal senin haftanda.bir de igneni her gun mutlaka ayni saatte yap. en fazla 10;dk oynasin. daha fazla degismesin suresi.
Agirlik olarak ters de duz de bence ayni..bilmemki ters donmesinde rhtsiz veren sadece kisalik sorunumdan dolayiydi kasitli gibi durmadan tekmeledi basdirdi oraya ama sukur dondu yerine sipa..ben 1gun boyunca yakvardim donmedi aksam babasina sikayet ettim o da birazcik sohbet etti 1saate dondu babacimi ne bizimkiiisıpa yaaa.
yine döner bence kuzum. ayrıca mantık olarak kafasıyla yaptığı baskı daha fazla olmaz mı?
cnm benim insallah sorunsuz atlatirsinkızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.
neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.
sen ruzgarli baska tatli oldun cuteeeesekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim.aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
sanirm boyle giderse 40 im bitene kadar igne iplige donecegim.
canım taa dün yazıcaktım unutmusum,canım 9.ayda annem ankarada böbrekten ameliyat olmuştu hatırlarsan,işte ozaman senin gib biri annemin yan odasındaydı,onada idrar yolundan girip stendmiydi ne ondan takıldı,kadın uyanıktı yani baygın gelmedi senli benliydi,gayette iyiydi,akşama kadar yattı sonrada taburcu ettilerdi
okurum ben tatlım..kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
maşallh sana cute ne güzel gitmiş fazlalıkların...sekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim.aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
inşallah zarar vermez canım. dönmüş olsa bile kısa süreliğinedir herhalde.
hangisi hayırlısıysa o olsun canım. bir şeye fazla odaklanma.
offf sinüzit ile uğraşıyorum pazartesiden berii( çok zor umarım olmazsın canım.
isimler de güzel. ben de isim seçemem gibi geliyor. ama Emir ismini beğeniyorum. biraz farklı olarak Emrin 'i düşünebilirsin.
evet canım yapıyorum. akıyor burnum ama hala tıkanık anlamadım gitti.
sağ ol canım.
daha erken düşük seyredeblir hemen hayal kırıklığına uğrama.
benim de 12. gün mü ne yükselmişti.
tayinin de hayırlı olsun.
başımın ağrısı hafifledi canım ama sinüzit olduğu yerde duruyor
oyy kıyamam sana.
ben de israr yolu enfeksiyonundan çok çektim canım korkunu anlıyorum ama her şey güzel olacak.
pozitif düşünüyoruz her zaman biliyorsun:)
dua edeceğim canım benim. senin kızçe dönmeye başladıysa dönecek tam demek ki.
inşallah hiç gerek kalmaz ama ameliyat olursan da her şey yolunda gidecek.
henüz negatif canım.
bu testler acayip stres yaptırıyor insana.
yarın ya da bir sonraki gün pozitif olur gibi geliyor.
canım evet yatırmıyorlar sanırım ya da en fazla bir gece tutuyorlar. beni korkutan bebeğime bir şey olması. anesteziden çok korkuyorum bebek için.
o bayanda gebeydi,anestezi verilmemişti,iyneyle o bölgeyi hafif uyuşturmuşlardı galiba,sordum hissetmedinmi canın yanmadımı diye,oda dediki evet birz canım acıdı ama çok deyil okadarda olur demişti,yani anestezi almamıştı o,demekki anestezi olmadanda oluyormuş,dr.una sor iyice bence
Canim anladigim kadariyla enfeksiyon yaratmasindan korkuyorsun bisey soyliyeyim hani bana takilan var ya serviks bagimi ne iste o da oyle bisey dk.un durup soylediyi hep enfeksiyon riski buyukdur diyeydi...onu takan dk.a biz sordugumuzda o da ayni seyi hep soyluyordu tek olusa bilecek sorun enfeksiyon kendileri de korkuyordu ama fitil verdi bana ilk hafta hergun sonra haftada bir kullandim..sukur bisey yok simdilik..dedigim dk.un zaten iyi o onun onlemini alicak bisey yapar fitil falan onerir..sanırım lokal anestezi dedikleri işte o iğneyle minik bir bölgeyi uyuşturuyorlar.
yoksa öyle epidural gibi filan değil. ayağa filan kalkılıyor.
ama işte beni korkutan tam bebeğin olduğu bölge. amaan iyice beynim yandı boran. dr umu aradım ameliyattaymış öğleden sorna bi daha arıycam.
bi yanım diyor ki ol kurtul nasılsa olucaksın. çünkü daha 26. haftamdayım ve 22mm büyüme var. bu demek oluyor ki 36. haftada filan zaten yine çok büyücekti. zaten benim olmam deme şansım yok çünkü böbrek enfeksiyon yayar allah korusun o daha tehlikeli.
Canim anladigim kadariyla enfeksiyon yaratmasindan korkuyorsun bisey soyliyeyim hani bana takilan var ya serviks bagimi ne iste o da oyle bisey dk.un durup soylediyi hep enfeksiyon riski buyukdur diyeydi...onu takan dk.a biz sordugumuzda o da ayni seyi hep soyluyordu tek olusa bilecek sorun enfeksiyon kendileri de korkuyordu ama fitil verdi bana ilk hafta hergun sonra haftada bir kullandim..sukur bisey yok simdilik..dedigim dk.un zaten iyi o onun onlemini alicak bisey yapar fitil falan onerir..
sağol canım, zaten ben de erkek hissediyordumamin canım cok sağol
canım uykuda illa ki anlamadan dönebilirsin bu cok normal boşuna strese sokma kendını o kadarcıktan hiç bi şey olmaz :)
kuzum direk söyleyim erkek cıkıyor cunku ben de 84 lüyüm 84 lulerın 2014 te zaten kız sansı hepi topu 2 aycık mart ve mayıs
bakalım bunda tutacak mı hayırlısı olsun cnm
evettt ben dün yazmıştım ama kimse farketmedi sanırım tablosuna baktım gebeymiş cok sevindimgörüşürsen slm söle çok
gecmiş olsun canım inşallah böbrek ölçümünde güzel sonuçlar cıkar
evet kuzum işler yoğun değilken de sürekli oturarak çalışıyorum diye sızlanıyordum, şimdi sürekli ayaktayım, o daha fenaymış walladeryam bende evde çalışıyorum ama sürekli masa başında olduğum için belim falan ağrıyor, çarşamba bakalım ne diyecek dr sağlıklı olsun bana yeter canımsende çok yorma kendini önemli olan bebeğin iş her zaman olur arkadaşlarında biraz fedakar olsunlar canım sen gebe bi bayansın
seni anlıyorum efloş bende dr a her gittiğimde yaşıyor değil mi kalbi atıyor mu diye soruyorum tabii o bana kızıyorama inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alacağız iyi düşünelim iyi olsun
aynen nesdemim sağlıklı olsun yeter ki sen de inşallah dr dan güzel haberlerle geleceksin
bende çok yürüyünce kasığım ağrıyor ve çekiyor
Benimki dikis degil kuzum sadece bag takildi eliyle icerden..yani oyle uyutulacak bisey degildi..hafif biseydi..sadece kisalmasini onlemek icin..stent takılınca enf riski var dedi evet. enfeksiyon olursa çıkarırız dedi.
aman neyse boşver kuzum. sana lokal anestezi yaptılar mı yoksa bam güm mü dikiş attılar?
sağol canım, zaten ben de erkek hissediyordumBu sene oğlanlarımıza gelin bulamayacağız bu gidişle
evet kuzum işler yoğun değilken de sürekli oturarak çalışıyorum diye sızlanıyordum, şimdi sürekli ayaktayım, o daha fenaymış walla
Burada tek hemşire benim canım, benim işimi yapabilecek 1 tek kişi bile olsa hiç düşünmem izin alır giderdim zaten, ama bu işleri benden başkası yapamaz. O yüzden diğer arkadaşlarımı da yüz üstü bırakmak istemiyorum
Neyse ki yarın cumartesi, biraz uyur dinlenirim inşallah
Herkese hayırlı cumalar kısçelerim
Benimki dikis degil kuzum sadece bag takildi eliyle icerden..yani oyle uyutulacak bisey degildi..hafif biseydi..sadece kisalmasini onlemek icin..
Rabbim yardimcin olsun at bunlari kafandan lutfen kendine stres etme goruceksin hafif atlaticaksin hic bu kadar dusundugume deymemis diyeceksin cnm
tam okurken su içiyordum, boğazıma kaçtı gülerken nesdoş, boğuluyordumanam sen hemşire misin
ben de diyorum bu kız ne kadar çok şey biliyor
canım tavsiyen için ağol çift yastıkta yatıyorum yağlı salçalı yemiyorum korkumdankuzum gebelik reflüsü yaşıyorsun.
çift yastıkla yat.
yemekten yarım saat sonra su iç.
bol yağlı ve salçalı yemeklerden kaçın.
sabah akşam bir yemek kaşığı tahin ye.
sağol canım 9 kişilik serviste şuan 5 kişiyiz dolayısla işler birikiyor vatandaş yetişemiyoruzcanım tşkr ederim..izinliler gelsinde sende rahatla cabucak
canım sünizit zor doktora bi git bence ben 1,5 ay direndim gitmedi,m hep bitkisel şeyler kbb ya bi gittim dedi sinüzler dolmuş boşalmazsa kısır döngü sürekli tekrarlar en son antibiyotik, surup ve sprey verdi altattım gibi şükür ama o ilaçları kaç tane doktor eczacı gördüysem sordumofff sinüzit ile uğraşıyorum pazartesiden berii( çok zor umarım olmazsın canım.
isimler de güzel. ben de isim seçemem gibi geliyor. ama Emir ismini beğeniyorum. biraz farklı olarak Emrin 'i düşünebilirsin.
mrb canım ben okurum inşallahhhhhkızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
Allah kolaylık versin cutem ikinizede yardım etsin :116:saol cnm.
gaz yuzunden resmen saklaban oldum.
canım süper maşallahhhhh harika darısı başımızasekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
tam okurken su içiyordum, boğazıma kaçtı gülerken nesdoş, boğuluyordum
Ne bilmiş şey mi diyordun hakkımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?