Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb canlar nasılsınız ben hala yoğunum ama dedim yoğun olmaya yoğun amannnnnn bakayım kızlara
haftaya detaylı usg ile fetal eko yaptıracağım günü henüz belli değil size haberleri aktaırım ama çok özledim kuzumu ya 5 mayısta gitmiştim
Rabbim üç aylar ve Cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin hamişlere sağlıklı kolay doğum nasip etsin evlatları olanları birbirine bağışlasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn kuzum banyo yaptik yine emiyoruz
sen de ugsden guzel sonuclar al insallah.

aminnnnnnnnn canım inşş bizlerde nasip eder rabbim...hamişlerde sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..
sende deteylıda güzel haberler al inş

Son düzenleme:
yahu kizlar. bugun 16. gunum. ve hala kv benden cikmiyr. daha ne kadar gelecek bu kadin. cok soru soruyr. bunaldim. yapma dedigim herseyi de inadima yapiyr. annem gelirse geliyr, annem gitmeden de gitmiyr. anammm cok bunaldim..esime de dedim, nasil diyim.diyr. cok bunaldim.artik.
hatta kalp carpintim.basladi yine bugun. insallah sadece yorgunluktandir.
kadinin yapacagi is de yok. yemegi bulasigi annem hallediyr.bebek altina pisleyince degistiremiyr annemi cagiriyr.ki artik ben yapiyrm.dikislerim daha iyi sukur. kussa bana sesleniyr. yani ne diye geliyr anlamiyrm.
annem de ben de bebegim herseyinin utulenmesini istemiyrz. cunku 1 gece de kustugu icun 4 sefer ustunu degistirdigimi biliyrm. yani bosa ekonomik.zarar bana. annem dun camasirlari toplamis. bu da ben utuleyecektim.demis.
annem aciklamis. cocuklar tek maas yazik.cabuk kirleniyr ustu. dr.a vs giderken utuler kendisi demis. neyse aksam burdan giderken anneme "ee ben sikiliyrm. camasirlari kaldirma utuleyim". Allahim ya. inadin bu kadari. sikiliyrsan gelme. ben de senden sikiliyrm.zaten.
bi cozum.bulmam lazim. yoksa.hicccc cikmayacak burdan.

canım ya rabbim sabır versin sana artık söylenecek söz yok bu kadına
birkaç gün annende kalsan çözüm olur mu?

aminnn kuzum banyo yaptik yine emiyoruz
sen de ugsden guzel sonuclar al insallah.
mis gibi kokmuştur...
ay gerizekalı diyecem ayıp olacak.
defol git neyin peşindesin hala yaaaa.
canım onunla ilişkiniz nasıl bilmem ama şöyle yapabilirsin: anneni de bunu da al karşına: hanımlar ben biraz oğlumla baş başa kalıp onu kendim büyütmek sorumluluk almak istiyorum de. ama annene önceden söyle böyle böyle diyeceğim sen üstüne alınma diye. gelmeyin azcık kuzumla baş başa kalmak istiyorum de.

cutem işin çok zor allahım ya kvler nedir ya artık eşinle başbaşa kalmak istediğini neden düşünemez hemde hiç bir işe yaramıyorken

dün benim görümcem ne dedi biliyormusunuz yediğime içtiğime dikkat etmezsem çocuğum düşebiirmiş allahım sen bana yardım et psikolojimi nasıl bozdular benim

kızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse

aman canim dikkat et kendine o kv için sağlığından olma değmez hey allahım ya bi de hicbi işe yaradigida yokmus sadece zarar vermek icin geliyr artik acik acik diycen ya sa dolaylı olarak istenmedigini gösterivercen

kızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay 11. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.

bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.

lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.

şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

manyak bunlar yaaa. cümleye bak. hadsizler!!!
benim eşimin babaannesi de dün aramış kilo aldı mı diye soruyor. hani fazla kilo almayınca bebek büyümüyor sanki. illa 100 kilo olucam o zaman bebek büyümüş oluyor.

canım klomen 5 ay kullanılabilir diye duymuştum
14mm iğne yapan doktorlar hata ediyor çünkü burda 14 mm ile iğne yapılanların yumurtası sağlıklı çatlamadı.
adaçayı öneririm östrojen içerdiği için.

kızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse

bu haftalarda endişelenmen normal canım üzülme bende de olmuştu gönlünü rahat tut canım

bunlar duygusuz insanın ne düşündüğünü ne kadar üzülebileceğini düşünmüyorlar bende kilo almadım belki onuda düşünüyorlardır hamileliğimi yarılamışım tövbee estafurullah bugun kızım bol bol kıpırdasın ki kendime geleyim inşallahh

canım öncelikle bu ay gelişsin yumun inş
geçen ay dr un hata etmişti bencede ama senin umutlarını kırmamak ıcın yazmamaıstım.en erken 18-19 mm de yapılıyr.Bu ay güzel gelişmeler olsun inş

melisa stres yapma canım kendini ve bebeği yorma...
iğnelerini düzenli kullanıyorsun sıkıntı etme...
inş yavruşunu görüp pıt pıt ları duyarsın...

cnm hamilelikte değilde ondan önce ülser+reflü varken çok çektim mide yanmasından su bile yakıyordu yemek zaten yiyemiyodum inş bu seviyede değildir ozamanlar çok işime yarayan galetalardı midenin asidinimi ne emiyormuş birde nesdemde güzel anlatmış bak 2 yastık falan kullan ama hamilelikten kaynaklı olduğu için bebek aşağı inice geçer inş doğumdan sonrada hiç kalmaz
aynen yiğit isminide severim ömerde karar kıldım sayılır zaten bakalım babamız ne diyecek
lokal anestezimi sayılır epidural doğum tam emin değilim ama doktorum bana bu anesteziden bebek hiç etkilenmez demişti aynı şeyse bebeğe bi etkisi olacağını sanmam Allah acil şifalar versinde inş gerek kalmaz niyet edip kendi adına sadaka ver cnm birde çoluk çocuğa bişeler dağıtıp sevindir şifa bulmak niyetiyle umarım faydasını görürsün
oy sorma cnm 2 sene önce ölüyorum sanmıştım başağrısından MR falan çekildi sinüzit sırf ondan sebep belime kadar gelen saçlarımı kestirmiştim kurutması zor oluyor sizüziti azdırıyor diye
başını rüzgardan koruyacaksın ıslakken asla dışarı çıkmıcen hatta arada bi havluyu ütüyle ısıtıp sar başına öyle dursun
birde ersağ diye doğal ürünleri olan bi marka var onun masaj kremi diye bi ürünü var onu kaynar suya biraz dköüp karıştırcen havluyla buharını soluyacaksın baya baya rahatlatıyo
benim başlar gibi oldu bunları yaptım çok şükür artmadı

yok kız helal kıza amma tıbbi terim biliyor diyordum. kendi araştırmaların sonucu öğrendiklerin sanıyordum. gıpta ediyordum. ben bilen insanı çok severim. bilgi bende her zaman hayranlık uyandırır.
sağol canım ama bazen bildiklerimin hepsini unutmak istiyorum Bilmeyince hayat daha güzel daha huzurlu hamilelikte..
Yoksa kafaya takacak çok şey buluyorum.
dün de ikili testimde neden nasal bone için bilinmiyor yazıyor diye taktım kafaya, ama bugün geçti takıntım

canım ben de yoğunum soramadım hiç hatrını, umarım bebişin de sen de iyisinizdir

Allah yardımcın olsun walla cutem. Ama daha fazla çileden çıkmadan önce bence konuşmalısın. Ya da eşin konuşsun, bilemiyorum hangisi daha uygun olur. Ama sanki iki anneyi de karşına alıp ortadan konuşmak, bunaldığını dile getirmek sanırım daha uygun.

görürsün görürsün canım, Allah yardımcın olsun
Ben klomeni çok bilmiyorum ama bi arkadaşım kullanıyordu, ondan duyduğuma göre 4-5 ay kullanılıyormuş sanırım. Moralini bozma hemen, daha 2. ayındasın.
Adaçayı kürü yumurtanın kalitesinde baya etkili, tavsiye ederim canım.

canım ilgin alakan için çok tşk ederim.
insan böyle mutsuz hissettiği anlarda verilen bir selamı bile uzatılan bir el gibi görüyor çunku.
Allah senden razı olsun.
ben adaçayına başlayayım o zaman bugun ama gunde kaç fincan içmem gerekiyor?
benim yumurtam çatlamış hatta gecen ay 2 tane vardı 14mm ikisi de çatlamı ama dollenmedi o ayrı konu.
ama çatlasa da sağlıksız olacağını dr lar bilmiyorlar mı? bekleseydi bi kaç gun daha şimdi anlayamıyorum neden öyle yaptı bile bile mi die
ama gecen ay 14mm oldugunda 20. gunumdu acaba daha gec olmasın die mi verdi ki iğneyi bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…