Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ilgin alakan için çok tşk ederim.
insan böyle mutsuz hissettiği anlarda verilen bir selamı bile uzatılan bir el gibi görüyor çunku.
Allah senden razı olsun.
ben adaçayına başlayayım o zaman bugun ama gunde kaç fincan içmem gerekiyor?

toprammmmmmmmmmmm

cnm anlattıkların hakkında bi bilgim yok yani yumurta büyütme falan bilenler illa cvplar
bende sana dua ederim inş cuma günün hürmetine en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın inş kafanı rahat tut Allah ol derse olur
gerisi hikaye sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak
herşey güzel olacak inş

missyy sen demi ersağcısın o masaj kremi benim baş ucu ilacım gibi bişey bak bebeğin için bebek şampuanınıda mutlaka kullan derim tamamen bıtkısel ve konsantre oldugu ıcın bana 6 ay gidiyo ve mis gibi bi kokusu var aklında olsun ben cogu ürününden memnunum iyi ki tanışmışım

inşallah canım...
Allah razı olsun eksik etme o kıymetli dualarını...

o masaj kreminin işe yaramadığı yer yok zaten
ürünlerim bitti sayılır yine alıcam birde güneş kremini çok tavsiye ediyorlar onu düşünüyorum yoksa acayip kararıyorum ben
bebek ürünlerinide alıcam bakiim doğuma yakın şimdi oğluma kullanıyorum zaten
aynen iyiki tanımıım içim rahat zehirleniyomuyuz derdi yok artık

Canim ben gecenlerde yazdim ama uzulme diye soylemedim sadece uyardim erken degilmi diye..adet olduktan sonra yazdim sana herseyi ama galiba gormedin..
Benim yumurta 17mmde kendiliyinde catlayinca dkum iliski onerdi adet olup gidince zaten bisey beklemiyordum sagliksizdi dedi.yani 17mmle bile olmasini beklemiyorduki seninki 14mmle vurmustu iyneyi ne akilla bilmiyorum...ama klomeni 3aydan sonra kullanmamak gibi biseyi benim dk.um da dedi vucuda zarar diye 2 3ay ara veriyorlarmis yine...bu ay bence guzel benim 17gunde 19mm olmustu ustelik yuksek doz iyneyle..
simdi sana sadece beklemek dusuyo korkma cnm sabrsizsin biliyorum ama lutfen yipratma kendini yumurta buyutmede ilk sart stressiz olmak en buyuk sart bu cnm..buna inan lutfen..dkum bana en ufacik strese gelirsen tedaviyi yarim birakirim bu kadar eziyet harab olur demistiki kocsm da bunu duydu.ve o ay gezdik bol bol girgir yaptik bebek adini kullanmadik bile ki yararini da gorduk..sukurler olsun..
Kur falan icin de lutfen ugrasma cunki yumurta buyutme ilaciyla beraber kur yapinca kist yapiyo ve ya hormonlari alt ust ediyo..sadece adacayi ictim ben sen de yapa bilirsin bence gunde 2bardak ictim.
simdi rahatla ve yumoslarin buyuyecegine inan cnm 20li gunlere kadar bekleyecegim demisti benim dk.um daha zaman var cnm

canım öncelikle bu ay gelişsin yumun inş
geçen ay dr un hata etmişti bencede ama senin umutlarını kırmamak ıcın yazmamaıstım.en erken 18-19 mm de yapılıyr.Bu ay güzel gelişmeler olsun inş

keske söyleseydin canım ben de ümit bağlamazdım gecen aya.
gerçi Allah bilir hiç belli olmaz ama.
bunu benim sölemem gerekmioki dr a onun kendini madem biliodu neden öle yaptıki benim bir ayıma mal oldu?
25-30.gun gelişse mesela o zaman yapsa iğneyi olur mu ki?
ben acaba taaa 20.gun 14mm oldu daha gec olmasın die yaptı die değerlendirmiştim.gerekirse her gun cağırsın takip etsin ama öle değil mi?
o zaman bana demişti ki;
pzt yaptır iğneni ama dur calışıodun di mi sen o zaman pzr gel yaptır demişti

inşallah canım hakkıma hayırlısı artık sende detaylıya girecekmişsin inşallah sende güzel haberlerle geleceksin

nesdemim çok geçmiş olsun canım inşallah hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak bir an önce atlatacaksın bütün olumsuzlukları dora hanımda bi dönseydi içeride bayağı rahatlardın dualarım seninle kuzum keşke elimden daha fazlası gelebilse :26:

2 gün bencede bol bol dinlen kendine vakit ayır bebişede iyi bak, bu arada bi daha ki kontrolün ne zaman

ben bi şey diyemiyorum canım senin kv ne çözemiyorum çünkü Allah yardımcın olsun sabır versin sana

kesinlikle canım vucudumuza öyle kimyasal giriyor ki artık benim de vicdanım rahat genel temızlık yag coz banyo wc cok cok memnunum
gözüm kapalı alıyorum her ürününü
evet masaj kremi gercekten velinimet ben oğluma diş macununu da kullanıyorum içinde florür yok denemediysen almanı tavsiye ederim canım

güneş kremini de gecen yaz tatil de ogluma kullandım ve kendi yüzüme kullandım güneş lekelerimi fazlasıyla azalttı canım almanı tavsıye ederim

Son düzenleme:

canım ilgin alakan için çok tşk ederim.
insan böyle mutsuz hissettiği anlarda verilen bir selamı bile uzatılan bir el gibi görüyor çunku.
Allah senden razı olsun.
ben adaçayına başlayayım o zaman.
canım o adet olunca bana yazdıgını bulamadım eğer kolayındaysa bana tekrar yazar mısın istifade etmek isterim. söylediklerin payşaltıkların için çok tşk ederim. inan moralim bugun çok bozuldu.
o salak dr bilmio mu gecen ay olmayacağını. ben çalışıorum pzt gelemem die bana pzr dan yaptırdı iğneyi. bakalım şimdi 11. gunum 10mm.,16. gununde bidaha randevu yazdı yani 5 gun sonrasına ama herhalde 5 gun sonra da daha tam buyumemiş olur. peki crs gunu gittiğimde dr um 16-17 olmuş hadi iğne yapalım derse ne diyeyim? bekleyelim desem kızar mı acaba?hani sen benden iyi mi bileceksin tepkisini görmek istemem.
burdan yasadıklarımı paylaşıcam. gecen ay işte 11gunde 6mm iken 9 gunde 8mm buyuyerek sasırtmıştı dr u. üstelik dr b ay umit vadeden görünmüyor demişti. sonradan mı buyur acaba diye umitleniyorum ben de bu ay. stressiz 1 hafta gecireyim inşallah bakalım sonuçları ne olacak. kıymetli dularını eksik etme nolursun ve beni yonlendir. ne olursa olsun. üzüleceğimi de bilsen bana söyle herşeyi lütfen canım

canım dr un bır bıldıgı vardır belkı dıye cok müdahale etmek istemedim ben..
yum hergun 1.5 mm buyur ortalama 2 mm buyudugu de olur ..o yüzden 5 gun sonrasına gun vermesı normal 7.5 mm büyümüş olacak ve iğneye hazır duruma gelmiş olur sıkma canını..Bende klomen kullanıp takıp yaptırdığımda 16.gunde iğne olmuştum...

evet ama iğne oldugunda kaç mm idi cnım?
ve bebiş geldi mi sana?
benim işte gecen ay 9gunde 8mm buyudu

diş macununu kullanmammı bi güzel emiyor zaten fırçayı beyfendi normal diş macunu olsa napardım ben bunda içim rahat ben kendimede ersağınkini kullanıyorum çünkü dişmacunları hamilelikte daha dikkat istiyor
güneş kremini alıcam mutlaka arkadaşımın oğlunun elindeki egzamaları geçirdi etkisi kesin ve güzel
ayy baya reklam yapar gibi olduk kovcekler bizi

Ne demek canım, elimden fazlası gelse keşke...
Ben adaçayını adetin 2-12. günleri arasında günde 1 fincan içmiştim, ama 2 fincan içenler de vardı. Nesdem ya da diğer uygulayan kızlar da bilgi verirler zaten sana cnm.

toprammmmmmmmmmmm
topramm haber bekliyordum senden, nolduuuu

Pazar günü belki pek dinlenemem, ama cumartesi bütün gün yatmayı planlıyorum şimdilik
Bir sonraki kontrolum 7 haziranda, ama ben heran doktora baskın yapabilirim, çünkü kurtlanmaya başladım yine :18:
Geçen gün eşim iğnemi yazdırmaya gitti doktoruma, keşke ben de gideydim de göreydim bi kuzumu. Zaman uzadıkça evhamlanıyorum çünkü:26:
Senin kontrol ne zaman canım?

canım onla ilgili bi topik vardı burda gecenlerde görmüştüm sanırım kovmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…