- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
sağol canım ama bazen bildiklerimin hepsini unutmak istiyorumBilmeyince hayat daha güzel daha huzurlu hamilelikte..
Yoksa kafaya takacak çok şey buluyorum.
dün de ikili testimde neden nasal bone için bilinmiyor yazıyor diye taktım kafaya, ama bugün geçti takıntım
canım ben de yoğunum soramadım hiç hatrını, umarım bebişin de sen de iyisinizdir
Allah yardımcın olsun walla cutem. Ama daha fazla çileden çıkmadan önce bence konuşmalısın. Ya da eşin konuşsun, bilemiyorum hangisi daha uygun olur. Ama sanki iki anneyi de karşına alıp ortadan konuşmak, bunaldığını dile getirmek sanırım daha uygun.
görürsün görürsün canım, Allah yardımcın olsun
Ben klomeni çok bilmiyorum ama bi arkadaşım kullanıyordu, ondan duyduğuma göre 4-5 ay kullanılıyormuş sanırım. Moralini bozma hemen, daha 2. ayındasın.
Adaçayı kürü yumurtanın kalitesinde baya etkili, tavsiye ederim canım.
sağol canım ama bazen bildiklerimin hepsini unutmak istiyorumBilmeyince hayat daha güzel daha huzurlu hamilelikte..
Yoksa kafaya takacak çok şey buluyorum.
dün de ikili testimde neden nasal bone için bilinmiyor yazıyor diye taktım kafaya, ama bugün geçti takıntım
canım ben de yoğunum soramadım hiç hatrını, umarım bebişin de sen de iyisinizdir
Allah yardımcın olsun walla cutem. Ama daha fazla çileden çıkmadan önce bence konuşmalısın. Ya da eşin konuşsun, bilemiyorum hangisi daha uygun olur. Ama sanki iki anneyi de karşına alıp ortadan konuşmak, bunaldığını dile getirmek sanırım daha uygun.
görürsün görürsün canım, Allah yardımcın olsun
Ben klomeni çok bilmiyorum ama bi arkadaşım kullanıyordu, ondan duyduğuma göre 4-5 ay kullanılıyormuş sanırım. Moralini bozma hemen, daha 2. ayındasın.
Adaçayı kürü yumurtanın kalitesinde baya etkili, tavsiye ederim canım.
kızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay 11. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.
bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
cnm hamilelikte değilde ondan önce ülser+reflü varken çok çektim mide yanmasından su bile yakıyordu yemek zaten yiyemiyodum inş bu seviyede değildir ozamanlar çok işime yarayan galetalardı midenin asidinimi ne emiyormuş birde nesdemde güzel anlatmış bak 2 yastık falan kullan ama hamilelikten kaynaklı olduğu için bebek aşağı inice geçer inş doğumdan sonrada hiç kalmaz
aynen yiğit isminide severim ömerde karar kıldım sayılır zaten bakalım babamız ne diyecek
lokal anestezimi sayılır epidural doğum tam emin değilim ama doktorum bana bu anesteziden bebek hiç etkilenmez demişti aynı şeyse bebeğe bi etkisi olacağını sanmam Allah acil şifalar versinde inş gerek kalmaz niyet edip kendi adına sadaka ver cnm birde çoluk çocuğa bişeler dağıtıp sevindir şifa bulmak niyetiyle umarım faydasını görürsün
oy sorma cnm 2 sene önce ölüyorum sanmıştım başağrısından MR falan çekildi sinüzit sırf ondan sebep belime kadar gelen saçlarımı kestirmiştim kurutması zor oluyor sizüziti azdırıyor diye
başını rüzgardan koruyacaksın ıslakken asla dışarı çıkmıcen hatta arada bi havluyu ütüyle ısıtıp sar başına öyle dursun
birde ersağ diye doğal ürünleri olan bi marka var onun masaj kremi diye bi ürünü var onu kaynar suya biraz dköüp karıştırcen havluyla buharını soluyacaksın baya baya rahatlatıyo
benim başlar gibi oldu bunları yaptım çok şükür artmadı
cnm anlattıkların hakkında bi bilgim yok yani yumurta büyütme falan bilenler illa cvplar
bende sana dua ederim inş cuma günün hürmetine en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın inş kafanı rahat tut Allah ol derse olur
gerisi hikaye sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak
herşey güzel olacak inş
missyy sen demi ersağcısın o masaj kremi benim baş ucu ilacım gibi bişey bak bebeğin için bebek şampuanınıda mutlaka kullan derim tamamen bıtkısel ve konsantre oldugu ıcın bana 6 ay gidiyo ve mis gibi bi kokusu var aklında olsun ben cogu ürününden memnunum iyi ki tanışmışım
Canim ben gecenlerde yazdim ama uzulme diye soylemedim sadece uyardim erken degilmi diye..adet olduktan sonra yazdim sana herseyi ama galiba gormedin..kızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay 11. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.
bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
canım öncelikle bu ay gelişsin yumun inş
geçen ay dr un hata etmişti bencede ama senin umutlarını kırmamak ıcın yazmamaıstım.en erken 18-19 mm de yapılıyr.Bu ay güzel gelişmeler olsun inş
Kızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
Boran canım seninle değerin süper darısı diğer asamalarina
Cutem Rüzgâr paşanin gaz sorunu çözülür inşallah kuzum kiyamam
Sosyal az kaldı buluşmaya güzel haberler alacaksın
Derya çok yorma kendini dikkat et canım ayakta o kadar uzun kalma
Nukra benimde kontrol 2 haziran
Last kuzum tupe gerek kalmadan kuzun gelsin inşallah
Ayşegul Hifa tayininiz hayırlı olsun kuzularinizi getirsin
Duha kuzum kursta öğrenciler kv teftişi Allah yardımçin olsun
missy ben kız elbiselerin bayılıyorum ama ogluslarimiza da çok güzel kıyafetler var
Ece nasılsın bitene esinlenerek konuştunuz mu
Nesdem canım phi haberini verdin çok mutlu oldum ekim annelerindeydi kaybina çok üzülmüştüm Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.sen nasılsın melegin nasıl
Eylül canım seninle tayinin hayırlı olsun
Azeri kuzuna bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Vizyon sahada ogluna da maşallahHayırlı olsun
Dgrpnr nasıl oldun canım daha iyi mısın
Kızlar atladığı varsa affedin özledim hepinizi ama iş yerinde izinli çok acaip yogunum girip yazamıyorum
kızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.
neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.
sağol canım, zaten ben de erkek hissediyordumBu sene oğlanlarımıza gelin bulamayacağız bu gidişle
evet kuzum işler yoğun değilken de sürekli oturarak çalışıyorum diye sızlanıyordum, şimdi sürekli ayaktayım, o daha fenaymış walla
Burada tek hemşire benim canım, benim işimi yapabilecek 1 tek kişi bile olsa hiç düşünmem izin alır giderdim zaten, ama bu işleri benden başkası yapamaz. O yüzden diğer arkadaşlarımı da yüz üstü bırakmak istemiyorum
Neyse ki yarın cumartesi, biraz uyur dinlenirim inşallah
Herkese hayırlı cumalar kısçelerim
yahu kizlar. bugun 16. gunum. ve hala kv benden cikmiyr. daha ne kadar gelecek bu kadin. cok soru soruyr. bunaldim. yapma dedigim herseyi de inadima yapiyr. annem gelirse geliyr, annem gitmeden de gitmiyr. anammm cok bunaldim..esime de dedim, nasil diyim.diyr. cok bunaldim.artik.
hatta kalp carpintim.basladi yine bugun. insallah sadece yorgunluktandir.
kadinin yapacagi is de yok. yemegi bulasigi annem hallediyr.bebek altina pisleyince degistiremiyr annemi cagiriyr.ki artik ben yapiyrm.dikislerim daha iyi sukur. kussa bana sesleniyr. yani ne diye geliyr anlamiyrm.
annem de ben de bebegim herseyinin utulenmesini istemiyrz. cunku 1 gece de kustugu icun 4 sefer ustunu degistirdigimi biliyrm. yani bosa ekonomik.zarar bana. annem dun camasirlari toplamis. bu da ben utuleyecektim.demis.
annem aciklamis. cocuklar tek maas yazik.cabuk kirleniyr ustu. dr.a vs giderken utuler kendisi demis. neyse aksam burdan giderken anneme "ee ben sikiliyrm. camasirlari kaldirma utuleyim". Allahim ya. inadin bu kadari. sikiliyrsan gelme. ben de senden sikiliyrm.zaten.
bi cozum.bulmam lazim. yoksa.hicccc cikmayacak burdan.
o masaj kreminin işe yaramadığı yer yok zaten
ürünlerim bitti sayılır yine alıcam birde güneş kremini çok tavsiye ediyorlar onu düşünüyorum yoksa acayip kararıyorum ben
bebek ürünlerinide alıcam bakiim doğuma yakın şimdi oğluma kullanıyorum zaten
aynen iyiki tanımıım içim rahat zehirleniyomuyuz derdi yok artık
Canim ben gecenlerde yazdim ama uzulme diye soylemedim sadece uyardim erken degilmi diye..adet olduktan sonra yazdim sana herseyi ama galiba gormedin..
Benim yumurta 17mmde kendiliyinde catlayinca dkum iliski onerdi adet olup gidince zaten bisey beklemiyordum sagliksizdi dedi.yani 17mmle bile olmasini beklemiyorduki seninki 14mmle vurmustu iyneyi ne akilla bilmiyorum...ama klomeni 3aydan sonra kullanmamak gibi biseyi benim dk.um da dedi vucuda zarar diye 2 3ay ara veriyorlarmis yine...bu ay bence guzel benim 17gunde 19mm olmustu ustelik yuksek doz iyneyle..
simdi sana sadece beklemek dusuyo korkma cnm sabrsizsin biliyorum ama lutfen yipratma kendini yumurta buyutmede ilk sart stressiz olmak en buyuk sart bu cnm..buna inan lutfen..dkum bana en ufacik strese gelirsen tedaviyi yarim birakirim bu kadar eziyet harab olur demistiki kocsm da bunu duydu.ve o ay gezdik bol bol girgir yaptik bebek adini kullanmadik bile ki yararini da gorduk..sukurler olsun..
Kur falan icin de lutfen ugrasma cunki yumurta buyutme ilaciyla beraber kur yapinca kist yapiyo ve ya hormonlari alt ust ediyo..sadece adacayi ictim ben sen de yapa bilirsin bence gunde 2bardak ictim.
simdi rahatla ve yumoslarin buyuyecegine inan cnm 20li gunlere kadar bekleyecegim demisti benim dk.um daha zaman var cnm
keske söyleseydin canım ben de ümit bağlamazdım gecen aya.
gerçi Allah bilir hiç belli olmaz ama.
bunu benim sölemem gerekmioki dr a onun kendini madem biliodu neden öle yaptıkibenim bir ayıma mal oldu?
25-30.gun gelişse mesela o zaman yapsa iğneyi olur mu ki?
ben acaba taaa 20.gun 14mm oldu daha gec olmasın die yaptı die değerlendirmiştim.gerekirse her gun cağırsın takip etsin ama öle değil mi?
o zaman bana demişti ki;
pzt yaptır iğneni ama dur calışıodun di mi sen o zaman pzr gel yaptır demişti
canım dr un bır bıldıgı vardır belkı dıye cok müdahale etmek istemedim ben..
yum hergun 1.5 mm buyur ortalama 2 mm buyudugu de olur ..o yüzden 5 gun sonrasına gun vermesı normal 7.5 mm büyümüş olacak ve iğneye hazır duruma gelmiş olur sıkma canını..Bende klomen kullanıp takıp yaptırdığımda 16.gunde iğne olmuştum...
kesinlikle canım vucudumuza öyle kimyasal giriyor ki artık benim de vicdanım rahat genel temızlık yag coz banyo wc cok cok memnunum
gözüm kapalı alıyorum her ürününü
evet masaj kremi gercekten velinimetben oğluma diş macununu da kullanıyorum içinde florür yok denemediysen almanı tavsiye ederim canım
güneş kremini de gecen yaz tatil de ogluma kullandım ve kendi yüzüme kullandım güneş lekelerimi fazlasıyla azalttı canım almanı tavsıye ederim
evet ama iğne oldugunda kaç mm idi cnım?
ve bebiş geldi mi sana?
benim işte gecen ay 9gunde 8mm buyudu
iğne olduğumda 19 mm dı canım.o ay kimyasal gebelik yaşadım ne yazıkki
benim 17gunde 19mm olmustu ustelik yuksek doz iyneyle..
Ne demek canım, elimden fazlası gelse keşke...canım ilgin alakan için çok tşk ederim.
insan böyle mutsuz hissettiği anlarda verilen bir selamı bile uzatılan bir el gibi görüyor çunku.
Allah senden razı olsun.
ben adaçayına başlayayım o zaman bugun ama gunde kaç fincan içmem gerekiyor?
topramm haber bekliyordum senden, nolduuuutoprammmmmmmmmmmm
Pazar günü belki pek dinlenemem, ama cumartesi bütün gün yatmayı planlıyorum şimdilikinşallah canım hakkıma hayırlısı artık sende detaylıya girecekmişsin inşallah sende güzel haberlerle geleceksin
nesdemim çok geçmiş olsun canım inşallah hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak bir an önce atlatacaksın bütün olumsuzlukları dora hanımda bi dönseydi içeride bayağı rahatlardın dualarım seninle kuzum keşke elimden daha fazlası gelebilse :26:
2 gün bencede bol bol dinlen kendine vakit ayır bebişede iyi bak, bu arada bi daha ki kontrolün ne zaman
ben bi şey diyemiyorum canım senin kv ne çözemiyorum çünkü Allah yardımcın olsun sabır versin sana
diş macununu kullanmammı bi güzel emiyor zaten fırçayı beyfendi normal diş macunu olsa napardım benbunda içim rahat ben kendimede ersağınkini kullanıyorum çünkü dişmacunları hamilelikte daha dikkat istiyor
güneş kremini alıcam mutlaka arkadaşımın oğlunun elindeki egzamaları geçirdi etkisi kesin ve güzel
ayy baya reklam yapar gibi olduk kovcekler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?