- 30 Aralık 2013
- 1.813
- 480
- 148
moralini bozma sakın moral çok etkiliyor yumurtlamayı.kızlar günaydın
son birkaç gündür moralim ciddi anlamda bozuk. geçen ay ateşim iyi gidiyordu 14. gün hem çubuk testte hemde dijital ovulasyon testimde pozitifi gördüm zaten çok kasık ağrım vardı ağrıdı ağrıdı o gece geçmişti
bu ay sürekli ağrım var, ateşim anormal, ne normal nede dijital testte pozitifi görmedim. dün çalışma oldu ama biz hafta sonu aile yanındayız orada olmayacak malesef. daha yumurtlamadım bile yarına ertesi güne birkaç değer girdim çizgiyi çekmedi ff.
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
geç olsun yumurtan ne olacak ki?
ayrıca yükselmeye başlamış ateşin birkaç gün bekleyelim
ben de daha iyi hissediyorum bugün, eğer kötü olmazsam okurum.kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
Allah kabul etsin şimdiden.
gayet normal, endişe etmegünaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,
maaşallah. daha da düşme de zaten tığ gibiydinsekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim.aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
sanirm boyle giderse 40 im bitene kadar igne iplige donecegim.
doktora gittim canım. antibiyotik sprey vs yazdı.canım tavsiyen için ağol çift yastıkta yatıyorum yağlı salçalı yemiyorum korkumdan
ama gece değil gündüz bile oluyortahin deneyeyim ben sağol bitanem
sağol canım 9 kişilik serviste şuan 5 kişiyiz dolayısla işler birikiyor vatandaş yetişemiyoruz
canım sünizit zor doktora bi git bence ben 1,5 ay direndim gitmedi,m hep bitkisel şeyler kbb ya bi gittim dedi sinüzler dolmuş boşalmazsa kısır döngü sürekli tekrarlar en son antibiyotik, surup ve sprey verdi altattım gibi şükür ama o ilaçları kaç tane doktor eczacı gördüysem sordum
tabi gebelik haftası na göre ilaç veriyorlar canım ama bi görün derim doktora acile gitme ben acile gittim iki kere 1 -2 istiharat verdi işe yaramadı
mrb canım ben okurum inşallahhhhh
Allah kolaylık versin cutem ikinizede yardım etsin :116:
canım süper maşallahhhhh harika darısı başımıza
ben kullanmak istemedim. bebeğe bir şey olur sonra vicdan azabından ölürüm
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. aminn...mrb canlar nasılsınız ben hala yoğunum ama dedim yoğun olmaya yoğun amannnnnn bakayım kızlara
haftaya detaylı usg ile fetal eko yaptıracağım günü henüz belli değil size haberleri aktaırım ama çok özledim kuzumu ya 5 mayısta gitmiştim
Rabbim üç aylar ve Cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin hamişlere sağlıklı kolay doğum nasip etsin evlatları olanları birbirine bağışlasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy laf anlamayan kalın bir kafası var bu kadının.yahu kizlar. bugun 16. gunum. ve hala kv benden cikmiyr. daha ne kadar gelecek bu kadin. cok soru soruyr. bunaldim. yapma dedigim herseyi de inadima yapiyr. annem gelirse geliyr, annem gitmeden de gitmiyr. anammm cok bunaldim..esime de dedim, nasil diyim.diyr. cok bunaldim.artik.
hatta kalp carpintim.basladi yine bugun. insallah sadece yorgunluktandir.
kadinin yapacagi is de yok. yemegi bulasigi annem hallediyr.bebek altina pisleyince degistiremiyr annemi cagiriyr.ki artik ben yapiyrm.dikislerim daha iyi sukur. kussa bana sesleniyr. yani ne diye geliyr anlamiyrm.
annem de ben de bebegim herseyinin utulenmesini istemiyrz. cunku 1 gece de kustugu icun 4 sefer ustunu degistirdigimi biliyrm. yani bosa ekonomik.zarar bana. annem dun camasirlari toplamis. bu da ben utuleyecektim.demis.
annem aciklamis. cocuklar tek maas yazik.cabuk kirleniyr ustu. dr.a vs giderken utuler kendisi demis. neyse aksam burdan giderken anneme "ee ben sikiliyrm. camasirlari kaldirma utuleyim". Allahim ya. inadin bu kadari. sikiliyrsan gelme. ben de senden sikiliyrm.zaten.
bi cozum.bulmam lazim. yoksa.hicccc cikmayacak burdan.
söylediklerini anlasa al karşına konuş derim canım ama yokkkk
eğer işleri kendi başına halledebiliyorsan annen de gün aşırı gelsin de kv popo yarışından vazgeçer belki.
inşallah göreceksin canım, stres yapma.kızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse
o zaman erken yapmış, doktorunu değiştiremiyor musun canım?kızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay 11. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.
bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
hem kendi demiş işe yaramıyor diye bu ne saçmalıktır anlamadım.
henüz 11. gündesin bekle 20. güne kadar.
her şey gönlünce olur umarım.
geçmiş olsun sana da canım.cnm hamilelikte değilde ondan önce ülser+reflü varken çok çektim mide yanmasından su bile yakıyordu yemek zaten yiyemiyodum inş bu seviyede değildir ozamanlar çok işime yarayan galetalardı midenin asidinimi ne emiyormuş birde nesdemde güzel anlatmış bak 2 yastık falan kullan ama hamilelikten kaynaklı olduğu için bebek aşağı inice geçer inş doğumdan sonrada hiç kalmaz
aynen yiğit isminide severim ömerde karar kıldım sayılır zaten bakalım babamız ne diyecek
lokal anestezimi sayılır epidural doğum tam emin değilim ama doktorum bana bu anesteziden bebek hiç etkilenmez demişti aynı şeyse bebeğe bi etkisi olacağını sanmam Allah acil şifalar versinde inş gerek kalmaz niyet edip kendi adına sadaka ver cnm birde çoluk çocuğa bişeler dağıtıp sevindir şifa bulmak niyetiyle umarım faydasını görürsün
oy sorma cnm 2 sene önce ölüyorum sanmıştım başağrısından MR falan çekildi sinüzit sırf ondan sebep belime kadar gelen saçlarımı kestirmiştim kurutması zor oluyor sizüziti azdırıyor diye
başını rüzgardan koruyacaksın ıslakken asla dışarı çıkmıcen hatta arada bi havluyu ütüyle ısıtıp sar başına öyle dursun
birde ersağ diye doğal ürünleri olan bi marka var onun masaj kremi diye bi ürünü var onu kaynar suya biraz dköüp karıştırcen havluyla buharını soluyacaksın baya baya rahatlatıyo
benim başlar gibi oldu bunları yaptım çok şükür artmadı
ben de atlattım sayılır artık ama tamamen geçmesi için antibiyotik şart.
onu da ben içmek istemiyorum.
genzim açıldı şükür, başım da daha iyi bugün. önerin için de çokkkk teşekkür ederim araştırayım biraz