Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
moralini bozma sakın moral çok etkiliyor yumurtlamayı.
geç olsun yumurtan ne olacak ki?
ayrıca yükselmeye başlamış ateşin birkaç gün bekleyelim
kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
ben de daha iyi hissediyorum bugün, eğer kötü olmazsam okurum.
Allah kabul etsin şimdiden.
günaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,
gayet normal, endişe etme
maaşallah. daha da düşme de zaten tığ gibiydin
doktora gittim canım. antibiyotik sprey vs yazdı.
ben kullanmak istemedim. bebeğe bir şey olur sonra vicdan azabından ölürüm
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. aminn...
ayyyy laf anlamayan kalın bir kafası var bu kadının.
söylediklerini anlasa al karşına konuş derim canım ama yokkkk
eğer işleri kendi başına halledebiliyorsan annen de gün aşırı gelsin de kv popo yarışından vazgeçer belki.

kızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse
inşallah göreceksin canım, stres yapma.
o zaman erken yapmış, doktorunu değiştiremiyor musun canım?
hem kendi demiş işe yaramıyor diye bu ne saçmalıktır anlamadım.
henüz 11. gündesin bekle 20. güne kadar.
her şey gönlünce olur umarım.
geçmiş olsun sana da canım.
ben de atlattım sayılır artık ama tamamen geçmesi için antibiyotik şart.
onu da ben içmek istemiyorum.
genzim açıldı şükür, başım da daha iyi bugün. önerin için de çokkkk teşekkür ederim araştırayım biraz

amin canım...16.gun bi daha çağırdı bakalım duruma göre 20 gune kadar takip edecek
dr umu gecen ay buldum canım...tedaviye başlattıya beni şimdi değiştirmek de istemiyorum o yuzden bi de hesaplı geldi bilio musun

Canim sana bildigimi soyle anlatayim..yalnissam biren bili lutfen duzeltsin kimseyi yalnis yonlendirmek istemem soyleki ben onceleri saniyordumki yumurta 17 18.gune kadar buyumeli ve catlamali yoksa rahim 2ci sektora geciyor ve kayganlasiyor icerisi dollenme olduysa kayar tutunmaz yani..ben boyle saniyordum ve ilk denemelerimde buyumeyince 12 14gunlerden artik karalar bagliyordum sonra dk degistirdim..o beni adetin 18gunune kadar cagirinca sasirdim peku 2.sektora gecmiyormu faydasi varmiki dedim dk bana onun yalan oldugunu hatta 1hastasinin benden 1ay once 37.gununde hamile kaldigini soyledi..dedi yumurtan buyuyene kadar bekliycezister 25gun olsun ben bekliycem dedi ki 19.gunumdu catlama ignesi oldugumda sanirim..simdi diyorsun ya yine dk erken igne yapmak istese ne derim sadece kendini dusun cnm dk kizsa da kizmasa daki buna hakki yok soyle beklemek istiyorum 18mm.den once istemiyorum de...hem benim 16 17gunlerde gunde 2mm buyuduki oncesi sadece 1mm buyumustu o ay..yani yumurta bu horminlar idare ediyo sadece sakince kafadan atarak beklemek gerekiyo..bide benim yaptigim bisey vardi bilmiyorum gulersin belki ama eskilerden esinlendim ve belimde katkat sarilmis bezle gezdim sicak tutsun diye ilidkuden 3gun sonraya kadar oyle gezdim..yumurtalik ustune gelicek sekilde sicacik tuttum..simdi havalar sicak yapamazsin belki ama ben onu yaptikdan sonra gunde 2mm 2.5 mm buyudu..bilmiyorum etkisi varmiii yine de soyliyeyim dedim..sen simdi adacayina basla dusunme aklindan cikar kendini sicak tut alt karnini ozellikle.diyorum ya ben 1hafta oyle sarip sarmalanmis gezdim
baska da cnm aklima gelen sey olursa yine yazicam ama cidden diyorum ilk sart stressizlikkk...dk.um simdi beni her gidince ordaki kizlara ornek gosteriyo bak buna at kafandan dedim gezdi tozdu oldu kv.mi de ordski kvlere ornek gosteriyo sikmadi kizi bunaltmadi sizler gibi diye..yani dk.un hep ama hep ilk sarti rahat olmak..
bana ilk gun dediki yolculugumuz ne kadar surecek bilmiyorum ama benimle basliyorsan ilk is tedavi gorduyunu unut her ay beklemeyi gun saymayi unut hatta dk.un oldugumu unut ki buraya geldiginde heyecanli paniklemis gelme arkadasinmis gibi sohbet edicez diye dusun kendine eziyyet edersin benim de tedavimi bozarsin demistiii

hepimizden razı olsun canım.
her gün bir kupa adaçayı iç 5 dk sıcak suya at demle. kaynatma.
sağol kuzum dualarınız desteğniz yeterli daha ne yapacksınız ki.

o zaman bekleyelim de doktoruna boşuna para vermiş oluyorsun.
inşallah bu ay stres de yapmazsan gerekli büyüklüğe ulaşır canım.

canım benim Allah senden rzı olsun ne guzel anlatmışsın...o 37. gunde hamile kalanı filan okudum da rahatladım şimdi.
en azından su an söyle düşünüyorum gecen ay basarısız olmasının sebebi yumurtanın kucuk olmasıymış.
eğer dr bana 18 filan oldugunda yapalım derse dicem ki dr hanım siz bana 21 filan olması daha iyi olur demiştiniz o yuzden değilse ben yarın öburgu filan hep üstüste geleyim yeterki sağlıklı olsun dicem söz...
az önce öğle tatilinde işten çıktım karsıdaki markete gittim adaçayımı aldım...
şimdi sıcak uya bıraktım biraz demlensin içicem.
ama bu hazır adacağı yani liptonun.
doğalı daha mı iyi olurdu hiç bilmiyorum.
ama beni heveslendirdin Allah senden razı olsun.

o zaman bekleyelim de doktoruna boşuna para vermiş oluyorsun.
inşallah bu ay stres de yapmazsan gerekli büyüklüğe ulaşır canım.

inşallah canım.
çok şükür ki her gidişte ödeme yapmıyorum yani 2 seferde bir filan yapıyorum.

canım mrk ettim seni bugün girmicek miydin yoksa halsizlikten mi giremedin.

inşallah canım.
çok şükür ki her gidişte ödeme yapmıyorum yani 2 seferde bir filan yapıyorum.
ayda bir ya da 10 günde bir ödeme alınıyor canım. değişiyor işte hastaneye göre. ben de ilk öğrendiğimde çok mutlu olmuştum:)
iyi oluyor gerçekten yoksa para yetişir mi bunlara

İste 10 gunde bir aliniyorda canim dr un beni cagirmasi 10 gun icinde 1 kez olunca bi oduyorum bi odemiyorum durumu oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde haftaya çarşambaydı ama eşim çarşamba izin alamam dedi perşembeye randevu aldım canım, bende çok evhamlanıyorum ama erkenden gitmek istemiyorum hem Allah korusun bi şey olsa müdahale edilemez ki:26: bi de 3 ayı geçince genelde korkmayın diyorlar:26: böyle işte deryam elim kolum bağlı oturuyorum hareketlerini hissetmeye başlayınca bence daha az kaygılanacağız onada nereden baksan 1.5 ay var :))

eve bi tane ultrason cihazı mı alsak acaba

Son düzenleme:
şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum

Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

AYNEN CANIM her zaman olmazdı hamilelikten galiba ben nesdemin dediklerini yapacağım sağol canım ilgine
canım ben de yoğunum soramadım hiç hatrını, umarım bebişin de sen de iyisinizdir

.
canım boğazım dan mideme doğru yanma harici iyiym bi kaç kerede oğluşumu hissettim ama sürekli olsun istiyorum bakalım haftaya detaylı usg var 2 haziranda randevularım var hem nörolojide hem kadın doğumcumda izin alabilecek miyim arka arkaya diye düşünüyorum olmadı hepsini pazartesi mi yaptırsam bilemedim bi türlü

inşallah canım hakkıma hayırlısı artık sende detaylıya girecekmişsin inşallah sende güzel haberlerle geleceksin
amin canım inşallahhhhhh
doktora gittim canım. antibiyotik sprey vs yazdı.
ben kullanmak istemedim. bebeğe bir şey olur sonra vicdan azabından ölürüm
canım allah korusun öyle düşünmede tabi senin kararın ben 1,5 ay boyunca geçmeyin 3-5 doktora sorup kullandım geçmedi bir türlü çünkü
inşallah hemen atlatırsın

şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
kuzum cahillik deme ben evde tnsiyon aletiniki ile dinlemeye çalıştım tabi olmadı

Bebis buyuyunce dinleniyor

Dinleniyor 😄😄😄

gerçekten mi

Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi

bence pozitif :26:

ben şimdi fetoskop diye bir şey buldum fiyatı 10 lira kdv kargo ile 20 lira olur ama stokları bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…