Canım cutem epidural sezaryen oldu o zaman onunda olmaması lazımdı, bence iyi araştır sen doktorun normal doğum sevmeyenlerden olmasın
dr.un yaniliyr cnm. ben epidural + spinal kombine sezeryan oldum. sorun olsa benim dr.jm hayatta demezdi. ayrica pihtilasma topigindeki herkes epidural sezeryan oluyr, dr.lari normal dogum riskini almak istemedikleri icin.
cnm. omer super. bence efe koyma. kac tane efe tanidiysam acayip simarik oluyrlar.
canım bence şimdiden karar verme.
ben de bazen stres yapıyorum ama o an gelince öyle ya da böyle doğurcaz. yeter ki sağlıkla gelsinler.
.
benimki de geçiyor sonra yine tekrarlıyor.AYNEN CANIM her zaman olmazdı hamilelikten galiba ben nesdemin dediklerini yapacağım sağol canım ilgine
canım boğazım dan mideme doğru yanma harici iyiym bi kaç kerede oğluşumu hissettim ama sürekli olsun istiyorum bakalım haftaya detaylı usg var 2 haziranda randevularım var hem nörolojide hem kadın doğumcumda izin alabilecek miyim arka arkaya diye düşünüyorum olmadı hepsini pazartesi mi yaptırsam bilemedim bi türlü
amin canım inşallahhhhhh
canım allah korusun öyle düşünmede tabi senin kararın ben 1,5 ay boyunca geçmeyin 3-5 doktora sorup kullandım geçmedi bir türlü çünkü
inşallah hemen atlatırsın
kuzum cahillik deme ben evde tnsiyon aletiniki ile dinlemeye çalıştım tabi olmadı
negatif canım.Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım ben eksik anlatmışım.. epidurale olmaz demedi.. epiduralle normal doguma olmaz dedi.. bir ay sonra fetus uzmanı Ahmet yalınkaya diye bi doktor var ona ayrıntılı ultrasyona gidicem bide ona sorucam.. diyarbakırda tek.. üstüne doktor yok.. bide adama normal bi gebe gitse kızıyormuş neden bana geldin sorunun yok diyormuş.. bakalım hayırlısı.. epiduralle normal dogurmak istiyorum çünkü ben hemen senesine ikinci bebişimide istiyorum ve en az üç tane bebiş istiyorum..
şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi
sekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim.aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
sanirm boyle giderse 40 im bitene kadar igne iplige donecegim.
canım evet yatırmıyorlar sanırım ya da en fazla bir gece tutuyorlar. beni korkutan bebeğime bir şey olması. anesteziden çok korkuyorum bebek için.
evet canım ben de duymustum ama büyüktü oğlum son haftalardaydık hemen hemen
negatif canım ateş ölçtün mu tablon varsa link at ona da bakalım
evet canım ben de duymustum ama büyüktü oğlum son haftalardaydık hemen hemen
negatif canım ateş ölçtün mu tablon varsa link at ona da bakalım
canım sen diyarbakırda mısın en iyi kadın dogumcu ve hastane neresi bana yardımcı olur musun lütfen
ve bilgin varsa tüp bebek konusunda en iyi hastanesi hangisi ve dr. u benim bi kaç arkadaşım diyarbakırdaki dr. lara güvenme diyor tamamen para duzagı dıyor o yuzden biraz kafam karısık
15. haftada duyamayız o zaman
canım bende bi boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum.. ardına 7 ay bebegim olmadı.. genesiste doktor pınar var.. insaniyetine diyecek yok.. bilgiside gayet yerinde.. ona git o seni tüp bebek gerekliyse en iyi nerde var ona yönlendirir.. bak benim ayrıntılı usgyi yapabilir normalde..ama bana dedi ki bunun uzmanı ahmet yalınkaya özeli var adamın.. dünya dogumdada yegeni çalışıyor bişey yalınkaya unuttum.. neyse ben hamile kalsam ona giderdim dedim.. sanada kim neyse iyi onu söyler.. tek sorun var randevu almak bayagı zor çok yogun.. yani en az 20 gün önce araman gerekiyor..haberleşelim tekrar istersen özelden yaz görüşürüz telden vs..
canım onu bilmiyorum belki küöük diye duyulmayabilir de:44:
cok sagol canım bilgiler için anladım bu ay da bı gecsın de eşimle bi konuşayım bakalım ne diyecek bi zeki akkumuydu neydi onu duymustum pınar hanımı duymamaıstım peki muayene ucreti ne kadar ben burda 150 bayıla bayıla bı hal oldum cunku :26:
Kızlar ben dayanamadım burnumun dibinde olan bi özel hastaneye gittim.yontemi gittin diye kizacaksiniz belkide ama içimdeki endiseden kurtulmak iistedim.çünki rüyalarımı giriyordu artık.sonucunu aldım hemen veee degerim 1804 olmuş.kızlar pazartesi randevum var.kazanana kadar kaç olmalı ultra.keseyi görürmuyuz sizce.buarada allah nasip ederse pazartesi 6.0 olucaz
15. haftada duyamayız o zaman
Kızlar ben dayanamadım burnumun dibinde olan bi özel hastaneye gittim.yontemi gittin diye kizacaksiniz belkide ama içimdeki endiseden kurtulmak iistedim.çünki rüyalarımı giriyordu artık.sonucunu aldım hemen veee degerim 1804 olmuş.kızlar pazartesi randevum var.kazanana kadar kaç olmalı ultra.keseyi görürmuyuz sizce.buarada allah nasip ederse pazartesi 6.0 olucaz
Aynen uzgunum ama duyamazsin ama benden sana bi tavsiye bebis oynayinca durt onu her oynamasinda ama...snrasinda o oynamadiginda sen durttugunde oda durtuyor
Yumdan sonraki 19.günüm canım.ayın 20sinde 442 idicanım artışın normal dimi? önceki degerini bilmedigim için birşey diyemedim.. ama çok degil birkaç güne görürsün ben 1500 lerde görmüştüm miniminnacık kuzumu.. aşşagıdaki degerlerden kendini kontrol edebilirsin..yumurtlamadan sonra geçen gün sayısına göre bakılıyor.
En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637
Kızlar keşke kkırşehir e yakın olsanız.burada erdal ahat diye bi dr.var önce allah sonra bu dr.a bırakın kendinizi derdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?