Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cutem epidural sezaryen oldu o zaman onunda olmaması lazımdı, bence iyi araştır sen doktorun normal doğum sevmeyenlerden olmasın

canım yok sezeryan olur diyor zaten.. ama normal dogumda olmuyormuş.. ayrıca bayagı bayagı normal dogum yanlısı hatun.. ebe dogumu gibi yani.. hiçbir ek uyuşma vs olmadan.. kendi daha evlenmemiş bile bana normal dogur diyor.. ay bide en çok şeye güldüm.. acısının şiddeti çok fazlaymış desibeli kolunu canlı canlı kesmekle yanıymış dedim.. evet ama o anda ger dönüşü olmuyor bide o anın endişesiyle olup bitiyor dedi ya oldu dedim bende .. şimdiden sezeryana randevu verin o zaman dedim gülüyor :)

canım ben eksik anlatmışım.. epidurale olmaz demedi.. epiduralle normal doguma olmaz dedi.. bir ay sonra fetus uzmanı Ahmet yalınkaya diye bi doktor var ona ayrıntılı ultrasyona gidicem bide ona sorucam.. diyarbakırda tek.. üstüne doktor yok.. bide adama normal bi gebe gitse kızıyormuş neden bana geldin sorunun yok diyormuş.. bakalım hayırlısı.. epiduralle normal dogurmak istiyorum çünkü ben hemen senesine ikinci bebişimide istiyorum ve en az üç tane bebiş istiyorum..

canım bence şimdiden karar verme.
ben de bazen stres yapıyorum ama o an gelince öyle ya da böyle doğurcaz. yeter ki sağlıkla gelsinler.
.

canım o konuyu kafamda halletmek istiyorum ha ben böyle yapcam demek istiyorum.. ki sakin mutlu bi hamilelik geçireyim..muallakta kalmak iyi gelmiyor bana..inşallahta epiduralle normal normal gelir bebişim.. başka doktor yaparım derse doktor bile degiştiririrm..

benimki de geçiyor sonra yine tekrarlıyor.
en azından şu üç ayı geçireyim böyle diyorum.
baş ağrısı öldürüyor insanı başka bir şeyi yok da işte.
o zaman ağrı kesici içerim bana uygun olan.
inşallah tekrarlamaz bir daha
Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
negatif canım.

canım sen diyarbakırda mısın en iyi kadın dogumcu ve hastane neresi bana yardımcı olur musun lütfen
ve bilgin varsa tüp bebek konusunda en iyi hastanesi hangisi ve dr. u benim bi kaç arkadaşım diyarbakırdaki dr. lara güvenme diyor tamamen para duzagı dıyor o yuzden biraz kafam karısık

şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum

evet canım ben de duymustum ama büyüktü oğlum son haftalardaydık hemen hemen

Bu test negatifmi kizlar Ovulasyon testi

negatif canım ateş ölçtün mu tablon varsa link at ona da bakalım

ohh maşallah darısı bizlere inşallah.. şuan tam 19 haftalık olduk.. ve 2 kilo almışım ilerisi düşünemiyorum

evet canım ben de duymustum ama büyüktü oğlum son haftalardaydık hemen hemen

negatif canım ateş ölçtün mu tablon varsa link at ona da bakalım

Regli sonrasi buldum sizi onumuzdeki ay atese bakcam

canım bende bi boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum.. ardına 7 ay bebegim olmadı.. genesiste doktor pınar var.. insaniyetine diyecek yok.. bilgiside gayet yerinde.. ona git o seni tüp bebek gerekliyse en iyi nerde var ona yönlendirir.. bak benim ayrıntılı usgyi yapabilir normalde..ama bana dedi ki bunun uzmanı ahmet yalınkaya özeli var adamın.. dünya dogumdada yegeni çalışıyor bişey yalınkaya unuttum.. neyse ben hamile kalsam ona giderdim dedim.. sanada kim neyse iyi onu söyler.. tek sorun var randevu almak bayagı zor çok yogun.. yani en az 20 gün önce araman gerekiyor..haberleşelim tekrar istersen özelden yaz görüşürüz telden vs..

15. haftada duyamayız o zaman

canım onu bilmiyorum belki küöük diye duyulmayabilir de:44:

cok sagol canım bilgiler için anladım bu ay da bı gecsın de eşimle bi konuşayım bakalım ne diyecek bi zeki akkumuydu neydi onu duymustum pınar hanımı duymamaıstım peki muayene ucreti ne kadar ben burda 150 bayıla bayıla bı hal oldum cunku :26:

Kızlar ben dayanamadım burnumun dibinde olan bi özel hastaneye gittim.yontemi gittin diye kizacaksiniz belkide ama içimdeki endiseden kurtulmak iistedim.çünki rüyalarımı giriyordu artık.sonucunu aldım hemen veee degerim 1804 olmuş.kızlar pazartesi randevum var.kazanana kadar kaç olmalı ultra.keseyi görürmuyuz sizce.buarada allah nasip ederse pazartesi 6.0 olucaz

canım zeki akkum hakkında hiç iyi şeyler duymadım ( pınar hanım 30muydu neydi.. bu arada hatırlamamamın nedeni benim eşim polis ipa karta indirim var.. 25 buçuk veriyorum.. ondan :) ama ısrarla pınar hanım yada icle memorialde yunus bey var o derim.. başkada boşver.. :)

canım artışın normal dimi? önceki degerini bilmedigim için birşey diyemedim.. ama çok degil birkaç güne görürsün ben 1500 lerde görmüştüm miniminnacık kuzumu.. aşşagıdaki degerlerden kendini kontrol edebilirsin..yumurtlamadan sonra geçen gün sayısına göre bakılıyor.
En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

Kızlar keşke kirsehire yakın olsanız.burada erdal ahat diye bi dr.var önce allah sonra bu dr.a bırakın kendinizi derdim ben.

Son düzenleme:

1000 olmasi gerekiyor...gorursun insallah kalp atisinida duyarsin

Aynen uzgunum ama duyamazsin ama benden sana bi tavsiye bebis oynayinca durt onu her oynamasinda ama...snrasinda o oynamadiginda sen durttugunde oda durtuyor

daha hareketlerini hissetmiyorum canım :26:

pazartesiye keseyi görebilirsin bence canım karından olmasada vajinal görünür herhalde :26:

Yumdan sonraki 19.günüm canım.ayın 20sinde 442 idi
Kızlar keşke kkırşehir e yakın olsanız.burada erdal ahat diye bi dr.var önce allah sonra bu dr.a bırakın kendinizi derdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…