1000 olmasi gerekiyor...gorursun insallah kalp atisinida duyarsin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Amin inşallah pazartesi nece dahada yuksrlir zaten allahım izni ile.daha hareketlerini hissetmiyorum canım :26:
pazartesiye keseyi görebilirsin bence canım karından olmasada vajinal görünür herhalde :26:
Yumdan sonraki 19.günüm canım.ayın 20sinde 442 idi
Amin inşallah pazartesi nece dahada yuksrlir zaten allahım izni ile.
degerin çok güzel canımiçini ferah tut.. bi aksilik olsa inan ki beta degeri bi açık veriyor illaki.. melegin saglıkla geliyor inşallah bu defa
Sağolun canlar hayırlısı olur inşallahCanim stres yapma cidden hic rahat ol.HAMİLESİN SUR KEYFINI
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Sabret gelecek yumyumun
selam geçen ay bende ateş ölçmeyi denemiştim ama olmamıştı bu ay hiçbişey yapmadım ve hamileyimm
rabbim her isteyene versin inşallah
incir havuc kürü yaptım klomen içtim.fayda etmedi gelecegini sanmıyom canım.atesölçme yöntemi benim için hüsran oldu..bidaha yapmam
Umarım bu ay bebis gelir ama gelmezse adetin ikinci günü hayit ve alacağına başla.12.gününe ic.buda benim hatırıma olsun galatasaray
amin Allah bagıslasın canım banada fayda etmedi ates ölçme cünki yumurtlamıyorum pko var.ates ölçme yöntemi bence pko yada baska sorunları olmayanlara göre.bize fayda etmiyor.bende akısına bırakacagım
bende yumurtlama olmuştu ama tutmadı adetten sonra da doktora gittim beyaz akıntım fazla geliyordu fitil verdi önce bunu bitiricez bebek oluşumunu engelliyor dedi yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok gayet sağlıklısın dedi folik asit verdi birde onu kullanıyorum fitil bi hafta sürdü tam yumurtlama zamanı bitmişti ve ben bu ay da olmayacağını düşünmüştüm adetimden üç gün önce öğrendim belirtiler oldu o yüzden test yaptım çift çizgiyi gördümm ertesi günde kan testinde hamile olduğumu öğrendim
bencede akışına bırak rabbim en doğru zamanı biliyor
henuz olmamis yumurta cnm.
canım insallah.hayıt hapı içiyorum bu 2.ayım hayıt hapında. galatasaray??? anlamadım.
benimde akıntım yok ilşkidede acı cekiyorum bu yüzden.folik asitte içiyorum canım.haklısın canım akısına bıraktım Allah bilir en dogrusunu.Allah bebişini sana bagıslasın saglıkla dogur insallah canım
evete canım yumurtlama yok zaten akıntımdan anlıyorum ates ölçmeyi bosuna yaptım
canım zeki akkum hakkında hiç iyi şeyler duymadım( pınar hanım 30muydu neydi.. bu arada hatırlamamamın nedeni benim eşim polis ipa karta indirim var.. 25 buçuk veriyorum.. ondan :) ama ısrarla pınar hanım yada icle memorialde yunus bey var o derim.. başkada boşver.. :)
Galatasarayı bende anlamadım.şimdi farkettim.telden yazınca bazen farkinda olmadan sacma şeyler cikiyorhayit ve ada çayı okey
Geçmis olsun canim dik.et kendineGiremiyorum kacgundur kizceler.hepiniz iyisinizdir insallah.ben yine grip oldumbagisiklik diye bisey kalmamis heralde bende.gercekten kendimden sikılmaya basladim :) regl grip sonra psikolojik sorunlar boyle devam ediyorum allah sonumu hayir etsin.su gribi hemen atlatirimda yumu yakalarim insallah.gerci buaydanda beklentim yok ama olsun..tedbir benden taktir allahtan..
Ikisini de kullan canım birer bardak ikisinden.bende böyle yaptmistim.buarada hayit in kendini kullan hapını deyil canımtamam canım adacayını deniycem canım hayıtı denedim.cok sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?