Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam geçen ay bende ateş ölçmeyi denemiştim ama olmamıştı bu ay hiçbişey yapmadım ve hamileyimm
rabbim her isteyene versin inşallah

selam geçen ay bende ateş ölçmeyi denemiştim ama olmamıştı bu ay hiçbişey yapmadım ve hamileyimm
rabbim her isteyene versin inşallah

amin Allah bagıslasın canım banada fayda etmedi ates ölçme cünki yumurtlamıyorum pko var.ates ölçme yöntemi bence pko yada baska sorunları olmayanlara göre.bize fayda etmiyor.bende akısına bırakacagım

amin Allah bagıslasın canım banada fayda etmedi ates ölçme cünki yumurtlamıyorum pko var.ates ölçme yöntemi bence pko yada baska sorunları olmayanlara göre.bize fayda etmiyor.bende akısına bırakacagım

bende yumurtlama olmuştu ama tutmadı adetten sonra da doktora gittim beyaz akıntım fazla geliyordu fitil verdi önce bunu bitiricez bebek oluşumunu engelliyor dedi yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok gayet sağlıklısın dedi folik asit verdi birde onu kullanıyorum fitil bi hafta sürdü tam yumurtlama zamanı bitmişti ve ben bu ay da olmayacağını düşünmüştüm adetimden üç gün önce öğrendim belirtiler oldu o yüzden test yaptım çift çizgiyi gördümm ertesi günde kan testinde hamile olduğumu öğrendim
bencede akışına bırak rabbim en doğru zamanı biliyor

benimde akıntım yok ilşkidede acı cekiyorum bu yüzden.folik asitte içiyorum canım.haklısın canım akısına bıraktım Allah bilir en dogrusunu.Allah bebişini sana bagıslasın saglıkla dogur insallah canım

henuz olmamis yumurta cnm.

evete canım yumurtlama yok zaten akıntımdan anlıyorum ates ölçmeyi bosuna yaptım

amin canım inşallah

hadi ya ben de hep iyi diye duymustum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim:)
benim eşimde polis dıyarbakıra cok yakın bi ildeyiz canım burda imkanlar kısıtlı o yuzden oraya gelmeyı dusunuyorum
evet ipa kartlarını biliyorum indirim iyi oluyor

Giremiyorum kacgundur kizceler.hepiniz iyisinizdir insallah.ben yine grip oldum bagisiklik diye bisey kalmamis heralde bende.gercekten kendimden sikılmaya basladim :) regl grip sonra psikolojik sorunlar boyle devam ediyorum allah sonumu hayir etsin.su gribi hemen atlatirimda yumu yakalarim insallah.gerci buaydanda beklentim yok ama olsun..tedbir benden taktir allahtan..

Geçmis olsun canim dik.et kendine
tamam canım adacayını deniycem canım hayıtı denedim.cok sagol canım
Ikisini de kullan canım birer bardak ikisinden.bende böyle yaptmistim.buarada hayit in kendini kullan hapını deyil canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…