Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmis olsun canim dik.et kendine
Ikisini de kullan canım birer bardak ikisinden.bende böyle yaptmistim

canım hayıtı bende yapmıstım prolaktinimi yükseltmişti bırakmıstım.simdi hapını içiyorum bu ay da içip bırakacagım prolaktinimi yükseltmesinden korkuyorum.

Sağol canım
hadi hayırlısı canım:)
Canım benim şimdi korkman çok normal sıcağı sıcağına endişeleniyorsun ama bebeğine zararı olsaydı dr bunu önermezdi, böbreğinin büyümesi daha riskli ki dr operasyonu öneriyor kar zarar hesabı gibi düşün, inşallah sorunsuz geçecek ben inanıyorum buna belkide kuzun dönecek gerek bile kalmıycak büyüme duracak
Canım bence 14. gün çatlamış ateşe göre
kızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
tamam canım iyi düşünmüşsün
günaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,
normal bu ağrılar
maşaalah süphanallah canım
Canım gebelik önceside kullanmaıdm inşallah olmaz sıkıntı başladım ama pek etkisi yok artık
Canım düşünüp stres yapma ne olur bebeğine hiç bir zararı olmaz çok daha büyük operasyon geçirenler var hamileyken
Canım Allah kolaylık versin, aminn
Canım annenlede konuş o da gelmesin o zaman belki keser ayağını pesss diyorum bu kadına ütü konusunda da haklısınız bende ütülemedim ne gerek var
kızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse
inşallah güzel geçecek canım
Canım geçen ay erken yapmış iğneyi bu ay bekle sürekli takip ettir, adaçayı demişler zaten birde çörekotu bal tarçın karışımı var tam nasıl bilmiyorum netten bakarsın, inşallah bu ay güzelce büyür yumurtan
canım mrk ettim seni bugün girmicek miydin yoksa halsizlikten mi giremedin.
Canım sabah eşimle çıktık evden dr a tahlil sonucumu gösterdim ordan ablama geçtim yazamadım maalesef
şu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
Canım oğlumda vardı evde ben hiç duyamadım sadece su sesi vardı haşur huşur

Canım sana tavsiye gerçekten şimdiden düşünüp şartlama kendini ben bu hatayı yaptım illa normal dedim sezaryen asla olamaz dedim ve son anda sezaryen oldum onun travmasını daha yeni attım üstümden 3 sene oldu düşün o yüzden her iki doğum şeklinide öğrendin diyeceksin ki bebeğim için benim için en iyisi hangisiyse o olsun dr buna zaten karar verir, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum
Canım yumurtluycaksın inşaallah
selam geçen ay bende ateş ölçmeyi denemiştim ama olmamıştı bu ay hiçbişey yapmadım ve hamileyimm
rabbim her isteyene versin inşallah
hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım

Günaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerinde önümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??

cnm yarim cay bardagi kaynar suya 1 cay kasigi kimyon koy. 5 dk agzi kapali beklet. sonra suyunu ic.

dun annemle konustuk.dedim arkdas omerin yanina isim ariyr. dediki "magdem oyle hz. omerin tam adini koysun. omer faruk. faruk omer degil omer faruk. batilla gercegi birbirinden ayiran omer demekmis anlami". sadece fikir sana cnm.

Günaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.

aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.

Canim benim de klomenle 12. Gun gittigimde 10 mm idi.
Sonra 16. Gun gittim 15 mm olmus.
18. Gun gittim ki 20 mm olmuş.
Hic belli olmuyor bir anda buyuyebiliyor.
Yumurta 18-22 arasi olmadan catlatma ignesi yaptirma canim.
Ben 20 mm iken yaptirdim igneyi o ay gebe kalamadim.
2. Ay yumos 22 mm oldugunda yaptirdim catlatma ve simdi o yumoş pit pit atan minicik kalbe dönüştü rabbime şükür.

insallah hayirli haber verirsin cnm..Inssllah gelmistir minik..senin tablon yokmu cnm??

kızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldi daha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı

şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.

TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF

sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.

özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;

CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF

Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;

CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF

Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.

devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;

23 mayıs devlet sonuç ;

CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF

devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi (( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem

yani delik deşik oldum moralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?

Son düzenleme:

Bir de benim gittigim ilk doktor da beni illa 14. Gun yumurtlqtmaya calisiyordu canim.
Bazi doktorlar neden böyle anlamiyorum.
Sonra devlet hast. Gitmeye basladim.
Orasi hic acele etmeden 20. Gune kadar bekledi çünkü gec buyuyebiliyor yumurta.
Kesinlikle bekleyip takip etmesi lazim. Eğer yapmazsa degistir doktorunu hic düşünme. Ben bu yuzden vakit kaybettim cok guveniyordum doktoruma belki sen de hatirlarsin.

geçmiş olsun canım. ben de 4-5 gündür sinüzit ile boğuşuyorum.
hasta olmak insanı çok yıpratıyor. Allah beterinden saklasın tabi.
hasta olan herkese şifa versin rabbim.
inşallah yakalarsın yumu o da sana bebek getirir umarım:)
benim de bağışıklığım var mı yok mu onlara bakmadılar
o an için hastalığım var mı diye baktılar sadece ben de tekrar yaptırsam
hep tedirginim.
gaz için çözümü bilmiyorum canım.
akşamdan gaz olursam sabah yok oluyor:)
ayyy çok heyecanlandım duha inşallah pozitifi görürsün canım.
heyecanla bekliyorum sonucu. dua edeceğim.

boran tebrik ederim çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş
pınarlyy geçmiş olsun cnm
dgrpnr - canım dikkat et kendine geçmiş olsun dr. a gittin mi?
eflalim - inş sorun yoktur canım iyimisin ?
cute - canım bebeğin ve sen iyisinizdir umarım ?
duha - inş pozitifi görürsün bunu tüm kalbimle diliyorum.

kızlar geçmişi okumam mümkün değil inş herkes iyidir ..

İnsallah canim pek umudum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim ilk once gecmis olsun..Insallah korktugun gibi bisey yoktur gelir melegin sagsalim alirsin kucagina sagligiyla Insallahhh...
gercekten hic bir fikrim yok bilgili olanlar yorum yapar..
ben sadece dua ederim 2niz icin Rabbim korusun 2nizi dee..

canım benim teşekkür ederim inş bende hep dua ediyorum Allah razı olsun..

seninde az kalmış canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

canım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok

Kizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:

maşallah maşallah harıkasınız ana oğul

canim geçmiş olsun ins korktuğun gibi olmaz huc anlamadım testlerden bilen vardir ins.rabbim seni ve bebegini korusun
insallah hayirli haber verirsin cnm..Inssllah gelmistir minik..senin tablon yokmu cnm??

inşallah canim test yok esime dedim oda cok yogun biraz zor alir zaten esim ya bekle kan gelmezse bil ki hamilesin diyo ya rabbim.nerden biliyorsa
yok canim ben ates olcmuyorum.

Amin canım teşekkür ederim. inş bebeğin seninledir :)

sağolasıniz canlar inş bilmiyorum yaa.
sizleri de heyecanlandirmak istemezdim ama kafayi yiycem nerdeyse strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…