- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Geçmis olsun canim dik.et kendine
Ikisini de kullan canım birer bardak ikisinden.bende böyle yaptmistim
Sağol canımKızlar şükür herşey yolundaymis
Eflos maşallah kuzuna
Boran canım seninle değerin süper darısı diğer asamalarina
Cutem Rüzgâr paşanin gaz sorunu çözülür inşallah kuzum kiyamam
Sosyal az kaldı buluşmaya güzel haberler alacaksın
Derya çok yorma kendini dikkat et canım ayakta o kadar uzun kalma
Nukra benimde kontrol 2 haziran
Last kuzum tupe gerek kalmadan kuzun gelsin inşallah
Ayşegul Hifa tayininiz hayırlı olsun kuzularinizi getirsin
Duha kuzum kursta öğrenciler kv teftişi Allah yardımçin olsun
missy ben kız elbiselerin bayılıyorum ama ogluslarimiza da çok güzel kıyafetler var
Ece nasılsın bitene esinlenerek konuştunuz mu
Nesdem canım phi haberini verdin çok mutlu oldum ekim annelerindeydi kaybina çok üzülmüştüm Rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.sen nasılsın melegin nasıl
Eylül canım seninle tayinin hayırlı olsun
Azeri kuzuna bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Vizyon sahada ogluna da maşallahHayırlı olsun
Dgrpnr nasıl oldun canım daha iyi mısın
Kızlar atladığı varsa affedin özledim hepinizi ama iş yerinde izinli çok acaip yogunum girip yazamıyorum
hadi hayırlısı canım:)Emirde sert bi isim evet ömerde yogunlasmis bulunuyorum
Banada çok standart geliyoda yanina başka isim bakiyim ozaman yaa
Değişiklik güzeldir cnm hayirli olsun
Ateşinde takma bebis geldiyse gelmiştir benimde cçok yukselmemisti bi derece falan
Hehheee öylede ben doyduydum güzelim be ondan yani sen daha yeni baslican inş benimkinin herşeyi abiden kalma olcek
Canım benim şimdi korkman çok normal sıcağı sıcağına endişeleniyorsun ama bebeğine zararı olsaydı dr bunu önermezdi, böbreğinin büyümesi daha riskli ki dr operasyonu öneriyor kar zarar hesabı gibi düşün, inşallah sorunsuz geçecek ben inanıyorum bunakızlar böbreğim birden 4 mm büyümüş.
dr önümüzdeki hafta bir daha bakıcam, sonraki hafta da bakarım ama daha da bekleyemem büyümen artarsa dedi.
daha çok erken dönemdesin gebelikte dedi. kısacası kızlar bana ameliyat yolu göründü.
korkmuyorum sanıyordum ama çok ağladım bugün.
bebeğim anestezi alsın istemiyorum.
anestezi olmadan dayanabileceğimi de sanmıyorum idrar deliğinden böbreğe gircekler. nasıl olucak bilmiyorum.
lokal anestezi bebeğe zarar veriyor mu fikri olan var mı. netten okudum bir şeyler ama içim rahat etmedi. yarın dr umu arıycam.
yine de bin şükür yavrum sağlıklı. inş bu ameliyat risksiz sıkıntısız geçer. içeri takılan alet de çözüm olmayabiliyormuş içerde enfeksiyon oluşursa çıkarıyoruz dedi. hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. en hassas olduğum yerim de idrar deliğim kızlar. zamanında çom idrar yolu enf geçirdim o kısımdaki sızı sancı çok garip.
neyse kızım hafif aşağı inmiş yani yan değil de bu sefer çaprazdı:)dua edelim de tam dönsün de baskısı gitsin.
benden haberler bunlar. ama yine diyorum allahın gücüne gitmesin. insanlar neler neler yaşıyor. benimkisi minik bi operasyon.
Canım bence 14. gün çatlamış ateşe görekızlar günaydın
son birkaç gündür moralim ciddi anlamda bozuk. geçen ay ateşim iyi gidiyordu 14. gün hem çubuk testte hemde dijital ovulasyon testimde pozitifi gördüm zaten çok kasık ağrım vardı ağrıdı ağrıdı o gece geçmişti
bu ay sürekli ağrım var, ateşim anormal, ne normal nede dijital testte pozitifi görmedim. dün çalışma oldu ama biz hafta sonu aile yanındayız orada olmayacak malesef. daha yumurtlamadım bile yarına ertesi güne birkaç değer girdim çizgiyi çekmedi ff.
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
tamam canım iyi düşünmüşsünkızlar nesdem kardesimiz icin hepimiz birer tane yasin okuyalim ins hersey dua bol bol okuyalım hersey yolunda gitsin ameliyata gerek kalmasin kalırsa da en hafif sekilde atlatsin
ben okurum ins cevsen de okurum eger adet olmazsam.
normal bu ağrılargünaydın canlar,2 gündür sol kasıgıma taa içlerden gelen bir batma var,sizce endişe etmemi gerektirecek bi durummu bu,
maşaalah süphanallah canımsekerler. artik yorgunluktan yazilari nasil okudugumu bile anlayamiyrm. kusuruma bakmayin lutfen atladiklarim oluyr. hepinizi de merak ediyrm.
ben de kendime moral olsu diye sabah tartiya cikayim dedim.aynen boyle sastim kaldim. tum gebelik kilom gitmis. basladigim yere donmusum
sanirm boyle giderse 40 im bitene kadar igne iplige donecegim.
Canım gebelik önceside kullanmaıdm inşallah olmaz sıkıntı başladım ama pek etkisi yok artıkcanım msjını yeni gördüm:)
ben de folik asit kullanamadım. gebelik öncesi 5 ay kullanmıştım. ama gebelikte dayanamadım çok midem yanmıştı.
ama bir kaç gün ara vermen önemli değil. yeşil yapraklı sebze, marul ceviz ye.
Canım düşünüp stres yapma ne olur bebeğine hiç bir zararı olmaz çok daha büyük operasyon geçirenler var hamileykensanırım lokal anestezi dedikleri işte o iğneyle minik bir bölgeyi uyuşturuyorlar.
yoksa öyle epidural gibi filan değil. ayağa filan kalkılıyor.
ama işte beni korkutan tam bebeğin olduğu bölge. amaan iyice beynim yandı boran. dr umu aradım ameliyattaymış öğleden sorna bi daha arıycam.
bi yanım diyor ki ol kurtul nasılsa olucaksın. çünkü daha 26. haftamdayım ve 22mm büyüme var. bu demek oluyor ki 36. haftada filan zaten yine çok büyücekti. zaten benim olmam deme şansım yok çünkü böbrek enfeksiyon yayar allah korusun o daha tehlikeli.
Canım Allah kolaylık versin, aminnmrb canlar nasılsınız ben hala yoğunum ama dedim yoğun olmaya yoğun amannnnnn bakayım kızlara
haftaya detaylı usg ile fetal eko yaptıracağım günü henüz belli değil size haberleri aktaırım ama çok özledim kuzumu ya 5 mayısta gitmiştim
Rabbim üç aylar ve Cuma günü hürmetine isteyen herkese nasip etsin hamişlere sağlıklı kolay doğum nasip etsin evlatları olanları birbirine bağışlasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım annenlede konuş o da gelmesin o zaman belki keser ayağını pesss diyorum bu kadınayahu kizlar. bugun 16. gunum. ve hala kv benden cikmiyr. daha ne kadar gelecek bu kadin. cok soru soruyr. bunaldim. yapma dedigim herseyi de inadima yapiyr. annem gelirse geliyr, annem gitmeden de gitmiyr. anammm cok bunaldim..esime de dedim, nasil diyim.diyr. cok bunaldim.artik.
hatta kalp carpintim.basladi yine bugun. insallah sadece yorgunluktandir.
kadinin yapacagi is de yok. yemegi bulasigi annem hallediyr.bebek altina pisleyince degistiremiyr annemi cagiriyr.ki artik ben yapiyrm.dikislerim daha iyi sukur. kussa bana sesleniyr. yani ne diye geliyr anlamiyrm.
annem de ben de bebegim herseyinin utulenmesini istemiyrz. cunku 1 gece de kustugu icun 4 sefer ustunu degistirdigimi biliyrm. yani bosa ekonomik.zarar bana. annem dun camasirlari toplamis. bu da ben utuleyecektim.demis.
annem aciklamis. cocuklar tek maas yazik.cabuk kirleniyr ustu. dr.a vs giderken utuler kendisi demis. neyse aksam burdan giderken anneme "ee ben sikiliyrm. camasirlari kaldirma utuleyim". Allahim ya. inadin bu kadari. sikiliyrsan gelme. ben de senden sikiliyrm.zaten.
bi cozum.bulmam lazim. yoksa.hicccc cikmayacak burdan.
inşallah güzel geçecek canımkızlar hepinize hayırlı cumalar yarın kontrolüm var 15 günden beri diken üstündeyim resmen düşünmekten kızlar yarın inş. sorunsuz bir şekilde görürüz bebeği 7+2 oulcam kısmetse
Canım geçen ay erken yapmış iğneyi bu ay bekle sürekli takip ettir, adaçayı demişler zaten birde çörekotu bal tarçın karışımı var tam nasıl bilmiyorum netten bakarsın, inşallah bu ay güzelce büyür yumurtankızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay 11. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.
bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Canım sabah eşimle çıktık evden dr a tahlil sonucumu gösterdim ordan ablama geçtim yazamadım maalesefcanım mrk ettim seni bugün girmicek miydin yoksa halsizlikten mi giremedin.
Canım oğlumda vardı evde ben hiç duyamadım sadece su sesi vardı haşur huşurşu dr ların kullandığı stereoskopla bebeğin kalp atışı dinlenir mi tamamen cahilliğimden soruyorum
canım yok sezeryan olur diyor zaten.. ama normal dogumda olmuyormuş.. ayrıca bayagı bayagı normal dogum yanlısı hatun.. ebe dogumu gibi yani.. hiçbir ek uyuşma vs olmadan.. kendi daha evlenmemiş bile bana normal dogur diyor.. ay bide en çok şeye güldüm.. acısının şiddeti çok fazlaymış desibeli kolunu canlı canlı kesmekle yanıymış dedim.. evet ama o anda ger dönüşü olmuyor bide o anın endişesiyle olup bitiyor dedi yaoldu dedim bende .. şimdiden sezeryana randevu verin o zaman dedim gülüyor :)
Canım sana tavsiye gerçekten şimdiden düşünüp şartlama kendini ben bu hatayı yaptım illa normal dedim sezaryen asla olamaz dedim ve son anda sezaryen oldum onun travmasını daha yeni attım üstümden 3 sene oldu düşüncanım o konuyu kafamda halletmek istiyorum ha ben böyle yapcam demek istiyorum.. ki sakin mutlu bi hamilelik geçireyim..muallakta kalmak iyi gelmiyor bana..inşallahta epiduralle normal normal gelir bebişim.. başka doktor yaparım derse doktor bile degiştiririrm..
Canım yumurtluycaksın inşaallah
hayırlı olsunselam geçen ay bende ateş ölçmeyi denemiştim ama olmamıştı bu ay hiçbişey yapmadım ve hamileyimm
rabbim her isteyene versin inşallah
Geçmiş olsun canımGiremiyorum kacgundur kizceler.hepiniz iyisinizdir insallah.ben yine grip oldumbagisiklik diye bisey kalmamis heralde bende.gercekten kendimden sikılmaya basladim :) regl grip sonra psikolojik sorunlar boyle devam ediyorum allah sonumu hayir etsin.su gribi hemen atlatirimda yumu yakalarim insallah.gerci buaydanda beklentim yok ama olsun..tedbir benden taktir allahtan..
Günaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerindeönümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??
amin canım...16.gun bi daha çağırdı bakalım duruma göre 20 gune kadar takip edecek
dr umu gecen ay buldum canım...tedaviye başlattıya beni şimdi değiştirmek de istemiyorum o yuzdenbi de hesaplı geldi bilio musun
insallah hayirli haber verirsin cnm..Inssllah gelmistir minik..senin tablon yokmu cnm??Günaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
canım benim Allah senden rzı olsun ne guzel anlatmışsın...o 37. gunde hamile kalanı filan okudum da rahatladım şimdi.
en azından su an söyle düşünüyorum gecen ay basarısız olmasının sebebi yumurtanın kucuk olmasıymış.
eğer dr bana 18 filan oldugunda yapalım derse dicem ki dr hanım siz bana 21 filan olması daha iyi olur demiştiniz o yuzden değilse ben yarın öburgu filan hep üstüste geleyim yeterki sağlıklı olsun dicem söz...
az önce öğle tatilinde işten çıktım karsıdaki markete gittim adaçayımı aldım...
şimdi sıcak uya bıraktım biraz demlensin içicem.
ama bu hazır adacağı yani liptonun.
doğalı daha mı iyi olurdu hiç bilmiyorum.
ama beni heveslendirdin Allah senden razı olsun.
geçmiş olsun canım. ben de 4-5 gündür sinüzit ile boğuşuyorum.Giremiyorum kacgundur kizceler.hepiniz iyisinizdir insallah.ben yine grip oldumbagisiklik diye bisey kalmamis heralde bende.gercekten kendimden sikılmaya basladim :) regl grip sonra psikolojik sorunlar boyle devam ediyorum allah sonumu hayir etsin.su gribi hemen atlatirimda yumu yakalarim insallah.gerci buaydanda beklentim yok ama olsun..tedbir benden taktir allahtan..
benim de bağışıklığım var mı yok mu onlara bakmadılarGünaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerindeönümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??
ayyy çok heyecanlandım duha inşallah pozitifi görürsün canım.Günaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
Sağol canım
hadi hayırlısı canım:)
Canım benim şimdi korkman çok normal sıcağı sıcağına endişeleniyorsun ama bebeğine zararı olsaydı dr bunu önermezdi, böbreğinin büyümesi daha riskli ki dr operasyonu öneriyor kar zarar hesabı gibi düşün, inşallah sorunsuz geçecek ben inanıyorum bunabelkide kuzun dönecek gerek bile kalmıycak büyüme duracak
Canım bence 14. gün çatlamış ateşe göre
tamam canım iyi düşünmüşsün
normal bu ağrılar
maşaalah süphanallah canım
Canım gebelik önceside kullanmaıdm inşallah olmaz sıkıntı başladım ama pek etkisi yok artık
Canım düşünüp stres yapma ne olur bebeğine hiç bir zararı olmaz çok daha büyük operasyon geçirenler var hamileyken
Canım Allah kolaylık versin, aminn
Canım annenlede konuş o da gelmesin o zaman belki keser ayağını pesss diyorum bu kadınaütü konusunda da haklısınız bende ütülemedim ne gerek var
inşallah güzel geçecek canım
Canım geçen ay erken yapmış iğneyi bu ay bekle sürekli takip ettir, adaçayı demişler zaten birde çörekotu bal tarçın karışımı var tam nasıl bilmiyorum netten bakarsın, inşallah bu ay güzelce büyür yumurtan
Canım sabah eşimle çıktık evden dr a tahlil sonucumu gösterdim ordan ablama geçtim yazamadım maalesef
Canım oğlumda vardı evde ben hiç duyamadım sadece su sesi vardı haşur huşur
Canım sana tavsiye gerçekten şimdiden düşünüp şartlama kendini ben bu hatayı yaptım illa normal dedim sezaryen asla olamaz dedim ve son anda sezaryen oldum onun travmasını daha yeni attım üstümden 3 sene oldu düşüno yüzden her iki doğum şeklinide öğrendin diyeceksin ki bebeğim için benim için en iyisi hangisiyse o olsun dr buna zaten karar verir, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum
Canım yumurtluycaksın inşaallah
hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
Canim benim ilk once gecmis olsun..Insallah korktugun gibi bisey yoktur gelir melegin sagsalim alirsin kucagina sagligiyla Insallahhh...kızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
Canim benim ilk once gecmis olsun..Insallah korktugun gibi bisey yoktur gelir melegin sagsalim alirsin kucagina sagligiyla Insallahhh...
gercekten hic bir fikrim yok bilgili olanlar yorum yapar..
ben sadece dua ederim 2niz icin Rabbim korusun 2nizi dee..
Günaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerindeönümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??
Kizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:
canim geçmiş olsun ins korktuğun gibi olmaz huc anlamadım testlerden bilen vardir ins.rabbim seni ve bebegini korusunkızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
insallah hayirli haber verirsin cnm..Inssllah gelmistir minik..senin tablon yokmu cnm??
canim geçmiş olsun ins korktuğun gibi olmaz huc anlamadım testlerden bilen vardir ins.rabbim seni ve bebegini korusun
inşallah canim test yok esime dedim oda cok yogun biraz zor alir zaten esim ya bekle kan gelmezse bil ki hamilesin diyo ya rabbim.nerden biliyorsa
yok canim ben ates olcmuyorum.
boran tebrik ederim çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş
pınarlyy geçmiş olsun cnm
dgrpnr - canım dikkat et kendine geçmiş olsun dr. a gittin mi?
eflalim - inş sorun yoktur canım iyimisin ?
cute - canım bebeğin ve sen iyisinizdir umarım ?
duha - inş pozitifi görürsün bunu tüm kalbimle diliyorum.
kızlar geçmişi okumam mümkün değil inş herkes iyidir ..
geçmiş olsun canım. ben de 4-5 gündür sinüzit ile boğuşuyorum.
hasta olmak insanı çok yıpratıyor. Allah beterinden saklasın tabi.
hasta olan herkese şifa versin rabbim.
inşallah yakalarsın yumu o da sana bebek getirir umarım:)
benim de bağışıklığım var mı yok mu onlara bakmadılar
o an için hastalığım var mı diye baktılar sadece ben de tekrar yaptırsam
hep tedirginim.
gaz için çözümü bilmiyorum canım.
akşamdan gaz olursam sabah yok oluyor:)
ayyy çok heyecanlandım duha inşallah pozitifi görürsün canım.
heyecanla bekliyorum sonucu. dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?