sağ ol canım benim gittim. ilaç verdi. kullanmadım tabi orası ayrı:) ama atlattım sayılır.boran tebrik ederim çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş
pınarlyy geçmiş olsun cnm
dgrpnr - canım dikkat et kendine geçmiş olsun dr. a gittin mi?
eflalim - inş sorun yoktur canım iyimisin ?
cute - canım bebeğin ve sen iyisinizdir umarım ?
duha - inş pozitifi görürsün bunu tüm kalbimle diliyorum.
kızlar geçmişi okumam mümkün değil inş herkes iyidir ..
anammmm kaçırıyodum neredeyseee:)))Kizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:
canım hiç anlamıyorum ama son iki testin farklı yerlerde aynı sonuç çıkmış.kızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
stres yok lütfennn..sağolasıniz canlar inş bilmiyorum yaa.
sizleri de heyecanlandirmak istemezdim ama kafayi yiycem nerdeyse strese girdim
sağ ol canım benim gittim. ilaç verdi. kullanmadım tabi orası ayrı:) ama atlattım sayılır.
anammmm kaçırıyodum neredeyseee:)))
büyümüş göbiş maaşallah:) ne zaman belli olmaya başladı göbiş, ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)
canım hiç anlamıyorum ama son iki testin farklı yerlerde aynı sonuç çıkmış.
dolayısıyla bence devlet hastanesi hata yapmış olabilir diyorum.
ama insanın içinde acaba mı sorusu hep oluyor onun için de araştırsınlar derim.
Allah sizi birbirinize bağışlasın canım.
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
sagol canim...sen de paylasicaksin Insallah mutlu gobis fotolarini...guzel olucak herseyy cnmcanım benim teşekkür ederim inş bende hep dua ediyorum Allah razı olsun..
seninde az kalmış canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
sgl cnmcanım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok
maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
benimki de ates olctugumde dalga geciyoducanim geçmiş olsun ins korktuğun gibi olmaz huc anlamadım testlerden bilen vardir ins.rabbim seni ve bebegini korusun
inşallah canim test yok esime dedim oda cok yogun biraz zor alir zaten esim ya bekle kan gelmezse bil ki hamilesin diyo ya rabbim.nerden biliyorsa
yok canim ben ates olcmuyorum.
asil gobek 7.ayda cikiyomus guzelim yasadim gordumsağ ol canım benim gittim. ilaç verdi. kullanmadım tabi orası ayrı:) ama atlattım sayılır.
anammmm kaçırıyodum neredeyseee:)))
büyümüş göbiş maaşallah:) ne zaman belli olmaya başladı göbiş, ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)
canım hiç anlamıyorum ama son iki testin farklı yerlerde aynı sonuç çıkmış.
dolayısıyla bence devlet hastanesi hata yapmış olabilir diyorum.
ama insanın içinde acaba mı sorusu hep oluyor onun için de araştırsınlar derim.
Allah sizi birbirinize bağışlasın canım.
bende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
her hafta görebilsek bebişlerimizi keşke ya offf...
sagol canim...sen de paylasicaksin Insallah mutlu gobis fotolarini...guzel olucak herseyy cnm
sgl cnm
benimki de ates olctugumde dalga geciyoduhasta olunca atesi cikmisti acaba testmi yapsam hamilemiyim diye dalga geciyodu
Insallah guzel haber verirsin guzelim
asil gobek 7.ayda cikiyomus guzelim yasadim gordumonceden de vardi ama yuruyusu degistiren hamilelik pozu verdiren gobek 7.aydaymis darisi basina cnm
hadi yaaa çokk var dahasagol canim...sen de paylasicaksin Insallah mutlu gobis fotolarini...guzel olucak herseyy cnm
sgl cnm
benimki de ates olctugumde dalga geciyoduhasta olunca atesi cikmisti acaba testmi yapsam hamilemiyim diye dalga geciyodu
Insallah guzel haber verirsin guzelim
asil gobek 7.ayda cikiyomus guzelim yasadim gordumonceden de vardi ama yuruyusu degistiren hamilelik pozu verdiren gobek 7.aydaymis darisi basina cnm
sonuç çıkınca kuşkun ortadan kalkacak işte. niye 7 ay sürsün?Banada devlette bir sıkıntı olduğu geliyor ama bu kuşku 7 ay daha sürecek içimdeinş dediğimiz gibidir. Avidite testi ertesi gün çıkıyormuş yada en geç 2 gün sonra .. bu virüsü 3 ay içinde mi yoksa 3 ay öncesinde mi geçirdiğim ve fetüs ü etkileyip etkilemediği ortaya çıkacakmış.
Amin canım Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı.
inşallah:)inş pozitifi görür canım ateşi güzel :)
insallah hamistir cnm ben pek beceremiyorumki bu tablo isini..insallah gelmistir melegihttp://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
Belirtisizlikten isyan edenlerdim acaba biseymi oldu diye diye bos bos yedim bitirdim kendimi..sen yapma lutfen bosuna kendine stres kaliyobende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
sağol canım bakayım sakıncası yoksa içeyim gaz mahvediyorcnm yarim cay bardagi kaynar suya 1 cay kasigi kimyon koy. 5 dk agzi kapali beklet. sonra suyunu ic.
ayyyyyy canım inşaallah hamilesindir inşaallahGünaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
canım çok geçmiş olsun , testelr için hiç korkma çünkü ıgm ler pozitif değil eğer pozitif olsaydı hamileyken geçiriyorsun demketi, dün dedi doktorum daha yeni ki zaten öncesinde de araştırmıştım bence için rahat olsun, benim ablamada öyle dediler ilk hamileliğinde salak dr bebeği almamız bile gerek demişti! Çok şükür sapasağlam yeğenim lütfen boş yere stres yapma rahat olkızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
canım seninde bir an önce geçer inşallah sinüzitin, canım bence baktır zaten ete dokunmuyorsan toxo açısından sıkıntı olmaz sebzeleri meyveleride sirkeli suda bekleticeksin tamam, rubella için zaten yapacak bir şey olmuyorgeçmiş olsun canım. ben de 4-5 gündür sinüzit ile boğuşuyorum.
hasta olmak insanı çok yıpratıyor. Allah beterinden saklasın tabi.
hasta olan herkese şifa versin rabbim.
inşallah yakalarsın yumu o da sana bebek getirir umarım:)
benim de bağışıklığım var mı yok mu onlara bakmadılar
o an için hastalığım var mı diye baktılar sadece ben de tekrar yaptırsam
hep tedirginim.
gaz için çözümü bilmiyorum canım.
akşamdan gaz olursam sabah yok oluyor:)
ayyy çok heyecanlandım duha inşallah pozitifi görürsün canım.
heyecanla bekliyorum sonucu. dua edeceğim.
canım hamdolsun şimdilik iyiyimboran tebrik ederim çok sevindim Allah tamamını erdirsin inş
pınarlyy geçmiş olsun cnm
dgrpnr - canım dikkat et kendine geçmiş olsun dr. a gittin mi?
eflalim - inş sorun yoktur canım iyimisin ?
cute - canım bebeğin ve sen iyisinizdir umarım ?
duha - inş pozitifi görürsün bunu tüm kalbimle diliyorum.
kızlar geçmişi okumam mümkün değil inş herkes iyidir ..
tamam canım bunuda araştırayım sağolcanım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok
maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
bence çok güzel tablosu:)http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
hiç korkma benim göğüs acılarım şak diye kesildi ama bebeğimin kalbinin attığını gördüm:) belirti herkeste olmuyor canımbende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
neler yaşıyorsun belirti olarak mide bulantısı hariç.ahh keşke aynı şey bende de var çok şükür sıkıntı olmadı belirtide ..
inş canım aminnn :)
inşallah canım:)insallah hamistir cnm ben pek beceremiyorumki bu tablo isini..insallah gelmistir melegi
Belirtisizlikten isyan edenlerdim acaba biseymi oldu diye diye bos bos yedim bitirdim kendimi..sen yapma lutfen bosuna kendine stres kaliyo
hadi yaaa çokk var dahahepimiz görürüz o günleri inşallah:)
sonuç çıkınca kuşkun ortadan kalkacak işte. niye 7 ay sürsün?
ayrıca bence kötü hiçbir şey yok ben öyle hissediyorum.
devletteki yanlış ve bebişte hiçbir şey yok bence.
inşallah:)
igm mi igg mi baktıracaktım? doktorum da test sonucuma baktı hiçbir şey demedisağol canım bakayım sakıncası yoksa içeyim gaz mahvediyor
ayyyyyy canım inşaallah hamilesindir inşaallah
canım çok geçmiş olsun , testelr için hiç korkma çünkü ıgm ler pozitif değil eğer pozitif olsaydı hamileyken geçiriyorsun demketi, dün dedi doktorum daha yeni ki zaten öncesinde de araştırmıştım bence için rahat olsun, benim ablamada öyle dediler ilk hamileliğinde salak dr bebeği almamız bile gerek demişti! Çok şükür sapasağlam yeğenim lütfen boş yere stres yapma rahat ol
canım seninde bir an önce geçer inşallah sinüzitin, canım bence baktır zaten ete dokunmuyorsan toxo açısından sıkıntı olmaz sebzeleri meyveleride sirkeli suda bekleticeksin tamam, rubella için zaten yapacak bir şey olmuyor
canım hamdolsun şimdilik iyiyim
tamam canım bunuda araştırayım sağol
bence çok güzel tablosu:)
hiç korkma benim göğüs acılarım şak diye kesildi ama bebeğimin kalbinin attığını gördüm:) belirti herkeste olmuyor canım
sağol canım bakayım sakıncası yoksa içeyim gaz mahvediyor
ayyyyyy canım inşaallah hamilesindir inşaallah
canım çok geçmiş olsun , testelr için hiç korkma çünkü ıgm ler pozitif değil eğer pozitif olsaydı hamileyken geçiriyorsun demketi, dün dedi doktorum daha yeni ki zaten öncesinde de araştırmıştım bence için rahat olsun, benim ablamada öyle dediler ilk hamileliğinde salak dr bebeği almamız bile gerek demişti! Çok şükür sapasağlam yeğenim lütfen boş yere stres yapma rahat ol
canım seninde bir an önce geçer inşallah sinüzitin, canım bence baktır zaten ete dokunmuyorsan toxo açısından sıkıntı olmaz sebzeleri meyveleride sirkeli suda bekleticeksin tamam, rubella için zaten yapacak bir şey olmuyor
canım hamdolsun şimdilik iyiyim
tamam canım bunuda araştırayım sağol
bence çok güzel tablosu:)
hiç korkma benim göğüs acılarım şak diye kesildi ama bebeğimin kalbinin attığını gördüm:) belirti herkeste olmuyor canım
Kızlar gün var oraya gidicem hiç istemiyorum halsizim ama eltinin annesindeyavaş yavaş hazırlanayım malum enerjim yok
Duham canım inşallah pozitifi görürsün canım
iyi gezmeler canım:)Kızlar gün var oraya gidicem hiç istemiyorum halsizim ama eltinin annesindeyavaş yavaş hazırlanayım malum enerjim yok
Duham canım inşallah pozitifi görürsün canım
Canim benim de klomenle 12. Gun gittigimde 10 mm idi.
Sonra 16. Gun gittim 15 mm olmus.
18. Gun gittim ki 20 mm olmuş.
Hic belli olmuyor bir anda buyuyebiliyor.
Yumurta 18-22 arasi olmadan catlatma ignesi yaptirma canim.
Ben 20 mm iken yaptirdim igneyi o ay gebe kalamadim.
2. Ay yumos 22 mm oldugunda yaptirdim catlatma ve simdi o yumoş pit pit atan minicik kalbe dönüştü rabbime şükür.
Bir de benim gittigim ilk doktor da beni illa 14. Gun yumurtlqtmaya calisiyordu canim.
Bazi doktorlar neden böyle anlamiyorum.
Sonra devlet hast. Gitmeye basladim.
Orasi hic acele etmeden 20. Gune kadar bekledi çünkü gec buyuyebiliyor yumurta.
Kesinlikle bekleyip takip etmesi lazim. Eğer yapmazsa degistir doktorunu hic düşünme. Ben bu yuzden vakit kaybettim cok guveniyordum doktoruma belki sen de hatirlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?