Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada IGG POZİTİFLİĞİ - önceden bu virüsü geçirdiğim yani bağışıklığım olduğu anlamına geliyor.

IGM POZİTİFLİĞİ - tehlikeli olan, şuan geçirmekte olduğum virüs demek

benim GREYZONE çıktı yani arada değer ne pozitif ne negatif.
neyse çok üzülüyorum.... Allah'ım sağlıklı ve hayırlısını versin inş hepimize

sağ ol canım benim gittim. ilaç verdi. kullanmadım tabi orası ayrı:) ama atlattım sayılır.
Kizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:
anammmm kaçırıyodum neredeyseee:)))
büyümüş göbiş maaşallah:) ne zaman belli olmaya başladı göbiş, ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)
canım hiç anlamıyorum ama son iki testin farklı yerlerde aynı sonuç çıkmış.
dolayısıyla bence devlet hastanesi hata yapmış olabilir diyorum.
ama insanın içinde acaba mı sorusu hep oluyor onun için de araştırsınlar derim.
Allah sizi birbirinize bağışlasın canım.

Banada devlette bir sıkıntı olduğu geliyor ama bu kuşku 7 ay daha sürecek içimde inş dediğimiz gibidir. Avidite testi ertesi gün çıkıyormuş yada en geç 2 gün sonra .. bu virüsü 3 ay içinde mi yoksa 3 ay öncesinde mi geçirdiğim ve fetüs ü etkileyip etkilemediği ortaya çıkacakmış.
Amin canım Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı.

bende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
her hafta görebilsek bebişlerimizi keşke ya offf...

canım benim teşekkür ederim inş bende hep dua ediyorum Allah razı olsun..

seninde az kalmış canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
sagol canim...sen de paylasicaksin Insallah mutlu gobis fotolarini...guzel olucak herseyy cnm

canım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok

maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
sgl cnm

benimki de ates olctugumde dalga geciyodu hasta olunca atesi cikmisti acaba testmi yapsam hamilemiyim diye dalga geciyodu
Insallah guzel haber verirsin guzelim

asil gobek 7.ayda cikiyomus guzelim yasadim gordum onceden de vardi ama yuruyusu degistiren hamilelik pozu verdiren gobek 7.aydaymis darisi basina cnm

ahh keşke aynı şey bende de var çok şükür sıkıntı olmadı belirtide ..

inş canım aminnn :)

hadi yaaa çokk var daha hepimiz görürüz o günleri inşallah:)
sonuç çıkınca kuşkun ortadan kalkacak işte. niye 7 ay sürsün?
ayrıca bence kötü hiçbir şey yok ben öyle hissediyorum.
devletteki yanlış ve bebişte hiçbir şey yok bence.
inş pozitifi görür canım ateşi güzel :)
inşallah:)

http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
insallah hamistir cnm ben pek beceremiyorumki bu tablo isini..insallah gelmistir melegi

Belirtisizlikten isyan edenlerdim acaba biseymi oldu diye diye bos bos yedim bitirdim kendimi..sen yapma lutfen bosuna kendine stres kaliyo

cnm yarim cay bardagi kaynar suya 1 cay kasigi kimyon koy. 5 dk agzi kapali beklet. sonra suyunu ic.
sağol canım bakayım sakıncası yoksa içeyim gaz mahvediyor
ayyyyyy canım inşaallah hamilesindir inşaallah
canım çok geçmiş olsun , testelr için hiç korkma çünkü ıgm ler pozitif değil eğer pozitif olsaydı hamileyken geçiriyorsun demketi, dün dedi doktorum daha yeni ki zaten öncesinde de araştırmıştım bence için rahat olsun, benim ablamada öyle dediler ilk hamileliğinde salak dr bebeği almamız bile gerek demişti! Çok şükür sapasağlam yeğenim lütfen boş yere stres yapma rahat ol
canım seninde bir an önce geçer inşallah sinüzitin, canım bence baktır zaten ete dokunmuyorsan toxo açısından sıkıntı olmaz sebzeleri meyveleride sirkeli suda bekleticeksin tamam, rubella için zaten yapacak bir şey olmuyor
canım hamdolsun şimdilik iyiyim
canım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok

maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
tamam canım bunuda araştırayım sağol
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
bence çok güzel tablosu:)
hiç korkma benim göğüs acılarım şak diye kesildi ama bebeğimin kalbinin attığını gördüm:) belirti herkeste olmuyor canım

ahh keşke aynı şey bende de var çok şükür sıkıntı olmadı belirtide ..

inş canım aminnn :)
neler yaşıyorsun belirti olarak mide bulantısı hariç.
insallah hamistir cnm ben pek beceremiyorumki bu tablo isini..insallah gelmistir melegi

Belirtisizlikten isyan edenlerdim acaba biseymi oldu diye diye bos bos yedim bitirdim kendimi..sen yapma lutfen bosuna kendine stres kaliyo
inşallah canım:)
ya aslında ben şimdiye kadar iyiydim.
ama hiç belirtim yok arada midem bulanıyor ama erken saatte kalkarsam o da
başka hiçbir şey yok korkuyorum ya bişey olduysa benim haberim taaaa 3 hafta sonra olacak

Kızlar gün var oraya gidicem hiç istemiyorum halsizim ama eltinin annesinde yavaş yavaş hazırlanayım malum enerjim yok

Duham canım inşallah pozitifi görürsün canım

evet canım bende öyle düşünmek istiyorum sonuçlar güzel gelir inş tatlım saol

igm mi igg mi baktıracaktım? doktorum da test sonucuma baktı hiçbir şey demedi her şey güzel sorun yok dedi.
niye baktır şuna da demiyor bana bak yaa çok stres oldum şimdi((((

bence de çok güzel çok ümitlendim valla:)

eziyet ediyorum kendime ama elimde değil. belirti yokken çok huzursuzum

Kızlar gün var oraya gidicem hiç istemiyorum halsizim ama eltinin annesinde yavaş yavaş hazırlanayım malum enerjim yok

Duham canım inşallah pozitifi görürsün canım

sağol canim ya kirmizilar geldi ya da hamileyim diye haber ederimmm...
iyi gezmeler canim sana da

Elhamdülillahi Rabbil Alemin...
canım senin adına çok sevindim...bana umut oldun...peki 12.gun 10mm olduğunda gunde kaç klomen içiyordun hamile kaldığın ay kaç klomen içiyordun?
Rabb'im sağlık sıhhatle evladını kucağını almayı nasip etsin...

haklısın canım bakalım yapalım derse de ben bi kaç gun bekleyelim dr hanım 21 olsa iyi demiştiniz çunku. kaçırırsak da kaçırırız kendi çatlar belki ama bekleyelim dicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…