Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar az önce deprem oldu çok koktum bugün dr gittim çok şükür bebeği gördüm adet tarihime göre daha küçükçıktı

kızlar az önce deprem oldu çok koktum bugün dr gittim çok şükür bebeği gördüm adet tarihime göre daha küçükçıktı

ayyyy anca kendime geliyorum(
bir de sancım oldu daha da çok korktum bebişe bir şey oldu diye((
benim de öyle. geç yumurtlamadan dolayı.
sen de geç yumurtlamış olabiirsin.

kızlar kv ve kp bizdeler eşim de test almamis kple berabermis bekliycem oyle

gecmis olsun cnm.insallah kokrtugunu yasamazsin. bilgim tam yok ne yazikki.

biz iyiyiz cnm cok sukur.

canım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok

maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
ben iki sefer ictim cnm. bi sorun yasamadim.

http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
bana negatif gibi geldi cnmm

Canim insallah pozitifi gorursun insallah

Canim hemsire bi arkadasim soylemisti gebeligin ilk zamanlarii dusuklere son zamanlari da erken doguma sebebiyet verebilirmis sonra netten bakmistim orda da ayyni seyler yaziyordu

Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim

Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim

sakin iade etme. aynen oyle test. ben dpo5 de o testle poziifi gordum cnm.

bekleyelim o zaman

yaaa nerden anladın bana da söyle öğrenmem lazım:) ben ümitlenmiştim oysa ki.
hehe evet minikler ama yaptığı işler boyundan büyük:)))
ben de bunlarla öğrendim gebeliğimi:)

dun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun )
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi ) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )

Rabbim yüzünü guldursun ınş.

bekleyelim o zaman

cnm. cok tablo gormekten asinalik benimki. belki de ben yanilirim.
tarif etmek zor oluyr biraz. bak gecen ay 13.gun bu ay da 12. gun 36.6 olmus. gunleri net hatirlamiyrm..bakmak lazim tekrar. gecen ay bu noktadan sonra cakilmis. suan da gidisati ayni. bir de inis cikis yaparken (genel yaziyrm); diyelim 36,4 e indi ertesi gun 36,7 oldu sonraki gun 36,5 e inip sonra 36.8 oleu. yani inis yaptigi ates, bir onceki dusen ates degerin altindaysa adet olunuyr. uzerindeyse genelde geb olunuyr.

buarda ruzgar ilk kez babsinin kucaginda uyuyorda ben de size yazabiliyrm.

a dün kaçırmışım seni ben ama dün nesdem için yasin okuyup tüm ihtiyacı olanlara yardım et dediydim:)
hehe belli gerçekten sıkıldğı:) amann iyi olmuş oh bee ben bile rahatladım :))))
anladım canım benim.
şimdi ben de baktım mantıklı geldi.
yarınki ateşe bakacağız o vakit:)

hehe kuzucukkk:)) uyusun bakalım babanın güvenli kollarında:)

hazir oglum izin vermisken yazayim dedim.
en tazi annelerden biri olarak yazayim dedim.

toplam 7-10 tane zibin alin. gobek bagi dusene kadar lazim olacak. cok kirleniyrlar.
penye battaniyeler cok cabuk batiyrm ben de 7-8 tane var. ancak yetiyor. 1 gece de 3-4 tane kirlettigi oluyr. ama popodan degil sut fazlasini kustugu icin batiyr.
doktorum sakin bebek bakim urunu alma lazim degil dedi. eger cildi cok cok kurursa sebamedin losyonunu al dedi.
normalde poposu icin pamuk aldimm dikdortgen seklinde. islatip siliyrm ama gece uykusuzlukta zor oluyr. o nednele unibaby yenidogan mendillerinden aldim ki hastane de onu kabul etti. yoksa pamuk istediler. diger islak mendilleri kabulm etmediler zarali diye. bununla dogunhane de sildiler sipayi. 8 mayisdan bu yana 6 paketi actim. aklinizda olsun. kullanacklar stok yapsin.
bana 3-6 kg arasi bebek bezi al dediler. ben prima ..... yeni dogan aldim. 3235 g dogdu ruzgar ama bez buyuk geldi. ben de 2-5 kg arasi aldim. o iyi geldim suan 3. cu paketteyiz. miktar yaziyrm ki az cok ne kadar ne gidiyr fikriniz olsun. tabiki bebegine gore degisir.
mutlaka 4-5 tane minicik olan penye yelek alin. orguye izin yok ilk zamanlar. iki tanesini hastane cantaniza atin.

saol canim benim. cok sukur kafa dinledim.

off kizlar kv nin evi boyandi resmen insaat pisligi şimdi gitti temizlemeye bende geleyim mi dedim gelirsen iyi olur dedi akşamlar da kisa ya yarin gelsem dedim iki saat de olsa yapariz birseyler dedi

ne yapcam sakınamam da kendimi hic olmadi perdelerini bana taktirir boyun uzun diye kendisinin kisa ya.hamile olmadigindan emin olsam rahatca yapardım offfff.
hakkini yemeyeyim ben gecen yaz boya yaptirdim ve kp kv ikisi bir yardina geldiler
kv beni normalde sakinir aman ağır kaldırma der ama kendi işine gelince unutur.

sakin iade etme. aynen oyle test. ben dpo5 de o testle poziifi gordum cnm.

bekleyelim o zaman

tamam kızlar sağolun göndermeyim o zaman hep resim atarlardu ya buraya resımde buyuk duruyordu ben de minik bişeyi görünce şok oldum
inşallah bana da ugur getirir

gözün aydın canım :)

sen yine de dikkat et canım kendine

dun annemle konustuk.dedim arkdas omerin yanina isim ariyr. dediki "magdem oyle hz. omerin tam adini koysun. omer faruk. faruk omer degil omer faruk. batilla gercegi birbirinden ayiran omer demekmis anlami". sadece fikir sana cnm.
Aynen bende öyle dusundumde kuzenimin adi ömer faruk ömeri değiştirmem de bakiim daha babaya sormadim bu nasil diye
Cnm benim maalesef ben bu testleri hic yaptirmadim doktorun gerek yok dedi oyuzden bilemiyorum doğrusu nedir ama inss kotu bise yoktur bebeğine niyet edip sadaka ver kuzum hastalıktan muhafaza eder ins

uzanmamaya çalış canım. altında yeterli yükseklik yoksa yapma bununla yetişemiyorum ben vs uydur bir şeyler.
fazla zorlama kendini.
ben de hamileyken temizlik yapmıştım cam falan sildim hep uzandım ama bir şey olmadı şükür.
dikkat etmeye çalış sadece.
inşallah uğurun gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…