kızlar az önce deprem oldu çok koktum bugün dr gittim çok şükür bebeği gördüm adet tarihime göre daha küçükçıktı
ayyyy anca kendime geliyorum(
bir de sancım oldu daha da çok korktum bebişe bir şey oldu diye((
benim de öyle. geç yumurtlamadan dolayı.
sen de geç yumurtlamış olabiirsin.
20. gün :) doktor bir hafta ileri alacağız çocuğun doğum tarihini dedi.canım ben 19. yumurtladım sen kaçıncı gün yumurtlamiştın
gecmis olsun cnm.insallah kokrtugunu yasamazsin. bilgim tam yok ne yazikki.kızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
ben iki sefer ictim cnm. bi sorun yasamadim.canım kimyon cayı gebelikte rahım kasılmalarına sebep olabılır kimyonu önermezler rezene içebilirsin ama sakıncası yok
maşallah maşallah harıkasınız ana oğul
bana negatif gibi geldi cnmmhttp://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
kızlar kv ve kp bizdeler eşim de test almamis kple berabermis bekliycem oyle
gecmis olsun cnm.insallah kokrtugunu yasamazsin. bilgim tam yok ne yazikki.
biz iyiyiz cnm cok sukur.
ben iki sefer ictim cnm. bi sorun yasamadim.
bana negatif gibi geldi cnmm
Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
bekleyelim o zamankızlar kv ve kp bizdeler eşim de test almamis kple berabermis bekliycem oyle
yaaa nerden anladıngecmis olsun cnm.insallah kokrtugunu yasamazsin. bilgim tam yok ne yazikki.
biz iyiyiz cnm cok sukur.
ben iki sefer ictim cnm. bi sorun yasamadim.
bana negatif gibi geldi cnmm
hehe evet minikler ama yaptığı işler boyundan büyük:)))Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
Günaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
bekleyelim o zaman
yaaa nerden anladınbana da söyle öğrenmem lazım:) ben ümitlenmiştim oysa ki.
hehe evet minikler ama yaptığı işler boyundan büyük:)))
ben de bunlarla öğrendim gebeliğimi:)
a dün kaçırmışım seni bendun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun)
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )
anladım canım benim.cnm. cok tablo gormekten asinalik benimki. belki de ben yanilirim.
tarif etmek zor oluyr biraz. bak gecen ay 13.gun bu ay da 12. gun 36.6 olmus. gunleri net hatirlamiyrm..bakmak lazim tekrar. gecen ay bu noktadan sonra cakilmis. suan da gidisati ayni. bir de inis cikis yaparken (genel yaziyrm); diyelim 36,4 e indi ertesi gun 36,7 oldu sonraki gun 36,5 e inip sonra 36.8 oleu. yani inis yaptigi ates, bir onceki dusen ates degerin altindaysa adet olunuyr. uzerindeyse genelde geb olunuyr.
buarda ruzgar ilk kez babsinin kucaginda uyuyorda ben de size yazabiliyrm.
a dün kaçırmışım seni benama dün nesdem için yasin okuyup tüm ihtiyacı olanlara yardım et dediydim:)
hehe belli gerçekten sıkıldğı:) amann iyi olmuş oh bee ben bile rahatladım :))))
anladım canım benim.
şimdi ben de baktım mantıklı geldi.
yarınki ateşe bakacağız o vakit:)
hehe kuzucukkk:)) uyusun bakalım babanın güvenli kollarında:)
sakin iade etme. aynen oyle test. ben dpo5 de o testle poziifi gordum cnm.
bekleyelim o zaman
yaaa nerden anladınbana da söyle öğrenmem lazım:) ben ümitlenmiştim oysa ki.
hehe evet minikler ama yaptığı işler boyundan büyük:)))
ben de bunlarla öğrendim gebeliğimi:)
dun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun)
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )
off kizlar kv nin evi boyandi resmen insaat pisligi şimdi gitti temizlemeye bende geleyim mi dedim gelirsen iyi olur dedi akşamlar da kisa ya yarin gelsem dedim iki saat de olsa yapariz birseyler dedi
ne yapcam sakınamam da kendimi hic olmadi perdelerini bana taktirir boyun uzun diye kendisinin kisa ya.hamile olmadigindan emin olsam rahatca yapardım offfff.
hakkini yemeyeyim ben gecen yaz boya yaptirdim ve kp kv ikisi bir yardina geldiler
kv beni normalde sakinir aman ağır kaldırma der ama kendi işine gelince unutur.
Aynen bende öyle dusundumde kuzenimin adi ömer farukdun annemle konustuk.dedim arkdas omerin yanina isim ariyr. dediki "magdem oyle hz. omerin tam adini koysun. omer faruk. faruk omer degil omer faruk. batilla gercegi birbirinden ayiran omer demekmis anlami". sadece fikir sana cnm.
Cnm benim maalesef ben bu testleri hic yaptirmadim doktorun gerek yok dedi oyuzden bilemiyorum doğrusu nedir ama inss kotu bise yoktur bebeğine niyet edip sadaka ver kuzum hastalıktan muhafaza eder inskızlar hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir süre yoktum maalesef başıma bir sürü şeyler geldidaha yeni giriyorum. geçen hafta ishal ve mide ağrısından hastanede yattım serum tedavisi oldum dr.um muhtemelen besin zehirlenmesi dedi.bebeğime baktı ilk önce kalbi atıo iyi dedi çok şükür. hastaneden çıktım 1 hafta raporluydum ve hergün hastanelere taşındım daha sonra özel deki dr.uma gittim devlette yapılan testlerimi gösterdim.bebeğime baktı kalp atışlarını dinletti çok mutluydum. vee dr.um devlette yapılan ANTI CMV IGM- 19.6 GREYZONE görünce bu hiç iyi değil bebekte anomalilere başının küçük olması gözlerinin görmemesi v.s şeyler söyledi.bende dr.uma bu testin 1 hafta sonra tekrarlandığını ve sonucun ANTI CMV IGM-nin 15.2 NEGATİF. çıktığını söyledim.ama dr.um testi tekrarlayalım dedi ve benim içimde kuşku oluştu çok korktum.kan aldılar....
daha sonra içim rahat etmedi fakültede infeksiyon hastalıklarına gittim ordada CMV IGG VE IGM testi tekrarlandı. ve sonuçlar çook kafa karıştırıcı
şimdi ilk yani 29 nisan da devlet hastanesinde yapılan sonuçlarımı yazıyorum.
TOXO IGM-NEGATİF
TOXO IGG-NEGATİF
CMV IGM- 19.6 GREYZONE
CMV IGG -NEGATİF
RUBELLA IGM-NEGATİF
RUBELLA IGG - NEGATİF
sonra 7 mayıs ta yine devlet hastanesinde tekrarlanan CMV IGM - 15.2 NEGATİF çıktı.
özelde 20 mayıs ta yapılan sonuçlar;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM- NEGATİF
RUBELLA IGG - POZİTİF
RUBELLA IGM - NEGATİF
Fakültede 21 mayıs ta yapılan sonuçlar ;
CMV IGG - POZİTİF
CMV IGM - NEGATİF
Fakültedeki dr.umun yorumu ; şuan bir sorun olmadığını ve devlet hastanesinin sonuçlarına güvenmediğini böyle hastaların bize çok geldiğini söyledi.
Özeldeki dr.um da 2 hastanede de aynı sonuçlar çıkmış devlet hastanesinin sonuçların da sıkıntı olabileceğini söyledi. eğer bu virüsü geçirmişsen de bebeğe %10 zarar vermiş olabileceğini bunuda bebeğin gelişimine göre takip edeceğimizi söyledi.
devletteki dr.um böyle sonuçlar çıkınca sabah gel kan alalım bakalım buradaki sonuçlar yanlış olabilir dedi ve dün kan alındı sonuçlar ;
23 mayıs devlet sonuç ;
CMV IGM- 19.0 GREYZONE
CMV IGG- 104 POZİTİF
RUBELLA IGG -18.9 POZİTİF
RUBELLA IGM- NEGATİF
devlet hastanesindeki dr.umunda bu testler sonucu kafası karıştı ilk önce rubellalar negatifti acaba bu süreçte rubellada mı geçirdin dedi(( beni fakültede avidite testi yaptırmamamı orada ki bölüm başkanı prof. bir dr.a yönlendirdi p.tesi oraya gidicem
yani delik deşik oldummoralim inanılmaz bozuk psikolojim bozuldu bu stresli dönemi nasıl atlatırım bilemiyorum... çok korkuyorum geçirmiş olmamdan ...
bu arada aşı kartımı buldum ben 2009 yılında - KIZAMIKÇIK aşısı olmuşum. o halde rubella ıgg pozitif doğru olmuyor mu?
uzanmamaya çalış canım. altında yeterli yükseklik yoksa yapma bununla yetişemiyorum ben vs uydur bir şeyler.off kizlar kv nin evi boyandi resmen insaat pisligi şimdi gitti temizlemeye bende geleyim mi dedim gelirsen iyi olur dedi akşamlar da kisa ya yarin gelsem dedim iki saat de olsa yapariz birseyler dedi
ne yapcam sakınamam da kendimi hic olmadi perdelerini bana taktirir boyun uzun diye kendisinin kisa ya.hamile olmadigindan emin olsam rahatca yapardım offfff.
hakkini yemeyeyim ben gecen yaz boya yaptirdim ve kp kv ikisi bir yardina geldiler
kv beni normalde sakinir aman ağır kaldırma der ama kendi işine gelince unutur.
inşallah uğurun gelir:)tamam kızlar sağolun göndermeyim o zaman hep resim atarlardu ya buraya resımde buyuk duruyordu ben de minik bişeyi görünce şok oldum
inşallah bana da ugur getirir
gözün aydın canım :)
sen yine de dikkat et canım kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?