geçmiş olsun canım. ben de 4-5 gündür sinüzit ile boğuşuyorum.
hasta olmak insanı çok yıpratıyor. Allah beterinden saklasın tabi.
hasta olan herkese şifa versin rabbim.
inşallah yakalarsın yumu o da sana bebek getirir umarım:)
benim de bağışıklığım var mı yok mu onlara bakmadılar
o an için hastalığım var mı diye baktılar sadece ben de tekrar yaptırsam
hep tedirginim.
gaz için çözümü bilmiyorum canım.
akşamdan gaz olursam sabah yok oluyor:)
ayyy çok heyecanlandım duha inşallah pozitifi görürsün canım.
heyecanla bekliyorum sonucu. dua edeceğim.
Kusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diyeBir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
Geçmişi okuyamadım..Hepiniziiiiiiiiiiiiiii sevgiyleeeeeee kucakliyoreeeeeeeee
dun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun)
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )
Günaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
sen arkadaşlarınla bol bol görüş canım, keyfini çıkar.Kusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diyeBir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
hadi yaa :)) sabahları mı yiyeceğim nasıl olacak?Sagolasin canim benim.sinizut belasi bendede var canim.sana bi tavsiyede bulunayim.kestane bali sinizute birebir.arastir istersen.gebelikte kullanilirmi bilemem ama ben cok faydasini goruyorum.sanada gecmis olsun.banyo sonrasi sacini mutlaka kurut.dikkat et kendine.
uzanmamaya çalış canım. altında yeterli yükseklik yoksa yapma bununla yetişemiyorum ben vs uydur bir şeyler.
fazla zorlama kendini.
ben de hamileyken temizlik yapmıştım cam falan sildim hep uzandım ama bir şey olmadı şükür.
dikkat etmeye çalış sadece.
inşallah uğurun gelir:)
canım yan yatmak en güzeli. gaz hiç bitmeyen dert gebelikte.Günaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerindeönümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??
canım henüz gebeyse de değilse de ateşin düşmemesi normal. inşallah gebedir.http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
korkma canım. belirtin olmaması normal. kötü bir şey olsa bedenin sinyal verir allah korusun.bende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
her hafta görebilsek bebişlerimizi keşke ya offf...
hayır canım etme. aynen öyle şerit olucak. harika testler onlar.Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
oh beeeee gitsin yok olsun. yaz gelince de yazlığa gitsin yok olsundun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun)
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )
canım sen iyi ol da gerisi önemli değil. inş çabucak biter işlerin.Kusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diyeBir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
kızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.
benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.
cok sevindim canım gözün aydın inşallah gerek kalmaz artık operasyona
kramp içinde ayaklarını yukarı dıkıp dınlenmeye bak canım magnezyum alıyorsan cok uzun surmez
buyuksehır her zaman ıcın avantaj olur sana orası hem uzak canım bı de calısırsan aklın bebegınde olacak sureklı .bence de mantıklı dusunmussunuz
inşallah canım bu ay da olmadı ateşim yavaştan yavaştan düşüyor genelde hep birden çakılırdı
regl olayım da tekrar klomen yolu gözüktü
http://www.fertilityfriend.com/home/495982
arkadaşlar ben pkoluyumateş öşlçe yöntemini ilk bu ay kullandım ve burdada paylaşıyordum gün gün.pkolu olduğum için ateşim de çok düzensiz zikzak gibi çkyordu.bi iniyodu bi çkyodu. sitede agnuscaston kullanıp hamile kalanlar olmuş. ben de o hapı beş gün oldu kullanalı.kullandığım günden itibaren ateşim her sabah aynı çkyo ateşim:36.0 olarak çkyo beş gündür. bu bir tesadüf değildr bence. kafam çok karışık şimdi ben bu sabit değer göre ne durumdayım????yumurta çatlamış mıdr ya da çatlar mı:26:
canım ff sayfası açılmıyor açılınca bakıcam tablona.
biz de öyle düşündük canım. yine eskişehirin ilçeleri olur muhtemelen ama olsun yarım saate koca şehir elimin altında olur. ama onun dışında bir yer yazmayalım dedik. antalya, muğla manisa da istiyoruz ama çok uzak oralar değmez hamile hamile ev tut yerleştir. eskişehir hayalimizdeki yer. bu sene olmazsa seneye deneriz diğer yerlerle birlikte.
aslında burda okuldan yana rahatım. ilçe milli eğitim hoca hanım rapor alsın büyütsün bebeğini demiş. okul avcumun içinde heyet raporu alabileceğim dr lar var tanıdık. bakalım kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin. şu an önceliğim sağlık ve kızımın sağlıklı bir şekilde doğumu.
düşmüş evet ama senin DPO kaç gündü?
arkadaşlar ben pkoluyumateş öşlçe yöntemini ilk bu ay kullandım ve burdada paylaşıyordum gün gün.pkolu olduğum için ateşim de çok düzensiz zikzak gibi çkyordu.bi iniyodu bi çkyodu. sitede agnuscaston kullanıp hamile kalanlar olmuş. ben de o hapı beş gün oldu kullanalı.kullandığım günden itibaren ateşim her sabah aynı çkyo ateşim:36.0 olarak çkyo beş gündür. bu bir tesadüf değildr bence. kafam çok karışık şimdi ben bu sabit değer göre ne durumdayım????yumurta çatlamış mıdr ya da çatlar mı:26:
canım sen en başından beri şunu göz ardı ediyosun: hiçkimsenin ateşi sabit gitmez. illaki dalgalar olur.
pkolu olman atelşinin iniş çıkışına yol açmaz yumurtlamadığın için ateşinin düzenli bir bicimde yükselmemesine yol açar.
bak lütfen zamanın varsa ilk sayfadaki tüm tablolara bak. sabit ateşler illaki var ama sabit ateş iyidir diye bir şey yok. tam tersi ff der ki: ateşiniz sürekli sabitse termometreniz bozuk olabilir. 1,5 yıldır tablo inceliyorm ben.
ya ben tablodan pek bişey anlamdımpeki bu konuda da yardımcı olur musun,yani yumurtlama öncesi ateş yükselmeye mi başlar yumurta buyudukçe parallel olark ateş de mi yukslr???
hayıt ile hamile kaldım ben de.
faydalı gerçekten. ama ateşinin sabit gitmesini bekleme. termal kayma önemli yani yükseliş.
canım sen de pkolu muydun?yani ateşim yavaş yavaş yükselrse olumlu gelşme olur dyosn???sen hayıt hapını mı yoksa hayıtı mı kullandn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?