Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diye Bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
Geçmişi okuyamadım..Hepiniziiiiiiiiiiiiiii sevgiyleeeeeee kucakliyoreeeeeeeee

Sagolasin canim benim.sinizut belasi bendede var canim.sana bi tavsiyede bulunayim.kestane bali sinizute birebir.arastir istersen.gebelikte kullanilirmi bilemem ama ben cok faydasini goruyorum.sanada gecmis olsun.banyo sonrasi sacini mutlaka kurut.dikkat et kendine.

:)) arkadaslarinla bol bol vakit gecir canim.gittigin yerde en cok zorlanicagin seylerden biride o olucak cunku.

Senin kv de elden ayri canim.demekki geldiginde canini sikicaksin ki zirt pirt gelmesin :)) uzun bi sure gelmemesini diliyorum senin icin :))

Kuzum sira sende.insallah guzel haberlerini aliriz.senin icin dua ettim.kabul olur insallah..

sen arkadaşlarınla bol bol görüş canım, keyfini çıkar.
hadi yaa :)) sabahları mı yiyeceğim nasıl olacak?
bulurum araştırırm iyi olayım yeter ki.
hiç duymadım.

inşallah canım bu ay da olmadı ateşim yavaştan yavaştan düşüyor genelde hep birden çakılırdı

regl olayım da tekrar klomen yolu gözüktü

http://www.fertilityfriend.com/home/495982

canım yan yatmak en güzeli. gaz hiç bitmeyen dert gebelikte.
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1
henüz ikinci tablosu kesin bir şey söylemek zor ama ateş düşmeyince çokk heyecanlandım:)
sizce durum nedir? bugün test yapacak:)
canım henüz gebeyse de değilse de ateşin düşmemesi normal. inşallah gebedir.
bende hiç belirti yok ve ben korkmaya başladım((
her hafta görebilsek bebişlerimizi keşke ya offf...
korkma canım. belirtin olmaması normal. kötü bir şey olsa bedenin sinyal verir allah korusun.
Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
hayır canım etme. aynen öyle şerit olucak. harika testler onlar.
oh beeeee gitsin yok olsun. yaz gelince de yazlığa gitsin yok olsun
canım sen iyi ol da gerisi önemli değil. inş çabucak biter işlerin.

kızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.

magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.

benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.

cok sevindim canım gözün aydın inşallah gerek kalmaz artık operasyona

kramp içinde ayaklarını yukarı dıkıp dınlenmeye bak canım magnezyum alıyorsan cok uzun surmez

buyuksehır her zaman ıcın avantaj olur sana orası hem uzak canım bı de calısırsan aklın bebegınde olacak sureklı .bence de mantıklı dusunmussunuz

canım ff sayfası açılmıyor açılınca bakıcam tablona.
biz de öyle düşündük canım. yine eskişehirin ilçeleri olur muhtemelen ama olsun yarım saate koca şehir elimin altında olur. ama onun dışında bir yer yazmayalım dedik. antalya, muğla manisa da istiyoruz ama çok uzak oralar değmez hamile hamile ev tut yerleştir. eskişehir hayalimizdeki yer. bu sene olmazsa seneye deneriz diğer yerlerle birlikte.

aslında burda okuldan yana rahatım. ilçe milli eğitim hoca hanım rapor alsın büyütsün bebeğini demiş. okul avcumun içinde heyet raporu alabileceğim dr lar var tanıdık. bakalım kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin. şu an önceliğim sağlık ve kızımın sağlıklı bir şekilde doğumu.

arkadaşlar ben pkoluyumateş öşlçe yöntemini ilk bu ay kullandım ve burdada paylaşıyordum gün gün.pkolu olduğum için ateşim de çok düzensiz zikzak gibi çkyordu.bi iniyodu bi çkyodu. sitede agnuscaston kullanıp hamile kalanlar olmuş. ben de o hapı beş gün oldu kullanalı.kullandığım günden itibaren ateşim her sabah aynı çkyo ateşim:36.0 olarak çkyo beş gündür. bu bir tesadüf değildr bence. kafam çok karışık şimdi ben bu sabit değer göre ne durumdayım????yumurta çatlamış mıdr ya da çatlar mı:26:

canım sen en başından beri şunu göz ardı ediyosun: hiçkimsenin ateşi sabit gitmez. illaki dalgalar olur.
pkolu olman atelşinin iniş çıkışına yol açmaz yumurtlamadığın için ateşinin düzenli bir bicimde yükselmemesine yol açar.
bak lütfen zamanın varsa ilk sayfadaki tüm tablolara bak. sabit ateşler illaki var ama sabit ateş iyidir diye bir şey yok. tam tersi ff der ki: ateşiniz sürekli sabitse termometreniz bozuk olabilir. 1,5 yıldır tablo inceliyorm ben.

düşmüş evet ama senin DPO kaç gündü?

evet canım haklısın. inşallah saglıkla kavusursunuz kızınla ,okul yönünden rahatsanız bi sene daha kalabılırsın o zamansa
bencede canım eskısehır sızın ıcın en ideali olur Allah hakkınızda hayırlısını versin kuzum

düştü canım yarın olmam gerek normalde 12 gün sürüyor dpo .zaten karnım agrımaya basladı ,canım tatlı şeylerde istiyor demek ki geliyor kırmızılar

ya ben tablodan pek bişey anlamdım peki bu konuda da yardımcı olur musun,yani yumurtlama öncesi ateş yükselmeye mi başlar yumurta buyudukçe parallel olark ateş de mi yukslr???

hayıt ile hamile kaldım ben de.
faydalı gerçekten. ama ateşinin sabit gitmesini bekleme. termal kayma önemli yani yükseliş.

ya ben tablodan pek bişey anlamdım peki bu konuda da yardımcı olur musun,yani yumurtlama öncesi ateş yükselmeye mi başlar yumurta buyudukçe parallel olark ateş de mi yukslr???

nasıl anlamadın orda değerler var. kırmızı çizgilerden dikey olan yumurtlama günü. yatay olan ise genel ateş ortalamamız.

şimdi değişik olasılıklar var.
bazılarımızın yumrutlama öncesi ateşi düşer yumurtlarken yükselir.
bazılarımızın artarak giderken yumurtlama olur.
bazılarımızın ise aşağı yukarı aynı giderken birden yükselir.
yani bunun için tablolara bak ne demek istediğimi anlarsın.
biz yumurtladığımızı nasıl anlarız peki: yumrutlama sonrası ateşimiz genel seyrinden yüksek gider.
örnek genelde 36.2-36.3 gibi giden ateş birden 36.7 leri görür.

hayıt ile hamile kaldım ben de.
faydalı gerçekten. ama ateşinin sabit gitmesini bekleme. termal kayma önemli yani yükseliş.

canım sen de pkolu muydun?yani ateşim yavaş yavaş yükselrse olumlu gelşme olur dyosn???sen hayıt hapını mı yoksa hayıtı mı kullandn?

canım sen de pkolu muydun?yani ateşim yavaş yavaş yükselrse olumlu gelşme olur dyosn???sen hayıt hapını mı yoksa hayıtı mı kullandn?

değildim. ben 1 yıl gebe kalamadım. sadece 1 kez kimyasal yaşadım onu da gebelikten bile saymıyor doktorlar.
hayıt bitkisi içtim ben. ilk önce 5 gün içtim midem yandı. bıraktım. o ayki faydası her ay adet öncesi lekem olurdu o ay olmadı.
ikinci içişimde adetin 2. günü ile 12. günü arası içtim adaçayı ile birlikte.

ateş değerlerini yaz. yoksa yorum yapamam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…