evet canım haklısın. inşallah saglıkla kavusursunuz kızınla ,okul yönünden rahatsanız bi sene daha kalabılırsın o zamansa
bencede canım eskısehır sızın ıcın en ideali olur Allah hakkınızda hayırlısını versin kuzum
düştü canım yarın olmam gerek normalde 12 gün sürüyor dpo .zaten karnım agrımaya basladı ,canım tatlı şeylerde istiyor demek ki geliyor kırmızılar
sen arkadaşlarınla bol bol görüş canım, keyfini çıkar.
hadi yaa :)) sabahları mı yiyeceğim nasıl olacak?
bulurum araştırırm iyi olayım yeter ki.
hiç duymadım.
değildim. ben 1 yıl gebe kalamadım. sadece 1 kez kimyasal yaşadım onu da gebelikten bile saymıyor doktorlar.
hayıt bitkisi içtim ben. ilk önce 5 gün içtim midem yandı. bıraktım. o ayki faydası her ay adet öncesi lekem olurdu o ay olmadı.
ikinci içişimde adetin 2. günü ile 12. günü arası içtim adaçayı ile birlikte.
ateş değerlerini yaz. yoksa yorum yapamam canım.
inş son kırmızın olsun bu tatlım.
akşam hepinize yasin okudum ismi azam okudum. başkası için edilen dua daha makbuldür diyerek.
canım okulum çok sorunlu pis bir okul. ama ben orda kendi borumu öttürebiliyorum idareye ve öğrenciye karşı. gittiğim yerde tanınmadığım için rapor konusu sorun çıkarır gibime geliyor. zaten doğumdan sonra gider yerleşirim yoksa çok zor hamile halimle yolculuk.uçak zaten 32 den sonra yasak.
hemen yazıyorum canım
30 nisanda adet oldum.ateş ölçeri internetten aldım ancak 11 mayısta elime geçti
12 mayıs 36.0
13 mayıs 36.1
14 mayıs 36.0
15 mayıs 36.1
16 mayıs 35.8
17 mayıs 35.8
18 mayıs 35.8
19 mayıs 36.0
20 mayıs 35.8 (20 mayıs akşamına agnuscastona başladım.günde 1 tane)
21 mayıs 36.0
22 mayıs 36.0
23 mayıs 36.0
24 mayıs 36.0
işte böyle:26:
Allah razı olsun canım agzına saglık inşallah kabul olur dualarımız ben de meryem suresı okuyorum her akşam ilk önce topik arkadaslarıma sonra burada 2 arkadas var onlara okuyorum
evet canım benım arkadasıma buradakı dr. 34 haftalık ucabılır raporu verdi ve gittiginin ertesi günü dogum yaptı memlekette prematüre dogdu kuvezde kaldı 15 gun o yuzden gebeyken kalkışma hiç canım en iyisi doğumu beklemek
henüz yumurtlama yok. çalışmalara devam et gün aşırı.
36.0 zaten senin ortalama ateşin. yani yükseliş sayılmaz. ama bu demek değil ki yarın öbür gün yumrutlamıcaksın.
bu arada ateşin hayıttan sabit değil. bak hayıt öncesi de 3 gün sabit gitmiş.
yataktan çıkmada dil altı ve sabit saatte ölçüm olucak. bazen üzerimizin açık olup olmaması bile etkiler.
offfffffffffff
yarınki ateşe göre konuşalım dedim ben de arkadaşa. ama bugün bayağı bir ümitlenmiştim cute da aynısını deyince mantıklı geldi:)canım yan yatmak en güzeli. gaz hiç bitmeyen dert gebelikte.
canım henüz gebeyse de değilse de ateşin düşmemesi normal. inşallah gebedir.
korkma canım. belirtin olmaması normal. kötü bir şey olsa bedenin sinyal verir allah korusun.
hayır canım etme. aynen öyle şerit olucak. harika testler onlar.
oh beeeee gitsin yok olsun. yaz gelince de yazlığa gitsin yok olsun
canım sen iyi ol da gerisi önemli değil. inş çabucak biter işlerin.
aaaaaa şükür yaradana:))))kızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.
benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.
anladım canım sağ ol.Ben hersabah ac karnina bi yemek kasigi yiyodum canim.ama dogal kestane bali olmasi lazim.
inşallah canım bu ay da olmadı ateşim yavaştan yavaştan düşüyor genelde hep birden çakılırdı
regl olayım da tekrar klomen yolu gözüktü
http://www.fertilityfriend.com/home/495982
Canım ben daha 12 yasa 13 dinlemiştin şimdi 21 bi ara tekrar deneyeyimBebis buyuyunce dinleniyor
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Sosyalim eve ultarason cihazınalınmalı bence zgerçekten mi
bence pozitif :26:
ben şimdi fetoskop diye bir şey buldum fiyatı 10 lira kdv kargo ile 20 lira olur ama stokları bitmiş
Canım Allah yardımcın ve şifacın olsunbenimki de geçiyor sonra yine tekrarlıyor.
en azından şu üç ayı geçireyim böyle diyorum.
baş ağrısı öldürüyor insanı başka bir şeyi yok da işte.
o zaman ağrı kesici içerim bana uygun olan.
inşallah tekrarlamaz bir daha
negatif canım.
Canım çok gecmiş olsunGiremiyorum kacgundur kizceler.hepiniz iyisinizdir insallah.ben yine grip oldumbagisiklik diye bisey kalmamis heralde bende.gercekten kendimden sikılmaya basladim :) regl grip sonra psikolojik sorunlar boyle devam ediyorum allah sonumu hayir etsin.su gribi hemen atlatirimda yumu yakalarim insallah.gerci buaydanda beklentim yok ama olsun..tedbir benden taktir allahtan..
Bi ay sonra niye dediler efloş hemen olmuyormu bu testGünaydın, dün giremedim dr a sonuç göstermeye gittik ordan ablama geçtim, rubella pozitifti ya onu sordum hep negatifti diye o da igm önemli bizim için onu da yapmamışlar eksik yapılmış dedi test yokmuş ellerindeönümüzdeki ay bir daha kan vericem bunun için inşallah sıkıntı olmaz, onun dışında idare ediyorum gaz beni mahvediyor dün karnım çok şişti gaz için ne yapabilirim kızlar??
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGünaydın güzeller
kızlar sat 25 nisandi normal dongume gore dun adet olmalıydım gelen giden yok ilk dafa test yapmadan bugune kadar durdum hic umudum da yok muallakta kendime eziyet ediyorum eşim disarda gelirken test al dedim bakalim ins alir.
dua edin canlarım cok stresliyim.
aceba geçen ay klomen kullandım ya ondan duzenim mi bozuldu ki.
Canım inşallah resmi kaldırmasın bende yarın bilgisayardan bakayımKizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:
Canım inşallah körlüğün gibi olamaz dualarımız seninlebu arada IGG POZİTİFLİĞİ - önceden bu virüsü geçirdiğim yani bağışıklığım olduğu anlamına geliyor.
IGM POZİTİFLİĞİ - tehlikeli olan, şuan geçirmekte olduğum virüs demek
benim GREYZONE çıktı yani arada değer ne pozitif ne negatif.
neyse çok üzülüyorum.... Allah'ım sağlıklı ve hayırlısını versin inş hepimize
Canım gez dolaş arkadaşlarında gitmeden iyi yapıyorsun sen iyi ol yeter bizeKusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diyeBir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
Geçmişi okuyamadım..Hepiniziiiiiiiiiiiiiii sevgiyleeeeeee kucakliyoreeeeeeeee
Maşallah Dora ya inşallah büyüme de dururkızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.
benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.
kızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
canım sancından korkma..bebek öyle anne korktu diye kalbi durmaz.yarınki ateşe göre konuşalım dedim ben de arkadaşa. ama bugün bayağı bir ümitlenmiştim cute da aynısını deyince mantıklı geldi:)
bugün depremde çokk korktum titredim bir süre. sonra karnıma hafiften sancı girdi.
umarım bir şey olmamıştır
aklıma hep bebeğin kalbi durup da hiçbir şey hissetmeyenler geliyor
biri yazdı burada çok etkilendim hep aklımda
aaaaaa şükür yaradana:))))
çok sevindim canım benim. büyümez inşallah artık:)
bana doktor kasılmaların olabilir korkma deyip durdu iki kontrolde de ama ben kasılma yaşamadım. nasıl bir şey bu kasılma:)
kramp dediğin şey kasılma değil değil mi?
ayyy kendimi 1. sınıf öğrencisi gibi hissettim
anladım canım sağ ol.
henüz erken değil mi, kaç günde bir adet oluyordun?
kısmet canım belli olmaz sen yine de koru kendini
canım kramp için inan hiç bir şey işe yaramamıştı bende çığlık çığlığa uyanırdım..kramp bacaklarına giriyorsa eger ayağını bılegınden sana doğru buk biraz dha kısa süryor.inş seninki daha fazla sürmez..
tayin olayında büyük şehir her zmn daha iyi canım .Eskişehirde senin için gayet güzel bir şeçenek şansını denemkte fayda var ama doraya sıkıntıyı olmayacaksa tabı...
Kızlar ev sahibi camları pimapen yaptırdı bugün hersey uçuyor resmen yarın kadın gelecek biraz eşinle ortalığı topladık ama eşya varken çok zormus neyse ama iyi oldu eski cmadı soğuk olmuştu kılın bebiş gelmeden yapıldı sevindim ben
Kızlar ev sahibi camları pimapen yaptırdı bugün hersey uçuyor resmen yarın kadın gelecek biraz eşinle ortalığı topladık ama eşya varken çok zormus neyse ama iyi oldu eski cmadı soğuk olmuştu kılın bebiş gelmeden yapıldı sevindim ben
sağ ol canım.Canım ben daha 12 yasa 13 dinlemiştin şimdi 21 bi ara tekrar deneyeyim
Sosyalim eve ultarason cihazınalınmalı bence z
Canım Allah yardımcın ve şifacın olsun
Canım çok gecmiş olsun
Bi ay sonra niye dediler efloş hemen olmuyormu bu test
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım inşallah resmi kaldırmasın bende yarın bilgisayardan bakayım
Canım inşallah körlüğün gibi olamaz dualarımız seninle
Canım gez dolaş arkadaşlarında gitmeden iyi yapıyorsun sen iyi ol yeter bize
Maşallah Dora ya inşallah büyüme de durur
yok kalbi durur korkusu genel, hani ben bir şey hissetmiyorum falan ya.canım sancından korkma..bebek öyle anne korktu diye kalbi durmaz.
canım rahim kasılması top gibi oluyor böyle rahim. benim 19 da başlamıştı çok ağrılı olmuyor.
kramp dediğim bacaklarıma kramp griyor geceleri çok sancıyo bacak hareket edemiyosun. hani yüzerken de olur. magnezyum eksikliğinden oluyor. ama ben magnezyum kullanıyorum. geçmişti yine geldi. doğum yaklaştıkça kramplar arıyor. aslında rahim içi krap ile bacak krampları aynı neden oluyor sanırım.
oo çok iyi olmuş canım güle güle kullanın.Kızlar ev sahibi camları pimapen yaptırdı bugün hersey uçuyor resmen yarın kadın gelecek biraz eşinle ortalığı topladık ama eşya varken çok zormus neyse ama iyi oldu eski cmadı soğuk olmuştu kılın bebiş gelmeden yapıldı sevindim ben
hmm bekleyelim görelim canım.canım ben 26 maksımum 27 gunde bir oluyorum hayatta gecıkmıyor cok sabırsız
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?