Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inş son kırmızın olsun bu tatlım.
akşam hepinize yasin okudum ismi azam okudum. başkası için edilen dua daha makbuldür diyerek.

canım okulum çok sorunlu pis bir okul. ama ben orda kendi borumu öttürebiliyorum idareye ve öğrenciye karşı. gittiğim yerde tanınmadığım için rapor konusu sorun çıkarır gibime geliyor. zaten doğumdan sonra gider yerleşirim yoksa çok zor hamile halimle yolculuk.uçak zaten 32 den sonra yasak.

sen arkadaşlarınla bol bol görüş canım, keyfini çıkar.

hadi yaa :)) sabahları mı yiyeceğim nasıl olacak?
bulurum araştırırm iyi olayım yeter ki.
hiç duymadım.

Ben hersabah ac karnina bi yemek kasigi yiyodum canim.ama dogal kestane bali olmasi lazim.

hemen yazıyorum canım
30 nisanda adet oldum.ateş ölçeri internetten aldım ancak 11 mayısta elime geçti
12 mayıs 36.0
13 mayıs 36.1
14 mayıs 36.0
15 mayıs 36.1
16 mayıs 35.8
17 mayıs 35.8
18 mayıs 35.8
19 mayıs 36.0
20 mayıs 35.8 (20 mayıs akşamına agnuscastona başladım.günde 1 tane)
21 mayıs 36.0
22 mayıs 36.0
23 mayıs 36.0
24 mayıs 36.0
işte böyle:26:

Allah razı olsun canım agzına saglık inşallah kabul olur dualarımız ben de meryem suresı okuyorum her akşam ilk önce topik arkadaslarıma sonra burada 2 arkadas var onlara okuyorum

evet canım benım arkadasıma buradakı dr. 34 haftalık ucabılır raporu verdi ve gittiginin ertesi günü dogum yaptı memlekette prematüre dogdu kuvezde kaldı 15 gun o yuzden gebeyken kalkışma hiç canım en iyisi doğumu beklemek

henüz yumurtlama yok. çalışmalara devam et gün aşırı.
36.0 zaten senin ortalama ateşin. yani yükseliş sayılmaz. ama bu demek değil ki yarın öbür gün yumrutlamıcaksın.
bu arada ateşin hayıttan sabit değil. bak hayıt öncesi de 3 gün sabit gitmiş.
yataktan çıkmada dil altı ve sabit saatte ölçüm olucak. bazen üzerimizin açık olup olmaması bile etkiler.

ah canım yaaa 34 de erken olmuş baya.
çıkmamak lazım yolculuğa.
bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor.
senin de duaların kabul olsun canım.

offfffffffffff

yarınki ateşe göre konuşalım dedim ben de arkadaşa. ama bugün bayağı bir ümitlenmiştim cute da aynısını deyince mantıklı geldi:)
bugün depremde çokk korktum titredim bir süre. sonra karnıma hafiften sancı girdi.
umarım bir şey olmamıştır
aklıma hep bebeğin kalbi durup da hiçbir şey hissetmeyenler geliyor
biri yazdı burada çok etkilendim hep aklımda
aaaaaa şükür yaradana:))))
çok sevindim canım benim. büyümez inşallah artık:)
bana doktor kasılmaların olabilir korkma deyip durdu iki kontrolde de ama ben kasılma yaşamadım. nasıl bir şey bu kasılma:)
kramp dediğin şey kasılma değil değil mi?
ayyy kendimi 1. sınıf öğrencisi gibi hissettim
Ben hersabah ac karnina bi yemek kasigi yiyodum canim.ama dogal kestane bali olmasi lazim.
anladım canım sağ ol.

Bebis buyuyunce dinleniyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canım ben daha 12 yasa 13 dinlemiştin şimdi 21 bi ara tekrar deneyeyim
gerçekten mi
bence pozitif :26:

ben şimdi fetoskop diye bir şey buldum fiyatı 10 lira kdv kargo ile 20 lira olur ama stokları bitmiş
Sosyalim eve ultarason cihazınalınmalı bence z
Canım Allah yardımcın ve şifacın olsun
Canım çok gecmiş olsun
Bi ay sonra niye dediler efloş hemen olmuyormu bu test
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kizlaaar foto yukledim gobis fotosu buyumusmuyuz bakalimmm:26::26::26:
Canım inşallah resmi kaldırmasın bende yarın bilgisayardan bakayım
Canım inşallah körlüğün gibi olamaz dualarımız seninle
Canım gez dolaş arkadaşlarında gitmeden iyi yapıyorsun sen iyi ol yeter bize
Maşallah Dora ya inşallah büyüme de durur

canım kramp için inan hiç bir şey işe yaramamıştı bende çığlık çığlığa uyanırdım..kramp bacaklarına giriyorsa eger ayağını bılegınden sana doğru buk biraz dha kısa süryor.inş seninki daha fazla sürmez..
tayin olayında büyük şehir her zmn daha iyi canım .Eskişehirde senin için gayet güzel bir şeçenek şansını denemkte fayda var ama doraya sıkıntıyı olmayacaksa tabı...

canım sancından korkma..bebek öyle anne korktu diye kalbi durmaz.
canım rahim kasılması top gibi oluyor böyle rahim. benim 19 da başlamıştı çok ağrılı olmuyor.
kramp dediğim bacaklarıma kramp griyor geceleri çok sancıyo bacak hareket edemiyosun. hani yüzerken de olur. magnezyum eksikliğinden oluyor. ama ben magnezyum kullanıyorum. geçmişti yine geldi. doğum yaklaştıkça kramplar arıyor. aslında rahim içi krap ile bacak krampları aynı neden oluyor sanırım.

Kızlar ev sahibi camları pimapen yaptırdı bugün hersey uçuyor resmen yarın kadın gelecek biraz eşinle ortalığı topladık ama eşya varken çok zormus neyse ama iyi oldu eski cmadı soğuk olmuştu kılın bebiş gelmeden yapıldı sevindim ben

cute gözün aydın canımm kv gitmiş gei gelmez inşşş....
last ateş düşmüş bu son olsun döngün olsun inş...
ayşe arkadaslarınla iyi eğlenceler tatlım

kuzum uyanıkken dediğin gibi yapıyorum. ama geceleri aniden fırlıyorum. yanıma bi kalem alıcam batırcam bacağıma bundan sonra.
tayin için hayırlısı olsun hakkımızda. sen istemedin sanırım il içi canım.

güle güle kullan yusra ..
yarın için kolay gelsin

hayırlı olsun canım çok rahat edersin sesi de soğuğu da geçirmez.

sağ ol canım.
yok kalbi durur korkusu genel, hani ben bir şey hissetmiyorum falan ya.
bugünkü ayrıydı. insanın aklına bin türlü şey geliyor
hmm anladım canım. hissettiğimde daha da iyi anlarım sağ ol.
oo çok iyi olmuş canım güle güle kullanın.
pimapen gibisi yok.
canım ben 26 maksımum 27 gunde bir oluyorum hayatta gecıkmıyor cok sabırsız
:)))
hmm bekleyelim görelim canım.
Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…